V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
Ahojte....par dni som tu nebola....vyzera tu niekto na tehu? 🙂 Taaakze ja mam uz vsetky vysledky....moj MA nebol nahoda, zistili mi trombofiliu vrodenu, takze pri dalsom tehu budem pichat fraxiparin. Tak snad s nim sa to uz podari dotiahnut do uspesneho konca. Drzim palce vsetkym, kt. uz neocakavaju mrchu 😉 Moja ovulka pride uz buduci tyzden, takze ideme na to 😀
@saranata to som zas prekvapená ja. lebo tu ženy bežne majú PNky od gynekológa. neviem, ako je to už s inými odbornými lekármi, ale gyn. bežne predpisujú PNky 😉 ja som rada, že nemusím behať hore dole. 😉
@leann245 my máme jarmok od 16teho. tak dúfam, že vtedy bude tiež pekné počasie. nech si naša drobka užije. 🙂
@maminka142 a kvôli čomu si chodila do soc. poisťovne? ja nikam nemusím
@saranata to sme uz tiez skusali, zial, bez uspechu :( u nas je problem ten, ze manzel berie dlhodobo silne lieky, ktore nemoze vysadit a tie mu pokazili hormonalne hladiny. takze ma nulovy testosteron. v praxi to je tak, ze spermiogram mu kolise hore dole, no hlavny faktor je ten, ze vobec, ale vobec neciti chut na sex a ak sa aj "donuti", je to raz za dlhsi cas a velakrat bez stastneho konca. a u nas take, ze "teraz je najvhodnejsi cas" vobec nejde :( ked sme boli na IVF, podla mna sa to aj podarilo, ale na 8. den po ET som sa v jednej chvili predklonila (nic specialne) a zacitila som strasne pichnutie. a do dvoch hodin som uz krvacala. na pohotovosti mi robili krvny test a tam bola hladina hcg okolo 3 iba, ale to uz bolo asi 4 hodky po zaciatku a navyse, na velmi velmi skorom moznom zaciatku niecoho pekneho.
ja viem, ze vsetko je v rukach Bozich, este aj to rozhodnutie, ci sa po transferi nieco chyti alebo nie. a ako mi povedal jeden znamy, gynekolog, ak sa babo ma chytilt, bude sa drzat, nech sa co deje. ak sa mu nepaci, nepomozu ani tony hormonov na udrzanie tehotenstva. a ak pomozu, zvacsa sa neskor pride na nejaky problem.. jedine, z coho som smutna, je, ze som strasne detickovy typ, vzdy som tuzila mat aspon 4 deti a ked som konecne nasla toho, s kym sa o ne chcem podelit 🙂, nejak mi tie plany nevychadzaju. ale na druhej strane, asi je lepsie mat spokojne manzelstvo a nebyt psycho z nejakej zivotnej prekazky, ako mat sto deti silou-mocou a manzela, ktory z toho bude na nervy 🙂)
@darinkazv preto, lebo som DNP 😉
@janie80 minuly mesiac som mala 22 mm ( ale aj minule a aj teraz, som mala len lavy vaječník na oplodnenie, teda len ten mi meral) A ako mi nemeral tych 22 tak až na štvrty deň mi stupla teplota 😕 Ale ako aj vtedy, ked som mala 22, tak aj dnes, (ked som mala 19,20 mm), mi hovoril, najbližšie 4 dni... Myslela som si, že sa mi to posunie, ked mi nameral teraz inak, ako predtym 😕 Čím ´dalej, tak tym tomu rozumiem menej 😅
@chmurkaxy tak to mi je moc moc luto, viem že Jonáš je vlastne pre páry ktoré nemaju zdravotne problemy , velmi by som ti dopriala aby sa vám zadarilo 🙂
nerozmýšlali ste o pestunskej starostlivosti alebo adopcii? ked máte tolko lásky a nemate ju komu dat, kamoška s mužom prešli všetkým a ked už to vzdali adoptovali si dievčatko a po roku otehotnela a maju aj vlastne dvojčatá 😀
@maminka142 ja som tiež dnp, ale nečerpám ešte, lebo mám zatiaľ len 160dní zaplatených 😝
@saranata v BA vás chcú asi preháňať z jedného konca na druhý 😀
@darinkazv ja už čerpam DNP 😉 Ja si to už platím tretí rok 😉
Ahojte maminky, aj keď to ešte veľmi bolí, manželík mi dnes prehovoril až do ♥-čka, takže sa dáme do poriadku a snažíme sa čím skôr ďalej.
Ahojte tak dnes som bola u dokiho a vraj je vsetko v naj poriadku ..vajicko mame 17mm a vraj sa mu paci, dufa ze podrastie...mame naoordinovane milovanie 😀 a v pondelok sa mam prist ukazat..teraz budem k dokimu chodit ako na klavir 😉
@lenka112 ahoj je mi to moc luto ☹ ale mas srdiecko doma a to ti doda silu a ako som citala tak aj mm je velmi mily a pomoze te si navzajom 🙂 vela stastia
backorka @ ahoj kocka, tak dnes ma doki potesil ...povedal, ze vajko je nachystane, ziadne prekazky tam nevidi...naordinoval romantiku a milovanie a ziadne stresovanie 😀 a v pondelok tam mam byt ako na koni...skontroluje ako je vajicko pripravene ...
@katusap tak v tomto pripade je fajn, ze ti nieco zistili. Mozu to napravit a uz vam nic nebude branit v plodeni miminka 😉
@b.bardyova Ahojky tak to je paradne, super ze ides aj v pondelok. Podla mna by bolo naj keby ste sa posnazili zajtra rano a v nedelu vecer, aby stihli aj bojovnici dorast 😀 Drzim moc palce aby ste si to uzili, nie len s myslienkou oplodnenia 😉 a dostala si prekvapko?
@lenka112 pomaly zacinam mat pocit, ze za chvilu ked budu mamy svoje dcery poucovat o mrche, tak aj jednym vrzom povedia, ze kazda raz pride o mimi, ako normalna vec... to je chore... prajem moc sily aby si smutne myslienky co najskor zatlacila do uzadia a znova zacala pracovat na dalsom mrnusovi.
@katusap ahoj somnou bola v porodnici na izbe mamina s rovnakou diagnozou, a boli v poriadku obaja, určite sa ti podarí, som ti hovorila že všetko má svoju príčinu , nič nie je len tak, tak super určite to dotiahnete do uspešneho konca a teda krásneho miminka 🙂 🙂 a nech sa zadarí už pri buducotýždnovej ovulke 😀 😀
@backorka tak dnes 8 DPO
@b.bardyova
@backorka Kočky, ďakujem pekne za podporu. Mm je veľmi milý, zo všetkým mi pomáha a spolu s Dankom mi dávajú silu ísť ďalej. Dúfam, že sa dám zdravotne do poriadku čím skôr, aby som ešte stihla byť maminou 2012 🙂
@saranata dobre ranko... teploty mas krasne... ja tiez pokracujem s vysokymi z coho usudzujem ze mrcha zajtra nepride, cize som mala posunutu ovulu, takze ma caka dalsich 5 dni, kym budem vediet na com som...
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
ale ak aj zajtra bude vysoka teplota, tak budem asi testovat... no a idem si urobit fajnovu kavicku z kavovaru, som zvedava ci mi aj z tej bude tak zle ako z tej hnusnej nesky 😵
Vcera bol super den, najskor sme oslavovali v robote a vecer s rodinkou na kacke, bolo paradne 😀
Dnes ideme pozriet na jednu svadbu do kostola a vecer asi vyhladame s kamosmi nejake vinobranie... zajtra obed so svokrovcami a vecer letiiiimeeee....
@leann245 @maminka142 @janie80 @darinkazv @abriela
Takze kocky aj vam prajem aspon taky krasny vikend ako je/bude ten moj a tie najlepsie teplotky 😀
@saranata a co ked som 13DPO? 😝 ja potrebujem vediet ci mozem pit sangriu 😀 ideme do Barcelony, len do stvrtku, letenky cez ryan air a hotel cez booking, cestovka Mata+Majo 😀
Nakuknem sem urcite aj cez tyzden, ked sa niekde pripojim na wifi a ked mi mm nevytrhne mobil z ruky od rozculenia, lebo neznasa, ked si tu furt nieco citam 😀 😀 😀
A vy co planujete tento krasny teply vikend?
@backorka myslím že pokial to nebudeš prehánat sangriu kludne možeš , tak super užite si Barcelonu
my ideme k svokrovcom a zajtra máme oslavu, teta má narodky a meniny takže tak ,zase sa prežeriem, no fuj 😀 😀 😀 😀
ak by sa to držalo ešte tak si aj ja testnem ale až koncom buduceho týždna a to iba vtedy ak by som náhodou cítila nejaku zmenu, naposledy som to cítila skoro , tak uvidíme 🙂
@saranata som rada ze si nezavrhla moznost byt tento mesiac tehu 😉 myslim ze aj teraz by si to mohla citit skoro, po tolkych skusenostiach 🙂 ja s mojimi neskusenostami si mozem nahovarat ze som tehu aj z toho, ze si mi sestrin pes vcera lahol na brucho 😀 tak krasny vikend, neprezen to s jedlom, budes si potom za to nadavat ak ta bude boliet brucho 😉 som zvedava ako sa ja dokazem krotit na dovolenke, ved vaha ma potom potresta za moje hriechy 😀
@backorka maš super grafik a prajem ti krasny víkend a tu najkrajšiu dovolenku, samozrejme stale s vysokymi teplotkami 😉 Ja som na dovolenke pribrala 2 kg 😕 a tak som sa snažila nepapať, ale to sa nedalo 😀 Neboj to potom hned aj zhodíš 😉 Uži si to tam všetko, plnymi duškami a hlavne sa tam riadne zrelaxuj 😉
@backorka ahoj no tesi to aj mna...snazilkovat sa ideme teraz 😀 mm o tom este nevie 😀 a zajtra vecer a prekvapko bolo....kupil mi knizky a hodinky co som dlho chcela ...a na oplatku som ho este aj ja prekvapila..kupila som mu kreslo co chcel 🙂

@darinkazv
@saranata
@leann245 ja tiež som PN, len u môjho gynekologa 🙂 Vždy som sa tam pravidelne ukazala, len raz do mesiaca a nikde inde som už potom nechodila, samozrejme okrem soc., poisťovne 😉 Aj Vam prajem, krasny víkendík, plny oddychu 😉 A Ďakujem 🙂