icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
13. sep 2011

@backorka no blbá situácia, ved uvidíš ako mu bude doobeda, máte niečo na teplotu zo sebou nie? tak mu dak a počkaj ako sa bude citit a podla toho sa zariadte, alebo chod do lekárne a kup niečo z tých rýchlo zaberajucich práškov na zrazenie teploty, to vačšinou pomože rýchlo a bude na chvílu fit na to aby ste obehli mesto
a ty ideš tak dole ako ja včera, ja tiež neviem čo si mám mysliet , také bolesti nebyvaju pri zahniezdovaní aby somt o až takto citila takže niečo tam je zblbnuté asi, teplotu mám teraz hore zase ale neviem

saranata
13. sep 2011

@maminka142 práveže neviem ako som písala, to boli moc silne bolesti ako ked mám dostat, a dnes ma ešte aj kríže bolia , ja neviem čo to bolo ale včera som bola presvedčená že dostanem mns, a nič

maminka142
13. sep 2011

@backorka ja by som mu dala liečiky a nechala ho oddychnuť, až kym mu nebude aspoň trošku lepšie 🙂

backorka
13. sep 2011

@maminka142
@saranata Praveze on mal tu teplotu len v noci, teraz nema, takze ideme podla planu a uvidi sa do kedy vydrzi... to ma z klimatizacie. V metre a v obchodoch je strasne silna a vonku zas teplo... zobral tu teplotu mne 😒 myslis ze mam este nadej na tehu?

maminka142
13. sep 2011

@saranata
@backorka baby vam sa to tam obidvom uhniezduje, budete rovnako tehu uvidíte 😉 Nech si da nejaku tabletku, aj tak, aby sa popri behani po meste necítil uplne "pod psa" 😒 A potom ked sa vratite z mesta, nech si poležka, oddychne a načerpa nove sily 😉

saranata
13. sep 2011

@backorka uvidíš podla zajtrajšej teploty, prajem aby išla hore a ostala tam, može to byt aj zmenou prostredia, aj ked nespíš vo svojej posteli tak sa ti može zemnit teplota a pod líniou zatial nie si, ak pojdeš pod nu tak dostaneš mns ak nie tak je stále nádej 🙂

abriela
13. sep 2011

@saranata mas pekny grafik, aj ked priznaky co pises, som pred par dnami mala aj ja a mrcha dosla 😒
@backorka ako ti pise saranata - zmena prostredia, ale nevyzera to velmi dobre ☹ . Manzelovi skus dat daku tableku, ci energy drink.
Prajem vam krasny dnik.
Otazka: Moze byt, ze jedno vajicko je oplodnene a druhe sa uvolnuje a preto je slaba mrska. Ved mozu byt dve vajicka v jednom cykle, nie?

abriela
13. sep 2011

@leann245 no ja mam pocit, ze mam pocas mrchy plodne obdobie. Mam neskutocnu chut 😎

lucica
13. sep 2011

Čaute baby, bola som od štvrtka mimo PC a teraz neviem aké novinky máte. pochválte sa aby som nemusela študovať 20 strán dozadu 🙂. Ja mám už konečne po mrche a včera sa začalo ďalšie kolečko snažilkovania. Aj keď ešte plodné dni ani omylom nie sú (iba 8.DC), ale to nám vôbec neprekážalo. Čo myslíte, je šanca na otehotnenie aj keby sme sa iba čisto teoreticky milovali každý deň? Neovplyvní to nejak kvalitu spermií? PAPA a chválte sa čo je nového 🙂

leann245
13. sep 2011

Dobre ranko kocice, pripajam svoj graf...uf, mi dava zabrat tento mesiac....minule dva mesiace by som uz zajtra dostavala mns a teraz len spekulujem, ci vobec bola ovu...to je hruza 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
@backorka krasna fotka, ma byt aj pekne pocasie, tak nech sa vam ten vylet maximalne vydari...a muzicek by si mohol dat nejaku tabletku na alergiu, taketo reakcie na klimu su teraz dost bezne, mne dokonca "diagnostikovali" alergiu na zmenu teploty a klimam sa musim vyhybat...a ked ma uz z toho zacne boliet hrdlo tak si dam liek na alergiu a je to OK 😉
@saranata tak z tvojho grafu to vyzera tak, ze bud zahniezdujes, alebo ti to zajtra zleti dole a pride mns...aspon tak som to laicky vycitala ja 😀 Samozrejme vsetky uvitame, ked nikam klesat nebudes ale nas budes motivovat vysokymi teplotami 😉 Aj ked tie bolave krize...hmmm, neviem, kazda sme ina, mna bolia krize len a len pri mns 😒 Ale ty nie si ja, takze teba mozu prave pri zahniezdovani 🙂

leann245
13. sep 2011

@abriela tak sup na to...aj cez mrchajznu..ja to sice nepraktizujem, ale keby to vyzeralo, ze mam vtedy ovulu a plodne dni tak by som na to hned vlietla 😉 🙂

abriela
13. sep 2011

@leann245 ak by som mala pri sebe partnera, tak sa ide na to. Ale pride az v stredu v noci. Grafy mavam pekne, ovu 9-15 den. V nedelu je 8DC, buduci tyzden piatok 13DC - tak dufam, ze sa trafime a nevyjde ovulka na prac. tyzden.

saranata
13. sep 2011

@abriela no ved tie príznaky čo som písala tu pred príchodom mns, to som si bola istá a nič , ale mám žaludok na vode, ale to možu byt už aj nervy , mns zatial nemám a teploty mi vybehla naspat hore , ved uvidíme zajtra a pozajtra

leann245
13. sep 2011

@abriela tak vidis...aky paradox...ty mas peknu ovulku, ale chlapa prec....ja mam chlapa kazdy den pri sebe, ale ovulka ktovie kde sa zabudla 🙂 Som ale presvedcena, ze sa trafite uplne presne...vsugeruj si to tak a tvoje telo uz tu ovulu prisposobi 😉

abriela
13. sep 2011

@saranata drzim palce, ved vasa mala kocka by mala aspon spolocnost. Mozem sa spytat, preco mate taky velky vekovi rozostup medzi detickami?
@leann245 obcas to tak byva, co uz. 😒

janie80
13. sep 2011

caute kocice moje... ja dnes poslusne hlasim 1DC... ale cakala som to, takze dnes po po prvy krat po 9 mesiacoch ziadne slzy... 🙂 proste z mojej stitky sa stala antikoncepcia... 😀 ale ja jej prejdem cez rozum... 😉
@backorka nechcem ta sklamat, ale dost ti to kleslo... ak to bolo kvoli zmene prostredia a cestovaniu, tak to nemusi nic znamenat... ale ak takto bude aj zajtra, tak asi mrcha pride... 😖
@saranata zahniezdujes? 😉

saranata
13. sep 2011

@janie80 kiežby , ale nevidím to tak 🙂 aspon zatial
tebe prajem v novom cykle krásnu uspešnu ovulu 😉

saranata
13. sep 2011

@abriela dost sme cestovali, potom práca a prišiel čas a chceli sme druhe a to sa ešte aj rok nedarilo takže sme sa dočkali až potom , ale vyhovuje mi to , mala som čas sa venovat staršej a teraz mám čas sa venovat mladšej , takže je to ok, a na tretie sa tešíme 🙂

darinkazv
13. sep 2011

@lucica ahoj, každý deň to nemá význam, lebo sa to tam nestačí tak kvalitne vytvoriť. stačí každý druhý deň. však spermie tam vydržia aj 2dni. takže radšej každý druhý a budú chlapíci kvalitnejší 😉

maminka142
13. sep 2011

@lucica ja som zasa počula, že spermie sa obnovuju až 90 dní, ale že každy deň sa vytvaraju, aj nove 😉

saranata
13. sep 2011

@lucica tým sa šance skor znižuju, ako tu už povedali baby

saranata
13. sep 2011

@maminka142 oni síce dozrievaju cca 80-90 dní ale tvoria sa stále
http://wanda.atlas.sk/spermie-nie-su-len-jeho-z...

maminka142
13. sep 2011

@saranata ano ved som to napísala, že dozrievaju dlho, ale každy deň sa tvoria nove 😉

leann245
13. sep 2011

hmm, v podbrusku zacinam citit tlak a popichava ma vajecnik....mozno nakoniec dorazi mns nacas (zajtra) a mozem si odfajknut anovulak 😒

abriela
13. sep 2011

@saranata mas tolko rokov ako ja, preto som sa pytala. Ja som uz v 20tke tvrdila, vydat sa a mat deti - robit zienku domacu to nie. Ale po 30tke sa to zmenilo, aj ked sa smejem ako niekde riesia, ze maju 30 a su uz stare, aby otehotneli a mali deti.

abriela
13. sep 2011

@lucina skusili sme kazdy den, len plodne 3 sme vynechali - nestalo sa nic. Neprezili asi, lebo boli slabe 😀

saranata
13. sep 2011

@maminka142 hej, ved som ti dávala za pravdu 🙂

saranata
13. sep 2011

@leann245 no a toto mám ja tri dni, a bolest hlavy a križov, tiež to vidím na mns, a včera to už naozaj bolo tak že dostanem a nič, a to som mala také krče v podrbrušku že som si dala aj tabletku , dnes už to neni ale tlak áno a aj tie kríže , možno som prechladla, len neviem kde

maminka142
13. sep 2011

@saranata možno to maš príznaky tehu 😉 Moju segru strašne boleli v tehu kríže a klby 😉 Držím ti siiiilno palčeky, aby si už neklesala 😉 Ja sa teším, už na najbližšie moje 3 dni, aby som vedela na čom som 😉 Určite dam vedieť, ako som na tom bud tak, alebo onak 😉

saranata
13. sep 2011

@maminka142 neviem uvidím , test ešte nerobím ak by to bolo aj uhniezdovanie tak by to ešte neukázalo , tak počkám do stredy, minulý mesiac som mala 11 dní LF, teraz je možno len dlhšia , všetko ukázu najbližšie dni, ale stále mám pocit že už už to príde a dostanem ...tak čakám