Trojkombinácia na február. Bebetto Vulcano S-Line 2017, alebo čo odporúčaš za cca 400€?

Zodpovedané
19. júl 2019

Ahoj,

chcela by som sa poradiť ohľadom kočíka. Bábätko čakáme začiatkom februára, preto by sme chceli niečo s väčšou vaničkou (kvôli fusaku a ostatným teplým veciam pre bábätko).

Chceme 3 kombináciu v hodnote cca 400€. Bývame na dedine, čiže cesty sú tu aj dobré, aj horšie štrkové - čiže skôr potrebujeme niečo aj s odpružením. Čo sa týka výšky mňa a manžela, sme vysokí cca 170-180 cm, čiže taký stred.

Páčia sa mi korýtkové kočíky, ale najviac ma zatiaľ zaujal kočík BEBETTO VULCANO S-LINE 2017. Zaujímal by ma tvoj názor na tento kočík, pripadne aký iný by si nám odporučila.

Ďakujem.

Ahoj,

ak potrebuješ robustnú all-terrain kombináciu s veľkou vaničkou, Bebetto Vulcano v akciovom sete z 2017 je relatívne rozumná voľba, dokonca aj s fajn športiakom. Ak si ok s vyššou váhou a rátaš aj so zabratým miestom v kufri, mohli by ste byť spokojní. Ja osobne by som si ale zakúpila inú sediacu autosedačku - kvalitnejších, ADAC testovaných značiek, to je moja jedna výtka.

Bebetto Vulcano 2017

Podobným, o čosi ľahším typom by bol Kinderkraft Prime 2019, ktorý odporučím - a tiež spripomienkujem, že radšej by som si autosedačku zaobstarala lepšiu, hoc i z druhej ruky.

Kinderkraft Prime 2019

Ďalším kandidátom by mohol byť Bomimi Bastien Air - kde ku športiaku dokúpiš vaničku (140) a adaptéry (15) - a autosedačku by som riešila lepšiu, hoc i bazárovú za pár eur. Podobne ako pri Kinderkrafte, získaš tak fajn, terénnu kombináciu s bezpečným vajíčkom, ktorá ti aj skutočne poslúži a nie je extrémne ťažká.

Bomimi Bastien Air

EasyGo Optimo Air by tiež mohlo byť relatívne ľahké, cenovo dostupné riešenie problému - ale teda mestskejšie.

EasyGo Optimo

Ak preferuješ korýtkové kočíky, možno by stálo za to zvážiť nejaký kočík so sedadlom typu 2v1, čo je super začiartočné voľba tak do roka a pol. Niečo ako Kinderkraft Moov či Veo, z lepších Diono Quantum. Majú väčšiu vaničku i korýtkový sedák, a keď bude čas na ľahší, neotočný kočík, nebide to taká strata priestoru ani peňazí.

Kinderkraft Moov


Kinderkraft Veo


Diono Quantum

Ešte by som sa rada vyjadrila k tej vaničke. Hovoríš, že čakáte bábo vo februári. Pre mňa toto znamená, že naopak vôbec nepotrebujete nejakú väčšiu hlbokú vaničku - naopak, postačí akákoľvek. Keď sa bábo narodí, bude malinkaté a s fusakom, dekou, oblečením ho zmestíš fakt do každej jednej. A na jar, leto bude ešte len pomaly rásť a neskôr prejde už do športiaku Takže ja osobne by som sa na vašom mieste nenechala absolútne obmedziť výberom na základe priestoru vo vaničke - zaručujem ti, že si vystačíte aj s bežnou veľkosťou a dokonca aj s vaničkou menšou.


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli