Vaše skúsenosti s Manufakturou – Pivná vlasová kozmetika

Každá žena sa rada pýši krásnymi, zdravými a hustými vlasmi. Nie nadarmo sa im vraví koruna krásy ;) Noste svoju korunu krásy s hrdosťou a dajte zbohom poškodeným vlasom. Nová pivná kozmetika Manufaktura vám pomôže na ceste k nádherným a zdravým vlasom. Tak rozpusťte svoju hrivu a užite si vietor vo vlasoch. Presne tak to spravilo aj 10 mamičiek, ktoré sa zúčastnili testovanie pivnej kozmetiky Manufaktura.

Pivná kozmetika Manufaktura je inšpirovaná stáročnou tradíciou českého piva, ktoré je v celom svete preslávené svojou výnimočnou kvalitou a je unikátnym zdrojom vitamínov skupiny B, stopových prvkov a minerálov. Podporuje kvalitu a rast vlasov, dodáva im zdravý vzhľad, objem, lesk a regeneruje a upokojuje pokožku hlavy. Výborné vlastnosti piva umocňujú ďalšie prírodné ingrediencie obsiahnuté v jednotlivých produktoch. Pivnú kozmetiku si skrátka zamilujete.

Testovali sme balíček kompletnej starostlivosti:

Šampón snov je extra jemný, revitalizujúci a hydratačný pivný šampón s kofeínom, vďaka ktorému sa budete pýšiť krásnymi vlasmi, o akých ste vždy snívali. Regeneruje, revitalizuje, hydratuje a podporuje vlasový rast. Vďaka svojmu zloženiu chráni kvalitu a farbu vlasov pred UV žiarením a nepriaznivými okolitými vplyvmi, dodáva im objem a lesk a zabraňuje poletujúcim a elektrizujúcim vlasom. Šampón snov je bez obsahu SLES a silikónov, vďaka čomu je vhodný pre všetky typy vlasov vrátane citlivejšej pokožky hlavy, ktorú upokojuje.

Posilňujúca a ochranná pivná vlasová maska s prírodnými olejmi a kofeínom intenzívne posilní, hydratuje, regeneruje a podporuje vlasový rast. Poskytuje ochranu farby a kvality vlasov, zabezpečí ľahšie rozčesávanie a zabraňuje poletujúcim a elektrizujúcim vlasom. Doprajte svojim vlasom kompletný servis a doprajte im po umytí pomyselnú ošetrujúcu bodku v podobe posilňujúcej a ochrannej vlasovej masky.

Unikátne aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov a na podporu rastu nových vlasov je sladkou čerešničkou. Podporuje rast vlasov, zamedzuje ich vypadávaniu, zväčšuje objem, napomáha regenerácii a dodáva ľahký tužiaci efekt. Upokojuje pokožku hlavy a postará sa o zahustenie a zosilnenie vlasov. Starosti z riedkych vlasov a ich nadmerného vypadávania môžete teraz hodiť za hlavu.

Testovanie MANUFAKTURA... (pivná kozmetika na vlasy)

V prvom rade by som sa chcela poďakovať, že som sa mohla zúčastniť testovania tejto skvelej kozmetiky na vlasy 🙂

Samotnú značku produktu si myslím, nie je potreba predstavovať... No "preventívne": 

😀 MANUFAKTURA je značkou originálnej českej kozmetiky, ktorá sa predáva na SlovSlovensku aj v Čechách... A čo mne osobne sa veľmi páči a dávam palec hore, že nie je testovaná na zvieratách! Kozmetika je charakteristická obsahom originálnych ingrediencií - českého piva, vína, karlovarskej žriedlovej soli, liečivých bylín atď. 🙂

A teraz prejdeme k produktom, kvôli ktorým samotné testovanie prebiehalo!

Jedná sa o balíček "PIVNEJ KOZMETIKY NA VLASY"

Balíček obsahoval:

  1. Šampón snov - extra jemný, revitalizujúci a hydratačný pivný šampón s kofeínom
  2. Posilňujúca a ochranná pivná vlasová maska s prírodnými olejmi a kofeínom
  3. Unikátne aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov a na podporu rastu nových vlasov

Teraz pekne po poriadku sa vyjadrím ku každému testovanému výrobku 🙂

Ako prvý ma príjemne prekvapil práve šampón... Priznám sa, naplašila som sa hneď v úvode práve konzistencie - keďže bol dosť riedky... ALE krásne penil, ozaj stačilo použiť málo a parádu narobil hneď! 😀 Šampón snov je výnimočný tiež jemnou, modernou receptúrou bez obsahu SLES a silikónov, vďaka čomu je vhodný pre všetky typy vlasov, vrátane citlivejšej pokožky hlavy. Ja mám problém už snáď od nepamäti s lupinami, no tento šampón milo prekvapil aj v tomto smere, že sa mi nezačali vytvárať lupiny. Ozaj veľmi príjemný aj k pokožke hlavy "jemný". A čo ma potešilo v neposlednom rade - nesmrdel po pive 😀 (toho som sa najviac obávala 😀 )

Takže pomaly prejdeme k ďalšiemu produktu, a tým je pivná maska.

Priznávam, najvac som si užila asi práve testovanie masky na vlasy. Keďže moje vlasy sú viacmenej kučeravé - vlnité, som odkázaná v tomto živote na používanie práve masiek 😀 Túto odporúčam všetkými desiatimi 🙂 Veľmi príjemná konzistencia a aj vôňa - jemná bylinková. Čo odporúčam z môjho pohľadu - je tam písané, že nechať aj 10min... Takže takto, čím suchšie vlasy, tým dlhšie - takže ja osobne po každom umytí som nechávala 10 minútiek a veru, vlásky sa odvďačil i- na dotyk boli jemnejšie a menej krepové. V neposlednom rade spomeniem, že obsahuje výťažok z ryže, a tým ochraňuje kvalitu a farbu vlasov pred UV žiarením (čo je super práve v lete) a nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho okolia, výťažok z morských rias dodáva hĺbkovú hydratáciu. 

Takže za mňa ďalší PALEC HORE 😀

Posledné z testovaných produktov bolo aktivačné sérum.

za dva a pól týždňa testovania si dovolím iba okrajovo hodnotiť, keďže je to podľa mňa veľmi krátka doba, no aspoň malý náznak z mojej strany....

Osobne nemám problém s hustotou vlasov - skôr naopak, aj na dve hlavy 😀

Ale teda vlásky padajú riadne, takže v tomto smere môžem povedať, že sa mi polepšilo. Všimla som si zmenu v počte padnutých vlasov 😀 O dosť sa to znížilo, takže v tomto smere pridávam pozitívne hodnotenie 🙂

Moje zhrnutie na záver testovania je teda maximálne pozitívne a odporúčam každej jednej slečne, mamičke či babičke, aby vyskúšali práve túto kozmetiku.

Netreba sa báť skúšať niečo nové - ozaj sa to v niektorých prípadoch aj vypláca a toto bol presne prípad, kedy sa to VYPLATILO 🙂

A úplná bodka za všetkým - zaujímal by ma váš názor / skúsenosť, ako ste vy spokojné s týmito konkrétnymi výrobkami 🙂

Ďakujem 

#test_manufaktura3 

#recenzia

Manufaktura - Pivečko vo vláskoch🙂

Musím povedať, že na testovanie tejto kozmetiky som sa veľmi tešila, keďže Manufakturu poznám a už som aj pár výrobkov vyskúšala.

Pivnú kozmetiku som mala taktiež, ale iba šampón, ktorý neskutočne krásne voňal a vydržal vo vlasoch ešte aspoň 3 dni 🙂

Takže ako prvým začnem šampónom.

Na prvé ňuchnutie žiadne pivko, ako by si možno mnohí mysleli, ale velmi príjemná vôňa byliniek. Konzistencia veľmi jemnučká, bohatá pena aj pri malom množstve produktu.

Vlasy sa dali pekne rozčesať aj bez použitia balzamu.

Vlásky na druhý deň jemnučké, lesklé, avšak vônu už tak nebolo cítiť.

Následne som začala s testovaním masky spolu s kombináciou šampónu.

Maska taktiež veľmi pekne vonia, konzistenčne "akurát", čiže nestekala, ale nebola ani príliš hutná.

Avšak musím povedať, že mne už kombinácia šampón+maska nerobili moc dobre :(

Vlasy boli síce lesklé, jemné, ale objem rýchlo "spľasol" a na druhý den po zmytí som už mala pocit mastých vlasov.

Ale na druhej strane, ja nemám zničené vlasy. Myslim, že maska je vhodnejšia pre žienky, čo maju zničené vlasy a potrebujú riadnu dávku hydratácie. Tam bude určite TOPKA 🙂

A nakoniec sérum. To ešte stále testujem, keďže 2 týždne sú málo.Ale zatiaľ mám pocit objemu pri korienkoch, keď ho aplikujem... A kde-tu sa objaví mini vlások 🙂

Na záver to zhrniem tak, že MANUFAKTURU - pivnú kozmetiku, odporúčam žienkam, čo majú suché vlásky, zničené po farbení. Toto bude pre nich určite balzam na "ubolené vlasy" ;)

#test_manufaktura3

#recenzia

Chutí vlasom pivo?

Mojim rozhodne áno! Teda presnejšie pivná vlasová kozmetika Manufaktura. 

Moje vlasy prežívajú v tomto čase ťažké obdobie. Dojčenie aj vek im celkom dávajú zabrať. Preto ma veľmi potešilo, že ma tím MK vybral na testovanie pivnej vlasovej kúry Manufaktura, ktorá sľubuje podporiť rast nových vlasov a zamedziť ich vypadávaniu. 

Balíček s kozmetikou prišiel pekne zabalený. Dizajn obalov tejto kozmetiky je veľmi prírodný, neprehnaný, minimalistický a oku lahodiaci. Samozrejme, bola som veľmi zvedavá na vôňu. Tá ma oslovila svojím bylinkovým nádychom a jemnosťou. 

Poďme sa pozrieť, ako u mňa bodovali jednotliví členovia tejto pivnej trojky. 

Šampón 

Oceňujem veľmi jemnú gélovú konzistenciu a zloženie bez zbytočnej chémie. Vlasy zanechal svieže, voňavé a nadýchané niekoľko dní. 

Maska na vlasy

Pôsobí veľmi regenerujúco a mojim vlasom dodala akoby správnu vlhkosť, keďže normálne bývajú dosť suché. Dobre sa aplikuje aj zmýva, konzistencia je primeraná. 

Aktivizujúce sérum na vlasy

Tento výrobok sľubuje takpovediac zázrak, a to zredukovať množstvo vypadaných vlasov a podporiť rast nových vlasov, a teraz pozor - v počte až 28200. Wow! Nerada by som vyznela negativisticky, ale k takémuto sľubu som, povedzme, že skeptická 😁

Každopádne k jeho účinku sa nemôžem celkom vyjadriť, keďže podľa odporúčania ho treba používať 3 mesiace. Počkám teda a uvidím 😊 Zatiaľ ho používam rada, oceňujem praktický aplikátor, pomocou ktorého sérum jednoducho nanesiete ku korienkom vlasov.

Pár slov na záver 

S testovanou kozmetikou som veľmi spokojná. Pre mňa najväčšie plusy sú príjemná vôňa a prírodné zloženie bez zbytočnej chémie. Možno malé enviroodporúčanie pre výrobcu na záver: moje ekosrdce by potešilo balenie výrobkov do obalov z recyklovaného plastu. Netvrdím, že tým vyriešime globálne klimatické zmeny, ale aj malé niečo je lepšie ako veľké nič 👍

Moje vlasy po ošetrení šampónom a maskou. 

#test_manufaktura3

#recenzia

Manufaktura - pivná vlasová kozmetika s kofeínom

Na testovanie pivnej vlasovej kozmetiky Manufaktura som sa veľmi tešila, pretože poznám ich pivnú telovú kozmetiku. 🙂

Testovala som:

- Revitalizujúci a hydratačný pivný šampón s kofeínom

- Posilňujúca a ochranná pivná vlasová maska s prírodnými olejmi a kofeínom

- Aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov a na podporu rastu nových vlasov

Vôňa šampónu sa mi zapáčila, je taká bylinková, s jemnou vôňou piva. Oceňujem, že šampón je bez silikónov a bez obsahu SLES. Moje vlasy sú prirodzene kučeravé a suchšie. Priznám sa, že mne nesadol. Moje vlasy sú náročné a ja som ich mala dosť suché po použití. 

S posilňujúcou vlasovou maskou som bola celkom spokojná. Avšak vlasy stále potrebovali niečo na zjemnenie, nestačilo im to.

Aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov som dala vyskúšať mojej sestre. Už pri prvej aplikácii cítila také brnenie na vlasovej pokožke, čo hodnotím ako dobré znamenie. Myslím, že za to môže kofeín, ktorý toto sérum obsahuje. Kofeín aktívne pôsobí na vlasové folikuly a stimuluje rast vlasov. Kedže doba testovania tohto séra je príliš krátka, tak nemôžem zhodnotiť tento produkt. O pár mesiacov pridám koment s recenziou, či vlásky začali rásť 🙂

Kozmetika akákoľvek, nemusí sadnúť každému, záleží hlavne od typu vlasov.

Túto kozmetiku odporúčam pre normálne, možno aj mastiace vlasy.

#test_manufaktura3 #recenzia

Tekuté zlato pre dokonalé vlasy

Máš unavené, mdlé vlasy bez života a ešte majú tú drzosť vypadávať? Užila si si dovolenku, ale tvoje vlasy dostali zabrať? Tak potom by si to mala skúsiť, veď pivko sa varilo skôr, ako ľudstvo začalo piecť chlieb.

Teší ma, že som neotálala a zapojila sa do testovania a dostala tú možnosť otestovať pivnú radu vlasovej kozmetiky českého výrobcu Manufaktura. Ako milovník piva poznám jeho benefity, no i tak predčili moje očakávania. V prvom rade ma veľmi potešila vôňa, bez obáv nebudete smrdkať po pivku. Okrem toho oceňujem viac ako 98 % prírodné zloženie kozmetiky a z časti recyklovaného PETu vyrobené obaly, aj keď to nie je ich priorita.

1. Jemná regeneračná starostlivosť so šampónom snov

Veľmi sa mi páči dávkovací štupel, to bolo prvé, čo mi prešlo hlavou po jeho otvorení. Druhé, čo ma zarazilo, je nádherná vôňa bylín s na konci jemným nádychom pivného kvasu. Viete, to také krásne voňavé, keď prídete do pivovaru a varia pivko.

Šampón veľmi dobré pení a nebolo treba umývať šampónom 2x tak, ako to už dlho robím pri iných produktoch. A už pri prvom zmývaní som cítila, že moje vlasy su výživené, hebkejšie a ľahko som cez ne prešla prstami. Že už im snáď viac ani nebolo treba.

2.Intenzívne a hĺbkovo posilňujúca maska

Mala som to šťastie, že som zdedila husté, pevné vlasy, ktoré aj bez veľkej starostlivosti vyzerali na pohľad dobre. No nikdy, ani po hľbkových maskách v kaderníctvach, kde ma to stálo nemalé peniaze, sa mi nestalo, že by som si vlasy učesala a vyčesala rovnomerne do copu len tak rukou. Vďaka tejto maske moje neskrotné vlasy sa stali skrotenými, hebkými, sú omnoho jemnejšie a sú viac nadýchané. Táto maska si nájde miesto na mojej poličke určite aj naďalej.

3.Unikátne aktivačné sérum podporujúce rast vlasov

Aj tento produkt veľmi prekvapil. Veľa ľudí mi to nechce veriť, že už po týždni som videla prvé výsledky. Áno, začalo mi vyrastať kopec nových vlasov. No zároveň mám predispozíciu, že mi rastie veľa vlasov a veľmi rýchlo. Som presvedčená, že mi to stimulovalo vlasové folikuly, k tomu, že áno, vlasy, začnime rásť teraz. A určite pri česaní z kefy vyberám menej vlasov. No kto má prirodzene riedke vlásky, tak zázraky čakať nemôže, ale ak mu vypadávajú, určite mu vypadávanie spomalí.

Ďakujem Manufakture za túto možnosť. Vlasy unavené slnkom si pivný wellness naplno užili a sú krasne zregenerované a vyživené, žiaria spokojnosťou 🍻

#test_manufaktura3 #recenzia

Na zdravie! S pivom za krajšou hrivou

Na začiatku bola pýcha a krásne, husté vlasy. Prvé zmeny však prišli rýchlo a dôsledky boli dosť kruté... Nie, nie sme v rozprávke, ale v príbehu o testovaní výrobkov pivnej vlasovej kozmetiky Manufaktury – a najmä ako a prečo k nemu vôbec došlo.

S produktmi značky Manufaktura mám skúsenosti ešte z mladosti. Na telové mlieko s vôňou vanilky ma totiž „balil“ istý šarmantný a údajne smrteľne zamilovaný Marián. Nuž, vyznával mi lásku a kupoval výnimočný krém, zamilovala som sa však len do toho druhého. Jeho večná vernosť, ktorou sa ma snažil získať, ma popravde takmer presvedčila. Jedného dňa som však v skrinke svojej mladšej sestry našla... ošetrujúce telové mlieko s vanilkou. Hneď mi došlo, prečo sa v poslednom čase tvári sestrička tak previnilo.

Táto skúsenosť ma naučila, že (mužská vernosť je mýtus) pod značkou Manufaktura sa skrývajú naozaj výnimočné výrobky. Z ich vlasovej kozmetiky som však nikdy nič neskúšala. Akosi mi to nenapadlo, napriek tomu, že po dvoch pôrodoch a dohromady troch rokoch dojčenia mi moje vlasy dávali čoraz väčšmi zabrať. Skúšala som prírodné aj vedecké produkty od výmyslu sveta, aby som vlasom dodala život, aký mali kedysi. Preto keď som videla možnosť zapojiť sa do testovania a prečítala si, čo pivná rada údajne dokáže, všetko to do seba zapadlo a ja som sa s radosťou zapojila.

V balíku mi prišiel extra jemný šampón snov, posilňujúca pivová maska a unikátne sérum proti vypadávaniu vlasov. Túto trojicu sme poctivo testovali počas dvoch týždňov a v nasledujúcom texte vám prezradím klady i zápory, ktoré sme odhalili.

Šampón snov - extra jemný, revitalizujúci a hydratačný pivný šampón s kofeínom

Začneme, ako inak, šampónom. Sľubuje, že zvýši lesk, znižuje lámavosť, dodáva objem a ľahký tužiaci efekt. Prírodný extrakt z morskej riasy má zaistiť hĺbkovú hydratáciu a pomáhať proti elektrizujúcim vlasom. Výťažok z ryže má chrániť kvalitu a farbu vlasov pred UV žiarením a nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho okolia. Jemné umývanie by malo byť ako vo sne. Toľko z lákavého popisu, teraz naše skúsenosti. Šampón sme testovali dve – zhodou okolností bol u nás na návšeteve môj synovec s priateľkou Miškou, ktorá sa tiež nadchla, tak som ju zapojila.

Kvôli prehľadnosti zhrniem výhody a nevýhody takto:

+ príjemná vôňa (prvý raz som si ním vlasy umyla predtým, ako som šla tancovať, bohužiaľ, do zafajčeného prostredia. Na moje prekvapenie som ešte ráno cítila, ako mi krásne voňajú vlasy. Toto je jeden z najväčších plusov tohto šampóna.)

+ bohatá pena (naozaj stačí menšie množstvo a topíte sa v „pivovej“ pene)

+ jemnejšie vlasy

+ zabraňuje elektrizovaniu vlasov (pozn. na trampolíne to nefunguje 😊)

- vlasy sú onedlho po umytí mastné (neodporúčam na rýchlo sa mastiace vlasy, musela som si umývať vlasy minimálne každý druhý deň.)

- zanecháva pocit „ťažkých“ vlasov (to je asi ten jeho boj proti poletujúcim vlasom. Osobne mám rada pocit ľahkých, čerstvo umytých sviežich vlasov a toto mi chýbalo.)

- cena (Vyše 9 eur za 255 ml je dosť vysoká suma vzhľadom na to, že ak by som ho pri nutnej frekvencii umývania minula približne za tri týždne.)

Posilňujúca a ochranná pivná vlasová maska s prírodnými olejmi a kofeínom

Od tohto produktu som mala najvyššie očakávania, keďže mal vyriešiť moje problémy s vlasmi – jednoducho im vrátiť život. Zvýšiť pevnosť, objem, pružnosť a lesk vlasov. Napomáhať ich vyživeniu, zaceleniu, regenerácii a lesku. Hĺbkovo hydratovať moje vysušené a nepekné konce vlasov a celkovo im dodať vitalitu. Opäť sme testovali dve – Miška a ja. Na fotkách vidíte naše vlasy pred a po používaní masky.

Miška (pred a po používaní):

Moje vlasy (postupne po každom použití):

Opäť zhrniem klady a zápory s dodatkom, že produkt moje očakávania takmer naplnil.

+ príjemná vôňa

+ vhodná jemná konzistencia

+ ľahko sa nanáša, nemusí byť na vlasoch dlho, stačí pár minút

+ vlasy sa ľahšie češú

+ naozaj u mňa fungovala (vlasy som si nefarbila ani neošetrovala ničím iným a myslím, že na poslednej foto po testovaní je vidieť rozdiel)

+ primeraná cena

- musela som si po jej použití ešte raz umyť vlasy šampónom, inak ostali ťažké a akoby mastné, vodou som ju nevedela zmyť napriek dôkladnosti

Posledné, čo sme testovali, je toto:

Unikátne aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov a na podporu rastu nových vlasov

Musím povedať, že vlasy mám husté, ale po ukončení dojčenia mi vypadávajú v zvýšenej miere. Napriek používaniu séra sa mi tých vyčesaných vlasov vidí stále nejako priveľa, ale asi treba dať hormónom čas. V hlavnej úlohe testovača tu však bol môj synovec, ktorý síce len nedávno oslávil svoju 23, genetika je však trochu proti nemu a jeho hustej hrive. Každý večer mu teda Miška poctivo aplikovala sérum, ktoré malo podporiť vlasov, obmedziť ich vypadávanie, zosilniť a zahustiť ich o 10 - 20 %.

Prírodný kofeín by mal aktívne pôsobiť na vlasové folikuly a predĺžiť ich život. Komplex s výťažkom zo smrekovca a zeleného čaju má dokonca reaktivať rast kmeňových buniek vlasových vačkov, podporiť rast vlasov, obmedziť ich stratu a pri pravidelnom používaní zaručiť lepšie výsledky ako transplantácia vlasov. Výsledky pravidelného dvojtýždňového používania môžete posúdiť sami:

Môj synovec Adrián si toto sérum zamiloval. Rozhodla som sa, že mu ho dodatočne na tie jeho júlové narodeniny ešte darujem. Zdá sa mu, že mierne pociťuje výsledky a vlasy sa mu začínajú zahusťovať. Všetci mu držíme palce 😊 Nevýhody pri tomto sére nikto z nás nezaregistroval.

Ako inak by mohla končiť táto #recenzia: ďakujeme #test_manufaktura3

na zdravie!

Manufaktura - pivná kozmetika

                                            ZÁZRAK Z PIVA

MANUFAKTURU som objavila ešte v Čechách, obchodík voňajúci na kilometre vôkol. Ako prvé, po samotnej vôni, ma zaujalo to, že je to prírodná kozmetika s obsahom originálnych ingrediencií - českého piva, vína, karlovarskej žriedlovej soli, liečivých bylín a ovocia typických pre naše záhrady, sady a lúky. A čo viac, že netestujú na zvieratách!!!! 

KDE SA VZALA KOZMETIKA:

“Na myšlienku obohatiť sortiment remesiel a hračiek o vlastnú kozmetiku nás prekvapivo priviedlo čaro miesta, kde vtedy sídlil náš hlavný sklad. Nachádzal sa totiž v priestoroch bývalej Kadlecovej mydlárne v Libni. Oprášiť dávnu výrobu čerstvých glycerínových mydiel sa tak nám, milovníkom starých čias a tradícií, takmer ponúkalo. Začali sme teda pátrať v histórii, zapojili do spolupráce vysoké školy, prizvali kozmetologických odborníkov a onedlho bol projekt výroby čerstvých glycerínových mydiel na svete... Postupom času sme celý kozmetický koncept zjednotili myšlienkou domácich kúpeľov, ktorá vychádza zo svetoznámej českej kúpeľnej tradície a reaguje na novodobú uponáhľanú dobu, v ktorej často chýba pokoj, pohoda a odpočinok.”

MANUFAKTURU používam rada, pre prírodné zložky, ktoré obsahuje, a obľúbila som si kozmetiku z mŕtveho mora. Na vlasové prípravky som sa však nikdy neodhodlalak pretože mám citlivú a rýchlo sa mastiacu pokožku hlavy, nežiaduce lupiny :( A vzhľadom ku všetkým okolnostiam 🙂 aj padajúce vlasy. Práve preto mi testovanie prišlo vhod, keďže idem vždy na istotu a siaham po šampónoch z lekárne, ktoré, žiaľ, riešia len jeden problém -lupiny.

Čo som testovala:

Šampón snov - extra jemný, revitalizujúci a hydratačný pivný šampón s kofeínom

Posilňujúca a ochranná pivná vlasová maska s prírodnými olejmi a kofeínom

Unikátne aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov a na podporu rastu nových vlasov

Poďme teda k šampónu. Priznám sa, čakala som pivnú vôňu tak trochu 🙂 Keďže šampón obsahuje unikátne pivo Ferdinand, ktoré sa s láskou varí už 120 rokov, wow. Čo si budeme hovoriť o účinkoch piva, všakže 🙂 - je unikátnym zdrojom všetkých vitamínov skupiny B, stopových prvkov a minerálov, ktoré výrazne napomáhajú regenerácii vlasov a pokožky hlavy. Vlasový šampón ďalej obsahuje hydratačný a upokojujúci extrakt z chmeľu a jačmeňa, vyživujúci mandľový olej a prírodný kofeín - výborný stimulátor pre rast vlasov, zabraňujúci ich vypadávaniu. Zvyšuje lesk, znižuje lámavosť, dodáva objem a ľahký tužiaci efekt. Prírodný extrakt z morskej riasy zaisťuje hĺbkovú hydratáciu a pomáha proti poletujúcim a elektrizujúcim vlasom. Výťažok z ryže ochraňuje kvalitu a farbu vlasov pred UV žiarením a nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho okolia. To som ocenila hlavne teraz v lete. A keďže vyhľadávam šampóny bez SLES a silikónov, wow efekt. 

Musím sa priznať, že moje vlasy si zvykali asi po 3 umytiach. Potom som len cítila hladkosť vlasov aj bez masky (tú, samozrejme, ešte spomeniem 🙂). Šampón je len jemne penivý, ne je to také “drogérkové” - sulfátové penenie. Má veľmi jemnú konzistenciu, príjemnú žltkastú farbu, trochu pripomínajúcu už spomínané pivo. Stačí ho naozaj málo a čo som zvyknutá si vlasy šampónovať až 2x, tu stačilo len raz. 

Keďže sme boli pri mori, musím povedať, že po dávke slnka a morskej vody toto bola očista ako sa patrí. 

Po 3-týždňovom testovaní som si ho zamilovala. Je veľmi jemný k pokožke hlavy, pokožka pôsobí vyčisteným dojmom, aspoň pocitovo u mňa, nemám žiadne svrbenie pokožky, ako po väčšine šampónoch, a ako BONUS - lupiny nie sú?!?!?! A pritom tam o nich nebola ani zmienka... Vlasom dodáva príjemnú, až neopísateľnú vôňu, ktorá vydrží aj v letných dňoch. 

Maska s prírodnými olejmi a kofeínom - toto bol ako balzam na dušu... Obsahuje už spomínané pivo Ferdinang a o priaznivé účinky sa postarajú aj ďalšie cenné ingrediencie: jojobový a mandľový olej, kreatín a prírodný kofeín – stimulátor pre rast vlasov, zabraňujúci ich vypadávaniu. Výťažky z chmeľu a jačmeňa dopĺňajú toto, prírodnými látkami doslova nabité, zloženie. 

Nanášala som si ju vynechajúc korienky po celej dĺžke vlasov. Spraví na vlasoch akoby film, veľmi dobre sa zmýva, je hutnejšia, čo mi veľmi vyhovuje, pretože z vlasov len tak nestečie, ale pekne na nich drží. Skúšala som ju na suché vlasy, kde sa odporúča ponechať dlhšiu dobu aj na mokré vlasy. Oba účinky s wow efektom. Vlas je po maske akoby hrubší, obalený a pritom vzdušný. Celkový dojem vlasov - jemné, vyhladené, pevné a lesklé (viď prvé foto, schválne fotené na slnku). Uľahčuje rožčesávanie, aj keď ja preferujem prirodzené preschnutie vlasov. A v lete si to obzvlášť užívam 🙂 

Musím sa priznať, že doteraz som nenašla takú masku, z ktorej by som nemala vlasy splasnuté, síce vyživené "na oko", ale ťažké a na druhý deň mohli ísť opäť na očistu. 

Táto maska spolu so šampónom je dokonalosť a ešte ten BONUS, spomínajúc ho vyššie - krásne voňavé vlasy. 

Ako posledný produkt - Unikátne aktivačné sérum s vysokým obsahom aktívnych látok podporuje rast vlasov, obmedzuje ich vypadávanie, zosilňuje a zahusťuje ich (o 10 - 20 %). Prírodný kofeín aktívne pôsobí na vlasové folikuly, predlžuje ich život a stimuluje rast vlasov. Originálny Redensyl® komplex s výťažkom zo smrekovca a zeleného čaju reaktivuje kmeňové bunky vlasových vačkov, podporuje rast vlasov, obmedzuje ich stratu. Pivo a výťažok z chmeľu a jačmeňa upokojujú pokožku hlavy, napomáhajú regenerácii a dodávajú ľahký tužiaci efekt. Kreatín má revitalizačné a hydratačné účinky a zvyšuje objem vlasov. 

Optimálna dĺžka kúry je 3 mesiace, preto nemôžem teraz zaručene poskytnúť kvalitnú recenziu, ale za tie 3 týždne používania mám pociťt, že sa znížila strata vlasov o 30 %, čo je pre mňa istota toho, že tie 3 mesiace určite vydržím a budem trpezlivá a nevzdám to!

Väčšina sér má kvapátko, kde keď to so sérom preženiete, vlasy zostanú mastné. Tu oceňujem výborný aplikátor v podobe spreja, čo uľahčuje aplikáciu. Pokožku hlavy nemastí a s tou mojou sa veľmi dobre znáša 🙂

Testovanie mi pomohlo a presvedčilo ma, že aj šampóny od MANUFAKTURY mi vyhovujú a ostanem im verná. Riešia problém padania vlasov, a ako BONUS poskytujú aj zvyšnú starostlivosť v podobe straty lupín a lepšej kvality vlasov, čo sa ukázalo u mňa. 

MANUFAKTURA je aj výborný darček ktorým ja idem vždy na istotu. Majú pôsobivé balenie, taktiež zloženie a čo ma prekvapuje, veľa ľudí ich ešte neobjavilo - čo je veľká škoda.

Príroda skrátka vie, čo potrebujeme, veď to vedeli aj naši predkovia. Tak prečo nepoužívať prípravky bohaté na výživné a ochranné látky, a bez chemikálií!

#test_manufaktura3 #recenzia

Prírodné zloženie = zdravé a lesklé vlasy?

Ahojte!

Pár úvodných slov by som chcela v prvom rade venovať Modrému koníku a poďakovať sa za možnosť zapojiť sa do testovania produktov, ktoré ma zaujali. Rovnako ďakujem Manufakture, ktorá ma na testovanie vybrala. 

Produkty na pleť značky Manufaktura používam vyše roka a sú mojimi stálicami. Práve preto ma zaujímalo, či budem rovnako spokojná aj s ich vlasovými výrobkami. Kedže si na vlasoch potrpím, pri kúpe šampónu, masky či kondicionéra, si ako prvé všímam jeho zloženie. Manufaktura sa môže pýšiť produktmi bez sulfátov, ropných produktov, farbív či alergénov. Je to česká firma, ktorá netestuje na zvieratách a ich výroba je šetrná k životnému prostrediu. Oceňujem aj to, že väčšina ich produktov obsahuje minimálne 97 % prírodných ingrediencií. 

Na testovanie som dostala balíček pozostávajúci z troch produktov:

  • Šampón snov - extra jemný, revitalizujúci a hydratačný pivný šampón
  • Unikátne aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov a na podporu rastu nových vlasov
  • Posilňujúca a ochranná pivná vlasová maska s prírodnými olejmi a kofeínom

Každý z vyššie spomenutých produktov je súčasťou pivnej rady kozmetiky, ktorú značka Manufaktura ponúka. Táto rada sa vyznačuje použítím českého piva Ferdinand, ktoré je vyšľachtené práve pre farmaceutické a biomedicínske účely. Má zmierňovať lámavosť vlasov a navrátiť im stratený lesk. Poďme sa pozrieť na to, či táto kozmetika splnila, čo sľúbila. 

Šampón snov

Tento šampón obsahuje 98 % prírodných ingrediencií. Spomeniem extraxt z chmeľu, mandľový olej, kofeín, extrakt z morskej riasy či výťažok z ryže. Rada by som vyzdvihla, že je vhodný aj na citlivú pokožku a ocenia ho práve ženy, ktoré si potrpia na prírodné žloženie vlasových produktov, pretože neobsahuje silikóny a SLES

Kladne hodnotím, že ma po použití šampónu nesvrbela vlasová pokožka, vlasy boli jemné a vydržali 4 dni. Na umytie stačí použiť malé množstvo produktu, keďže šampón dostatočne pení. Úprimne musím priznať, že som sa obávala vône testovaných produktov. Očakávala som, že každý z produktov bude voňať po pive. Moje obavy sa však nenaplnili, práve naopak, vôňa šampónu je príjemná a nevtieravá. 

Pivná vlasová maska

Na masku som bola naozaj veľmi zvedavá, keďže si doma zvyknem robiť domácu pivovú masku, po ktorej sú moje vlasy dokonale hydratované a lesklé. Zaujímalo ma preto, či s touto maskou dokážem docieliť podobný výsledok.

Tento produkt má 200 ml a predpokladám, že pri mojom používaní 2-3x tyždenne vydrží zdruba mesiac (za 3 týždne som minula cca 3/4 produktu). Samozrejme, je to veľmi individuálne, kedže záleží najmä od dĺžky vlasov či ich hustoty. 

Môžem potvrdiť, že moje vlasy po použití masky boli vyživené a lesklé. Kedže mám vlasy vlnité, sú prirodzene suchšie a to je dôvodom prečo stále po umytí používam kondicionér či masku. Bez týchto produktov sú rozlietané a suché.  

Pivnú masku rovnako aj šampón som testovala aj na dovolenke pri mori, kde moje vlasy dostali dostatočne zabrať. Do masky som si preto primiešavala môj milovaný sedmokráskový olej od Manufaktury, ktorý používam každý večer na pleť a výsledok bol ešte lepší.

Aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov a na podporu rastu nových vlasov

Sérum si pravidelne vtieram každý večer do vlasov a musím oceniť najmä veľmi praktický aplikátor. Sérum sa dostane k pokožke hlavy bez zbytočného plytvania produktom. Keďže som sa stretla už s aplikátormi, s ktorými sa produkt zachytával najmä vo vlasoch a aplikovať ho na vlasovú pokožku bolo viac než obtiažné, viem práve preto oceniť spôsob aplikácie tohto séra. Po dopoužívaní celej flaštičky veľmi rada doplním túto recenziu a zhodnotím ako rast vlasov tak aj to, či sa vypadávanie vlasov zmiernilo. 🙂

#test_manufaktura3 

#recenzia

S pozdravom,

Simona.

Tentokrát sme testovali celá rodina

Keď som zaregistrovala výzvu na testovanie pivnej kozmetiky od Manufaktúry, vedela som, že toto je šanca pre nás. O pár dní blikla správa, že som bola vybraná a to teda bolo radosti🙂. Naša zábava začala od chvíle, čo dofrčal kurier s balíčkom. Synček (3r) sa vytešoval z krabice a výplne (áno, mala som tú výplň po celom byte, ešte aj v umývačke     riadu, ale za tú hodinku, čo som o ňom nevedela, to stálo) a ja som sa nevedela dočkať výrobkov na testovanie.

Šampón, maska a vlasové sérum prišlo vkusne zabalené v okrasnom vrecúšku - takže prvý dojem na mňa v Manufakture určite urobili.

1.  EXTRA JEMNÝ HYDRATAČNÝ ŠAMPÓN:

Šampón má krásnu bylinkovo - citrónovú vôňu, vôbec nie je cítiť po pive, aj keď sa jedná o pivnú kozmetiku - čo teda beriem ako veľké pozitívum. Pení dostatočne, takže si ho netreba dávať veľa. Po usušení sa mi vlasy dali ľahko rozčesať (aj bez použitia kondicionéru) a mala som ich objemnejšie na pohľad už po prvom použití.

Do testovania šampónu som zapojila aj priateľa (testoval dobrovoľne 🙂). Priateľ má psoriázu (kožné ochorenie) a šampón mu zložením vôbec nedráždil pokožku hlavy - takže odporúčame aj na citlivú pokožku.

Tento šampón sa nám celkovo páčil a určite bude mať čestné miesto u nás v kúpeľni.

2. INTENZÍVNE A HĹBKOVO POSILŇUJÚCA MASKA:

Úprimne sa priznávam, masku som otestovala najmenej. Má príjemnú bylinkovú vôňu (po pive znova ani stopa). Avšak pri maskách som zvyknutá na krémovejšiu konzistenciu - tu je taká trošku "zgrcnutá", na účele to však neubralo. Masku som si naniesla hlavne na končeky, pretože tie mám dosť zničené (baby, čo tiež každý deň žehlíte vlasy, viete o čom píšem) a už po prvom použití sa mi zdali zdravšie. Masku celkovo odporúčam.

3. UNIKÁTNE AKTIVAČNÉ SÉRUM PODPORUJÚCE RAST VLASOV:

Toto sérum som darovala mojej mamine. Posledný rok jej začali veľmi padať vlasy a bola z toho veľmi smutná - takže recenzia je sprostredkovaná: sérum zo všetkých testovaných vecí najviac cítiť po pive (nie je to ale nič hrozné). Mamina si sérum dávala ráno - nedráždi pokožku, neštípe a hlavne nemastí vlasy. Používala ho poctivo každý deň a za tie dva týždne hlási, že vlasov jej vypadáva viditeľne menej. Na konštatovanie, či rastú nejaké nové, je ešte skoro, ale určite po čase pridáme hlásenie.

CELKOVÝ SUMÁR Z HODNOTENIA: žienky, ak vás trápia poškodené, vypadávajúce     vlasy, určite skúste túto trojkombináciu výrobkov. Je top.

#test_manufaktura3  #recenzia

Z piva rastie nielen brucho...

Ale podľa rád našich babičiek aj vlasy. Dávnejšie sa spoliehalo len na prírodné produkty, ktoré začínajú byť znovu populárne aj dnes. A pivo medzi ne rozhodne patrí.

Oficiálne testovanie pivnej kozmetiky značky Manufaktura mám za sebou, ale v testování ďalej pokračujem. A veľmi ma to baví.

V balíčku boli 3 produkty, ku ktorým píšem moje pocity a dojmy.

1. Šampón snov

Patrí medzi moju topku. Vôňa je príjemná, taká svieža, nevtieravá. Vlasy som mala po umytí na dotyk pevnejšie s nádychom objemu. Na to, ako si umývam vlasy skoro každý deň, tak po tomto pivnom šampóne vydržia 3 dni úplne v pohode bez známky zamastenia. Z čoho som bola milo prekvapená.

2. Posilňujúca a ochranná pivná vlasová maska

Nikdy som nejako extra nepoužívala masky na vlasy. Vždy som prišla s veľkým nadšením domov s nejakou novou maskou na vlasy a používala som ju maximálne 2 týždne a potom bola odložená niekde v kútiku kúpeľne, kde na ňu akurát padal prach. A bolo to hlavne z toho dôvodu, že sa mi z masky robili chrastičky v hlave. Trošku som sa obávala, ako to bude vyzerať s touto maskou. A? Chrastičky sa mi pomaly vytrácajú.
Maska je príjemná na vlasy, ale ja nejako necítim skoro žiadnu vôňu. Niekedy je pre mňa problém ju nechať pôsobiť vo vlasoch viac ako 3 minúty. Manufaktura uvádza, že čím máte suchšie vlasy, tým dlhšie by ste ju mali nechať pôsobiť. Snáď sa k tomu časom dopracujem️.

3. Unikátne aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov a na podporu rastu nových vlasov

Toto sérum, veru, chválim. Nemôžem síce po dvoch týždňoch povedať, že mi narástla koňská hriva. Ale vypadávanie vlasov sa minimalizivalo a hlavne sa mi tlačia malé vlásky na predku hlavy. Po pôrode to bola s vypadáváním vlasov čistá katastrofa. A konečne začínajú ožívať. Popravde, vôňa séra je pre mňa nič moc. Na môj vkus je dosť chmeľovo kvasnicová. Každopádne som zvedavá, ako budú moje vlasy vyzerať po 3 mesiacoch. Oceňujem praktický rozprašovač, kde je aplikácia séra do vlasov nenáročná a rýchla. Uvidíme, či mi vyraší na hlave až 28 200 nových vlasov ako je uvedené na obale.

A nakoniec:

Dávam týmto produtkom z pivnej rady palec hore. Na pohľad vyzerajú tieto produkty krásne. Páči sa mi, že preferujú lokálne prírodné suroviny a spolupracujú s domácimi dodávateľmi. A hlavne nie sú testované na zvieratkách.

Ďakujem MK, že ma vybrali na toto testovanie. 

Ivka

#test_manufaktura3 

#recenzia

Pivná kozmetika od Manufaktury

Veľa žien to pozná. Tehotenstvo, pôrod, šestonedelie a zrazu, keď sa v kúpeľni pozriete do odtoku, chce sa vám plakať. Keď mi 3 mesiace po pôrode stále vlasy nepadali, bola som nadšená, že mňa sa to netýka, padanie vlasov ma obišlo. Aká som bola naivná... Keď už som upadala do veľkého zúfalstva, prišla možnosť zapojiť sa do testovania vlasovej kozmetiky od značky Manufaktura, ktorá sľubuje obmedzenie vypadávania vlasov, rast nových vlasov. A tak si o nej povieme viac. 

Šampón snov

Ako prvý som hneď skúsila tento šampón. Čo ma veľmi príjemne prekvapilo, bola vôňa. Nesmrdí ako odvetrané pivo, tento šampón vonia ako bylinky. Má výbornú, ľahkú konzistenciu, dobre pení. Pozitívne je aj jeho zloženie bez SLS, SLES a silikónu. Obsahuje prírodný kofeín a keďže je to pivná rada, aj pivo. Poďme ale k veci - čo dokázal s mojimi vlasmi? 

Vlasy po použití tohto šampónu nepotrebujú kondicionér, sú jemné a vyživené. Moje vlasy sú bežne pri korienkoch mastné a konce suché ako slama, čo sa mu podarilo napraviť, konce boli hebké, nešuchorili sa. A dokonca sa mi tak rýchlo vlasy nemastili. 

Tento produkt som si obľúbila najviac a je vysoko pravdepodobné, že si ho zakúpim po minutí. 

Pivná vlasová maska

Nie som veľký fanúšik masiek. Vždy po chvíľke pôsobenia na vlasoch zaschli, vlasy boli rýchlo mastné a v konečnom dôsledku som ich vždy vyhodila. Túto som teda skúsila viac-menej len preto, aby som splnila úlohu. Vôbec som nečakala, že ma osloví a budem ju používať bežne. Prvýkrát som ju nechala pôsobiť len asi 3 minúty, nedávala som tomu veľmi nádej. Moje vlasy boli proste super. Ja som už dávno nebola tak spokojná, keď som sa dotkla vlasov. Pri ďalšom použití som teda dobu pôsobenia predĺžila a na vlasoch to bolo poznať. Jednoznačne sa tejto maske podarilo získať si ma a používam ju pravidelne, môžem ju len odporučiť.

Aktivačné sérum

Celým menom Unikátne aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov. Do tejto fľaštičky vkladám veľké nádeje. Sľubuje totiž, že obmedzí moje vypadávanie vlasov a začnú mi rásť nové. To je to, čo veľa žien chce. Pomôcť by nám malo zloženie, pozostávajúce z kofeínu, piva, bylinných exktraktov, kreatínu a Redensyl komplexu. 

Čo som hneď pozitívne zhodnotila, je aplikátor, vďaka ktorému je nanášanie ku korienkom jednoduché. Negatívna je ale pre mňa vôňa. Tá už mi pripomína pivovar, ale keď som sa spýtala nezávislých ľudí, vraj tam pivný zápach necítia. Takže to asi závisí od nosa 🙂.

Sérum je potrebné aplikovať každý večer po dobu troch mesiacov, čo je minimálna dĺžka kúry. Testovanie ale tri mesiace netrvalo, teda objektívne posúdiť účinnosť nemôžem. Po dvoch týždňoch ale viem s čistým svedomím zhodnotiť, že po umytí je v odtoku vlasov menej, aj keď následne vypadávajú stále vo veľkom. Stále však verím, že po tých troch mesiacoch uvidím jasné výsledky.

Celkové dojmy

Keďže som už v minulosti skúsila rôzne prípravky na vlasy od rôznych značiek a výrobcov, mám s čím porovnávať. Značku Manufaktura už poznám dlhšie, nikdy ma nesklamala. Ako som už spomínala, šampón si ma získal najviac, vďaka tomu, aké vlasy mi zanecháva. Tá ľahkosť je návyková. 

Vždy som hovorila, že ak raz budem mať možnosť niečo testovať, nebudem to len pozitívne hodnotiť, budem úprimná, aby to bolo dôveryhodné. V tomto prípade ale zlyhávam. Nemám čo vytknúť, odporúčam túto kozmetiku skúsiť. Samozrejme, každému sadne niečo iné, my sme si sadli a som naozaj vďačná, že som mala možnosť testovať tieto produkty. 

Tak a nakoniec by som chcela poďakovať tímu Modrého koníka za túto príležitosť, usmialo sa na mna šťastie a moje vlasy si to užívajú.

#test_manufaktura3

#recenzia

Manufaktura - vlasy koruna krásy

“Kto pivéčko píje, veselé si žíje..”

Opísala by som sa ako človeka, ktorý je najviac zaťažený na svoje vlasy. Dávno pradávno som si ich veľmi zničila odfarbovačmi. Trvá to 8 rokov, čo ich dávam dokopy. Skúšam všetko možné~nemožné, porovnávam, sledujem... A v podstate mám už overené produkty, ktoré mojim vlasom lichotia. Nebolo to všetko jednoduché, dať ich aspoň čiastočne dokopy. 

Som rada, že spoločnosť Manufaktura vybrala na testovanie mňa a môžem si teda urobiť obraz o značke, ktorú som na vlasoch nikdy nepoužila. 

Úprimne sa priznám, že okrem trojkombinácie produktov som pri testovaní ďalej používala vitamíny na vlasy v kapsulách a olejček. Ostatné produkty som na čas testovania vysadila. 

Na čo som prišla? 

Poďme si to zhrnúť v bodoch venovaným prírodným produktom na vlasy. 

  • Aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov. 

Sérum sa podľa návodu používa každý večer nástrekom ku korienkom. Výsledok výrobca udáva pri použití 3 mesiacov. Je teda pochopiteľné, že za dobu testovania vám nemôžem klamať o výsledkoch rastu vlasov po pás, nebolo by to pravdivé. 

Napíšem teda k produktu svoje dojmy. Vôňa: prvé čo má zaujalo, samozrejme. Trošku tu pocítite chmeľ. Taký ten pivný zápach. Nemusíte sa však báť, z vlasov to veľmi rýchlo vypŕchne, nebudete voňať po pivných kvasinkách. 

Používanie: Nanášala som teda serúm na korienky vlasov, čo veľmi dobre umožňuje pumpička umiestnená hore na fľaštičke. Nanáša sa teda dobre. Popravde, nepoužívala som ho pravidelne každý večer, lebo sa stalo, že som zabudla, zaspala, nestihla... Pre ženu s malým dieťaťom, prácou, je ťažké dodržiavať pravidelnosť, tak priznám, strekla som si do vlasov tak každý druhý-tretí deň. Doba testovania bola však veľmi krátka na to, aby som mohla napísať úprimný kladný alebo negatívny názor na tento produkt. Ja z neho necítim na vlasoch zmenu žiadnu. Preto to nemôžem hodnotiť ako top produkt. Zatiaľ ho nezavrhujem a budem ho naďalej používať. Sama som zvedavá, čo po troch mesiacoch používania dokáže. 

  • Balzam na vlasy 

Tento produkt ma už prekvapil. Som zvyknutá používať na vlasy kondicionér a následne masku na vlasy, balzám. 

Balzám od Manufaktury som si prvýkrát dala na vlasy asi na tri minuty. Plus~minús. Hoci v návode sa píše, že je možné ho použiť aj 10 min. Bola som skeptická, čakala som, že keď urobím tak, tak klasicky zatvrdne, zle sa bude umývať, vlasy budem mať čochvíľa mastné. No nie, nestalo sa tak ani pri dalších umytiach, kedy som už balzám otestovala aj na viac ako 10 min.

Aký teda v skutočnosti je? 

Veľmi krásne voňavý, žiadne lepivé zloženie, žiadne zaschnutie na vlasoch za dobu pôsobenia. 

Žiadny pivový zápach netreba očakávať, mne vonia dokonale, ako zelený čaj s citrónom. Dokonale mi náhradil aj kondicionér, ktorý bežne používam. Tu už spokojnosť cítim. 

  • Šampón snov 

A on presne aj takým šampónom bol! 

Nádherne prevonia vlasy a nádherne ich zjemní. Ja som mala po ňom pocit dokonale čistých vlasov. A tá vôňa, ktorá v nich po nich ostane! Šampón snov je naozaj dokonalý názov pre tento výrobok. 

Použitie: ja som si umývala vlasy na dvakrát, ako som obvykle zvyknutá. Ale stačilo naozaj máličko šampóna a umyl dokonale. 

Schválne a vedome som tento produkt postavila na vrch testovania, pretože práve on si má získal natoľko, že mu verná ostanem. Po minutí fľaštičky pôjdem určite na další. 

Pokiaľ aj nemáte zničené vlasy, problémové vlasy, alebo iný vlasový problém, tento šampón odporučím už len kvôli tej vôni, ktorú tak dokonale zafixuje vo vlasoch. 

Vôňa: pripomína bylinky, ja z nej opäť cítim silný zelený čaj s citrónom. 

Na záver už len pár zhrňujúcich viet. 

Chcela by som podotknúť, že každý vlas je iný. To čo sadne mne, nemusí sadnúť vám a rovnako to platí aj opačne. Viem presne, o čom píšem, po tých rokoch strávených dávania mojich vlasov dokopy. 

Ja som po použití výrobkov mala pocit, že mi ešte ten olejček na vlasy chýba, takže som používala i ten môj naďalej. 

Sľúbila som recenziu úprimnú, a preto musím zhrnúť produkty ako krásne voňavé, svieže, ekologické...

Ale za čas používania pri testovaní nemám vlasy ani po pás, ani nemám nejaké zrazu záhadne vyrastajúce malé vlásky na čele. Je to jednoducho krátky čas na napísanie úplne úprimného hodnotenia. Toto hodnotenie je skôr o pocitoch a dojmoch. Optimálne by bolo napísať ho po používaní po dobu mesiacoch troch. 

Preto teda nemôžem povedať, že by som mala zrazu vlasy nádherné, zregenerované, ako sa zrejme očakáva. Všetko má svoju postupnosť, všetko má svoj čas. Ja budem výrobky používať i naďalej, lebo značka Manufaktura ma zaujala a zaujíma má i ďalej, ako sa budú vlasky pri nej vyvíjať. 

Ďakujem #test_manufaktura3 za možnosť reálneho odskúšania vašich výrobkov. Presvedčili ste ma. 

Rada pri produktoch ostanem aj naďalej. 

Mia 

#recenzia

Beer cosmetics

          "Existencia piva je dôkazom, že boh má ľudí rád. Chce, aby sa ľudia 

                                     cítili na svete šťastní." Benjamin Franklin

Ahojte, myslím si, že tento citát perfektne vystihuje aj moju situáciu. Vďaka pivnej kozmetike od Manufaktury som šťastná, pretože moje vlásky sa výrazne zlepšili. Mala som možnosť zúčastniť sa testovania tejto rady, ktorá obsahovala tieto produkty:

  • Šampón snov - extra jemný, revitalizujúci a hydratačný pivný šampón s kofeínom
  • Posilňujúca a ochranná pivná vlasová maska s prírodnými olejmi a kofeínom
  • Unikátne aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov a na podporu rastu nových vlasov

Keďže som veľkým milovníkom piva, ktoré si teraz kvôli tehu môžem vychutnať tak akurát ako nealko (čo už, samozrejme, nie je ono), som rada, že som toto blaho mohla dopriať svojim vláskom. Trošku som sa bála, či nebude vôňa tejto kozmetiky až príliš výrazne pivná, ale veľmi milo ma prekvapila a keď som ju otvorila, cítila som príjemnú vôňu byliniek a dokonca môj manžel, ktorému pivo smrdí, povedal, že to pekne vonia a ani necítil pivo. 

  • Šampón snov -  no teda naozaj má oprávnený názov, pretože pre mňa sa stal tento šampón TOP produktom testovania. Vlásky po ňom nádherne voňajú, ostávajú jemné a nadýchané. Doteraz som si stále musela dať za šampónom ešte kondicionér alebo masku, aby som mala jemné a nie suché vlásky, ale tento šampón to dokáže aj sám o sebe a to bez masky.
  • Vlasová maska - krásne vyhladila vlasy a dokonca mne sa pomerne dosť skrepovatejú vlasy vo vlhku, ale mám pocit, že po tejto maske sa to dosť upravilo a vlásky sa nekrútili a tým, že boli dostatočne vyživené, ostali rovné a hladké
  • Aktivačné sérum - do testovania tohto produktu som zapojila aj manžela. Toto sérum je super, vlásky po ňom neostávajú mastné, čoho som sa bála, a krásne vonia. Výsledky zatiaľ nevidíme, keďže sú to len necelé tri týždne a sérum sa má používať aspoň 3 mesiace, ale tešíme sa na výsledky.

Toto testovanie som si veľmi užila a hlavne moje vlásky, ktoré boli suché a celkom dosť vypadávali. Síce prešli len 3 týždne od začiatku testovania, ale moje vlásky sú už teraz viac vyživené, nie sú suché a nekrepujú sa toľko. Do budúcna ešte verím, že dlhším používaním mi vlásky prestanú vypadávať a u manžela sledujeme rast nových vláskov v "kútoch". Určite budem túto kozmetiku používať aj naďalej, minimálne šampón, ktorý je pre mňa produktom číslo 1 z tejto rady .

#test_manufaktura3     #recenzia