Vaše skúsenosti s Vichy Liftactiv Fresh shot

konik_testuje13.11.2017

Vichy Liftactiv Fresh shot je intenzívna antioxidačná kúra proti únave pleti, ktorá účinne pôsobí proti oxidačnému stresu. 10 krásnych žien ho malo možnosť testovať na vlastnej pleti.

Zloženie obsahuje silný kokteil antioxidantov ako sú 15 % čistého vitamínu C a vitamín E, extrakt z borovice prímorskej a fragmentovanú kyselinu hyalurónovú pre dosiahnutie klinicky preukázaných výsledkov už počas 10 dní.

Bojuje proti známkam starnutia a únavy, pleť tonizuje a zlepšuje jej jas. Aplikuje sa ráno alebo večer nanesením 4-5 kvapiek do dlane. Končekmi prstov si prípravok vmasírujete do vyčistenej a usušenej pleti.

A čo ženy na Vichy Liftactiv Fresh shot hovoria? Prečítajte si ich recenzie v nasledujúcich riadkoch. Cítite ten jas a žiaru? To žiari spokojnosťou ich pleť.

Viac o Vichy Liftactiv Fresh shot nájdete tu: http://www.vichy.sk/Starostlivosť-o-pleť/Antiox...

------

Vichy na koníku pravidelne testujeme.

Vichy Dermablend [3D KOREKCIA]: 3D korekčný vyhladzujúci make-up pre mastnú pleť a pleť so sklonom k akné sa testoval v januári 2017: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_dermablend

Recenzie na Vichy Slow Âge, krém na spomalenie starnutia, nájdete tiež v našom fóre tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_slowage

... A taktiež recenzie na jeho nočnú verziu tu: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_slowage_...

Alebo chcete svojej pleti dopriať extra dávku hydratácie? Tak vyškúšajte Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster, ktorý sme spolu s desiatimi ženami vyskúšali. Tu si môžete prečítať ich recenzie: https://i.modrykonik.sk/recenzie_vichy_mineral8...

Vichy Liftactiv Shot - malá vitamínová bomba


Vichy prišlo na trh s inovatívnou novinkou - Intenzívnou antioxidačnou kúrou na pleť, proti známkam úvavy pleti. Hneď som ju chcela vyskúšať, keď som videla na @konik_testuje ponuku na testovanie prípravku. Táto kúra zaručuje, že účinne pôsobí proti únave pleti, a to vraj do 10 dní.  Pche. Priznám sa. Týmto číslam som neverila. 


Čo je Vichy Liftactiv Fresh Shot?


Tento prípravok - neviem, či ho nazvať sérom - obsahuje vysoko koncentrované zloženie antioxidantov - 15% čistého vitamínu C, vitamín E, extract z borovice prímorskej a fragmetovanú kyselinu hyalurónovú. Okrem iného aj alkohol, dipropylene glycol (zmäkčovadlo), glycerín (telu vlastná látka) a iné. 



Účinné látky:

Vitamín C, ktorý je hlavnou zložkou prípravku, má pleti zaručiť ochranu pred voľnými radikálmi, stimululovať tvorbu kolagénu a elastínu v pleti, pleť rozžiariť, hydratovať. Pre pleť je veľmi prospešným antioxidantom. 


Vitamín E je veľmi účinný antioxidant, ktorý spomaľuje starnutie buniek v pleti. Nazýva sa aj vitamín krásy.


Extrakt z borovice prímorskej zlepšuje mikrocirkuláciu, chráni pred UVA žiarením, zlepšuje kvalitu pleti.  V porovnaní s vitamínom C je vraj 20x účinnejší, s vitamínom E dokonca až 50x účinnejší. (Zroj: internet).


Fragmentovaná kyselina hyalurónová je kľúčová zložka pre hydratáciu, pružnosť a plnosť pleti. Je to telu vlastná látka. Vynikajúco viaže prirodzenú vlhkosť kože, vypĺňa vrásky, účinkuje ako bariéra proti prenikaniu baktérií do pleti.


Glycerín vytvára ochrannú bariéru pred vysušením a tým pleť prirodzene hydratuje. 


Testovanie  - Plusy a Mínusy:

Mám 37 rokov a o pleť sa poctivo starám už niekoľko rokov - moja starostlivosť o pleť spočíva minimálne zo 6 produktov starostlivosti o pleť. 2krát ročne si doprajem vitamínovú kúru s vitamínom C. A to je aj dôvod, že som sa dala na testovanie Vichy Liftactiv Fresh Shot. Chcela som porovnať účinky týchto kúr.


Prvé, čo ma prekvapilo na tejto intenzívnej kúre bolo balenie. Je to malá tmavá fľaštička s pipetou (kvapkátkom). Hneď ma napadlo, že balenie bude nutné rýchlo spotrebovať. Mala som pravdu - od otvorenia treba do 1 mesiaca balenie využívať. Je to tým, že vitamín C podlieha oxidácii, keď sa nenachádza v tlakových nádobkách, do ktorých sa nedostane vzduch. Sérum Liftactiv Fesh Shot je hodne tekuté. V zložení si všimnite, že na prvom mieste sa nachádza voda. Chcela som si ho aplikovať priamo na pleť, ale keďže je veľmi vodové rýchlo stekalo a bála som sa zasiahnutia očí. Preto som si ho nakvápala do dlaní a pritláčaním do plete som ho rozotrela na celú tvár. Pri prvej aplikácií (na ruku - test kožnej reakcie) som zo séra cítila alkohol. Na pleti pôsobí lepkavo. Trochu mi to prekážalo. Po aplikácií krému lepkavosť zmizne. Sérum som si aplikovala prevažne pred spaním. Odporúča sa používať ho raz denne. Skúšala som zopárkrát si ho dať aj na deň (následne som použila prípravok s SPF).  Neprekážalo mi. 


Pleť po 10 dňoch je viac rozžiarená - sama som bola z toho prekvapená, že pleť rozžiari hneď po prvej aplikácii. Pleť mám hladšiu, jemnú na dotyk. Niekedy večer sa pristihnem ako si ju prechádzam rukami a som prekvapená, že je taká jemná a hladká 🙂 Skutočne moje obavy, že nebude sérum fungovať sa rozplynuli - som šokovaná 😀 lebo som velký skeptik.


Plusy: 

- skutočný účinok na pleti, pleť rozžiarená, vyživená, hladká

- zloženie aktívnych látok, bez parabénov, bez parfému

Mínusy:

- balenie - aplikácia mi príliš nevyhovuje, je na mňa príliš tekuté (ale je to len môj názor, niekomu to zase môže vyhovovať)

- lepkavý pocit na pleti 

- pomer cena a veľkosť balenia (príp. spotreba balenia - 1 mesiac)


Záver :

Či by som si tento prípravok kúpila opäť ? Ja rozhodne. Vidím účinky na pleti a pretože pleť je pre mňa nesmierne dôležitá, chcem jej dávať len dobré a kvalitné veci. Vichy Liftactiv Fresh Shot ma o svojich účinkoch dokonale presvedčil. Zvyšok balenia posúvam opäť na testovanie - mojej sestre a verím, že aj ona bude spokojná. 

Ďakujem @konik_testuje



#test_liftactiv

Ako nechať svoju pleť omladnúť za 10 dní

Deň prvý - pondelok

10:43 - Volá kuriér, že je dole a že si môžem prísť pre balíček. Tak som vybehla v papučiach, vo svetríku. A so mnou aj kolegyňa, že pôjdeme aj rovno na obed. Reku dobre. Prečo by mi malo dopnúť, že sa mám obliecť, lebo však je koniec novembra?

S balíčkom, ktorý bol vo veľkosti obálky A4, som bola poobedovať a aspoň mi zachránil hlavu pred dažďom. A aspoň ho každý videl a mohol mi závidieť. Plná očakávania som ho po obede rozbalila a vytešovala sa z toho, aká budem večer krásna.

19:46 – Spravila som si kúpeľňové selfie. Mala som si ju spraviť, keď som bola ešte aspoň trochu nakreslená, ale nieeee, ja si ju spravím po tom, čo si vyčistím tvár. Vyzerám dosť biedne. Začervenaná tvár, vačky pod očami, vráska na čele, padnuté viečka, krivý nos (odporučenie „vyhnite sa očnému okoliu, nosným dierkam a perám“ - škoda, možno by mi C vitamín v nosných dierkach nos vyrovnal...)

A mohla som aspoň krajší uterák zavesiť za seba, keď sa už tak selfíčkujem. A nesmie chýbať vyrážka. Nad nosom, medzi obočím.

V letáčiku písali, že „do dlane naneste 4 - 5 kvapiek prípravku.“ No mne fakt niekedy nedochádzajú súvislosti, tak som to kvapkala rovno na prsty. No a keďže som očakávala  trochu hustejšiu konzistenciu, niečo ako olej, kvapky mi pretiekli medzi prsty a na ksicht mi toho veľa neostalo... no neva, aspoň budem mať žiarivé a rozjasnené prsty na rukách.



Deň druhý - utorok

6:00 - Teším sa na prvý pohľad do zrkadla, určite vypadám nádherne žiarivo a sviežo!

6:05 - Milý denníček, môj život nemá zmysel. Vyrážka prebíja všetko, čo mám na tvári. Každý sa mi na ňu bude pozerať a nikto neocení moju milú a vtipnú povahu... som o tom presvedčená!

20:00 - Poučená včerajším večerom, že kvapky neviem udržať v rukách, inšpirovala som sa instahviezdami a kvapkala rovno na tvár. Jedna na čelo, jedna na bradu, jedna na každé líce... Keďže si zvyknem krémovať aj krk, tak som dala kvapku aj na krk. Vpilo sa to veľmi dobre, tvár nie je mastná, mám pocit, že som si bola prepudrovať nos. Ale veruže krém sa ešte žiada. Napatlem sa a idem spať.



Deň tretí - streda

6:00 - Dnes mám pracovné stretnutie a mala by som zažiariť.

6:05 - Moja vyrážka je nádherne rozjasnená a žiari. Rozmýšľam, že si medzi obočie nalepím voľajaký kamienok a budem sa tváriť, že som z Indie. Lenže mám problém - nemám žiadny reprezentatívny kamienok na medziobočie a vôbec neviem po indicky. Môj deň začína desivo ☹

19:57 - Pracovné stretnutie dopadlo dobre, ale som unavená ako kôň. Musím ale neskromne poznamenať, že vyzerám omnoho lepšie, ako sa cítim. Kvôli fotke sa aj usmejem, aha:

Nakvapkám sérum, rozotriem. Je to fajn, mám nejaké hladšie líca.



Deň štvrtý - štvrtok

6:00 - Dnes si dám moje super krásne nové čižmičky. Konečne som našla niečo, čo ma netlačí, ale je veľmi pohodlné a mäkučké. Idem na preventívku k zubárke.

7:30 - Prešla som pol mesta... tie čižmy ma nejako omíňajú, asi som si ich nemala dať, keď mám veľa chodenia.

9:00 - Ledva som došla do roboty. Tlačia ma čižmy, asi nemám päty.

16:30 - Ja snáď ani domov nedôjdem. Tie sprosté čižmy si už v živote neobujem!

19:50 - Osprchovaná, leukoplast nalepený. Dávam si štvrtú dávku séra. Napočudovanie sa mi už krém doplniť nežiada. Som spokojná.



Deň piaty – piatok

6:00 - Zobúdzam sa s bolesťou hlavy.

8:00 - ... píšem príručku. Mám pocit, že to bude moja druhá diplomovka. Stále ma bolí hlava.

11:30 - Kolegyňa na obede mi povie: „Jéj, aká si pekná.“ ... čo jej šibe? Veď mi ide hlavu rozdrapiť a mračím sa na celý svet.

12:00 - Neklamala. Fakt vyzerám dobre 😀 Zrkadlo do výťahu je veľmi milostivé k môjmu zachmúrenému výrazu.

20:00 - Hlava ma stále bolí, chcem spať. Ani sa mi nechce dávať sa do poriadku, vôbec nevnímam čo robím, len viem, že si dám sérum a idem spať. Dnes sa vôbec nad svojou pleťou nezamýšľam, je mi to jedno.



Deň šiesty a siedmy - sobota + nedeľa

Taký môj bežný víkend, ale tentokrát som so sebou zobrala aj svojho milášika:


Deň ôsmy - pondelok

6:00 - Nový deň, nový týždeň, nový začiatok. Ak mám byť naozaj krásna, idem chudnúť. Od dnes. Dám to!

11:00 - Kolegyne rozmýšľajú, že idú na Mekáč, prehováram ich a vysvetľujem, že to nie je zdravé, je to kalorické a nech sa pridajú k môjmu chudnutiu a zmene života. Zdá sa, že ich presvedčím, mám silné argumenty.

11:40 - Milujem Big Mac! Mňam, takto som si už dávno nepochutila!... Si myslím, že takto pred Vianocami je aj tak zbytočné púšťať sa do chudnutia.

19:50 - Musím poznamenať, že na dotyk je moja tvár naozaj veľmi príjemná. Hladká a jemná. Idem za mužom a nútim ho, aby ma hladkal. Hovorím mu, že „však mám líca úplne hladučké, však, však?“ Zamrmle si pod nos, že „áno áno, si krásna, ty si stále krásna, áno máš.“ Pche... chlapi... sa tomu prd rozumejú!



Deň deviaty - utorok

6:00 - Ideme na workshop k zákazníkovi. Môj prvý... Uff, mierne stresy. Vyrážka medzi obočím konečne zmizla... teda nie tak úplne, presunula sa na bradu. A nie je taká viditeľná, lebo som sa zapovedala, že sa jej nedotknem (neviem ako ostatní ľudia na tejto planéte, ale ja keď vidím, že mi niečo rastie na tvári, rýpem do toho, kým to naozaj nenarastie do obludných rozmerov).

14:30 - Všetko dopadlo super, dúfam, že to tak dopadne aj zajtra, kedy budeme na to sami, bez kolegu, ktorý sa dotrepal až zo Žiliny len aby nám pomohol.

16:30 - Príručka je dokončená a slávnostne ju odovzdávam.

20:10 - Na to, že zajtra končím, mi toho nejako veľa ostalo vo fľaštičke. A to som sa bála, že mi to bude málo, lebo fľaštička je dosť malá. Píšem kamoške, že či to nechce, opisujem jej, že mám líčka jak detská prdelka. Že chce. Tak jej to posuniem, škoda by bola nevymíňať to.



Deň desiaty - streda

6:00 - Dnes školím. Ešte len teraz mi stíska polky... Nádych - výdych, ty to dáš!

6:30 - Mala by som byť za peknú, robím čo môžem:

15:00 - Dala som to!

17:00 - Sme na firemnej akcii môjho muža - Mikuláš párty pre decká. Dieťa dostalo darček, my s mužom sme sa nažr*... najedli ako kone. Je super, že sa nemusím starať o večeru.

Jáj, jasné, aj dieťa sa najedlo.

20:00 - Posledná dávka. Celkom som si na to zvykla... Kľudne by som pokračovala aj ďalej, ale tak, keď píšu, že je to na 10 dní, tak nebudem rebelovať a nechám len tých 10... a aj tak som to už sľúbila tej kamoške.



Štvrtok - hodnotenie

Nuž takto. Je pravda, že som mala veľké očakávania. To, že budem vyzerať ako 17-ročná asi nie, ale aj tak som asi čakala trošinku viac.


Musím povedať, že na dotyk je pleť naozaj veľmi príjemná, hladká a jemná. Pri veľkom prižmúrení oka sa možno aj tá vráska na čele trošilinku zmenšila, ale to si skôr asi len namýšľam a chcem to vidieť. Tak isto badám aj mierne stiahnutie pórov a tie mám teda ja naozaj statočné!

V letáčiku upozorňovali, že možno pocítime jemné štipkanie, u mňa sa to nestalo a niekedy som si tých kvapiek dala asi o dosť viac, ako len 4-5.


Čo mi prekážalo, bola konzistencia - na môj vkus to bolo veľmi tekuté, preto sa mi to aplikovalo trochu ťažšie (trvalo mi pár dní, kým som prišla na nejakú fintu ako na to). Osobne mi trošku aj chýbala vôňa, mám rada, keď mi krémiky a všetky tie čačky - mačky okolo toho, príjemne voňajú. Tu bola vôňa veľmi nevýrazná a pre mňa neidentifikovateľná. Toto je ale môj subjektívny pocit, niekomu by možno silnejšia vôňa prekážala.


Po otvorení sa má sérum spotrebovať do jedného mesiaca, kúra má byť na 10 dní raz za tri mesiace - nijako mi to nevychádza, lebo za tých 10 dní to určite nespotrebujem, mám si to dať najskôr o tri mesiace, ale dovtedy mi to nevydrží. Takže aby to naozaj nevyšlo nazmar, treba to posunúť ďalej 🙂

A aby som nezabudla... ja si to asi na jar kúpim. Alebo si vypýtam na narodky 😉


#test_liftactiv

Ako nechať svoju pleť omladnúť za 10 dní

Deň prvý - pondelok

10:43 - Volá kuriér, že je dole a že si môžem prísť pre balíček. Tak som vybehla v papučiach, vo svetríku. A so mnou aj kolegyňa, že pôjdeme aj rovno na obed. Reku dobre. Prečo by mi malo dopnúť, že sa mám obliecť, lebo však je koniec novembra?

S balíčkom, ktorý bol vo veľkosti obálky A4, som bola poobedovať a aspoň mi zachránil hlavu pred dažďom. A aspoň ho každý videl a mohol mi závidieť. Plná očakávania som ho po obede rozbalila a vytešovala sa z toho, aká budem večer krásna.

19:46 – Spravila som si kúpeľňové selfie. Mala som si ju spraviť, keď som bola ešte aspoň trochu nakreslená, ale nieeee, ja si ju spravím po tom, čo si vyčistím tvár. Vyzerám dosť biedne. Začervenaná tvár, vačky pod očami, vráska na čele, padnuté viečka, krivý nos (odporučenie „vyhnite sa očnému okoliu, nosným dierkam a perám“ - škoda, možno by mi C vitamín v nosných dierkach nos vyrovnal...)

A mohla som aspoň krajší uterák zavesiť za seba, keď sa už tak selfíčkujem. A nesmie chýbať vyrážka. Nad nosom, medzi obočím.

V letáčiku písali, že „do dlane naneste 4 - 5 kvapiek prípravku.“ No mne fakt niekedy nedochádzajú súvislosti, tak som to kvapkala rovno na prsty. No a keďže som očakávala  trochu hustejšiu konzistenciu, niečo ako olej, kvapky mi pretiekli medzi prsty a na ksicht mi toho veľa neostalo... no neva, aspoň budem mať žiarivé a rozjasnené prsty na rukách.



Deň druhý - utorok

6:00 - Teším sa na prvý pohľad do zrkadla, určite vypadám nádherne žiarivo a sviežo!

6:05 - Milý denníček, môj život nemá zmysel. Vyrážka prebíja všetko, čo mám na tvári. Každý sa mi na ňu bude pozerať a nikto neocení moju milú a vtipnú povahu... som o tom presvedčená!

20:00 - Poučená včerajším večerom, že kvapky neviem udržať v rukách, inšpirovala som sa instahviezdami a kvapkala rovno na tvár. Jedna na čelo, jedna na bradu, jedna na každé líce... Keďže si zvyknem krémovať aj krk, tak som dala kvapku aj na krk. Vpilo sa to veľmi dobre, tvár nie je mastná, mám pocit, že som si bola prepudrovať nos. Ale veruže krém sa ešte žiada. Napatlem sa a idem spať.



Deň tretí - streda

6:00 - Dnes mám pracovné stretnutie a mala by som zažiariť.

6:05 - Moja vyrážka je nádherne rozjasnená a žiari. Rozmýšľam, že si medzi obočie nalepím voľajaký kamienok a budem sa tváriť, že som z Indie. Lenže mám problém - nemám žiadny reprezentatívny kamienok na medziobočie a vôbec neviem po indicky. Môj deň začína desivo ☹

19:57 - Pracovné stretnutie dopadlo dobre, ale som unavená ako kôň. Musím ale neskromne poznamenať, že vyzerám omnoho lepšie, ako sa cítim. Kvôli fotke sa aj usmejem, aha:

Nakvapkám sérum, rozotriem. Je to fajn, mám nejaké hladšie líca.



Deň štvrtý - štvrtok

6:00 - Dnes si dám moje super krásne nové čižmičky. Konečne som našla niečo, čo ma netlačí, ale je veľmi pohodlné a mäkučké. Idem na preventívku k zubárke.

7:30 - Prešla som pol mesta... tie čižmy ma nejako omíňajú, asi som si ich nemala dať, keď mám veľa chodenia.

9:00 - Ledva som došla do roboty. Tlačia ma čižmy, asi nemám päty.

16:30 - Ja snáď ani domov nedôjdem. Tie sprosté čižmy si už v živote neobujem!

19:50 - Osprchovaná, leukoplast nalepený. Dávam si štvrtú dávku séra. Napočudovanie sa mi už krém doplniť nežiada. Som spokojná.



Deň piaty – piatok

6:00 - Zobúdzam sa s bolesťou hlavy.

8:00 - ... píšem príručku. Mám pocit, že to bude moja druhá diplomovka. Stále ma bolí hlava.

11:30 - Kolegyňa na obede mi povie: „Jéj, aká si pekná.“ ... čo jej šibe? Veď mi ide hlavu rozdrapiť a mračím sa na celý svet.

12:00 - Neklamala. Fakt vyzerám dobre 😀 Zrkadlo do výťahu je veľmi milostivé k môjmu zachmúrenému výrazu.

20:00 - Hlava ma stále bolí, chcem spať. Ani sa mi nechce dávať sa do poriadku, vôbec nevnímam čo robím, len viem, že si dám sérum a idem spať. Dnes sa vôbec nad svojou pleťou nezamýšľam, je mi to jedno.



Deň šiesty a siedmy - sobota + nedeľa

Taký môj bežný víkend, ale tentokrát som so sebou zobrala aj svojho milášika:


Deň ôsmy - pondelok

6:00 - Nový deň, nový týždeň, nový začiatok. Ak mám byť naozaj krásna, idem chudnúť. Od dnes. Dám to!

11:00 - Kolegyne rozmýšľajú, že idú na Mekáč, prehováram ich a vysvetľujem, že to nie je zdravé, je to kalorické a nech sa pridajú k môjmu chudnutiu a zmene života. Zdá sa, že ich presvedčím, mám silné argumenty.

11:40 - Milujem Big Mac! Mňam, takto som si už dávno nepochutila!... Si myslím, že takto pred Vianocami je aj tak zbytočné púšťať sa do chudnutia.

19:50 - Musím poznamenať, že na dotyk je moja tvár naozaj veľmi príjemná. Hladká a jemná. Idem za mužom a nútim ho, aby ma hladkal. Hovorím mu, že „však mám líca úplne hladučké, však, však?“ Zamrmle si pod nos, že „áno áno, si krásna, ty si stále krásna, áno máš.“ Pche... chlapi... sa tomu prd rozumejú!



Deň deviaty - utorok

6:00 - Ideme na workshop k zákazníkovi. Môj prvý... Uff, mierne stresy. Vyrážka medzi obočím konečne zmizla... teda nie tak úplne, presunula sa na bradu. A nie je taká viditeľná, lebo som sa zapovedala, že sa jej nedotknem (neviem ako ostatní ľudia na tejto planéte, ale ja keď vidím, že mi niečo rastie na tvári, rýpem do toho, kým to naozaj nenarastie do obludných rozmerov).

14:30 - Všetko dopadlo super, dúfam, že to tak dopadne aj zajtra, kedy budeme na to sami, bez kolegu, ktorý sa dotrepal až zo Žiliny len aby nám pomohol.

16:30 - Príručka je dokončená a slávnostne ju odovzdávam.

20:10 - Na to, že zajtra končím, mi toho nejako veľa ostalo vo fľaštičke. A to som sa bála, že mi to bude málo, lebo fľaštička je dosť malá. Píšem kamoške, že či to nechce, opisujem jej, že mám líčka jak detská prdelka. Že chce. Tak jej to posuniem, škoda by bola nevymíňať to.



Deň desiaty - streda

6:00 - Dnes školím. Ešte len teraz mi stíska polky... Nádych - výdych, ty to dáš!

6:30 - Mala by som byť za peknú, robím čo môžem:

15:00 - Dala som to!

17:00 - Sme na firemnej akcii môjho muža - Mikuláš párty pre decká. Dieťa dostalo darček, my s mužom sme sa nažr*... najedli ako kone. Je super, že sa nemusím starať o večeru.

Jáj, jasné, aj dieťa sa najedlo.

20:00 - Posledná dávka. Celkom som si na to zvykla... Kľudne by som pokračovala aj ďalej, ale tak, keď píšu, že je to na 10 dní, tak nebudem rebelovať a nechám len tých 10... a aj tak som to už sľúbila tej kamoške.



Štvrtok - hodnotenie

Nuž takto. Je pravda, že som mala veľké očakávania. To, že budem vyzerať ako 17-ročná asi nie, ale aj tak som asi čakala trošinku viac.


Musím povedať, že na dotyk je pleť naozaj veľmi príjemná, hladká a jemná. Pri veľkom prižmúrení oka sa možno aj tá vráska na čele trošilinku zmenšila, ale to si skôr asi len namýšľam a chcem to vidieť. Tak isto badám aj mierne stiahnutie pórov a tie mám teda ja naozaj statočné!

V letáčiku upozorňovali, že možno pocítime jemné štipkanie, u mňa sa to nestalo a niekedy som si tých kvapiek dala asi o dosť viac, ako len 4-5.


Čo mi prekážalo, bola konzistencia - na môj vkus to bolo veľmi tekuté, preto sa mi to aplikovalo trochu ťažšie (trvalo mi pár dní, kým som prišla na nejakú fintu ako na to). Osobne mi trošku aj chýbala vôňa, mám rada, keď mi krémiky a všetky tie čačky - mačky okolo toho, príjemne voňajú. Tu bola vôňa veľmi nevýrazná a pre mňa neidentifikovateľná. Toto je ale môj subjektívny pocit, niekomu by možno silnejšia vôňa prekážala.


Po otvorení sa má sérum spotrebovať do jedného mesiaca, kúra má byť na 10 dní raz za tri mesiace - nijako mi to nevychádza, lebo za tých 10 dní to určite nespotrebujem, mám si to dať najskôr o tri mesiace, ale dovtedy mi to nevydrží. Takže aby to naozaj nevyšlo nazmar, treba to posunúť ďalej 🙂

A aby som nezabudla... ja si to asi na jar kúpim. Alebo si vypýtam na narodky 😉


#test_liftactiv

Reštart pleti s Vichy Liftactiv Fresh shot

Moja dcéra mi vraví „Mami ty máš v tomto aké štastie“ hneď som vedela na čo mieri. Ja som sa usmiala a uvedomila som si, že na výhry v súťažiach či anketách to šťastie naozaj mám. Takto to bolo aj so zapojením sa do testovania s Vichy Liftactiv Fresh shot, antioxidačnou intenzívnou kúrou proti únave pleti.

Už dlhšiu dobu sledujem rôzne testovania, ale žiadne ma neohúrili tak, ako práve táto ponuka. Používam denný aj nočný krém tejto značky, taktiež očný krém, no nemôžem povedať, že som pri používaní krémov pedantná. Niekedy od únavy padnem do postele len s odlíčenou, umytou tvárou, no krém si už nestíham dať. Únava ma tak skolí, že až ráno zachraňujem pleť výživným hydratačným krémom. Preto hneď ako som zbadala toto testovanie, som si vravelai, toto musím mať, musím ho vyskúšať.

Vichy Liftavtiv Fresh shot je, ako som už vyššie písala antioxidačná intenzívna kúra proti únave pleti. A to som práve ja, ktorá potrebuje kompletný reštart pleti. Toto slovo používam v poslednej dobe často. Či už na vypnutie, oddych, prestavenie sa na nový štart. To sú podnety ktoré nás nútia k nejakej zmene, urobiť krok k niečomu lepšiemu. Toto unikátne sérum obsahuje účinný kokteil antioxidantov ako sú 15 % čistého vitamínu C a vitamín E, extrakt z borovice prímorskej a fragmentovanú kyselinu hyalurónovú pre dosiahnutie klinicky preukázaných výsledkov už počas 10 dní. Bojuje proti známkam starnutia a únavy, tonizuje pleť, zlepšuje jas pleti. Samé dobré veci.

Na balíček som netrpezlivo čakala a sledovala zásielku každý deň. Niekde blúdila. Čakala som v piatok... Nič, v pondelok... Stále nič. Vravím si, veď už tu mal byt? Volám, pátram, sledujem mobil... Nakoniec dorazil. Hneď ako bolo možné, keď syn zaspal, spravila som si očistu tváre. Nastalo prvé aplikovanie do pokožky, do každého záhybu tváre. Prekvapilo ma dávkovanie. Myslela som, že bude na fľaštičke pumpička. Miesto toho bola pipetka. Prvé stretnutie s elixírom bolo zvláštne. Rozotrela som ho po celej tvári a jemne som ho vmasírovala jemným klepkaním do každého póra. Na pocit bol mierne lepkavý, s vôňou pomaranču a jemnou zvláštnou kávovou prímesou v pozadí. Tvár reagovala bez zmeny, žiadna reakcia, nič. Nemám citlivú pleť. Takže som si nič iné nepripúšťala, aj keď pri ňom hrozí vysoká forma podráždenia, moja tvár sa zachovala statočne.


Moje pocity boli rôzne. Bude to fungovať? Budem naozaj viditeľne mladšia, sviežejšia? Pri vypnutej pleti v mojich 44 rokoch by som rozdiel určite videla. Vravím si, spi, ráno budeš krajšia. No ráno som sa žiadnej zmeny nedočkala. Bol to prvý deň, veď čo iné čakať. No, ale v kútiku duše všetky čakáme, že možno už prvý deň bude zmena viditeľná či už v krémoch či v chudnutí... Či v predsavzatiach.

Ďalšie dni som si prešla vírusom čo ma skolilo tak, že som 2 dni na mojej tvári necítila nič iné len vodu. Unavená... Len tentokrát nie z práce, som padla do postele. Syn mal nejakú virózu a kto to môže dostať... No ja, že fajn. Od piatku mi prebdené noci udržiaval tvár v ako takej forme môj Liftactiv. Dúfala som, že ma nezradí, lebo v týchto dňoch som ho obzvlášť veľmi potrebovala. Bol mojou každodennou návykovou súčasťou. Moja tvár si cez noc oddýchla. Nebola na nej známka prebdenej noci. Liftactiv pracoval.

Začala som si dávkovať miesto 5 kvapiek 7 kvapiek. 5 kvapiek sa mi zdalo málo. Nestačilo mi to. Moja tvár potrebovala viac. Takto som mala lepší pocit, že moja tvár dostala všetko čo má. Keďže si Liftactiv dávam na tvár večer, mám lepší pocit, že sa krém dostane všade kde má. Nie je zaťažená make-upom a celodenným stresom v mojej práci. Navyše mi počas spánku prebiehajú v pokožke regeneračné procesy, ktoré mi dávaju pocit rýchlejšej premeny. Z fľaštičky mám výborný pocit, nakoľko z nej neubúda, teším sa, že ho budem môcť používať aj dlhšie než len 10 dní. Potom si ho začnem testovať na krku a dekolte.


Prvé zlepšenie sa čochvíľa dostavilo. Pri rannom umývaní som pocítila, že tvár je naozaj nejaká hladšia, napnutejšia, ako keby „vrásky“ okolo očí zmizli. Tvár bola pevnejšia, žiarivejšia. Póry zmizli. Prekvapene pozerám do zrkadla a neverím. Na pohľad to bude potrebovať ešte nejaký čas, ale po stránke kvality pleti musím povedať, že zmena nastala. Keďže moja tvár je polomastná, sérum sa perfektne vstrebe. Neobsahuje žiadne mastné prípravky. Je tekutej konzistencie, čo by som ja osobne uvítala niečo aspoň málinko hustejšie kvôli dávkovaniu. Skúšala som si kvapnúť rovno na tvár, keď som ležala, ale stieklo mi to do oka. Jemne štípalo, no voda spravila svoje čaro a po 2 pretretí oko fungovalo tak ako má.

Dnes som sa priznala s testovaním Vichy Liftactiv Fresh shot svojej sestre. Behali sme po nákupných centrách a pri kávičke sa na mňa zapozerala a všimla si zlepšenie mojej pleti. Spýtala sa ma ako je možné, že mi na tvári ubudli vrásky a čím to je, že mi pleť žiari. Neverila som vlastným ušiam. Bolo príjemné počuť, že je vidieť rozdiel. Tak som jej porozprávala o mojom novom produkte, ktorý som začala používať.

Kvôli tejto zmene som prejavila záujem o toto sérum, práve pre toto sa oplatí testovať, aby som si o 3 mesiace mohla kúpiť ďalšiu fázu mojej premeny. Už teraz sa na to nesmierne teším... Vichy Liftactiv Fresh shot rozhodne splnil moje očakávania. Ďakujem Modrému koníku, že som sa mohla zapojiť do testovania tohto unikátu.

#test_liftactiv





Ako sa môj život na 10 dní spojil s Vichy Liftactiv Fresh shot

Áno, áno... Som jednou z tých šťastných ľudí, ktorí keď sa z času načas zapoja do nejakej hry, súťaže, testovania, tak sa im zadarí a vyhrajú. A tak to bolo aj v novembri, keď som sa svojím komentom zapojila ako záujemkyňa o testovanie Vichy Liftactiv Fresh shot.


A 20.novembra mi prišla poštou správa od MK tímu, že som jednou z vybraných testujúcich veľmi som sa potešila a čakala, kedy príde balíček a ja si na svojej pleti vyskúšam to všetko v reklamách sľubované.


A tak o 7 dní neprišla mi stuhou previazaná škatuľka, ani v nej tá roztomilá Bambuľka, prišiel mi však balíček od Modrého koníka a v ňom kvalitná Vichy kozmetika,  Dosť bolo rýmovania, a už v ten deň som sa pustila do Vichy Liftactiv Fresh shot testovania.



Účinné látky ako vitamín C, vitamín E, extrakt z borovice prímorskej, kyselina hyalurónová a glycerín... To všetko ukryté v malej fľaštičke a podľa popisu „pár kvapiek 1x denne na tvár“ a bola som zvedavá ako môj manžel, s ktorým sme spolu 21. rok, prijme "novú ženu", ktorú bude vďaka Vichy testovaniu doma stretávať.



Môj 1. deň, 1. ráno - moje prvé testovanie Vichy Liftactiv Fresh shot. Pár kvapiek na dlani, jemné vmasírovanie do pleti na tvári a očakávanie prvého pocitu z prvého dotyku. Do nosa sa tisne jemná akoby pomarančová vôňa, po nanesení jemných kvapiek na tvár spočiatku pocit akoby pleť zostala jemne lepkavá, no po 2-3 minútach tento pocit mizne a prichádza pocit jemne napnutej pleti, ktorá je na dotyk príjemne hladká. Celé moje prvé stretnutie s Vichy Liftactiv Fresh shot som si úmyselne naplánovala na večer a úprimne - trochu som sa obávala ako moja pleť zareaguje - obavy z pálenia, svrbenia či začervenania mi nedovolili celkom spokojne spať a 2x som svoju tvár bola v noci skontrolovať v zrkadle ... A .... nič z toho sa nekonalo - pleť pekná jemná na pohľad akási oddýchnutá. Dokonca, keď som si ráno umývala tvár čistou vodou a tá mi stiekla na pery, pocítila som sladkú chuť Vichy Liftactiv Fresh shot.



Deň išiel za dňom a po niekoľkých dňoch som registrovala prvé ohlasy od okolia na moje testovanie ... ÁNO, FUNGUJE TO !!! Veru tak, moja kolegyňa, ktorá bola týždeň doma s dcérou na ošetrovačke a ktorá nemá dôvod mi len tak (alebo nielen tak) lichotiť, povedala : "Počúvaj, ty si nejaká iná... Nejaká zmenená, čo máš s tvárou, je nejaká hladká a mladšia???" Áno vážení, je to tak ... Len 3x moja tvár dostala správnu dávku Vichy Liftactiv Fresh shot a bola skutočne jemnejšia, hladšia, krajšia, zdravšia...


V druhej polovici svojho Vichy testovania som sa rozhodla pre pokus, psssst, skúsila som prerušiť na 2 dni svoju kúru s Vichy Liftactiv Fresh shot... A viete čo ? Nastala zmena na mojej pleti, zostala akoby suchšia, mdlá, necítila som sa komfortne. A tak som si na druhý deň opäť dožičila kvapky výnimočného Vichy Liftactiv Fresh shot a znovu som to bola ja!



Som úplne normálna mamina, manželka, priateľka, kolegyňa a sestra v jednom, a také úplne obyčajné bude aj moje hodnotenie 10-ich dní môjho života s Vichy Liftactiv Fresh shot. Keďže dobrého veľa nebýva, tak som brala aj malé balenie tohto séra. Keďže som dostatočne šikovná, ani aplikácia tekutej konzistencie na tvár mi nerobila problém. Keďže mám rada ovocie, a ako som už napísala Vichy Liftactiv Fresh shot voňala po pomarančoch, ani tá vôňa mi nevadila, trochu zvláštne som sa však cítila v prvé minúty po nanesení séra na pleť, akoby ulepen, to však odznelo a prišiel  pocit jemne napnutej pleti, ktorá je na dotyk príjemne hladká.


Moje posledné slová hodnotenia  - SPOKOJNOSŤ s Vichy Liftactiv Fresh shot a ODPORUČENIE, ak chcete urobiť niečo naozaj účinné pre svoju pleť.


p. s. ĎAKUJEM Modrý koník za možnosť testovať Vichy Liftactiv Fresh shot ♥


#test_liftactiv

CHCELA STARÁ MLADOU BYŤ...

... A tak bez zaváhania využila možnosť získať intenzívnu antioxidačnú kúru proti známkam starnutia.




Mám 37 rokov a je to žiaľ vidieť. Napriek tomu, že sa stravujem zdravo, otužujem a športujem pravidelne. Vždy s odchodom leta a príchodom jesenno-zimného počasia, sa moja pleť zblázni. Zostane povädnutá, mdlá, podráždená a ja pri pohľade na ňu hysterická.




Šťastie sa na mňa usmialo (keby ma videlo tak sa skôr zľakne 😨 ) a dostal sa mi do rúk LIFTACTIV FRESH SHOT (L.F.S.).


Koktail plný antioxidantov, vďaka ktorému by mala moja stará koža vyzerať mladšie, žiarivejšie, oddýchnutejšie a to už za 10 dní.



No veru utekala som ja s balíkom rýchlo domov, nech sa čo najskôr nadopujem zvnútra i zvonka, odmaľujem a pocítim ten zázrak na vlastnej koži.


Pri prvom použití som postupovala presne podľa návodu. Nakvapkala som 4 kvapky do dlaní a následne som sa ich snažila dostať do tváre. Mala som však pocit, že všetko pohltili dlane a tvári sa neušlo. Hneď som vedela, že to takto aplikovať veru nebudem a začala som si L.F.S. kvapkať priamo na tvár a to nasledovne:

  • na každé líce 2 kvapky,
  • čelo 2 kvapky,
  • nos a brada po 1 kvapke.


Už po druhom použití som videla, že som nejaká iná. Pokožka bola jasnejšia. Deň za dňom sa mi zdala hladšia, viac hydratovaná... Skrátka krajšia. Nemôžem povedať, že som omladla, ale určite ožila 😎 .


Určite ho plánujem využívať celé. Už teraz aplikujem 20 dní vkuse. Neskôr doplním info, koľko presne mi L.F.S. vydržalo pri dávkovaní 8 kvapiek.



Verte-neverte, ja som bola s produktom spokojná. Rada sa k nemu vrátim a doplním ho aj nejakým krémom od VICHY. Ozaj, ak nemáte ešte darček pre mamu, sestru, tetu, kamošku, skúste ísť do LIFTACTIV FRESH SHOT. Nič s ním nepokazíte, práve naopak 😉



Ďakujem pekne za možnosť vyskúšať si tento vitamínový šok 😍 Prajem všetkým krásne Vianoce 😇


#test_liftactiv


Testovanie Vichy Liftactiv

Prvýkrát som sa zapojila do testovania produktu a vybrali ma. Vždy predtým na odradilo x žien, ktoré písali dôvody, prečo by to práve mali byť ony, alebo sa mi produkt nezdal dostatočne zaujímavý, aby som mu venovala pozornosť a pár riadkov, prečo by som testovať mala práve ja, AŽ... AŽ som videla detoxikačnú kúru na pleť a povedala som si, skús, tvoja pleť to skutočne potrebuje.


Na začiatok by som povedala, že som mamičkou dva a pol ročnej dcérky, chodím na part-time do práce a občas ako každá - jednoducho nestíham. Vlastne stíham. Stíham domácnosť, dieťa, manžela... Len seba nie. Lepšie povedané seba naozaj najmenej. Tak som sa zapojila, pri pohľade na pokrčenú šedú povädnutú pleť som si povedala, že by to moja tvár snáď aj ocenila. Netrpezlivo som čakala na kuriéra, kedy príde s balíčkom a ja sa do toho pustím. Rozhodla som sa svoje dojmy písať každý deň, aby som záverom reálne vyhodnotila, čo testovanie prinieslo. Hneď ako som produkt zbadala, odtrhla som etiketu, veľmi ma zaujímalo koľko séra je na 10 dni- bála som sa, že to spotrebujem skôr ako bude vhodné.


1. deň


Dnes mi prišiel balíček. Rozhodla som sa s testovaním teda už dnes napriek tomu, že mám v pláne aplikovať ráno. Prečítala som si leták a uvidíme do akej miery ma tento produkt očarí. Prvé pozitívum j, že je bez parabénov - to sa mi celkom pozdáva, keďže v poslednom čase prepadávam skôr prírodnej kozmetike. Pleť som odlíčila a nakvapkala do dlaní 5 kvapiek ako je uvedené na balení. Do pleti hneď vsiakli. Pleť zostala iná. Zatiaľ neviem opísať aká, ale iná... Očakávala som olejovú konzistenciu ale je nemastná. Vôňou mi pripomenula pomaranče v čokoláde. Uvidíme čo prinesú ďalšie dni.


2. deň


Pleť je rozžiarená ako keď si dám rozjasňujúce sérum pod make up. Dnes som nanášala kúru priamo na pleť. 5 kvapiek- čelo, líca, brada, nos... Za malé mínus považujem už teraz extra rýchlu vstrebateľnosť - neviem či je to produktom alebo pleťou a jej dehydratáciou. (Zistím snáď na záver.) Bezprostredne po nanesení na pleť vytvorí na pleti taký lepivy film - ten však pominie po minúte.


3. deň


Tretí deň začína prinášať svoje ovocie. S produktom sa lepšie pracuje. Pocit lepivosti pominul. Pripisujem to tomu, ze pleť už nie je taká povädlá... Dehydratovaná. Dokážem s ním lepšie pracovať a zapracovať ho do pleti. Tri dni som si myslela, že sú to pomaranče v čokoláde, čo mi pripomína jeho voňu. Ale už viem čo to je, je to cukrík s kávovým zrnom, ktorý u nás v jednej kaviarni podávaju ku káve, obalený  v čokoláde. Presne tak sa moja pleť aj cítí - ako ja po rannej dávke kofeínu.

 

4. deň


Dnes moja princezná ohlásila 6.00, že začíname deň. Uff. Išla som neskôr spať, tak výsledok unavenej pleti bol dnes ráno absolútne zaručený. Odlíčila som sa, dala kúru -dnes som si dopriala trochu viac čo sa prejavilo väčšou lepivosťou na pleti. A potom sa mi to celé vyšmyklo a jasné, že sa z neho vylialo. To určite preto, že ráno som si hovorila, že to budem mať aj na 14 dni. Keď som pozrela koľko tam toho ešte mám. No nie nebudem. Budem rada keď mi to ltt vyjde po tomto zážitku na tých 10.


5. deň


Rutina. Inak sa moje rána 5-tym dňom ani nedajú nazvať. Zobudím sa - umyjem zuby- dám si na pleť ružovú vodu - zmyjem nečistoty z noci - aaaa dávam na pleť zázrak = tzv. rannú kávičku pre moju pleť


6. deň


Dnešné ráno rýchlovka, súčasťou ktorej Liftactiv už musí byť. Prvé zlepšenia - okrem jasu, pleť je hutnejšia - v tento den som sa dočkala prvej reakcie používateľky na mojom blogu... Ako môže byť plet hutnejšia a po pár dňoch?  Neviem vysvetliť... Jednoducho pocit na pleti bol tento.


7. deň


Dnes som ráno začala len svojou rutinou a keďže je nedeľa aj pleť má od makeupu oddych ako väčšinou počas víkendu. Takže som si len dala na pleť ružovú vodu A Liftactiv. POCIT na pleti mám ako po aplikácii všetkých mojich zázrakov.  Rozžiarenie pleti je zjavné, zjemnenie vrások nepozorujem, vzpružená pleť je však zaručená.


8-9. deň


Tieto dni boli hektické, aspoň moja pleť dostala " svoje" vďaka Liftactivu. Napriek tomu, že som neopatrnosťou dost vyliala, musím usúdiť, že sérum je určite na viac ako 10 dni, keďže tam mám ešte dostatok. Pleť žiari... Už len telo potrebuje svoju rannú kávu.


10.deň


Posledný deň kúry. S prehľadom môžem povedať, že kúra je na 14 dní minimálne, lebo v tej mojej ešte ostalo a ako som niekolkokrat písala, žiaľ  podarilo sa mi z nej dosť vyliať. Pleť je jednoznačne žiarivejšia a hutnejsia. A vypnutá.



Nastal čas na zhodnotenie - sérum by som rozhodne nanášala rovno na pleť a nie do rúk, ako je uvedené  v popise. Moja pleť je dost citlivá na zmeny, často reaguje začervenaním. Očakávať redukciu vrások je nenaplniteľným snom, ale to som vedela od začiatku, že jednoducho to asi nepôjde... Čo sa týka vône, pre mňa veľmi príjemná, pleť naozaj už po druhom dni bola " iná". Nemusela som používať špeciálne séra s vitamínom C, ani podkladovu bázu na rozjasnenie, pretože pleť bola rozžiarená. V kombinácií s make upom, ktorý bežne používam by som povedala, že nenastal žiaden problém a sérum nemalo žiaden vplyv na nanesenie make upu, ani sa nezgrcol na pleti, ani nežmolil, ani nič podobné, čiže hneď po aplikácii bola pleť použiteľná tak, ako aj bežne...


Tento produkt určite vystačí na viac ako 10 dni- povedala by som aj na 20, kedže aj pri nešťastnom vyliati som dokazala pri nešetriacom nanášní testovať 14 dní, ak by som nevyliala časť, myslím že 20 dní úplne v pohode vydrží... Používala som ho 1 x denne, tak ako bolo uvedené, aplikovala som kvapkadlom priamo na tvár. Prvé dni sa vstrebával extra rýchlo- pleť ho hneď pohltila... Nazvala by som ho rannou kávou pre pleť... Tak ako neviem fungovať bez kávy v práci, moja pleť presne toto potrebuje každe ráno... Vzpružit a rozjasniť. Toto zaručene produkt spĺňa. K zjemneniu mimických vrások si myslím, že neprišlo... U mňa celkový dobrý dojem učite dotvára aj fakt, že pleť musela byť vždy riadne vyčistená a zbavená nečistôt. Priznajme si, nie vždy idem do postele odlíčená, nie vždy spím toľko, koľko by som mala a to všetko sa na pleti určite podpíše. Pomer cena kvalita tohto produktu je podľa mňa veľmi fajn. Určite sa oplatí ho aspoň vyskúšať.


Treba dopriať detox aj pleti.


#test_liftactiv

CHCELA STARÁ MLADOU BYŤ...

... A tak bez zaváhania využila možnosť získať intenzívnu antioxidačnú kúru proti známkam starnutia.




Mám 37 rokov a je to žiaľ vidieť. Napriek tomu, že sa stravujem zdravo, otužujem a športujem pravidelne. Vždy s odchodom leta a príchodom jesenno-zimného počasia, sa moja pleť zblázni. Zostane povädnutá, mdlá, podráždená a ja pri pohľade na ňu hysterická.




Šťastie sa na mňa usmialo (keby ma videlo tak sa skôr zľakne 😨 ) a dostal sa mi do rúk LIFTACTIV FRESH SHOT (L.F.S.).


Koktail plný antioxidantov, vďaka ktorému by mala moja stará koža vyzerať mladšie, žiarivejšie, oddýchnutejšie a to už za 10 dní.



No veru utekala som ja s balíkom rýchlo domov, nech sa čo najskôr nadopujem zvnútra i zvonka, odmaľujem a pocítim ten zázrak na vlastnej koži.


Pri prvom použití som postupovala presne podľa návodu. Nakvapkala som 4 kvapky do dlaní a následne som sa ich snažila dostať do tváre. Mala som však pocit, že všetko pohltili dlane a tvári sa neušlo. Hneď som vedela, že to takto aplikovať veru nebudem a začala som si L.F.S. kvapkať priamo na tvár a to nasledovne:

  • na každé líce 2 kvapky,
  • čelo 2 kvapky,
  • nos a brada po 1 kvapke.


Už po druhom použití som videla, že som nejaká iná. Pokožka bola jasnejšia. Deň za dňom sa mi zdala hladšia, viac hydratovaná... Skrátka krajšia. Nemôžem povedať, že som omladla, ale určite ožila 😎 .


Určite ho plánujem využívať celé. Už teraz aplikujem 20 dní vkuse. Neskôr doplním info, koľko presne mi L.F.S. vydržalo pri dávkovaní 8 kvapiek.



Verte-neverte, ja som bola s produktom spokojná. Rada sa k nemu vrátim a doplním ho aj nejakým krémom od VICHY. Ozaj, ak nemáte ešte darček pre mamu, sestru, tetu, kamošku, skúste ísť do LIFTACTIV FRESH SHOT. Nič s ním nepokazíte, práve naopak 😉



Ďakujem pekne za možnosť vyskúšať si tento vitamínový šok 😍 Prajem všetkým krásne Vianoce 😇


#test_liftactiv


Vichy Liftactiv

Hneď, keď prišla táto info, že môžem sa zúčastniť testovania, tak som skúsila šťastie. Naozaj som ani len vo sne nesnívala, že budem medzi vybratými ženami ktoré to skúsia. Keď prišla správa a info, že pošlite adresku a potom ďalšia info, že príde kuriér...Tak už som začínala veriť.

A hodnotenie, nech sa páči:

Nastala 10 dňová kúra, o ktorej by som sa rada podelila o svoje názory. V prvom rade má prekvapila taká mala fľaštička, že dá toľko krásy.  Po nanesení prvýkrát som cítila úplne jemne nádych vitamínu, minimálne začervenanie, o ktoré som sa dosť bála pretože hociaká kozmetika na mne nesedí. Sérum som používala len večer pred spaním. Po 10 dňovej kúre mám pocit, že moja pokožka je vypnutejšia a farba pleti je zjednotená. Chcela by som ešte podotknúť, že mám pocit ako keby som omladla za desať dní.  Celkovo hodnotím kúru pozitívne a určite by som ju doporučila. 

Veľmi som si toto sérum obľúbila a s radosťou budem pokračovať v každodennom používaní. Po celodennom vypätí sérum dodáva moja pleť na tvári kde si sérum pravidelne aplikujem, dávku živín a skvelo ju hydratuje i nabíja energiou.


#test_liftactiv