icon

Aký máte kočík?

aamelkaaa
12. feb 2015

Maminy, čo keby sme si urobili nejakú štatistiku, bez dlhého vypisovania? Poprosím Vás napíšte len značku kočíka (príp. aj model) s ktorou máte skúsenosť, orientačná cena a Vaša spokojnosť. Ďakujem 🙂

Strana
z2
sufo
13. mar 2015

STOKKE xplory 900e, mamas&papas donna wilson 600€

barny
13. mar 2015

i candy peach dvojkombinacia 650 eur plus dokupovala som adaptery 28 eur a autosedacku zatial spokojnost 🙂. Autosedacka bola pouzivana, ta stala 43 eur

babatkoo
13. mar 2015

Teutobia BE YOU v akcii 1002 eur v kamennom obchode babymarket. Som z neho nadsena

celasapremenim
30. mar 2015

inglesina culla vittoria nappa, super, aj v snehu
sportovy gesslein s2, spokojna
este chcem nieco uplne mini do mesta

neznasam tazke neohrabane kociky, nad 9 kg, mozno keby som byvala niekde na samote zasypana vajecnym snehom kazdy rok.....neviem pochopit tie obrovske bagre, co stretavam po vonku

tatso
30. mar 2015

Kociaarik Uppababy Vista, cca. 700 eur so vsetkym ako vanicka, sietky na hmyz atd, max. spokojnost ,je t u na MK aj skupina, zatial nas nie je vela, kedze sa tu na Slovensku nepredava, kupovala som ho cez Web v UK, ale je uzasny, kvalitny a prefektne sa s nim manipuluje 🙂

daisylucky
30. mar 2015

Trojkombinacia teutonia cosmo, do 1000 eur, uz 14 mesiacov absolutna spokojnost...

lajlilinka
30. mar 2015

Tako Alive, troj-kombinácia, veľká vanička, veľké nafukovacie kolesá do terénu aj mesta, vysoký aj pre 2 m vysokého MM... - 420 €. Zatiaľ odparkovaný, ale vyzerá naozaj veľmi pohodlný...tak uvidíme 🙂

vedorka
30. mar 2015

Hartan Stonline S, ale z r.2011, mega spokojnost, radsej drahy kocik z druhej ruky. Velmi vydarena sportova cast. Vacsina nemeckych je technicky prepracovana, aj ked mozno design neni uzasny. Hartany, Teutonie atd. Hlinnikovy ram, tlmice, nikdy nedostanes defekt, peruje a neuveritelne dobre sa ovlada a jednoducho slada a rozklada. Jedina chybicka je nizky a maly nakupny kosik a to ze je robusnejsi, ale preto aj velmi stabilny. Je velmi priestranny, co doceni kazdy, kto ma 6 mesane 10 kg babo v overale a fusaku este v hlbokej casti, lebo nesedi. Hlboka vanicka je dobra u vacsiny kocikov, dobry kocik spoznas podla vydarenej sportovej casti, tam vidno kazdu chybu. Preto casto rychlo menia kociky po par mesiacoch pouzivania sportovych casti a kupuju buginy. Ja viem, ze v tomto kociku sa mi maly pohodlne vyspi aj s komplet vystretymi nohami do min. 2,5 roku. Vobec nepotrebujem kupovat iny, cisto sportovy. 🙂

mirunka88
3. apr 2015

@aamelkaaa Jednoznačne Maked, ešte bude čakať 1 mesiac na používanie, ale chcela som ho preto lebo ho mala kamarátka, úžasný kočík, veľká vanička- malá sa vozila do 1 roka, super do terénu, mali sme 20cm snehu, zablokuješ predné kolieska a jazdíš 🙂 Máme čierno-biely, http://www.makedkociky.sk/index.php?route=produ... trojkombinácia 350€, dali sme si k nemu bielu konštrukciu. Nádherný je 😉

lusi24
3. apr 2015

baby merc

martina833
3. apr 2015

cam cortina x3 evolution, 570 €, velmi velka spokojnost

jadinka
3. apr 2015

Concord fusion 3 kombinacia, max spokojnost, cca 700 eur

liv1
3. apr 2015

Ze bez dlheho vypisovania... Pobavili ste niektore 😀 😀

My mame Bogaboo Cameleon 3th avenue. Trojkombinacia s prislusenstvom, limitovana edicia cca 1200 eur. Spokojnost velika 🙂

kafoditka
3. apr 2015

Teutonia cosmo , Bugaboo Cameleon, maclaren xt, Baby jogger city mini. Teutonia kupovaná v 2010 za 1000€ 3kombinacia, Bgb cameleon kupovany z druhej ruky. Maclaren golfac kupovaný nový v 2011 používal doteraz uz pre druhé dieťa. So všetkými kocikmi maximálna spokojnosť

kika2565
3. apr 2015

peg perego 3 kombinácia 750 eur

morandia
3. apr 2015

concord fushion,maximalna spokojnost ,priestranný , dobre skladatelný , proste nevzala by som iny .... vrelo odporucam....:D

monikags
3. apr 2015

3-kombinacia Casualplay S4, sportovy Concord Neo 2014

Strana
z2