icon

Ktorí sú kvalitní výrobcovia kočíkov?

dioska99
12. mar 2011

dobry den ,
chcela by som sa opytat ci mi viete poradit kvalitnych vyrobcov kocikov,
vzhladom na to ze sa v danej problematike neorientujem a ziadny z vyrobcov mi nieje znamy.
neviem posudit kvalitu ako napriklad pri autach.
vopred dakujem

Strana
z2
dioska99
autor
3. apr 2011

tak uz sme prisli na to ze to bude chlapec, tak farbu prisposobime tomu 😀
ale skusala som trojkolesovy kocik a ked ho clovek zdvihne na predne koleso, napriklad pri vystupe na obrubnik, tak som mala pocit vyraznej nestability, vzhladom na to ze kontaktny bod je v principe len jeden a rovnovahu musim drzat iba rukami, mala som pocit, ze sa mi to moze prevratit. takze zakladne parametre mame: mal by byt stvorkolesovy, a ked bude dietko podla priatela tak asi mal by mat aj obrovsku vanicku 😅

leusska
20. nov 2012

@mimka77 ako si spokojna s tym Hartanom? Spekulujem ci kupit gesslein f6 alebo hartan vip xl. Len sa neviem dopatrat ci je v strieske na hartane sietka, ked sa odzipsuje...kvoli prudeniu vzduchu v lete..

juroamanaa
26. jan 2013

CONCORD

tehulka2011
26. jan 2013

skusenost mam len s concordom, ale podla mna su kvalitni

ivanka.7
26. jan 2013

Nuz, zaklad je, co s tym kocikom clovek chce robit, kam s nim bude chodit, kde byva a pod.
Par dievcat sem napisalo ze Peg Perego ma zly podvozok - nema. Podvozok je ok. Pravdou je, ze PP ma vacsinou male kolieska (az na vynimky - trojkolka). Cize ak chces kocik do snehu, tak urcite nie. Ale ak chces kocik, ktory vynesies sama aj s dietatom a nalozenym spodnym kosikom do SAD, MHD, po schodoch, vojdes s nim do kazdych dveri, zmestis sa do kazdeho vytahu a vojde ti do kazdeho kufra - tak PP je dobra volba. My mame model, ktory ma loziskove jedno-kolieska (nie tie dvojite plastove) a spojenu rucku (nie golfove rucky) a ide pekne zlozit ako golfac. Vanicka je tam Navetta XL, cize velka, polohovatelna, krpatu som z nej prehadzovala do sportaku nie preto ze by sa do vane nezmestila ale preto ze v nej nechcela byt lebo malo videla.

Jednoducho, zaklad je mat parametre, ktore potrebujes - najlepsie zoradene podla dolezitosti a potom vyberat. Ja som potrebovala v prvom rade lahky kociar, trojkombinaciu, skladny kociar, rozchod kolies do 58 cm, spojenu rucku... a potom sli ostatne veci, takze mi z toho vysiel tento kociar a po takmer 10tich mesiacoch nelutujem.

Take Gessleiny su super, sesternica mi ho chcela pozicat, lebo jej dcerka sa uz vozila v bugine len... ale naco by mi bol 20kilovy siroky kociar v ruzinovskom panelaku, kde k vytahu mam 8 schodov, to veru neviem.

paris3
26. jan 2013

my sme mali teutoniu a bola som velmi spokojna 😉

barbora84
27. jan 2013

@ivanka.7 plne suhlasim, my mame tiez PP Pliko Switch Easy Drive, je to vyslovene mestsky kocik, lahky, lahko spratny do auta. Jedinou nevyhodou su male kolieska, ale to mi vadi len ked viac nesnezi. Jasne, ze keby potrebujem terenny kocik, vyberem si iny, ale na BA kocikovanie je super!

ivkasv
4. jún 2013

a co hovorite na Cam Pulsar 2013 s nafukovacimi kolieskami? mate niekto s nim skusenosti?

kiakocikovsvet
5. jún 2013

skúste si pozrieť testy kočíkov http://www.babyrecenzie.sk/clanky/detail/Test-k... alebo pošlite tel. kontakt a poradíme

lacikagr
5. jún 2013

TEUTONIA

motyliky
5. jún 2013

@ivkasv Ahoj, v septembri sa nám narodí Johanka a pred nedávnom sme pre ňu kúpili Cam Pulsar siderale (ružový 🙂 len s nafukovacími kolesami. Ten kočík má skvelé a jednoduché ovládanie- všetko rukou (žiadne okopané topánky od brzdy) . V teréne sme ho ešte neskúšali, ale bývame v meste v paneláku s malým výťahom a v pohode sme sa zmestili so všetkými 3 časťami (a to sa mi zdá aj tá vanička dosť veľká, tuším 39x74 cm, ak sa nemýlim).

veronica30
26. jún 2013
georgia333
27. jún 2013

tu som našla hodnotenie kočíkov
http://www.dtest.cz/clanek-2883/test-kocarku-20...

petrasalajova
14. nov 2013

Máte niekto kočík značky Kunert?
Sú to dobré kočíky?

aknel85
4. jún 2015

Ahojte babule....nevedela som kam s otazkou tak ju supnem sem ... chcela by som sa spýtat ci ste niektora nekupovali z tej to mailovej adresy kočik: " kiddystrollers@gmail.com meno konatela je Renz Polak... predavaju drahe kočiky ako bugaboo, stokke a podobne znacky a za polovicne ceny v plnej výbave dokažu zohnat hociaky kočik... inzeraty maju aj na Bazar.sk

myskacici
12. jan 2016

Mala som Cam Dinamico, mne velmi nevyhovoval, tie kolesá niesu do zleho terenu. Vymenila som ho za joolz day. Je síce o dosť drahší, ale zatiaľ som spokojná .

zuzika22
26. dec 2016

@aknel85 dobrý deň, prosím vás odpovedal vám niekto na tých predajcov kočíkov pod menom Renz Polak? Kúpili ste cez nich? Ďakujem Vám za odpoveď

aknel85
29. dec 2016

zuzika22 v pohode komunikuje ale keď príde k objednávke vymýšľa chce aspoň polovicu ceny vopred vraj že na dopravu.... Bolo mi to dosť divne tak som si radšej kočík kúpila tu na Sk

zeytin
29. dec 2016

Máme otestovaný JANE, je parádny, veľa vydrží, aj v snehu a v horšom teréne 🙂 Maximálna spokojnosť 🙂

myskacici
29. dec 2016
daduska3
30. dec 2016

@myskacici mne osobne na Bugaboo vadí, že ak chceš dať do ležata športovú časť, tak dieťa má tie nožičky hore

Za mňa najlepšie nemecké Hartany 😉👍

marfi82
10. nov 2017

Babule a dnes je,kt.kočík in?2-3kombinàciu potrebujem,Dík za odpoved.

renatte616
8. jún 2018

Ahojte, prosím Vás... poradíte mi kvalitný kočík s preklopnou rúčkou? Našla som zatiaľ iba bugaboo cameleon 3, ale ma veľmi malé kolieska, je veľmi nízky a vanička sa mi zdá príliš tenká a mala na zimné mesiace... potom som našla coletto marcello, ktorý už viacej spĺňa moje požiadavky, avšak je to poľsky výrobca... viete poradiť nejaký podobný ale kvalitný model ???

Strana
z2