Ako dlho trvá liečba po kyretáži?
Bola som v 9.tyzdni druheho tehotenstva. Mam doma krasneho 11 rocneho syna
@guga79 neviem ci najdem odvah skusit to znova a ked ju ziskam hned pojdeme na to neriesim kedy ci o mesiac dvw tri musi to prist spontane a nie planovane
@zuzanka2905 jasné, treba to nechať na prírodu 😉 ja pevne verím, že sa nevzdáš a skúsite to ešte...... 😅
@guga79 Ale kde. Tuto stredu to budu len 3tyzdne. Ideme na predlzeny vikend a tak som rozmyslala ci by som sa uz mohla aj okupat. Ale teda vydrzim este. Cez vikend ma celkom bolelo na lavej strane podbruska. Predtym mi doktor hovoril, ze pocas ovulacie je to normalne. Ale toto sa mi normalne nezdalo. Teba nebolelo nic?
@ivlo ahoj pripojim sa ak mozem ja som sa kupala 3 tyzdne po cisteni s tamponom tak cca 20 min vo vode hned som sa prezliekla ... Boli strasne horucavy a dr,ze ok ak sa citim v poho a uz sa necistim... Tiez to bolo v case ovulacie a pravy vajecnik ma hrozne bolel, vraj aj k takymto zmenam moze dojst po MA.. Pa
ahojte baby potrebovala by som radu,mala som missed abort v12tt zistili ze plod sa v10tt prestal vyvyjat :( pred dvoma tyzdnami mi robili kyretaz, vsetko v poriadku, bez bolesti som po 3 hodinach sal domov, krvacala som slabulinko 1 den, potom jeden trosicku spinila.v pondelok mi kyret robili v piatok som sa trosku viac fyzicky namahala-2hodiny prechadzka a zacalo ma boliet brucho a trosku krvacat a a potom cez vikend do dalsieho pondelka spinit slabucko ani na vlozku to nebolo.v ten den som bola na konzultacii u lekara povedal ze sono sa bude robit po prvej ms kedze som stale spinila, bez bolesti bez teploty.povedal vsak ze by mi to malo uz prestat a ze ak spinenie neprestane do tyzdna ze sa mam ukazat.zajtra su to presne 2 tyzdne po kyrete a ja stale spinim, resp.neviem ci sa to da spinenim nazvat, nepotrebujem vlozku ani intimku, gatky ciste a viidm to spinenie jedine na papieri ked sa utriem po wc a je to len take slabe, bolesti ani teplotu nemam len obcas take cudne tlaky v podbrusku ale nieje to bolest.bojim sa ze ma nevycistili poriadne a budem musiet ist zas :( citam ze niektore kocky spinili aj 2 tyzdne po kyrete a bolo vsetko ok, ale mne moj gyndos povedal ze jeden tyzden po kyrete je v pohode potom by to uz nemalo byt...
@budemmaminka netreba robit paniku. ja po som spinila tiez cca 2tyzdne. krvacanie bolo intenzivne par dni potom uz len spinenie. ak mas strach chod za gyndosom ak ste dohodnuti na kontrolu alebo pre pokoj duse. ak sa citis dobre tak chod na to sono po prvej ms
@budemmaminka moja gynekologička povedala, že je normálne do prvje menštruáice občasné špinenie či krvácanie, tiež som sa musela viac šetriť, lebo ked som šla po dvoch týždnoch na bicykel tak som začala krvácať, ale vrajt o je v norme a nemám sa báť :D tak skoré zotavenie
baby dakujem za povzbudenie, ste zlate 🙂
@budemmaminka a neboj. my sme s manzelom cakali 3mesiace po a vdakabohu zas sa hned podarilo. teraz moje tretie babenko odfukuje a ma 7mesiacov 😀
@jurly joj gratulujem k trom detickam 🙂 ja budem 3 mesaice cakat len na to aby mi spravili testy na hematologii. a potom zas dalsie2 n avysledky....ale tak uz osm sa s tym zmierila radsej pockam ako by som sa mala unahlit a zas by bolo nieco zle 🙂
@budemmaminka veru, dočkáš sa.. mna napr. doktork aneposlala nikde na vyšetrenia zatial, kedže mám dve detičky a až tretie som potratila :( ale aj tak sme čakali tri mesiace.. pre istotu...ale som zasa tehotná, a s veľkým strachom.. :D ale bude dobre :D
@luciferkax dakujem z apodporu, to ti verim ze so strachom, po potrate podla mna kazde dalsie tehotenstvo je prezivane s velkym strachom.drzim velmi palce aby sa narodilo krasne zdrave babatko.
ja som hlavne chcela vediet ci ma niekto skusenost ze sa cisti, resp.spini tak dlho po kyrete, lebo vsade pocujem ine rady, moj gyndos povedal ze iba tyzden to ma trvat, doki co mi to robil povedal zz e2 tyzdne su ok, kamaratke doktorka povedala ze nie viac ako 10 dni tak som z toho zmatena.bic ma neboli nekrvacam, teplota neni, dnes je 15 den po kyrete a stale slabunke spinenie.ale nejdem z toho robit paniku a pockam na kramy
@budemmaminka moja.lekárka zas povedala že po.kyrete je sestonedelie, nekupat sa,nesexovat a spinit je ok do prvého menzesu
Ahoj, po kyrete som sa hojila tolko co je sestonedelie. Potom som bola na kontrole u dokiho a ten mi povedal, ze je vsetko v najlepsom poriadku a ak chceme mozeme sa okamzite snazit o babo. My sme ale chceli pockat. Potom sa nam v podstate na prvu supu podarilo otehotniet a tehotenstvo prebehlo uplne hladko.
@budemmaminka Ahoj ja som krvacala 10 dni, potom to preslo do spinenia a to trvalo dalsich 10dni, take ako keby docistovanie. Ale dole som sa citila taka neista este nejaku dobu
dakujem baby za vase nazory, ste ma velmi ukludnili, ale aj tak to je sila ze co lekar to odlisny nazor na tuto podla mna dost dolezitu vec...inac presne to je pravda ako vravis miska ze tam dole si sa citila taka neista este nejaku dobu, ja som 15 dni po zakroku a citim sa totalne cudne dole...ani neviem povedat ze ako ale pri predsatve ze mame sexovat s priatelom tak na to sa absoluuutne necitim, take cudne pocity a tlaky divne v podbrusku a stale TO proste citim
@budemmaminka veru,odlišné názory,tiež som mala obavy,keď som sa prvý mesiac viac namahala či chcela cvičiť,vždy som.začala slabo.krvácať. .a mala som čudný tlak v podbrusku, bola som nesvoja. Ale môžem tá potešiť že po prvej menstruacii sa to pekné upravilo, aj.keď,ďalšie dva mesiace sa mi ešte akotak hormóny dávali dokopy,kým mi zmizlo pubertalne akné a dostala som chuť na sex
@luciferkax veru presne, ja som bola len na vacsej prechadzke a v noci uz soms a rozkrvacala a brucho nenormalne bolelo.tlak v podbrusku mam aj ked napriklad len povysavam dom ...tvar mam tiez celkom vyhadzanu, chut na sex uplne nulova :D ale dakujem este raz za nazory celkom ste ma ukludnili 🙂
@budemmaminka. Rado sa stalo 🙂 vždy je lepšie,keď v tom nie si sama :-P. Prejde to a dočkáme sa všetky svojho uzlicka 🙂
@budemmaminka plne suhlasim. ak si mozete dovolit pockat a dokonca musite tak urcite. nas trosku suril cas, takze hned ako sme mohli sme sa do toho pustili 🙂 drzim paste aby to vyslo
veru to je pravda, vzdy j elepsie ked clovek vie ze v tom nieje sam 🙂 baby mozem sa este spytat ako ste zistili ked ste dostali prvu mrchu po kyrete ze to je uz mrcha a ze to nieje len nejake krvacanie ktore by znacilo nieco zle?a po akej dobe ste ju dostali?ja som dnes 16 den po kyrete a teraz vecer ma zacalo boliet brucho ako pre mrchou a zacala som trochu krvacat , neviem vobec ci to uz mozu byt kramy alebo sa nieco poserkalo :( 16 dni po zakroku je este asi kratka doba nie?
Aj ja prispejem mojimi skusenostami. Ja som mala zamlknuty potrat v 12tt s tym ze plodu prestalo bit srdiecko uz v 8 tt a tak nasledoval kyret. Snazili sme sa hned po prvej mrche ale co cert nechcel nasledujuce mesiace mi na prehliadke moj gynekolog zistil ze v nemocke ma zle vycistili tak som musela podstupit znovu cistenie. Potom sme sa zacali snazit cca az o 2-3 mesiace kedze 2 kyrety v priebehu 4 mesiacov su velka zataz na krcok a tehu by nemuselo vydrzat az do konca. Pocas roku a pol po kyretoch som mala 3x pozitivny tehu test ale hcg nikdy neprekrocilo hranicu 100 a mrcha vzdy do 2 tyzdnov prisla.vzdy islo len o laboratorne tehotenstvo. Babo sa nikdy neudrzalo a nevyvijalo. Az minuly rok v oktobri mesiac co ma prepustili z prace 🙂 po 4 rokoch v nej tak som si nasla znovu tehu test pozitivny a kazdy druhy den sa ciarka vuac a viac zvyraznovala tak som tusila ze z toho asi nieco bude.a aj je 🙂 teraz sme 27tt a cakame zdrave dievcatko 🙂 samozrejme som od zaciatku tehu na PN a preventivne si picham fraxiparine.
@budemmaminka ahoj ja som sa po kyrete cistila cca 2tyzdne niekedy viac niekedy menej intenzivne... Mrchu som dostala presne mesiac po, aj gynek ma upozornila, ze mrcha najskor 4-6tyz po. Niektore baby pisali,ze aj 8tyz po je ok to ja neviem.. Tak 16dni po mrcha asi nebude no nemusi sa nic diat, proste sa este cistis, pre pokoj duse skoc na sono na vlastnu ziadost ja som tak bola asi 4dni po kyrete zaplatila som 2€ a vsetko bolo ok tak som len pila alchemilku a cakala na mrchu 😊✊
@budemmaminka mrcha to ešte nebude, zrejme sa postupne docistujes. U mňa potom presne po mesiaci začalo slabé krvácanie,som sa čudovala,aká slabá mrcha a ona sa až po pár dňoch rozbehla naplno. .to už bola nezamenitelna, tolkovloziek som.minula, čo za celý rok nestihmem
@petrahanka dakujem za skusenost, boze neviem si to ani predstavit ake to muselo byt strasne, najprv potrat potom to s laboratornym tehu.musi to byt hrozne ked test aj bol pozi ale tehu si nebola, to sklamanie muselo byt hrozne, inak ja som o tomto laboratornom tehu este ani nepocula, zas budem mat len dalsiu paranoiu ked budem raz tehu 🙂 inak gratulujem k brusku dufam ze babatko bude zdravucke a dotiahnete to o stastneho zdraveho konca 🙂
baby dakujem este raz za rady a skusenosti, nakoniec som k lekarovi sla na sono a vycistena som dobre infekcia neni ziadna a je to len presne ako vy ste hovorili docistovanie, vy ste hotove lekarky 🙂 ale aspon som uz kludnejsia ked m aprezrel 🙂
@budemmaminka Ale tak vždy lepšie sa uistit nazorom lekára ako maminami z koňa :-P :-P

Tie trombofilne stav a aj eutirox v teh.uzivam kolli nedostatku jodu teda stitna zlaza ale inqk ju mam uplne ok