Ako utajiť umelé prerušenie tehotenstva pred partnerom?
Prosím nesudte,... som tehotná v 9tt a chcem ísť na utp, nemám pre dieťa zázemie atd.. priateľ sa na dieta teší, ja si žiaľ neviem predstaviť život ďalej s priateľom.. ako to mam pred ním utajiť?
Vybrala si si cestu do pekla...zbavenie sa dieťaťa keď jeho otec sa on chce postarať.klamstvo ako si o dieťa prisla.....takto nikdy k šťastnému životu neprídeš.Toto jednoducho charakterni ľudia nerobia.ich svedomie to neunesie..a čudujem sa koľké ťa tú v tomto podporujú
Normálne. Chod na kiret a povedz, ze na odporucanie lekara, ze nebije srdiecko. Vybavene
@janinah aj ty si si vybrala cestu do pekla, pretože súdiš iných, tak si tam potom dole môžete spolu podať ruky🤝
Bojím ze keď, mu poviem pravdu tak mi ublíži a aj jeho rodina...
@mikasa_ackerman
Nesudim.nedrzim jej revolver pri hlave... len upozorňujem.mam na ten názor dôvod...
Na sudenie skutkov ľudí je tu niekto iný aj vždy bude...a bude súdiť aj takých ktorí nezabránili zlú už len tým že nič neurobili....alebo dokonca to zlo podporili hoc len slovami na nete...že vraj všetko sa môže lebo sloboda....
Otazka znie to by si vazne dokazala zit s takym klamstvom? Neviem ja by som sa s priatelom k tom porozpravala.
Ublíži??? Tak to snad nie. Chod na prerusenie tehotenstva a odíď od neho. Alebo v opačnom poradi. Ak si dieta nechas budes vecne jeho rukojemníkom.
@mikasa_ackerman može ho dať na adopciu napríklad
Presne ako radia baby, povedz že je babo choré, alebo teda že už odišlo samo a v nemocnici ta musia docistit. Len schovaj prepustaciu správu ak budeš mat a odíď od neho čo najskôr. Držím palce! 🤞🏻
@kati301
@betulinka1
@vler Baby toto je vymyslená téma, troll už zakladá viacero takých tém
@janinah ak ti je prednejší život plodu do 12. týždňa ako už žijúcej matky, tak to sama nemáš príliš vysoké IQ a EQ😀
@mikasa_ackerman akosi mi to uslo... ale matka je v ohrození života???
Ak to dieta nechcela, nemala mu nič vravieť a nie potom klamat. Sorry
Napíšem to tvrdo, ale reálne. Keď si vedela rozťahovať nohy a keď Ťa riadne vydrel, to si bola spokojná? Že si nebrala antikoncepciu, to rozum neberie. Teraz, keď je v Tebe nový život, Ti partner nevyhovuje? Keď si taká frajerka, tak mu povedz na rovinu, čo chceš urobiť. To, že zabiješ svoje dieťa, tomu sa hovorí vražda. A tie pindy o právach ženy, to si vy ostatné nechajte pre seba. A Ty, čo to chceš urobiť, zapamätaj si, že KARMA je zdarma.
Raz Ťa to dobehne a všetko sa Ti vráti aj s úrokmi. Taký je život. Pozri sa na seba do zrkadla a odpovedz si ako sa hovorí takým ženám.
@ankasek neviem síce ako sa hovorí “takým ženám ako autorka” ale viam ako sa hovorí ženám ako si ty😀
@mikasa_ackerman už v inej veľmi podobnej téme som zistila, že tieto "ochránkyne života" majú empatiu a snahu o pochopenie ako hajzlová doska.. arogantné primitívky so slovníkom ako posledný dlaždič, viď @ankasek
Vybav si utajený pôrod a daj ho na adopciu
@janinah áno, život je jedna vec, ale čo za život to bude pre to dieťa, keď ho nikto nebude chcieť? Postaras sa ty? Budeš jej prispievať na stravu, na ošatenie? Budeš ho ľúbiť namiesto nej? Lebo ona ho nechce.
nemala si mu povedať nič a isť teda rovno na ten potrat.Tu ťa budú presviedčať aby si si dieťa nechala.Sem veru zle píšeš tu sa podpory nedočkáš možno od pár báb.Ja deti nechcem teda vôbec ale tiež neviem čo by som urobila keby somu už v tom.Snád sa to nikdy nestane.Klasický potrat by som ja ale nevolila skôr tabletkovou formou
Však povedz že ideš na nejaký zákrok, vymysli si hocijaký, alebo že ideš s kamoškou na výlet. A potom povedz mu že si mala spontánny potrat a dovi dopo. Do nefunkčneho vzťahu nie je potrebné dieťa
@mikasa_ackerman A čo je zlé na tom, že takýmto ženským konečne niekto napíše pravdu? Tvrdý slovník je občas veľmi potrebný. Veď tie kydy o zlyhaní antiky sú už trápne.
Dobry den, autorka🙂. Ja by som Ti poradila tolko, nechod na potrat, tvoje dieta neprislo nahodou. Je pre teba darom, ktory ti zamerne bol dany od Boha. Ak v Boha neveris, potom sa aspon skus zamysliet nad tym, ze aj tvoj zivot je pre teba prave takymto darom, ktory mohol byt lahko zniceny v pripade ze by sa tvoji rodicia tak rozhodli...bola si vtedy rovnako bezmocna ako toto dieta, ale oni sa rozhodli ta prijat a lubit (tomu verim a dufam😉) a teraz tu mozes byt, a to je uzasne! Tak isto si ty povolana toto dieta prijat a umoznit mu narodit sa a prezit svoj zivot, ktory mu bol dany. Ved aj ono ma pravo narodit sa a zit, tak ako sme mali aj my. Ak sa o dieta naozaj nemozes starat, stale je tu moznost dat ho na adopciu a urobit tak stastnymi hned dvoch dalsich ludi😉. Alebo by mozno bolo fajn dohodnut sa s priatelom, ze sa bude aj on podielat na starostlivosti o dieta, ked sa teda nanho tesi, ci uz na materialnom zabezpeceni alebo aj na vychove... Nakoniec, podla toho, co som citala na jednej stranke (kde pisu svoje pribehy zeny, co podstupili potrat, vola sa cantstaysilent.com), potrat cloveka stastnym neurobi. Vsetky zeny, co tam pisali, svoje rozhodnutie lutovali, a to aj po niekolkych desiatkach rokov, vlastne asi do konca zivota. Kazda z nich sa citila vinna, ze zabila svoje dieta (a napriek tomu, ze doktori tam o nom rozpravali ako o tkanive, kazda z nich si po potrate jasne uvedomovala, ze ide o ziveho cloveka-dieta). Tie pocity, ktore ony popisovali, by som ti nikdy nezelala, mnohe sa pokusili o samovrazdu, aj opakovane...bolo pre ne tazke odpustit samym sebe. Myslim si, ze ak si svoje dieta nechas, nebudes to lutovat a verim ze si ho dokonca oblubis, mozno ti bude v mnohom napomocne, bude ta milovat, nikdy nevies, ci ti trebars raz aj nezachrani zivot...(skratka hocico sa moze v tvojom zivote diat, kvoli comu si raz uvedomis, ze tvoje dieta je pre teba obrovskym darom, ktoreho by si sa uz nikdy nechcela vzdat...) Tak ti teda zelam, aby si sa rozhodla spravne, aby ta Boh pozehnaval, aj tvoje dietatko😊. Modlim sa za vas🙏myslim na vas, mam vas rada.
@mikasa_ackerman ty si tak hlúpa az to boli...porovnávať neporovnateľne....vraždu bezbranneho dieťaťa a ženu,ktorej by sa zmenil život taaaak strašne...lebo by urobila to,na čo je žena stvorená...porodila a postarala sa o vlastné dieťa
@liusa82 lenže ona mu to už povedala a tým sa mení celá situácia.
@betulinka1 ak pôjde na potrat, tam je rozchod istý na betón, bez debaty.
@janinah “žena je stvorená aby porodila a postarala sa” takźe ženy ktoré nemajú deti sú podľa teba čo? Nejaké menejcenné?

Odkiaľ budeš mať peniaze na zákrok, čo sa stalo že nechceš dieťa od priateľa?