Ako zvládnuť obavy pred interrupciou?
Ahojte, viem ze to nie je vhodna tema na MK ale caka ma tento zakrok a mam obavy ako to celé prebehne. Dieta si nechat nemozeme kvoli financiam. Cela sa trasiem ked na to len myslím, mam sa bat ?
@nicoletta98 myslíš gynekológov, ktorí z tých maternic vyškrabujú ľudské plody?
@any_soj gynekolog vykoná len to, co si pacient praje.
@any_soj Gynekológ pomáha. Zlo nie je lekár, čo robí zákrok, ale človek, čo sa hrá na Boha a chce diktovať, čo iní môžu robiť s vlastnou maternicou. Dúfam, že teraz už tomu tvoj mozog porozumel dostatočne jasne. Ak nie, tak som myslela presne ľudí, ako si ty - hrajú to na najväčšiu láskavosť, pokoru a potom idu diktovať niekomu, čo robiť a nerobiť a súdiť druhých. Ani nevieš aká som vďačná, že nie som kresťan… presne kvôli ľudom ako si ty 🙂
@anonym_autor chce sa mi grcať z toho co tu niektore píšu...nic si z toho nerob...je to tvoje tehu, tvoje rozhodnutie, tvoje telo...a nie nieje to žiaden hriech, vražda a podobne kraviny co tu niektore zakomplexovane píšu....je to tazke rozhodnutie, a bude to ťažké po zákroku, ale je to len tvoje rozhodnutie....ja som prišla o niekoľko deti, zial nie vlastným rozhodnutím, ale časom som sa s tým zmierila a žijem ďalej....aj ty budeš....máš detičky pre ktoré budeš žiť a potrebuješ ich zabezpečiť....nikto ich nebude živiť za teba....prajem ti pevné nervy a skoré zotavenie....
@anonym_bb556c Dokonci tu poslednu vetu po slovensky
@vorkola no problem, as you wish...
"Taaak, odklepnute, život zachránený a ďalej to mám v riti.."
@sara07 ludia maju slobodnu volu, tí ktori sa rozhodli pre nenavist a zlo ublizuju nevinnym
@anonym_df4143 aha to je zaujímavé , takže tu ide ženu ukamenovat a tam je to v poriadku lebo sa rozhodli ake pekné farizejstvo ale nič nove
jediny protest od vás som nevidela pre zabijanie deti vo vojne alebo nechodme daleko na ukrajine ..ked teda dospelych je to uplne potom už ako do pohody podla vášho vzorca
Preco všade trepete vieru a Boha ? Ako viete ze som veriaca?
Ako viete ze si žijeme tak dobre ? Len preto ze mame dom na uver ? Mozno zijeme z vypalty do výplaty ...mozno sme od rana do vecera v praci aby sme to mali ...akp viete ze som sa nechranila? Ako viete ze mi nezlyhala antikoncepcia? možno zlyhalo teliesko? A najviac budu súdiť tie co chodia do kostola a modlia sa v prvej lavici.amen
Ako viete ze si žijeme tak dobre ? Len preto ze mame dom na uver ? Mozno zijeme z vypalty do výplaty ...mozno sme od rana do vecera v praci aby sme to mali ...akp viete ze som sa nechranila? Ako viete ze mi nezlyhala antikoncepcia? možno zlyhalo teliesko? A najviac budu súdiť tie co chodia do kostola a modlia sa v prvej lavici.amen
@anonym_autor a co mi stym? Mala si byt zodpovedna a nie nicict zivit bezbrannrmu clovieciku. Co cakas potlapkanie pompleci ze dobre robis a bude tobfajn? Ci co vlastne nechapem
@anonym_autor ahoj. Ja sem vôbec nepletiem vieru, ani si nemyslím, že si žijete nejako výborne, a viem veľmi dobre, že antikoncepcia, každá, môže zlyhať. A dokonca veľmi často. Veď ak Pearlov index je napríklad 0,2, tak 2 ženy z 1000 pri dokonalom používaní v priebehu roka otehotneju. (Pri bežnom používaní potom sú tie čísla samozrejme ešte vyššie).
Ja ti len ponúkam tých 500€ mesačne, ktoré si spomenula.
@anonym_autor ahoj. Ja sem vôbec nepletiem vieru, ani si nemyslím, že si žijete nejako výborne, a viem veľmi dobre, že antikoncepcia, každá, môže zlyhať. A dokonca veľmi často. Veď ak Pearlov index je napríklad 0,2, tak 2 ženy z 1000 pri dokonalom používaní v priebehu roka otehotneju. (Pri bežnom používaní potom sú tie čísla samozrejme ešte vyššie).
Ja ti len ponúkam tých 500€ mesačne, ktoré si spomenula.
@any_soj dakujem ale ponúknite ich inej mamičke , ktorá ma záujem ...mne stacia dve deti prave preto abu som nemusela pýtať od druhych ludi penaize a zit z ruky do huby
@any_soj dakujem ale ponúknite ich inej mamičke , ktorá ma záujem ...mne stacia dve deti prave preto abu som nemusela pýtať od druhych ludi penaize a zit z ruky do huby
@anonym_autor nežila by si z ruky do huby. 500€ mesačne je dosť, naozaj dosť, ešte ti zvýši z nich aj pre ďalšie deti... V konečnom dôsledku by ste mali o niečo viac, ako teraz...
@anonym_autor a co mi stym? Mala si byt zodpovedna a nie nicict zivit bezbrannrmu clovieciku. Co cakas potlapkanie pompleci ze dobre robis a bude tobfajn? Ci co vlastne nechapem
@diaszoky a co vy s tym ze na ten potrat ide?
@anonym_autor Nerieš tu vôbec tieto mudráčky. Urob si po svojom. Mám tiež dve deti a tretie by som neprijala. Tiež by som išla na UPT, aj keby sa ktokoľvek na hlavu staval.
@anonym_autor nežila by si z ruky do huby. 500€ mesačne je dosť, naozaj dosť, ešte ti zvýši z nich aj pre ďalšie deti... V konečnom dôsledku by ste mali o niečo viac, ako teraz...
@any_soj prosím pomoz inej mamicke naozaj ich je na Slovensku vela , staci ísť pozrieť do osad alebo sociálne slabe rodiny kde maju aj 8 deti a rodia ďalšie.... uricte by som neprijala pomôcť od cudzích ludi aby mi posielali peniaze ....od skoly chodim do prace a viem si na moje deti zarobit sama hlavne na tie ktoré mam aby im nic nechýbalo....
@anonym_autor Nerieš tu vôbec tieto mudráčky. Urob si po svojom. Mám tiež dve deti a tretie by som neprijala. Tiež by som išla na UPT, aj keby sa ktokoľvek na hlavu staval.
@anonym_a8f954 ja som už rozhodnuta ...
@anonym_a8f954 ja som už rozhodnuta ...
@anonym_autor Super. Správne rozhodnutie. Držím palce, nech všetko dobre dopadne.
@any_soj prosím pomoz inej mamicke naozaj ich je na Slovensku vela , staci ísť pozrieť do osad alebo sociálne slabe rodiny kde maju aj 8 deti a rodia ďalšie.... uricte by som neprijala pomôcť od cudzích ludi aby mi posielali peniaze ....od skoly chodim do prace a viem si na moje deti zarobit sama hlavne na tie ktoré mam aby im nic nechýbalo....
@anonym_autor Aby deťom nič nechybalo... Nemáš šancu zabezpečiť, aby deťom nič nechybalo. To sa proste nedá. Ani s miliónom €. A je to v poriadku. Keď sme chystali svadbu, čítala som clanok, kde sa písalo "aby vám na svadbe nič nechýbalo, pozvite len málo hostí, aby ste si mohli dopriať vsetko." Aby nič nechýbalo... Potom by chýbali tí hostia.
Máš 3 deti. Je v poriadku prijať pomoc. Prajem ti život v slobode a radosti.
@anonym_autor Aby deťom nič nechybalo... Nemáš šancu zabezpečiť, aby deťom nič nechybalo. To sa proste nedá. Ani s miliónom €. A je to v poriadku. Keď sme chystali svadbu, čítala som clanok, kde sa písalo "aby vám na svadbe nič nechýbalo, pozvite len málo hostí, aby ste si mohli dopriať vsetko." Aby nič nechýbalo... Potom by chýbali tí hostia.
Máš 3 deti. Je v poriadku prijať pomoc. Prajem ti život v slobode a radosti.
@any_soj Deti má len dve, tak neprekrúcaj.
@anonym_a8f954 ani to neries naco aj tak si idu stale svoje ...
@anonym_autor Áno, niektoré stálice veru stále dookola ako mlynčeky.
Ja by som uzakonila taký zákon že keď žena zabije svoje dieťa aby išla za to sedieť do väzenia. Lebo ísť na potrat je vražda aj keď ešte nenarodeneho dieťaťa ale je to vražda. A nie nechodím do kostola ani nie som moc veriaca ale beriem to ako vraždu. Že nemáte na ďalšie dieťa peniaze tak trebalo sa chrániť dopredu keď si vedela že viac detí nechceš.
Nechápem ženy čo dajú vyskrabat plod zo seba a žijú ďalej veď život je gombicka, môžem ísť na potrat aj x krát za sebou a nič sa mi nestane. Také ženy nemajú chrbtovu kosť a nič neľutujú.
@anonym_autor vela stastia s rodinkou a tvojimi DVOMI detmi. Nejsi povinna tu nikomu zdovodnovat svoje rozhodnutie. Ale stalice naozaj nesklamali to uz ani clovek nevie, ci sa smiat, alebo plakat
Ja by som uzakonila taký zákon že keď žena zabije svoje dieťa aby išla za to sedieť do väzenia. Lebo ísť na potrat je vražda aj keď ešte nenarodeneho dieťaťa ale je to vražda. A nie nechodím do kostola ani nie som moc veriaca ale beriem to ako vraždu. Že nemáte na ďalšie dieťa peniaze tak trebalo sa chrániť dopredu keď si vedela že viac detí nechceš.
Nechápem ženy čo dajú vyskrabat plod zo seba a žijú ďalej veď život je gombicka, môžem ísť na potrat aj x krát za sebou a nič sa mi nestane. Také ženy nemajú chrbtovu kosť a nič neľutujú.
@anonym_ce7af6 a ked ta znásilnia a otehotnies??
@anonym_ce7af6 a ked ta znásilnia a otehotnies??
@anonym_7af42d Píšem o tomto prípade že zabiť svoje dieťa z rozmaru. Znasilnenie a zdravotné problémy by boli výnimka. Ale nájdu sa aj ženy čo nedaju si zobrať dieťa ani v takom prípade.
@anonym_7af42d Píšem o tomto prípade že zabiť svoje dieťa z rozmaru. Znasilnenie a zdravotné problémy by boli výnimka. Ale nájdu sa aj ženy čo nedaju si zobrať dieťa ani v takom prípade.
@anonym_ce7af6 výnimka? Vtedy to uz nieje živý tvor? Pri zdravotných problémoch uz nieje Boh ? Ze si potrebuje matku povolať k sebe ? ... budeme sa riadiť teda tebou, dáš mi svoj kontakt ? Keď otehotnieť zavolam ti, co s tym babatkom
@anonym_a8f954 deti má už teraz 3. Jej už existujúce narodené deti keď boli v 5.tom alebo ktoromkoľvek týždni neboli jej deťmi? Odkedy začali byť jej deťmi?
@anonym_ce7af6 a ja som rada ze zijeme v takej krajine kde je apson toto ponechane na zenu čo spraví so svojou maternicou a nie na cudzie zeny
@anonym_a8f954 deti má už teraz 3. Jej už existujúce narodené deti keď boli v 5.tom alebo ktoromkoľvek týždni neboli jej deťmi? Odkedy začali byť jej deťmi?
@annalubuska keď je to teda uz dieta, robí sa im aj pohreb ?

@any_soj zlo sú ľudia, ktorí rozhodujú o druhých materniciach.