Bezdetné manželstvá, ktoré deti chceli, ale nemajú ich
Ahojte, budem rada, ak sem prispeju svojim nazorom, postrehom, ale hlavne radami,
ako sa zmierit s tym, ze manzelia su nedobrovolne bezdetni, ti, ktori taky zivot ziju.
Prosim nepiste, ze netreba na to mysliet, ze sa to urcite podari, ze na adopciu sa necaka dlho.
Nech sem pisu ti, ktori ziju zivot bez deti, aj ked stale deti chceli mat.
Velmi ma zaujima, ako sa s tym zmierili, akym smerom ide ich zivot.
Pripadne kludne moze byt aj interna posta.
Vdaka.
@bobricek1979 len pre potrebu, svoj čas venujem svojim deťom, reagovala som pri prestávke v práci... Viď dôkaz! @ukulela ako jedna z mála pochopila, čo som chcela povedať a prečo.
@bobricek1979 a teraz už spia, tak zas mám priestor. Moje deti nie sú stred vesmíru, ale sú mojou prioritou a ozaj nikto, ani kto ma pozná a už vôbec niekto, kto ma nepozná, nemôže povedať, že sa im nevenujem.
@marfikchov a to ja netvrdím no myslím si, že sú dôležitejšie veci pre teba ako maminu
@bobricek1979 súhlasím.
@marfikchov a vieš, že som si aj myslela že si učiteľka zajtra máme sviatok.. Veľa zdaru detičkám tento smer je lepší
@bobricek1979 podľa čoho si si to myslela? 😀
@marfikchov neviem intuícia
@bobricek1979 tak nesklamala, dobrá si
@vargatomas1 a zobrali ste si ake stare babo? biele ci romske?
@ellsa ha ha no presne 😀 tiez sa tak citim ..riesia doktorov, vysetrenie, kde sme boli a neboli ..ked sa prerieknem, ze som dostala kramy , tak by som si najradsej po hube dala 😀 lebo tie pohlady lutostive daktorych zenskych ach jaj ..no smejem sa uz na tom
@bykaterina presne tie reci o adopcii..aj ked akokolvek bude a budes mat adoptovane stale budu posudzovat, sak je adoptovany, preto je taky, ale ze jej bio dieta je zle ako cert, papuluje , su nestastni z neho ..tak to je ok ... strasne predsudky maju ludia a ziadna sudnost ako keby
@vargatomas1 urcite nie si zo ZA kraja
@ellsa no veru, my sme totalne nevzdelane a nemame ani zaklady biologie, ani neveime sulozit a treba nam vsetko pekne vysvetlit a najnovsie studie v podpochovani neplodnych zien dokazali, ze su neplodne a "Jalove" 🙊zenske este aj hluche ..😀 preto im budeme v patricnom datumovom rozmedzi pripominat vsetky tieto veci..ved co ked nahodu chudinky nieco nevedia 😝🙊
🙂 pozeram,ze fakt nie som sama co ma taketo pocity a zazitky 😀 som celkom rada,ze si to tu mozem citat a pri niektorych prispevkoch sa len smejem,lebo ako keby moje slova ste pisali....v mojom okoli je bezdetny uz len jeden par,takze nemam velmi s kym o tychto temach pokecat... tie co maju deti ako lusknutim prstov to nikdy nepochopia,preto sa s nimi neda o tomto bavit. Ako tu vacsina pisete tie lutostive pohlady, tie trapne rady a odporucania... strasne.. a hlavne podla mna aj drze,pretoze si od nich nikto radu nepyta a zbytocne ,,bodaju,, do srdca a nicia naladu... Za roky snazenia si pomaly na tie ,,expertky,, na pocatie zacinam zvykat,ale stale sa najde niekto kto vie ,,zaryt,, do ziveho... A najviac ma bavia tie,ktore mi neveria,ze som v pohode a presviedcaju ma o tom ,ze nie som.Pritom kym ma nezacali presviedcat tak som na to ani nemyslela.
@kubkova no mne moja kamoška navrhuje adopciu ako to by nebolo nič špatné no navrhla mi to hneď po prvom nevydarenom ivf pritom som mala ešte 6vajok z mrazených no podrzala ma hneď na začiatku čo vám poviem 😅😎😝
@ellsa no ja som sa uz naucila nebrat veci tak hrozne osobne ..lebo som dosla na to, ze inteligencia a takt, je v dnesnej dobe nedostatkovy tovar, a to by som sa asi musela dost casto urazat🙄..a zbytocne si budem kazit naladu .. raz blbej stale blbej a dotycny sa este aj dobre citi, a ja sa budem trapit? no istooo 😎
fííha, ale ste sa rozvášnili dnes, dámy 😀
@bobricek1979
@kubkova
@ellsa
baby kde na ivf ste boli ?

@ellsa tak to uz ano :D