icon

Je fyzický trest vo vzťahu horší ako psychický?

Včera o 11:18

Ahojte. Dievcata, co si myslite o telesnych trestoch vo vztahu medzi muzom a zenou? Nemyslim teraz nejake extremy, ale skor situacie, ked uz clovek nevie, ako toho druheho zastavit, alebo dat najavo, ze prekrocil hranicu. Nie je niekedy fyzicka reakcia paradoxne lahsim a rychlejsim riesenim toho, co sa medzi dvoma ludmi deje, nez psychicke vydieranie, ignorovanie, dni mlcania, krik, hadky, urazky, osocovanie a vsetky mozne formy verbalneho ublizovania? Lebo ked sa nad tym zamyslim, pri tychto veciach casto clovek v sebe nosi krivdu este mesiace a postupne to vztah uplne rozklada. A pritom niekedy by sa konflikt vyriesil rychlo a potom by bol pokoj. Nehovorim, ze je to spravne ani ze to ma byt bez hranic, skor ma zaujima vas nazor, ci je fyzicky trest vo vztahu vzdy automaticky horsi ako dlhodobe psychicke, alebo verbalne nicenie toho druheho. Co je podla vas vo vztahu vlastne vacsie zlo?

Strana
z2
sense
Včera o 12:20

Akože štýlom že chlap opakovane neumyje hneď panvicu keď dovari, tak za trest s ňou dostane po hlave? Nie fyzické tresty ale ani psychické tresty nie sú normálne v žiadnom vzťahu

huxy
Včera o 12:22
@anonym_autor

@huxy Preferujes tichu domacnost? Alebo snad hadky ktore pocuju vsetci suseia navokol?

@anonym_autor nie, ani jedno, ani druhe. Preferujem rozumnu komunikaciu dvoch rozumnych dospelých ľudí

domkakvet
Včera o 12:22

@anonym_autor ak myslis tuto otazku vazne, tak rozhodne nie si v poriadku, nechapem zeny co sa nechaju otlkat, lebo nemaju peniaze, nemaju kam ist, ale toto, ze dobrovolne, ale odpoviem ti ziadne nasielie nie je akceptovatelne, cize ani fyzicke utoky, ticha domacnost a nic z toho co si napisala.

anonym_9afe57
Včera o 12:39

preboha... toto je na navstevu odbornika.

negymama
Včera o 12:41
@anonym_autor

@anonym_dbb181 A neprinutilo by ta to vyhybat sa v buducnosti preslapom, za ktore to bolo?

@anonym_autor "konflikt by sa vyriesil rychlo..."

no jasne, ten s vacsou silou a pastou by vyhral a bolo by po konflikte. 😝 Super, hlavne ak mas vacsiu silu ty.

enmery
Včera o 12:42

Tak toto je choré. Aj chorý vzťah. Bože nech v tom nie sú deti🙏

anonym_44def5
Včera o 12:46

@anonym_autor Fakt túžiš po tom,aby ti partner dal najavo svoj nesúhlas stručne -rucne?

anonym_44def5
Včera o 12:54
@anonym_autor

@anonym_dbb181 A neprinutilo by ta to vyhybat sa v buducnosti preslapom, za ktore to bolo?

@anonym_autor Mňa by to prinútilo požičané vrátiť.To by bolo len šťastné manželstvo a zdravé prostredie pre deti, že?🙃🙃🙃

anonym_0095ce
Včera o 12:58
@anonym_autor

@anonym_8eb7ed teda vztah nema vychovat z nezodpovedneho chlapa, otca a hlavu rodiny? Prave naopak, vztah podla mna vychovava obe zucastnene strany.

@anonym_autor prosim ta, co ma vychova s fackovanim? To akoze ked sa mi nieco nepaci mam mu jednu vylepit aby ten druhy nabuduce vedel, ze nema nechavat odrobinky na linke? Tak si to myslela? Alebo sa jemu nepaci, ze poviem, ze som unavena, dnes nic nebude a on mi jednu vylepi aby som vedela, ze nabuduce nemam co byt unavena? Za prihorucu polievku na tanieri pojdem klacat do kuta a za nevynesene smeti dostane po rukach?

szam
Včera o 12:59

@anonym_autor ty si terno pre nasilnikov. Dve -tri ti pleskne aby ta "vychoval" ako si to pomenovala a vybavené. On si ulavi, prevychova ta, ty budes spokojná, že si dostala po búdke a budete si šťastne dalej hrtkutat. Prosím ta, len sa nerozmnozuj, lebo ked budete takto "vychovavat" deti, tak ich chudence dopredu lutujem.

anonym_af5398
Včera o 13:10
@anonym_0d6386

@anonym_8eb7ed Ona uz tu pisala. Total prepnuta. Neviem, co caka. Ze jej 30 ludi napise, ze ma mlatit partnera? Ked tato nepotrebuje lieky, tak uz nikto...

@anonym_0d6386 hej presne, ona tu už písala, že ona nemá.ziadneho agresívneho hulváta, len skrátka, keď si sadne na polku rite, tak pri tom sadaní si vždy spomenie za čo dostala a takto z nej partner urobil lepšieho človeka.🙈🙈 Hej prepína ti už z neho, je to psycho situácia v ktorej sa nachádzaš, asi si sama neporadíš, skús nejakého psychoterapeuta, alebo psychológa.

anonym_5648f9
Včera o 13:27

@anonym_autor máš svojho partnera akceptovať, aký je. Nie prevychovávať. Keď ho nevieš akceptovať aký je, nie je to partner pre teba

negymama
Včera o 14:20
@anonym_af5398

@anonym_0d6386 hej presne, ona tu už písala, že ona nemá.ziadneho agresívneho hulváta, len skrátka, keď si sadne na polku rite, tak pri tom sadaní si vždy spomenie za čo dostala a takto z nej partner urobil lepšieho človeka.🙈🙈 Hej prepína ti už z neho, je to psycho situácia v ktorej sa nachádzaš, asi si sama neporadíš, skús nejakého psychoterapeuta, alebo psychológa.

@anonym_af5398 to naozaj, on ju mlati po zadku ?!!

chori obaja, on ze ju bija, ona ze sa da. Paneboze, dufam, ze su obaja neplodni! 😲

asi chcela prispevku typu, hej aj my takto bezne dostavame, a vsak je to ovela lepsie, ako by mal byt chlap 3 dni ticho. Takto aspon hned viem, kde sa zlepsit...😝

euka210
Včera o 16:17

@anonym_autor myslela som, ze ten nadpis bude nejaky chybny...bohuzial nie je...ze fyzicky trest v manzelstve 😲...omg...co si decko, aby ta mlatil? ...chory vztah, chore sposoby, chore myslenie...ukoncit nieco take.

anonym_216f90
Včera o 20:21
@anonym_autor

@anonym_autor Ak tým prešľapom myslíš toho chlapa, tak určite prinútilo! :D

kiki68
Včera o 20:22

@anonym_autor cokolvek bez suhlasu je nasilie, psychicke/ fyzicke. Ale nasilie. Da sa dost vela v ramci vztahu, ale nie taketo nieco.

lacinda
Včera o 22:49

Keď sa dohodnete na telesných trestoch a bude vás to stimulovať. Je to prípustné ale musí byť určená hranica

lacinda
Včera o 22:52

Žena muža alebo muž ženu bolesť ktorá prináša rozkoš môže byť zaujímavá

anonym_d407be
Dnes o 07:39

To co za psychopata sa pyta??😱 Je mi luto ze nejaki ludia takto ziju.

margotka17
Dnes o 07:40

@anonym_autor 😲😲😲 to vážne? Si to neviem ani predstaviť. Akože mi manžel jednu švacne a je po probléme? Či ja jemu švacnem?

danica2711
Dnes o 09:04

@anonym_autor pobavila si, že dáme si po papuli, problém sa vyrieši a je pokoj...možno na chvíľu, ale v skutočnosti je to len začiatok veeeeľkého "nepokoja"

anonym_e77251
Dnes o 09:47

Všetko čo opisujes psychické aj fyzické násilie a zneužívanie nemajú vo vzťahu čo robiť a takýto "vzťah" nemá zmysel. Ak spolu nedokážete normálne fungovať alebo ma jeden s partnerov poruchu osobnosti prečo ste stále spolu?

lenka13332
Dnes o 09:52

@anonym_autor keď už toto riešiš tak si vyber rozchod

2691
Dnes o 20:09
@anonym_autor

@huxy Preferujes tichu domacnost? Alebo snad hadky ktore pocuju vsetci suseia navokol?

@anonym_autor keď preferujes tichu domácnosť, je to manipulácia a psychické týranie.Ak preferujes bitku, je tu fyzické týranie.
A od tyrana treba utekať.

Strana
z2