icon

Missed abortion - povzbudenie

2. aug 2023

Ahojte,

prosím, podelte sa o svoje príbehy s missed abortion. Koľko MA ste zažili, či ste mali úspešne tehotenstvo s v akom týždni čisté mali MA a prišli vam na príčinu?

Ja som mala 1, moje 1. tehu v 6tt, neukázalo sa ❤️😭. Ach, neviem či mám ísť na nejaké vyšetrenie alebo nie… Genetika plodu neukázala žiadnu vadu. Tak sa bojím znova skúšať len tak😞.

Ďakujem, že sa podelíte o svoj príbeh, veľmi rada si ich prečítam 🙏🏼.

Strana
z2
zojanka
26. sep 2024

@zojanka Teda neviem ako v iných nenocniciach, ale u nás len toto.

zuzi0911
Autor odpoveď zmazal
lady511
26. sep 2024

@zojanka ďakujem pekne

alexandra_j22
26. sep 2024

@lady511 je mi to úprimne veľmi ľuto 😢 posielam objatie a veľa síl ❤️ mne sa niečo podobné stalo toto leto 18.7. v 16tt. pri bežnej kontrole sa zistilo, že prestalo bábätku biť srdiečko… plod poslali na patológiu na Sasinkovu a teda výsledok: všetko bolo v poriadku, mal to byť zdravý chlapec…odpoveď od lekára “že sa to proste stáva” 😢 som teraz po 2ms, môžme sa snažiť …tak dúfam, verím že sa podarí ❤️

lady511
26. sep 2024

@alexandra_j22 zo ma veľmi mrzí,čo všetko musíme zvládnuť ,,ako si sa s tým vyrovnala ja stále neviem uveriť že sa to naozaj stalo keď všetko bolo vporiadku ,najhoršie je pre mňa že môj muž sa už nechce snažiť a stále mi to pripomína aj to tej mojej psychike nepomáha

alexandra_j22
26. sep 2024

@lady511 pravdu povediac, ešte som sa s tým nevyrovnala… pred pár dňami som si akurát dosť poplakala, ale verím že to proste musím vydržať a všetko sa na dobre obráti ❤️ môj manžel mi je v tomto oporou a chce, aby sme mali ešte bábätko. Možno sa Tvoj muž teraz iba bojí keď ťa vidí ako sa trápiš a časom zmení názor 🙏🏽

lady511
26. sep 2024

@alexandra_j22 áno dnes sme sa o tom bavili že ho trápi že takto trpim plačem nejem,nevie ako pomôcť boji sa že sa budeme zase tešiť a dopadne to takto,som rada že sme sa otvorené porozprávali lebo on nieje moc emočný ,takže veľa to pre mňa znamenalo,hlavne toto čakanie že vlastne viem že ho stále mám v sebe a musím týždeň čakať vo bude až potom vraj kyret

Strana
z2