icon

Muž ma tlačí do potratu

maj22ka
29. jan 2022

Dobrý deň, úprimne som zúfalá bábätko sme chceli a veľmi sa tešili že sa nám to podarilo na prvý šup. Necítila som sa pripravená ale priateľ ma ukecal bol iniciator dokonca mi napisal krásny list prečo by to dieťa chcel. Nechala som sa ukecať. Pozitívny test hrozna radosť u oboch. Nakupoval detské veci, vyberal mena, kočíky.... Prvý krát prišiel za mnou že či nepremýšľam nad potratom len tak ako odôvodnenie bolo sťahovanie zo zahraničia, prerabka bytu. Zasmiala som sa či to myslí vážne. Myslel. Porozprávali sme sa a aj keď som mala pokazenú radosť začala som sa tešiť znova on zdanlivo tiež. Trvalo to asi dva týždne a znovu na mňa tlači aby som šla na potrat. Že sa necíti byť pripravený a stále s tým bojuje. Som zúfalá je to prvé dieťa a nedokážem pochopiť ako moc ho chcel a zrazu nie. Na otázku prečo si to rozmyslel mi odpovedal že vtedy myslel na to krásne ale teraz mu dochádzaju aj tie zle veci. Stratila som všetkú radosť len z toho že sa neteší on. No keď si predstavím tu bolesť v srdci po potrate je mi do plaču. Preliala som už potok sĺz cítim sa tak bezradná.

Strana
z4
stellaaa
9. mar 2022

@maj22ka prosim ta nechod na potrat...prosim...to babatko vsetko vnima ,vsetko citi,babatka pocas potratu placu....nerob to malemu nevinemu dietatku.Nrbud zbabela ako tvoj priatel,vykasli sa na nho a uvidis pride do tvojho zivota este lepsie chlap ktory bude lubit aj to male babo...ja som zase uz potoky slz preplakala koli tomu ,ze chcem strasne baby a nedari sa...a je tomu uz niekolko rokov ....ja by som dala aj modre z neba len aby som v mojom lone citila babatko..je to to najkrajsie co zena moze citit ...Nechod tam,budes si to do konca zivota vycitat....Daruj zivot babatku,a ked ho uz vy nechcete tak ho aspon vynos a daj na adopciu len ta prosim nezabijaj babatko.....lebo je to vrazda vlastneho dietata nie niejakych zluk buniek.

lolita555
9. mar 2022

To keď dieťa už teraz miluješ tak na potrat nepôjdeš nie?logika☝️a tomu majstrovi čo máš doma povedz že nech ide na potrat sám ale vajcia odrezať ,veď to čo je akoze najprv chce a potom nie ,čo to je saláma v obchode že vrátim ?🤭ja by som nedokázala žiť z človekom ktorý má vedome a za takýchto okolností keď je dieťa zdravé posielal na potrat.a ty si tiež že o tom vôbec uvazujes

mandarinka555
9. mar 2022

@loginexistuje Ja neviem, prečo každý posiela tieto nevydarené vzťahy späť k rodičom.....to rodičia si nezaslúžia na staré kolená pokoj ?

bluka2
10. mar 2022

Hlavne by som dúfala, že je len debil a že nemá žiadnu psychickú poruchu, lebo niektoré su dedične...

kuk77
10. mar 2022

Poviem to slušne ...radšej by som poslala do prdele jeho zato aký je.Ale nech nezabúda že je to aj tvoje rozhodnutie a uvidíš keď sa bábo narodí aký bude rád že je

solinkarka
10. mar 2022

Hádam kvôli takému debilovi nezabiješ svoje dieťa....chlap čo posiela ženu na potret je u mňa odpad....ver že by si to neskôr ľutovala...skôr jeho pošli kade ľahšie

sodolucy
Autor odpoveď zmazal
27dianka
10. mar 2022

V prvom rade, by som ho samého poslala niekam do čerta. To ako môže niečo také žiadať. Zbav sa chlapa a potom sa sama rozhodni ako budeš

lilu2008
10. mar 2022

@maj22ka určite by som nešla. Nechcela by som si to neskôr vycitat, keď budeš vidieť iné deti , pomyslis si na to aké by bolo už tvoje veľké a aké by to bolo byt s ním a ver že by ti to srdce trhalo. Ja som o bábo prišla, a vždy mi to napadne keď vidím dievčatka ,ktoré sú rovnako stare akoby bola moja, aj keď mám syna z ktorého sa veľmi tešíme, ale tá rána je tam už navzdy. .Ale ty sa musíš rozhodnúť.

kalifka
10. mar 2022

@maj22ka jaj ako keby čítam svoj príbeh... Najprv radosť a potom sklamanie od bio - otca. Ja som sa rozhodla pre dieťa a ostala som sama na neho. V živote sa bio - otec nezaujímal o svoje dieťa. Mám manžela, ktorý môjho syna vychoval od útleho detstva. Syn je už skoro dospelý a jedno poviem - MOJE NAJLEPŠIE ROZHODNUTIE V ŽIVOTE ❤️

322sima123
10. mar 2022

@maj22ka nezabijaj svoje dieta, ono to citi a vnima.. stanete sa vrahmi a budete mat dozivotne vycitky,, ak nie muz tak ty urcite. Spytaj sa tych nestastnych zien co zabili svoje deti... tie ti povedia rovno

niiikaaa
Autor odpoveď zmazal
janiela6
10. mar 2022

@maj22ka Vyser sa na toho chlapa, nestojí za to a radšej bojuj o svoje dieťa. Nebuď hlúpa!!! Viem, o čom hovorím, prosím, prosím, nechoď na potrat, budeš to ľutovať do konca života, ostane ti obrovská jazva na srdci, ktorá sa nikdy nezahojí. A to len pre jedného kokota, ktorý si to rozmyslel a chce sa zbaviť dieťaťa, ktoré už tu je, chce sa zbaviť zodpovednosti. Teraz bojuj za svoje dieťa, ono už je tu, žije a už teraz ťa nekonečne miluje tak, ako ťa žiadny chlap milovať nebude. Tak milovať dokáže iba tvoje dieťa.

janiela6
10. mar 2022

Všetko sa dá vyriešiť, každá situácia, ver tomu. Ak sa chceš porozprávať, napíš mi, viem ti pomôcť. Prípadne kontaktuj poradňu Alexis: 0911 350 200

andreasaf
10. mar 2022

@maj22ka Majka, zo 🌷🌻⚘❤ stdca Ti hovorim, ak Ta chlap posiela na kyretaz maleho babatka, myslim, ze tento pojem skor vystihuje podstatu veci...TAK ŤA NELÚBI !!!! IBA TO HRÁ...a NELUBI ani to babatko, SAMOZREJME, a je zahladeny DO SVOJICH CHTICOV...ako sociopat a narcista... MYSLI NA SEBA A NOVY ZIVOT - BABATKO. Ako Ti poradila anjiela...zavolaj do poradne Alexis: 0911 350 200....Modlim sa za Teba. Hlavne musis odist prec, a byt tam, kde sa mozes porozpravat.

dada0902
10. mar 2022

Baby už vám je zbytočné komentovať toto je z januára príspevok

karolina196
10. mar 2022

@dada0902 Preto som ja nic nekomentovala,ale som sa jej pytala ako sa rozhodla a co jej partner.
Verim,ze neurobila ziadnu hlupost a dufam,ze nam tu este odpise v dobrom.

menoruze
10. mar 2022

@maj22ka ty uz si najuzasnejsia mama pre svoje babatko, a mozes mu dat ovela viac do zivota,ako niekto, kto ma po boku aj partnera! Poznam skvele single mamy,ktore to zvladaju, NEBOJ SA! Ver sebe aj malemu, a ver,ze vzdy ti pride pomoc aj podpora na ceste. Drzim ti silno palce! Uz teraz mas moj obdiv.

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
10. mar 2022

@dada0902 ved si dalej cita same podporujuce spravy. Ta tema je len cca 10 dni stara, teda z konca januara.

maria_sumska
10. mar 2022

@maj22ka na materstvo a otcovstvo nebude človek nikdy úplne pripravený, vždy sa nájde niečo čo dokáže človeka prekvapiť.

bestmate
10. mar 2022

krásne, tak mu povedz, že ani ty nie si pripravená a po pôrode mu to dieťa prinesieš, však je otcom, uvidíš, bude zdrhať ako potkan ...

karolina196
10. mar 2022

@martinade A kde si nechala cely februar? 😁

karolina196
10. mar 2022

@martinade Uz je tomu cca 40dni

dada0902
10. mar 2022

@martinade už je marec tak 10 dní to nebude

majkabambulik
10. mar 2022

@maj22ka pod vlak skocis ty a nie on! psychologovia by ti vedeli povedat, ze naozaj velmi velke percento matiek, co sa dali dotlacit k zabitiu svojho vlastneho dietatka to potom psychicky neuniesli nasledky. Jednoducho casom budes na to malicke mysliet, ake by bolo dnes velke, kolko by malo rokov, cim budes starsia tym viac ti to bude prichadzat na mysel a budes to riesit. Je to tak a naozaj mnohe matky aj ked idu na potrat, tak ich potom casom otec dietata aj tak opusti a im ostane iba bolest z toho co urobili. Je to holy fakt a statistika a nemysli si, ze teba sa netyka. Daj svojmu malickemu milacikovi meno chlapcenske, alebo dievcenske a opytaj sa partnera ci chce maleho napr. Jakubka dat zabit a byt jeho vrahom? Povedz mu, ze ty si ho budes chranit, lebo on malicky chudacik ti plne doveruje, ze ho ochranis pred kazdym vrahom-aj jeho vrahom-otcom, Byt mamickou je uzasne, budes si to uzivat kazdy den! Pokoj v srdci a radost z prveho malickeho sa neda kupit! Dalsie bude odteraz az navzdy v tvojom zivote az druhe .❤

martinade
10. mar 2022

@dada0902 jaaj tak ten bol taky krátky ze sa mi vymazal z kalendára 😃

milagros
10. mar 2022

@maj22ka no ja by som nesla ono sa moze stat aj to ze uz nikdy nebudes moct mat deti....moze ale nemusi samozrejme....ono mozno ma trochu aj strach z toho celeho aj ci sa bude vediet postarat aj cele tieto posledne roky su na psychiku dost zaberak...skuste psychologa....ten pocit ked sa babo narodi to je proste nieco neopisatelne krasne

lilu2008
11. mar 2022

@majkabambulik presne tak .👍

majkabambulik
11. mar 2022

@bluka2 😅😀 super odpoved! uz len dufat, ze autorka si nase rady vzala k srdcu a jej malicky milacik zije

Strana
z4