Muži ma odmietajú: Ako sa s tým vyrovnať?
Nemám ešte ani tridsať, som mladá žena, ale muži ma odmietajú. Keď som minule išla prvýkrát na diskotéku, tak sa mi žiaden ani len neprihovoril. Zoznamky? To je čistá katastrófa. V ľuďoch už nie je ani kúsok empatie, keď mi zapotia po pár správach, že vyzerám zle. Áno, nie som modelka. Rozmerovo, ani výzorovo. Je to pre mňa ťažké, keď denne počúvam, čítam a vidím, že odpudzujem ostatných. Mala som pár vzťahov na "jednu noc". Jeden ten chlapec mi povedal, že sa nemám čudovať, keď sa o seba nestarám. Tým mal na mysli moju váhu, ale keď sa človek raz snaží schudnúť, ale skrátka to nejakým spôsobom nejde? Celú základnú, aj strednú školu s tým bojujem. Aj s tým, čo si o mne ostatní myslia. Minule to dopadlo tak, že som jesť prestala úplne a skončila som na psychiatrii, kde mi to, že som nejedla, ľudia nechceli veriť. Pre každého som len to osemdesiať kilové dievča. Ja som už rozmýšľala aj nad ozempicom, ale to by som po vysadení ešte viacej pribrala... rozmýšľala som aj nad rovnátkami, ale nemám 1500€. Čítala som tu diskusiu o tom, že ,,Ako sa žije ženám, ktoré považujú za škaredé?" (Také niečo) Je to každodenný boj... ďakujem za prečítanie.
@anonym_autor vzťah na jednu noc nie je vzťah!!!!! V prvom rade začni mať rada ty sama seba a začni pre seba niečo robiť. Nie sa lutovať.
Strojček sa dá dať na splátky, pri váhe ti stačí upraviť stravu a mať dlhšie prechádzky.
Nie je to raketová veda a aj z mála sa dá niečo vytvoriť. Len treba chcieť pre seba a nie pre druhých.
Ja nikdy nepochopim ako dospela zarabajuca slobodna zena moze mat tolko kil. Vsak s tolkym volnym casom a peniazmi by si mala vyzerat tip top. Prave to, ze ta odmietaju by mala byt tvoja naj motivacia!
Na povahe sa nik nespravi, preco by chlap mal dat sancu niekomu, kto sa uz od pohladu opustil…
@cyberk jedného dňa možno aj ty budeš mať 80 kg a dúfam, že keď ti bude najhoršie, dostaneš takú istú odpoveď ....
Je lepšie plakať na internete alebo sa snažiť zo seba urobiť najlepšiu verziu samej seba? Čo robíš preto, aby si schudla? sedíš doma, chodíš všade autom? Kedy si sa bola naposledy na hodinu prejsť vonku? Aj pol hodinová prechádzka denne je lepšia, než sedieť 8-16.30 v práci a potom od 17.00-21.00 pred telkou na mobile. Chodíš do fitka? Prechádzať sa? Pochybujem. Nejesť nie je riešenie. Jedlo nie je len o priberaní, ale aj o "pohone". Bez jedla nebudeš schopná robiť základné veci. Keby si veľmi chcela, žiješ zdravšie. Ak nemáš peniaze na fitko, cvičiť sa dá aj doma s vlastnou váhou. Na youtube máš milion videi na cviky s vlastnou váhou. Čo ješ? Koľko toho ješ? 1/2 taniera zelenina, 1/4 ryža/zemiaky a 1/4 mäso a neverím, že ručička nepôjde dole. Dievča prestaň sa ľutovať a rob so sebou niečo. Daj si strojček na zuby, lebo zuby sú najlepšia investícia čo môžeš urobiť. Na shein alebo temu máš plno pekných vecí za pár korún (nie som zastanca, ale ak nemaš veľa peňazí a chceš sa obliecť, tak pomôže).. takisto vinted, za par korun pekné veci.
Investuj do seba, lebo tak ako sa vidíš ty, ťa vidia aj ostatní. Kúp si nejaké voňavé spreje, masku na tvar, nalakuj si nechty, urob si vlasy a make up.. Bohužiaľ vyzerať dobre nie je zadarmo - nie každý má to šťastie.
Nemusíš si hneď dať napichať pery a predlžiť vlasy aby si bola atraktívna. Staraj sa o seba a nerev na internete. 80% ľudí nie je škaredých, len zanedbaných a ver mi, že so správnou starostlivosťou sa budeš cítiť lepšie a aj budeš vyžarovať sebavedomie.
@zmrzlinka2021 presne tak, furt vidím v telke že onďá na to, že civilizačné choroby, a že mali proti tomu bojovať a tak. Že moc je obézných ludí, a velice sa to šírí že čím vácej teho je a také. Mňa čaká pôst lebo výplata je až budúci uterek a ja mám už len 30€ to minem raz dva.
autorka-este si Ozempic ani neskusila, ale uz vies, ze z neho po uzivani este viac priberies? Odkila mas tieto hluposti, Pribera sa z jedla. Z nicoho ineho.
@anonym_f52c03 geny na nadvahu je blbost. Dedi sa typ postavy, nie obezita. Nikto sa obezny nenarodil.
@unbeholfen vies ako sa bojuje proti obezite? Nezerie sa. Ako inak chces bojovat? Coi stat ti ma nieco preplatit? treba zacat od seba.
Váha nie je absolútne dôležitá ten pravý ťa bude ľúbiť takú aká si ja mam o 20kg viac ako ty a s manželom sa ľúbime najviac na svete.. Je to o povahe vyzarovani nie o váhe
Chyba je v tebe nie v tých mužoch. Prečo silou mocou hľadáš chlapa? Prečo sa s ním vyspíš bez vzťahu. Venuj sa sebe, keď si začneš veriť, nebudeš musieť ani schudnúť a budeš spokojná potom možno nájdeš ozajstného chlapa. Nie jednorazovky.
Pozri si na IG anna.marie.minus60kg, za mňa veľká inšpirácia aj na chudnutie zdravo a postupne, aj na to ako nosiť kilá navyše s gráciou.... a to mala naozaj veľkú nádvahu, keďže chudne 60kg, ale keď si pozrieš aj jej staršie príspevky, vždy sa vedela ku tomu obliecť a bola veľmi sympatická
@anonym_0c0e4e tiež ju sledujem. Mala velikánsku nadváhu resp morbídnu obezitu. Ešte stále nie je v cieli, ale má úžasné vyžarovanie a páči sa mi aj jej štýl obliekania. A aj to že nedrží žiadnu nezmyselnu dietu
@anonym_autor ja viem, ze toto nechceš čítať ale ak ti to povedalo viacero mužov nezávisle od seba, tak žiaľ....asi to bude pravda.
A treba s tym niečo robiť, nie len povedať, preco su muži taký hnusní. Rovnako by si nechcela muza, co sa ti nepáči. A prestaň s vyhovorkami, vôbec nemusíš schudnúť na XS, úplne stačí dat dolu 10kg a hneď je z teba iná žena. A ked sa začneš meniť, páčiť zrazu sama sebe, ver ze to bude z teba aj cítiť.
Ak chceš zostať taka aka si, aj to je voľba. Ale nemôžeš očakávať, ze sa budú o teba muži biť 🤷♀️
Ahojte, boli sme pred pár dňami na kúpalisku, toľko žien s nadváhou s partnermi, že nadváha nie je hlavnou brzdou vzťahu. Myslím, že ak vyžaruješ, že si sama a hľadáš lásku, to odplaší každého muža. Zapracuj na sebavedomí, teš sa zo života, zmeň sa vnútorne a odzrkadlí sa to na vonok. 🙂 Buď žena, z ktorej na 200 metrov nekričí, že chce chlapa.
@anonym_autor nie je moletka ako moletka....ak je upravená a sebavedomá a "vyžaruje" tak šance sú isto.... skús niečo zmeniť na sebe k lepšiemu a uvidíš možno nový svet .... Veľa šťastia prajem 😊👍🌼🍀🌼🍀
@ivicatolic ale tato pani ma take depresie z toho,ze tazko sa jej v takom nastaveni vôbec bude chciet ist napr.do fitka,zaplatit si trenera,co sa jej bude venovat pravidelne.Radsej sa bude lutovat ako bojovat.Uz len z pisania srsi taka depresia a lutost ze az.
@ivicatolic ale tato pani ma take depresie z toho,ze tazko sa jej v takom nastaveni vôbec bude chciet ist napr.do fitka,zaplatit si trenera,co sa jej bude venovat pravidelne.Radsej sa bude lutovat ako bojovat.Uz len z pisania srsi taka depresia a lutost ze az.
@anonym_f8d700 Trénera som už hľadala, žiadneho som v našom malom meste nenašla, a do fitka sa chystám po práci. Ja som sa len potrebovala trochu vypísať. Nemám to komu povedať doma, práve kvôli tomu, že by si povedali, že sa ľutujem.
Ja som už mnohokrát začínal s cvičením, športovaním, chudnutím, a vydržalo chvilku.
Asi ti to bude prd platné, ale ja som napríklad chudá a vysoká a tiež sa muži nejako neišli nikdy potrhať. Taký o 20-30 rokov starší, to áno, toho by bolo. Na jednu noc by som tiež vedela zohnať aj hneď teraz. Ale normálny vzťah.... no, to je ťažšie.
Ako sa s tým vyrovnať? No.. človek si zvykne. Niekto holt nemá šťastie.
@anonym_ea644d bud rada, ze vies zohnať aspon na sex, ja neviem zohnať ani na to a podla okolia vyzeram viac než dobre. Tak som sa skúsila prihovorit ja aktívne viacerým muzom a skončilo to odmietnutím. Asi nieco robim zle, ale uz na to kašlem, mam snad nejaku hrdosť este.
@anonym_ea644d bud rada, ze vies zohnať aspon na sex, ja neviem zohnať ani na to a podla okolia vyzeram viac než dobre. Tak som sa skúsila prihovorit ja aktívne viacerým muzom a skončilo to odmietnutím. Asi nieco robim zle, ale uz na to kašlem, mam snad nejaku hrdosť este.
@anonym_2d0fb9 to si neviem prestavit že žena má problém nájsť niekoho na sex
Pozri ja trpím inak , nikdy som nebola štíhla , taká jemná bacuľa, od malého mala a to som si udržala dodnes. Som priemerná až podpriemerná žena výzorovo a môj manžel je fešák a hrom . Naozaj kus krásneho chlapa. Stretli sme sa v bare, kde ma vytiahla moja vtedy dobrá kamarátka , ktorá vyzerala lepšie ako ja a zabral ma so sebou úplne z hnusných dôvodov aby pri mne vynikla. Prisadla si k nám partia mužov a dali sme sa do reči a pri odchode kamarátka čakala že si ten pekný chlap vypýta od nej číslo a on si ho pýtal odo mňa. Ja som bola tak zaskočená že som povedala že nie, tak som bola v šoku že by niekto taký o mňa mohol prejaviť záujem . Dnes sme manželia 10 rokov, kamarátka už nie je kamarátka, máme spolu dve deti . No ale ľudia mi to dávajú vyžrať, ako kde si na takého krásavca prišla, vôbec sa k sebe nehodíte, k nemu by sa taká modelka , moja vlastná sestra mi povie kde ten tvoj muž oči mal keď si ta bral , kolegyňa mi povie keď ho prvýkrát videla .. ako a kde ťa on vyhrabal alebo z ktorej cesty ťa zdvihol zo zeme. Toľkokrát som si poplakala po týchto slovách, akokeby som bola úplne hovno , nič . Toľkokrát som sa ho pýtala prečo si ma zobral , a on mi vždy povie že som pre neho krásna a že je rád že som jeho manželka. Baby , ja sa o seba starám , chodím do fitka, behám , stravujem sa naozaj najlepšie ako viem a mám postavu presýpacích hodín , čo by bolo aj v poriadku ale väčšie prsia a väčší zadok a stehná ( dosť väčší ).
@anonym_7600fa co ja sledujem, tak velmi casto vídam taketo pary, pekny urasteny muz a priemerná mierne oplacana baba. Nemaj mi to za zle, to co ty uvádzaš ako výnimku u seba, ja vídam veeeelmi casto. A modelky zas so zavalitejsimi a holohlavymi a celkovo nepeknými chlapmi. Ani nepamatam, ze by som videla krásnu zenu s krásnym chlapom niekde naživo. Príroda si vyberá a kombinuje tak, aby sa generovali z takychto párov dokonalejšie jedine. Tlstý s chudou, chudý s tlstou a tak dalej, nic výnimočne. A popracuj na svojom sebavedomi, mas ho naozaj biedne, ked plačeš po takych blbých rečiach. Ja som napriklad považovaná za peknú atd a po mne sa pekny chlap este ani nepozrel. Pozerajú po mne priemerní a podpriemerní. A mne sa pacia ti krajší, hlavne vyšši, ale u tych nemam sancu zasa ja, co uz.
Veľa žien ktoré majú viac kíl vyzerajú dobre len sa stačí upraviť.Vlasy, make-up, oblečenie.
@anonym_f8d700 Trénera som už hľadala, žiadneho som v našom malom meste nenašla, a do fitka sa chystám po práci. Ja som sa len potrebovala trochu vypísať. Nemám to komu povedať doma, práve kvôli tomu, že by si povedali, že sa ľutujem.
@anonym_autor tak sa nelutuj,a skus ist teda do fitka aj bez trenera,mozno si ta tam nejaky chlap vsimne a sam ti poradi ako cvicit efektivne,alebo ak tam ty uvidis vymakanych,tak ich sama oslov.Ako docielit take svaly,ci by to nevedeli poradit.
@anonym_autor tak sa nelutuj,a skus ist teda do fitka aj bez trenera,mozno si ta tam nejaky chlap vsimne a sam ti poradi ako cvicit efektivne,alebo ak tam ty uvidis vymakanych,tak ich sama oslov.Ako docielit take svaly,ci by to nevedeli poradit.
@anonym_f8d700 asi tak . Príležitosť robí zlodeja
@anonym_f8d700 asi tak . Príležitosť robí zlodeja
@jogy1984 len tato pani trpi aj slabim sebavedomim,ona nikoho neoslovi a radsej odtial s placom ujde,ze sa na nu kazdy kuka.A potom sa lutuje,a bud neje,alebo sa zase z depky preziera.No ma to tazke s takym zmyslanim,sebavedomim.
@anonym_2d0fb9 mame v rodine osameleho muza🙂. Nechcem robit dohadzovaca, ale skvely sikovny chalanisko 😁. Odkial si?
@anonym_2d0fb9 mame v rodine osameleho muza🙂. Nechcem robit dohadzovaca, ale skvely sikovny chalanisko 😁. Odkial si?
@anonym_9c56e9 prečo mám pocit že píšeš sám o sebe v druhej osobe ?
Tu podľa mne nejde o kilá. Ja som mala stále kilá naviac. Aj počas puberty aj keď som sa vydala. Po pôrodoch ešte viac. Po rozvode som schudla. Mala som 75kg. Čo je ajtak dosť! Ale ja som bola spokojná s tým ako vyzerám a mala som sebavedomie. Chodila som ku kozmetičke, kaderníčke, na nechty … proste starala som sa o seba. Pozitívne som rozmýšľala, veľa som sa usmievala a spomedzi chlapov som si mohla vyberať. Keď ma ma rande pozval muž ktorý sa mi na základnej páčil skoro som odpadla. Mimochodom vysoký, vymakaný, sexi futbalista 😁. A nakoniec som si našla partnera s ktorým žijem aj keď mám už viac ako 75kg (som tehotná ) a dve deti. Čakáme spolu bábätko a moje kila nikdy neriešil.
@anonym_9c56e9 prečo mám pocit že píšeš sám o sebe v druhej osobe ?
@anonym_034789 ehm ehm, 43 rokov som zena, coskoro 44 😁, zatial som nepremyslala nad zmenou pohlavia😂. Tak mas zly pocit…
@anonym_2d0fb9 No, neviem ci na ulici by som niekoho len tak našla... okrem tých 2x tak starých ako ja. To skôr na internete. A ťažko sa až verí že existuje nejaká žena, ktorá ani na nejakom blbom pokeci nenájde chlapa na jednu noc. Nehovorím nejakých pekných, normálnych chlapov. Skrátka len chlapa. Nejakého. To nie je moc výhra.
Asi je to v tom, že ja som sa nikdy nikomu neprihovorila, takže ma nemohol nikto ani odmietnuť. A ľudia čo oslovia mňa.... no, ďakujem, radšej si večer zapnem nejaký film alebo prečítam knihu.
Tu bude chyba v hlave, neexistuje, aby jedna mladá žena zo seba nevedela vyrobiť najlepšiu verziu seba, keď sa stará iba o seba.
Ani nie 30, to znamená koľko, okolo 27? Ten strojček sa už určite dal vybaviť… aj fitko, nie že “sa chystám”. Váha sa nerieši diétami, ale zmenou životného štýlu. Postupne. Malé zmeny, ktoré sa dajú zvládnuť. Vysadiť cukríky a keď to funguje prejsť na krok 2. Ak ti chyba na to odhodlanie, začni niekde u psychológa, aby si prišla na to, čo ta brzdí…niečo z detstva, prehnaná kritika alebo ako si sa dostala do tohto stavu? obklop sa ženami, ktoré to zvládajú a to ta snáď pozdvihne
@anonym_autor nezúfaj,
Myslím že je vela mužov, ktorí si cťia iné kvality. Čo tak sa pridať do skupín, kde sa robí turistika, alebo iné zaujimavé akcie kde možno spoznať ludí opačného pohlavia...
Zároveň, ak sa cítiš osamotená, a len hladáš podporu na dobrý pokec, napíš mi, môžme hodiť reč na báze kamarátstva. Možno aj malá vec prospeje.

Rozumiem ti a tvoju situáciu dôverne poznám. S váhou bojujem od cca 13 rokov. Podarilo sa mi schudnúť niekoľko krát (drastickými diétami), ale vždy som to opäť pribrala. Mám v pláne schudnúť ešte raz, posledný krát a hmotnosť si udržať. Zuby riešim tiež. Odkladám si už nejaký čas, preto verím, že budúci mesiac sa konečne objednám k zubárovi na strojček. Chcem tým povedať, že hoci je to náročné, všetko sa dá. Netreba sa vzdať samého seba. Upadnúť do letargie, kapitulovať. No, máme to ťažšie, ako prirodzene pekné baby, to je fakt. O to bojovnejšie musíme byť. O to viac sa starať. Stojí to aj kopec peňazí... Je to nefér, ale taký je život. Ja som si povedala, že sa odmietam vzdať seba a svojho života.