icon

Prečo sú ženy proti interrupcii?

24. nov 2025

nedá mi pochopiť prečo sú toľké ženy proti interupciam 🤦‍♀️samozrejme jedna vec je keď slečna rozťahuje nohy pred iným mužom každý druhý deň a potom chodí na kliniku ako na klavír to samozrejme nezastávam ale pokiaľ sa uz stane niečo a žena si je vedomá že dieťa neutiahne (nemá na to financie, zázemie , mentalitu alebo akýkoľvek iný dôvod) nevidím prečo by ju za to mali iné odsudzovať.. veď lepšie je vziať si plod ktorý tu bolesť ani cítiť nebude nemá ešte vedomie nevie o sebe ani nič ako zničiť mu celý život tým že bude mať zlu výchovu poprípade ho matka nebude schopná uživiť atď.. verte že takéto deti potom končia drogovo závislé s psych. problémami a veľa ďalších zlých veci (samozrejme nie všetky ale veľká väčšina) .samozjreme kľudne napíšte svoj názor a môžme sa rozumne pobaviť

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
abbey1
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná
anonym_80457c
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova prosím ta už sa trosku ukľudni a prestaň sa navazat do druhých ľudí. Už si sa tu dosť ukázala…

anonym_40913f
25. nov 2025
@abbey1

@viktoriakrajnakova Ty si bola 8 rokov na strednej škole?

@abbey1 najprv 5 r potom 8 r. Ona sama nevie čo píše. Čo príspevok to zmätok. Ty o voze ona o koze a tak dookola píše celé dni v každej diskusii. Zacnes o potratoch a ona skončí pri Japonsku.

abbey1
25. nov 2025
@anonym_40913f

@abbey1 najprv 5 r potom 8 r. Ona sama nevie čo píše. Čo príspevok to zmätok. Ty o voze ona o koze a tak dookola píše celé dni v každej diskusii. Zacnes o potratoch a ona skončí pri Japonsku.

@anonym_40913f Však ako inak by sa mohla pochváliť, že v tom Japonsku bola?

anonym_80457c
25. nov 2025
@anonym_40913f

@anonym_40913f 😂😂 pobavilo

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
anonym_40913f
25. nov 2025
@abbey1

@anonym_40913f Však ako inak by sa mohla pochváliť, že v tom Japonsku bola?

@abbey1 ona tu dávala posudok od súdnej znalkyne jej správanie je na úrovni 10 ročného dieťaťa. Má tendenciu klamať,prekrúcať a mnoho ďalšieho. Je zbytočne sa s ňou doťahovať. I inej už zmazanej diskusii písala,že spolupracuje s mosadom a take hlúposti,že si človek poklepe po čele a ide ďalej.

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
abbey1
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova Máš pocit, že ti ten dôchodok či Japonsko niekto závidí? Reagovala som na tvoje sťažnosti, že si musela 8 rokov žiť z nízkej sumy. No nemusela.

abbey1
25. nov 2025
@anonym_40913f

@abbey1 ona tu dávala posudok od súdnej znalkyne jej správanie je na úrovni 10 ročného dieťaťa. Má tendenciu klamať,prekrúcať a mnoho ďalšieho. Je zbytočne sa s ňou doťahovať. I inej už zmazanej diskusii písala,že spolupracuje s mosadom a take hlúposti,že si človek poklepe po čele a ide ďalej.

@anonym_40913f Viem, čítala som to tu. Tragédia.

anonym_3d36f7
25. nov 2025
@mizoko

@anonym_3d36f7 tu nehovoríme o narodením dieťati ale o plode. Prestaň prekrucat

@mizoko a kedy sa podľa teba stáva plod dieťaťom? Či ako kto chce?

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
abbey1
25. nov 2025
@anonym_3d36f7

@anonym_3d36f7 Ja mam pocit, ze skutočne ako komu vyhovuje. Niektoré štáty, napr v USA, povoľujú interrupciu až do 40 týždňa. Keď už to nie je za hranou, tak už neviem. :(

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
abbey1
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova Kvôli interrupcií? Či si už úplne mimo zdravého rozumu a témy?

subartic
25. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova takže ak to dobre čítam , tým že si aká si , tak mala ísť tvoja mama na interupciu ? Lebo si nemala harmonické detstvo ? Ani moje deti nemajú harmonické detstvo, plánovane sú vystavené frustrácii , diskomfortu a aj nedostatku vo forme , nemám čo chcem. A napodiv z nich vyrastajú odolní jedinci.

lenkasarka
25. nov 2025

Včera Humenné dnes Stražske.
Dnes porodila 20 ročná vo svojej detskej izbe dieťa sa už nepodarilo zachrániť. Obe mali ísť radšej na potrat ako nechať dieťa narodiť a hneď ho nechať aj umrieť.

subartic
25. nov 2025
@lenkasarka

Dnes porodila 20 ročná vo svojej detskej izbe dieťa sa už nepodarilo zachrániť. Obe mali ísť radšej na potrat ako nechať dieťa narodiť a hneď ho nechať aj umrieť.

@lenkasarka obe mali rodiť v nemocnici a deti by zrejme nezomreli .

lenkasarka
25. nov 2025
@subartic

@lenkasarka obe mali rodiť v nemocnici a deti by zrejme nezomreli .

@subartic a prečo to píšeš mne? Čo som ich ja mala odviezť alebo čo. Takéto hlúpe ženy ktoré porodia a nechajú dieťa udusit sa mali ísť radšej na potrat a nemuselo to dieťa trpieť po narodení bodka

subartic
25. nov 2025
@lenkasarka

@subartic a prečo to píšeš mne? Čo som ich ja mala odviezť alebo čo. Takéto hlúpe ženy ktoré porodia a nechajú dieťa udusit sa mali ísť radšej na potrat a nemuselo to dieťa trpieť po narodení bodka

@lenkasarka to je k tomu dovedku , že mali ísť radšej na potrat ako ich nechať zomrieť. Nie nemali , mali porodiť v nemocnici , tak ako sa rodí štandardne. A takéto ženy by nemali mať vôbec deti .

abbey1
25. nov 2025
@lenkasarka

@lenkasarka Veď ony na ten potrat ísť mohli. Ale neišli. Toto sa vždy dialo a diať bude Pokiaľ budú ľudia sexovať hala bála bez štipky rozumu. Ony hlavne vôbec nemali otehotnieť. Pretože to sú presne typy žien, ktoré kľudne otehotnia opakovane bez vhodných podmienok pre dieťa. V tom lepšom prípade pôjdu opakovane na potrat, v tom horšom nenechajú dieťa zomrieť po pôrode. To sú hyeny a nie ženy

lenkasarka
25. nov 2025
@abbey1

@lenkasarka Veď ony na ten potrat ísť mohli. Ale neišli. Toto sa vždy dialo a diať bude Pokiaľ budú ľudia sexovať hala bála bez štipky rozumu. Ony hlavne vôbec nemali otehotnieť. Pretože to sú presne typy žien, ktoré kľudne otehotnia opakovane bez vhodných podmienok pre dieťa. V tom lepšom prípade pôjdu opakovane na potrat, v tom horšom nenechajú dieťa zomrieť po pôrode. To sú hyeny a nie ženy

@abbey1 presne tak. Toto bolo písané pre večnych odporcov potratov.

simsalabim
25. nov 2025
@abbey1

@anonym_3d36f7 Ja mam pocit, ze skutočne ako komu vyhovuje. Niektoré štáty, napr v USA, povoľujú interrupciu až do 40 týždňa. Keď už to nie je za hranou, tak už neviem. :(

@abbey1 no a treba povedat aj to, ze prave v niektorych statoch USA je interrupcia vseobecne ilegalna - a je ich podstatne viac, ako tych 4-5, co ju povoluju aj po 24. tyzdni. Ja som za interrupcie, ale aj hranicu - ten 12. tyzden sa mi zda ako prijatelny kompromis.

amdornik
25. nov 2025
@anonym_3d36f7

@anonym_3d36f7 do 9. týždňa je to embryo. po 9. týždni sa začínajú vyvíjať orgány, dovtedy je to zhluk buniek, biologický materiál. 9.-25. týždeň (cca) ide o plod. vyvíja sa, samotný pôrod až na vzácne výnimky znamená smrť. až po 26. týždni odborníci plod pokladajú sa človeka, má vyvinuté orgány a všetko, čo potrebuje a v prípade pôrodu je šanca na prežitie omnoho vyššia, než do 26. týždňa.

amdornik
25. nov 2025
@abbey1

@viktoriakrajnakova Kvôli interrupcií? Či si už úplne mimo zdravého rozumu a témy?

@abbey1 ako pozri... vieme, že viktoria to tu poriadne preháňa. a aj v iných diskusiách. ale dobre vieš, ako to myslela s tou Ukrajinou. že podľa nej je väčší hriech, keď deti umierajú vo vojne, ako keď ide žena počas prvých 2.-3. mesiacoch na interupciu. myslela to presne tak. takto si ju určite pochopila, nie si neinteligentná. ale už ti ego nedá asi nezareagovať. namiesto toho, aby si ju ignorovala.....

amdornik
25. nov 2025
@subartic

@lenkasarka to je k tomu dovedku , že mali ísť radšej na potrat ako ich nechať zomrieť. Nie nemali , mali porodiť v nemocnici , tak ako sa rodí štandardne. A takéto ženy by nemali mať vôbec deti .

@subartic A takéto ženy by nemali mať vôbec deti . - toto sú tvoje slová.... v podstate si práve napísala, že mali ísť na potrat (ísť na potrat = nemajú mať deti, nebudú mať deti)

subartic
25. nov 2025
@amdornik

@subartic A takéto ženy by nemali mať vôbec deti . - toto sú tvoje slová.... v podstate si práve napísala, že mali ísť na potrat (ísť na potrat = nemajú mať deti, nebudú mať deti)

@amdornik napísala som že by nemali ani len otehotnieť, vôbec nemať možnosť mať deti ani len nenarodené. Pre mňa aj dieťa v maternici je dieťa aj v rannom štádiu vývoja

bluka2
25. nov 2025

Neviem preco, ale kazdopadne v Holandsku je interupcia do 24.tt bez dovodu, ako som sa nedavno dozvedela.