Priateľ nechce bábo
Ahojte maminky,je sice 1 v noci ale nemozem spat,lebo nemam nikoho komu by som sa vyrozpravala. A skusam to aspon takto..a zaroven chcem vediet nazor. S priatelom sme sa od min.roka snazili cca po pol roku sa nam podarilo bejbino doktor potvrdil 5 tyzden. Ale problem bol v tom ze priatel ako chcel tak zrazu nechcel.. brala som v tom case silne antb ale ani prosikanie ze su rozne vysetrenia kt.potvrdia alebo vyvratia ze bude chore/zdrave nepomohli rodina tiez bola proti lebo v tom case priatela velmi nemuseli lebo sa spraval nehvodne a tak zahnana do kuta som podatupila interupciu ☹ ktoru dodnes lutuje m je to pol roka a keby mozem vratit cas tak by som to v zivote nepodatupila.mozno ma odsudite ale nemala som ziadnu financnu nezavislost v tom case ani byvanie poriadne...priatela to mrzelo a dohodli sme sa ze zacneme sa snazit znova donedavna sa tavril ze zas velmi chce a ked to vyzera.eate to test nepotvrdil..ze som opat tehotna tak zas ma hlupe reci a nepriamo ma uz teraz posiela na potrat keby som bola tehotna.. na potrat urcite nepojdem keby som...vzdy som bola proti aj ked sama som sa nakoniec dostala do takej situacii. Este stale oplakavam to prve..malo to byt moje prve vytuzene.. bojim sa len toho ze ak by som bola ze to sama nezvladnem lebo na dalsi potrat urcite uz nepojdem
Ale no tak damy...mozno mala @nikky12 slabu chvilku a tu sa vyplakala ...nocne hodinu su tazke ked clovek kuka do plafona a ma pocit ze rano uz nevstane a neunesie tarchu co ho tlaci....z kratkeho prispevku nevieme co vsetko za tym skryva....ona si uvedomuje svoju chybu ktoru bude lutovat do konca zivota a tiez to v akej sracke je teraz...skor si myslim tak ako som pisala v mojom prispevku na 3 str.ze je prilis pod vplyvom "partnera" a on s nou manipuluje lebo z nejakeho nam neznameho dovodu ju drzi v hrsti...submisivne obete svojich tryznitelov obranuju lebo si myslia ze za vsetko co sa jemu nepodari su zodpovedne....a taky typek si rad dokaze svoju prevahu ..nemusi jej rozbit hubu staci ze jej krehke sebavedomie potopi hlaskami ako ju uz nikto nebude chciet...
Prosim ta, nerob si ziadne dieta s chlapm co je ako na hojdacke s nazormi.. vie co on chce vobec???? Toto ti bude robit cely zivot vo vsetkom.. rozkazovat, manipulovat.. zneistovat ta a udupavat tvoje sebavedomie. NA CO by ti bolo dieta s nim??? Pretoze chces? Nehnevaj sa, aj keby som nic nemala.. uz len to ze si napisala ze v dobe prveho tehu sa nespraval vhodne pre tvoju rodinu... my stacilo.. vidim ze ani teraz sa nesprava vhodne. Dalsia vec, nenechaj sa manipulovat z kazdej strany, potom jasne ze nevies co TY chces... tvoja rodina ani tvoj priatel neziju tvoj zivot. partnera si posad, povedz mu ze ta trapia jeho vykyvy nazorov, ako si to teda dalej prestavuje a bud sa uvedomi alebo dovidenia.
On je cvok a ona dupľovaný.
Rozisla som sa s nim
A tie ktore sudia nevedia ake je to zit s manipulatorom..co prwhladava telefon od sprav po historiu a vsetko si vydobija nasilim a vyhrazkami..myslela som si ze sa zmeni ale to by som cakala do smeti..
@nikky12 tak necakaj a posli ho niekam....ked vies, ze ta manipuluje, preco sa nechavas?
@nikky12 ja viem ake to je. A viem aj to ze na rozchod potrebujes odvahu a vela sil vytrvat. Drzim ti palce pretoze aj ked sa ti zda ze teraz je to zle a moze sa to este zhorsit pride den ked to skonci. S nim by to nebolo dobre nikdy.
@mima4 je to prilis mne blizka rodina,takze je to tak nepochopitelne...
Neviem, koľko máš rokov, ale chlapi sa nemenia...To by mala vedieť každá normálna žena .
Necitala som vobec diskusiu, stacila mi uvodna ,,otazka" alebo teda prispevok. Prepac, ale nemam slov. Takze vy sa snazite pol roka o dieta a ked sa vam to konecne podari a si tehotna, tak ides na interupciu. Potom vam to je zrazu luto, tak o pol roka (pretoze samozrejme okolnosti, ktore ta predtym ,,nutili" ist na potrat sa za pol roka nevyslovne zlepsili) sa snazite to chudatko dieta pocat zase... viem, ze nadavat ludom sa nema, ale ty musis byt strasne sprosta.
Uz napisala ze sa rozisli
@marcelatje ani nevies, ako ti rozumiem. ja sama mam v manzelstve problemy a su urcite hranice, co este dokazem odpustit a co nie. nie, necakam na to, kedy ma muz zbije, ani kedy sa zmeni, pracujem sama na sebe a to, ze porobil doslova debiliny, nezabudnem. je to vsak chlap a rozmysla uplne inac, co akceptujem, a kedze som tehotna, nechcem sa rozchadzat, nie kvoli dietatu, ale kvoli hormonom. som naladova a uvedomujem si, ze nemusim spravit spravne rozhodnutie, tak nam davam sancu.
ale je tu taky vykricnik, takze aj ked cakame dieta, nerobim si iluzie a pravdupovediac si nechavam zadne vratka - setrim...ak by sa volaco stalo, nech neostanem s holou ritou...a ak by nahodou doslo k tomu, ze s nim nechcem zit, nebudem s nim ostavat, prave kvoli dietatu, aby som nevychovala dalsieho nevyzreteho jedinca.
@stevvvka clovek musi k tomu rozhodnutiu dospiet sam. Potrebuje si to vsetko prezit. To ze hovoria vsetci aby sze sa rozisli nestaci. Napriek vsetkemu uvazujes triezvo. Drzim ti palce.
Tvoj priatel ma zrejme problem so zavazkami. Na tvojom mieste by som najprv riesila svadbu, az potom deti. Muz co nema problem ta poslat na potrat, nebude mat problem ta nechat aj s deckom. Zvaz dosledky svojich cinov. Toto by si urobila svojmu anjelikovi? Tvoje dieta si zasluzi otca, ktory chce deti a nemeni nazory v takej zasadnej veci. Ak s tymto priatelom chces ostat, zrejme budes musiet pockat. Ja viem, ze chces mat dieta, aj jeho, ale oni nie su "jedna stolicka" a na dvoch sa sediet neda. Bud rozumna, prosim. Koli tvojmu buducemu malickemu. A ver mi, VIEM, ake je to tazke. Byvaleho priatela som opustila presne koli niecomu podobnemu, a dlho som bola rozsekana zvnutra. No nasla som si ovela lepsieho, zodpovednejsieho, a som znovu stastna.

@nikky12 Prosim ta ,a naco si stakym debilom.Pripadam si ,ze si jak fackovaci panak,Co on zaveli, to urobis,Ty sa nevies sama o seba postarat ?,co ak by si bola bez priatela,Tu je aj taka pravdebodobnost, ze z vasho vztahu asi manzelstvo nebude