icon

Prílišná komunikácia medzi otcom a 14-ročnou dcérou

Včera o 11:02

Nepride vam to moc ako otec pise 14 rocnej dcere ? Pritom v realite vobec taky neni mna osobne psychicky tyral som jeho prva dcera.

Strana
z2
zuzubb007
Včera o 13:38

Fuj dogrciam sa to je riadne nechutné také vyjadrovanie otca a za ďalšie ta gramatika vystiera ma

tianna
Včera o 14:09

@anonym_autor blikali by mi všetky kontrolky.. v 14 už skôr dievčatá po chlapcoch pozerajú a nevyznavajú takto lásku otcom.. 😳

haley7897
Včera o 14:14
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor ja neviem, su ludia ktorí takto komunikujú. Ci uz su reálne takí, alebo je v tom nejaký pokus o manipuláciu. Za mna ewww 🫷🏼🥴

abbey1
Včera o 14:24

Raz za 2 či 3 dní napísať mi nepríde prehnané. Denne dcére napíšem, že ju lubime a chýba nám. Nepridáva tie emotikony
Ku gramatike sa nebudem vyjadrovať.

morusha
Včera o 14:25

@anonym_autor Podľa mňa je tam málo emotikonov 😂

dadis
Včera o 15:40

Tie prehnane pouzivane emotikony su teraz velmi rozsirene u jednoduchsich ludi a u ludi 40+. Za mna nevkusne, ale je to asi vec vkusu. S gramatikou ma problem vela ludi. A vyznavat dcere lasku je podla mna v pohode, aj to, ze je na nu pysny. Za mna je to mile v akomkolvek velu. Rodicov si nevyberame, ale toto je za mna tak trapnucko mile. Urcite lepsie ako sa dietatu vobec neozyvat..

parvinka0001
Včera o 16:02
@tianna

@anonym_autor blikali by mi všetky kontrolky.. v 14 už skôr dievčatá po chlapcoch pozerajú a nevyznavajú takto lásku otcom.. 😳

@tianna veď to jej otec toto píše . Nie ona jemu

tianna
Včera o 16:36
@parvinka0001

@tianna veď to jej otec toto píše . Nie ona jemu

@parvinka0001 aha, už vidím že len on jej. No každopádne je to až nechutné 🤔

anonym_f64167
Včera o 18:45

Štúr sa v hrobe obracia🙈🙈

anonym_f08d9f
Včera o 19:12
@anonym_1dfdec

@anonym_8d47e3 a este ked si ktomu aj PISNY 😀

@anonym_1dfdec ja som nikdy to slovo nepísala. Normálne ma oblial pot, lebo tiež by som naísala asi pišný 🙈.

anonym_5d410e
Včera o 20:35

Neviem ťažko hodnotiť
Tiež som mala mamu a ta ked mi pisala tiež mi písala ľúbim ťa a že jej chybám atď podľa mňa normálne a pekne
A možno niečo dobieha,ked teba deptal,tak pri nej to chce zmeniť

ivett1
Včera o 20:56

Tak iné je, keď toto píše mama, aj keď za mňa je to aj tak cez, ale od otca mi to pripadá divné...a ešte, ak prvú dcéru psychicky týral a tejto píše takéto "vyznania" ...
Ako ja tiež napíšem dcere raz za čas, že ju ľúbime a už sa tešíme, keď príde domov...aj synovi...a nie je to nasilu, aby sme niekomu dokazovali, ako veľmi sa zaujímame o naše deti, lebo aj toto mi napadlo, že tento otecko chce niekomu dokázať, že mu na dcére veľmi, ale naozaj veľmi záleží...

Strana
z2