icon

Prílišná komunikácia medzi otcom a 14-ročnou dcérou

17. feb 2026

Nepride vam to moc ako otec pise 14 rocnej dcere ? Pritom v realite vobec taky neni mna osobne psychicky tyral som jeho prva dcera.

Strana
z2
zuzubb007
17. feb 2026

Fuj dogrciam sa to je riadne nechutné také vyjadrovanie otca a za ďalšie ta gramatika vystiera ma

tianna
17. feb 2026

@anonym_autor blikali by mi všetky kontrolky.. v 14 už skôr dievčatá po chlapcoch pozerajú a nevyznavajú takto lásku otcom.. 😳

haley7897
17. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor ja neviem, su ludia ktorí takto komunikujú. Ci uz su reálne takí, alebo je v tom nejaký pokus o manipuláciu. Za mna ewww 🫷🏼🥴

abbey1
17. feb 2026

Raz za 2 či 3 dní napísať mi nepríde prehnané. Denne dcére napíšem, že ju lubime a chýba nám. Nepridáva tie emotikony
Ku gramatike sa nebudem vyjadrovať.

morusha
17. feb 2026

@anonym_autor Podľa mňa je tam málo emotikonov 😂

dadis
17. feb 2026

Tie prehnane pouzivane emotikony su teraz velmi rozsirene u jednoduchsich ludi a u ludi 40+. Za mna nevkusne, ale je to asi vec vkusu. S gramatikou ma problem vela ludi. A vyznavat dcere lasku je podla mna v pohode, aj to, ze je na nu pysny. Za mna je to mile v akomkolvek velu. Rodicov si nevyberame, ale toto je za mna tak trapnucko mile. Urcite lepsie ako sa dietatu vobec neozyvat..

parvinka0001
17. feb 2026
@tianna

@anonym_autor blikali by mi všetky kontrolky.. v 14 už skôr dievčatá po chlapcoch pozerajú a nevyznavajú takto lásku otcom.. 😳

@tianna veď to jej otec toto píše . Nie ona jemu

tianna
17. feb 2026
@parvinka0001

@tianna veď to jej otec toto píše . Nie ona jemu

@parvinka0001 aha, už vidím že len on jej. No každopádne je to až nechutné 🤔

anonym_f64167
17. feb 2026

Štúr sa v hrobe obracia🙈🙈

anonym_f08d9f
17. feb 2026
@anonym_1dfdec

@anonym_8d47e3 a este ked si ktomu aj PISNY 😀

@anonym_1dfdec ja som nikdy to slovo nepísala. Normálne ma oblial pot, lebo tiež by som naísala asi pišný 🙈.

anonym_5d410e
17. feb 2026

Neviem ťažko hodnotiť
Tiež som mala mamu a ta ked mi pisala tiež mi písala ľúbim ťa a že jej chybám atď podľa mňa normálne a pekne
A možno niečo dobieha,ked teba deptal,tak pri nej to chce zmeniť

ivett1
17. feb 2026

Tak iné je, keď toto píše mama, aj keď za mňa je to aj tak cez, ale od otca mi to pripadá divné...a ešte, ak prvú dcéru psychicky týral a tejto píše takéto "vyznania" ...
Ako ja tiež napíšem dcere raz za čas, že ju ľúbime a už sa tešíme, keď príde domov...aj synovi...a nie je to nasilu, aby sme niekomu dokazovali, ako veľmi sa zaujímame o naše deti, lebo aj toto mi napadlo, že tento otecko chce niekomu dokázať, že mu na dcére veľmi, ale naozaj veľmi záleží...

Strana
z2