Snaženie po missed abort
Ahojte dievčatá, viem, že takýchto tém je tu možno už dosť, ale predsa nedá mi to urobiť možno ešte jednu🙂 v marci 25.3. som musela podstúpiť kyret po MA. včera som presne mesiac po dostala menzes, mam dilemu či sa začať snažiť o miminko už teraz alebo ešte jeden cyklus počkať, aký máte na to názor? Ďakujem za odpovede.🙂
@jankastubka ahoj, chcem sa spýtať či si bola na tej genetike a a čo ti povedali? ako dlho sa čaká na výsledky? ďakujem
@lavender84 Ahoj, vsimla som si, ze mas napisane pod menom, ze si v desiatom tyzdni. Podarilo sa ti otehotniet hned po druhej mrche? To je uplne uzasne.
@ivlo Ahoj, ja som bola na kontrole po prvej mrške a pani doktorka skonštatovala, že je všetko v poriadku, cyklus krásne nabehol a aj vajíčko bolo krásne vidieť, ako sa chystá na svoju púť a povedala mi, že nevidí dôvod, prečo čakať, keďže už mám tri zdravé deti, že toto sa jednoducho stáva a nemal by byť iný problém, a ani v správe z histologie nič nebolo, takže nám to odobrila......keby si ma videla, aká vyškeraná a šťastná som išla od nej....a som volala hneď mužíkovi môjmu 😅 😅
@ivlo. Mne tiez kazal po druhej mrche a v oktobri idem na to..okolo desiateho mam mat mrchu a potom huraaa na to..tebe drzim palce...
@guga79. Ako sa pridam
@luciferkax normálne si nájdu skupinku, mala by byť medzi novými a len klikni na "pridať do skupiny" a si tam....
@dasenkabb boli sme v piatok, ale zial vysledky ze trvaju 2 mesiace, ze sa idu este stshovat, ze o to horsie.
Ale dr vravela, ze kvoli gebetike nemusim cakat so snazenim, lebo ak by aj nieco nasli, ze sa to neda liecit, len sledovat a cakat kedy sa zadari.
No tak uz len hematologia mi chyba, to idem 8.10. Do zvolena. Drz palce hech su vysledky skor, lebo vraj v bb to tiez trva 2 mesiace. A to uz tolko nemozem cakat.
@jankastubka držím palce, veď stále na teba myslím, tak nech máš rýchlo všetky výsledky a hlavne nech je všetko v poriadku 🙂 ja som už konečne prestala špiniť po kyrete, tak tiež už bude hádam len lepšie 🙂
@dasenkabb dakujem. 🙂
@jankastubka jaj a ešte som sa chcela spýtať, ako prebieha vyšetrenie na genetike?
@ivlo ahoj,aj ja som otehotnela po 2 mesiacoch po kerete,dufam,ze ti tiez takto dodam trochu optimizmu 😉
Baby, ja normalne rozmýšlam, že ideme sa po prvej mrche snažiť...nebudeme sa len chrániť a uvidíme...
mne povedal lekár, že po dvoch troch cykloch.....ale keď ja chcem byť už tehu.....
@sundance My sme vobec necakali,sli sme nato hned,a o 2mesiace to vyslo 🙂 ak sa citis fyzicky v poriadku tak si myslim,ze nieje dovod dlhsie cakat,zalezi len na vas dvoch
@2841988
@lenkage
@babydesire ja sa práveže cítim uplne super, pijem alchemilku, beriem femibion...a po 10dnoch od kyretu som mala aj ovulaciu, a teraz čakám už len na prvý menzes....aké su riziká ak by sa nám podarilo po prvom menzese?
@sundance ahoj, ja som bola po prvom menzese po kyrete na kontrole u novej gynekologičky, všetko skontrolovala, a povedala mi, že mi pekne cyklus nabehol, aj vajíčko sa chystalo....krásne mi ho na sone ukázala, všetko je v poriadku a ja sa cítim psychicky dobre, tak mi povedala, že nie je dôvod na čakanie ak už máme teda detičky, že toto sa jednoducho stáva.... a dovolila snažilkovanie a na prvý šup sa podarilo.
@sundance Rizika? Asi take iste ako pri kazdom tehu... vravi sa,ze ak telo este nieje pripravene tak sa vajicko proste neuchyti,ty dostanes klasika menzes a ani netusis ci boli vajicko oplodnene alebo nie.ak to vyjde a uhniezdi sa,ukaze ti to test 🙂 potom uz len dufat,ze tentokrat uz vydrzi..
@babydesire ĎAKUJEM, veľmi pekne, toto potrebujem teraz počuť 🙂
a možem sa ťa spýtať, kedy si potratila? v akom týždni? aj ti robili kyretáž? kedy si dostala prvý menzes?
@dasenkabb najprv bol rozhovor, pytala sa nas na celu rodinu. A potom nam zobrali krv, a teraz uz len cakat.

sundance Nemas zaco aj ja dakujem 🙂 Infekcie?Ani nie.Cela moja psychika bud truchlila alebo sa upinala na druhu sancu.fyzicky som bola ok.tak sme sli nato.iste sex sme mali len po sprche,hlavne ten prvy mesiac.tiez ta alchemilka,kys.listova,inofolic,pupalka,ziadny alkohol,kava,lieky... Tak drzim palce nech si v poriadku a mozte skusat dalsie dietatko. 🙂