icon

Snaženie po missed abort

magnumka6238
26. apr 2015

Ahojte dievčatá, viem, že takýchto tém je tu možno už dosť, ale predsa nedá mi to urobiť možno ešte jednu🙂 v marci 25.3. som musela podstúpiť kyret po MA. včera som presne mesiac po dostala menzes, mam dilemu či sa začať snažiť o miminko už teraz alebo ešte jeden cyklus počkať, aký máte na to názor? Ďakujem za odpovede.🙂

babydesire
23. sep 2015

sundance Nemas zaco aj ja dakujem 🙂 Infekcie?Ani nie.Cela moja psychika bud truchlila alebo sa upinala na druhu sancu.fyzicky som bola ok.tak sme sli nato.iste sex sme mali len po sprche,hlavne ten prvy mesiac.tiez ta alchemilka,kys.listova,inofolic,pupalka,ziadny alkohol,kava,lieky... Tak drzim palce nech si v poriadku a mozte skusat dalsie dietatko. 🙂

dasenkabb
30. sep 2015

@jankastubka ahoj, chcem sa spýtať či si bola na tej genetike a a čo ti povedali? ako dlho sa čaká na výsledky? ďakujem

ivlo
30. sep 2015

@lavender84 Ahoj, vsimla som si, ze mas napisane pod menom, ze si v desiatom tyzdni. Podarilo sa ti otehotniet hned po druhej mrche? To je uplne uzasne.

ivlo
30. sep 2015

@guga79 Ahoj, citam 6 tyzden. Tesim sa s tebou. S Levander84 ste mojou motivaciou. Doktor mi
povedal, ze po druhej mrche co bude v oktobri mozme ist na to. Ale sa mi to zda sko
ale ked sa to vam hned takto podarilo tak ste ma zasa troska presvedcili ze mam ist do toho

guga79
30. sep 2015

@ivlo Ahoj, ja som bola na kontrole po prvej mrške a pani doktorka skonštatovala, že je všetko v poriadku, cyklus krásne nabehol a aj vajíčko bolo krásne vidieť, ako sa chystá na svoju púť a povedala mi, že nevidí dôvod, prečo čakať, keďže už mám tri zdravé deti, že toto sa jednoducho stáva a nemal by byť iný problém, a ani v správe z histologie nič nebolo, takže nám to odobrila......keby si ma videla, aká vyškeraná a šťastná som išla od nej....a som volala hneď mužíkovi môjmu 😅 😅

luciferkax
30. sep 2015

@ivlo. Mne tiez kazal po druhej mrche a v oktobri idem na to..okolo desiateho mam mat mrchu a potom huraaa na to..tebe drzim palce...

guga79
30. sep 2015

@ivlo inak je založená skupinka Snaženie po MA, tak sa k nám pridaj.... 😉

luciferkax
30. sep 2015

@guga79. Ako sa pridam

guga79
30. sep 2015

@luciferkax normálne si nájdu skupinku, mala by byť medzi novými a len klikni na "pridať do skupiny" a si tam....

jankastubka
30. sep 2015

@dasenkabb boli sme v piatok, ale zial vysledky ze trvaju 2 mesiace, ze sa idu este stshovat, ze o to horsie.
Ale dr vravela, ze kvoli gebetike nemusim cakat so snazenim, lebo ak by aj nieco nasli, ze sa to neda liecit, len sledovat a cakat kedy sa zadari.
No tak uz len hematologia mi chyba, to idem 8.10. Do zvolena. Drz palce hech su vysledky skor, lebo vraj v bb to tiez trva 2 mesiace. A to uz tolko nemozem cakat.

dasenkabb
30. sep 2015

@jankastubka držím palce, veď stále na teba myslím, tak nech máš rýchlo všetky výsledky a hlavne nech je všetko v poriadku 🙂 ja som už konečne prestala špiniť po kyrete, tak tiež už bude hádam len lepšie 🙂

jankastubka
30. sep 2015

@dasenkabb dakujem. 🙂

dasenkabb
30. sep 2015

@jankastubka jaj a ešte som sa chcela spýtať, ako prebieha vyšetrenie na genetike?

babydesire
30. sep 2015

@ivlo ahoj,aj ja som otehotnela po 2 mesiacoch po kerete,dufam,ze ti tiez takto dodam trochu optimizmu 😉

sundance
1. okt 2015

Baby, ja normalne rozmýšlam, že ideme sa po prvej mrche snažiť...nebudeme sa len chrániť a uvidíme...
mne povedal lekár, že po dvoch troch cykloch.....ale keď ja chcem byť už tehu.....

2841988
1. okt 2015

@sundance urcite mozes,ja som mala MA v septembri 2014 a po prvom menzese sme zacali,no a po 4 mesiacoch snazenia sa to podarilo 🙂 🙂 takze teraz mame mesiac do terminu 😀 Drzim palce 😀 😀

lenkage
1. okt 2015

@sundance podľa mňa by si mala radšej počkať, aby sa tvoje telo dalo dokopy, nabralo všetko potrebné, aby si mala dostatok všetkého (kys.listová, atd.) radšej vydrž, počúvni lekára.. tých pár mes. prejde rýchlo

babydesire
1. okt 2015

@sundance My sme vobec necakali,sli sme nato hned,a o 2mesiace to vyslo 🙂 ak sa citis fyzicky v poriadku tak si myslim,ze nieje dovod dlhsie cakat,zalezi len na vas dvoch

sundance
1. okt 2015

@2841988
@lenkage
@babydesire ja sa práveže cítim uplne super, pijem alchemilku, beriem femibion...a po 10dnoch od kyretu som mala aj ovulaciu, a teraz čakám už len na prvý menzes....aké su riziká ak by sa nám podarilo po prvom menzese?

guga79
1. okt 2015

@sundance ahoj, ja som bola po prvom menzese po kyrete na kontrole u novej gynekologičky, všetko skontrolovala, a povedala mi, že mi pekne cyklus nabehol, aj vajíčko sa chystalo....krásne mi ho na sone ukázala, všetko je v poriadku a ja sa cítim psychicky dobre, tak mi povedala, že nie je dôvod na čakanie ak už máme teda detičky, že toto sa jednoducho stáva.... a dovolila snažilkovanie a na prvý šup sa podarilo.

sundance
1. okt 2015

@guga79 ja mam tiež doma trojročnú dcérku,... a utekala si hned k lekárke po zistení tehotenstva?

guga79
1. okt 2015

@sundance v pondelok idem, 5.10.

sundance
1. okt 2015

@guga79 po kolko dní si dostala prvý menzes?

guga79
1. okt 2015

@sundance na 35.deň od zákroku 😝

sundance
1. okt 2015

@guga79 ako pozeram, tak si potratila v juli, v auguste si mala menzes a v septembri si si našla už dve čiarky,ano?

babydesire
1. okt 2015

@sundance Rizika? Asi take iste ako pri kazdom tehu... vravi sa,ze ak telo este nieje pripravene tak sa vajicko proste neuchyti,ty dostanes klasika menzes a ani netusis ci boli vajicko oplodnene alebo nie.ak to vyjde a uhniezdi sa,ukaze ti to test 🙂 potom uz len dufat,ze tentokrat uz vydrzi..

sundance
1. okt 2015

@babydesire ĎAKUJEM, veľmi pekne, toto potrebujem teraz počuť 🙂
a možem sa ťa spýtať, kedy si potratila? v akom týždni? aj ti robili kyretáž? kedy si dostala prvý menzes?

jankastubka
1. okt 2015

@dasenkabb najprv bol rozhovor, pytala sa nas na celu rodinu. A potom nam zobrali krv, a teraz uz len cakat.

guga79
1. okt 2015

@sundance presne tak 😝 a priznám sa, že som nečakal, že to vyjde na prvý šup, nikdy sa mi totižto neporadilo otehotnieť tak šikovno....

sundance
1. okt 2015

@guga79 no nám sa dcérka pred tromi rokmi podarila na prvý šup....a aj toto druhé tehotenstvo bolo na prvý šup a dúfam, že toto tretie, bude tak isto....veľmi mám obavy aby sa nám podarilo.... ☹