Snaženie po missed abort
Ahojte dievčatá, viem, že takýchto tém je tu možno už dosť, ale predsa nedá mi to urobiť možno ešte jednu🙂 v marci 25.3. som musela podstúpiť kyret po MA. včera som presne mesiac po dostala menzes, mam dilemu či sa začať snažiť o miminko už teraz alebo ešte jeden cyklus počkať, aký máte na to názor? Ďakujem za odpovede.🙂
@sundance. Ja radsej cakam tie dva cykly..mech je maternica aj hormony ako vzdy..podla.mna je.mesiac maaalo
@luciferkax to je individuálne .... 😅
@sundance Islo o missed abort v 10tt a robili mi aj kyretaz..27.4.15 a 15.7. som ocakavala treti menzes ale ten nastastie neprisiel test ukazal dve ciarky 🙂 samozrejme stale sa o drobca bojim,no zatial je to v poriadku...a nemas zaco...viem ake to je.a aj mne taketo spravy pomohli 🙂
@sundance tak ja som dostala MS po 6 tyzdnoch nejaky ten tyzden trvali,hned potom som bola na kontrole pri mojej doktorke,a po kontrole povedala ze je vsetko ok ze mozme zacat,takze urcite pockaj az ked pojdes na kontrolu.A riziká su stale ale hned po otehotneni som do 3 mesiaca brala lieky na udrziavanie pre istotu aby sa to neopakovalo.Takze vsetko nechaj na prirodu a mysli pozityvne,vsetko bude tak ako ma byt 🙂 🙂
ahojte, som som si prešla podobným, missed v 11tt, 2x kyret, som vyše týždeň po druhom kyrete, dávam sa dokopy, chcela by som sa Vás opýtať, ja mám stále naliate zväčšené prsia, ide mi aj to prvé mlieko, kolostrum.. dajú sa mi do "normálu" samy? za ako dlho? ako by som si mohla sama pomôcť, nejaké babské recepty.
@lublub fíha, neporadím, mne gynekologička povedala, že ak mi to neprejde, tak prídem si pre injekciu, našťastie prešlo, prsia cca do dvoch týždnoch sa dali do normálu
@888petka888 ahoj, práve som si prečítala celú diskusiu, a zaujímalo ma či ste teda išli na to po prvom menzese, a ako, zadarilo sa ? 🙂
@ivlo ahoj nie bolo to hned po prvej ;)
Dlhsie som sem neprispela len som chcela napisat vsetkym zienkam co prezili MA a zacali sa snazit alebo by sa chceli zacat snazit o babo no boja sa - nebojte sa 🙂 dodrzte vsetky rady lekara, nezanebdajte ziadnu kontrolu pozitivne a to hlavne myslite a vsetko bude ok 🙂 vsetko bude ako ma byt nic nezmenime akurat si chmurnymi myslienikami vyrobime stres... Ja som mala MA 26.6 prvy menzes 26.7 a 26.8 uz // tymto nejdem davat nikomu navod ako nato ;) no aj toto je moznost ak ste fyz a psych ok vysledky tiez tak sa zadari ked bude telo pripravene a mozno to bude aj hned 🙂
Zelam vsetkym krasny den netrapte sa uz preco sa to stalo mame v nebicku anjelika proste to tak malo byt.
@lavender84 dakujem za povzbudenie 🙂 ja som mala kyret 7.9.2015, prvý menzes 11.10.2015 a teraz sa začíname snažilkovať a dúfam, že v novembri budu //.
chcela som sa ťa spýtať, keď si si našla // isla si hned k lekarovi? dal ti niečo na podporu?
@dasenkabb poradila som sa s dr robila mi kontrol sono prebehla aj ovulacia tak mi dala pozehnanie po prvej mrche 🙂
@sundance sla som ked mrcha meskala tyzden potom mi dala utrogestan pred tym som nic nebrala no to ani v prvom tehu pred 10timi rokmi a vse bolo ok... Ak sa nieco pokazi a babo sa nema udrzat nepomozu ziadne pirule sveta ... No po utrogestane ma ovela menej bolelo brucho uz som nemala take az krcove bolesti ako pri ked mas dostat mrsku tak urcite je na nieco prospesny no zazraky nerobi ... skoda 🙂
@lavender84 Ja uz som po druhej mrche uvidíme či pride aj tretia. Len som včera ochorela, dala som si paralen tak snad ak sme nieco zamiesali tak vydrzi.
@ivlo neboj ak je to tam a je ok vydrzi aj olympiadu 😀
@sundance Ahoj 🙂 Ano zacali sme sa snazit po prvej mrske v nedelu mam dostat tak uvidime ci sa podarilo 🙂 Citam, ze aj vy uz snazilkujete tak velmi drzim palce 🙂
@888petka888 nám to odobril včera aj lekár 🙂 bola som na kontrole po prvom menzese, a že nemusíme už viacej čakať, a že práve je najlepší čas 🙂 mám plodné dni, tak sme hneď skočili nato 🙂
Tak držím palce aby sa podarilo a nech mrcha pekne nepríde 😉 😉 😉
Mne prave zacala tretia mrcha. Vysledky z hemato vraj su ale vysvetlia mi ich az 9.11. Skorej nemaju termin. Ale vraj nemusim na to cakat, lebo ze aj tak na hematke riesia az vtedy ked uz je zena tehotna. Ja som to skor chcela pre svoju osobnu pohodu a hlavne aby som mohla ist aj za gynekologom a popytat sa co a ako. Ale ten mi kazal prist az ked budem mat vsetky vysledky.
Kazal niekomu nieco grat doktor aj pred otehotnenim, myslim duphaston a pod?
Ja by som uz aj sla do toho.
@jankastubka mne povedal lekár, že duphaston alebo iné lieky na udržiavanie tehotenstva sa nedávajú popredu...až pri potvrdení tehotenstva...povedal že len Femibion
@sundance super, tak sa tym nejdem stresovat a kupim ten femibion
@sundance Tak to je super ked ste mohli ist s kludom nato a teda s povolenim lekara 🙂 Moj doktor mal po prvej mrske trochu nezaujem a musela som si sama vyziadat aby ma vobec pozrel :D Takze som sa sama rozhodla ze aj snazenie posunieme skor 🙂
@jankastubka Aj ja baby beriem femibion 😉
Uz mam objednany, snad pomoze.
Baby co ste uz tehu, ako ste na tom? Napiste nam ostatnym nieco na povzbudenie.
Mne ani na hematologii na nic neprisli. Ostava uz len genetika. Tak uz len musim verit, ze tento krat to vyjde. Drzte palce.
ahojte baby, drzim vam vsetky palce a tuho na vas myslim .. my sme zacali 12tt a vsetko je zatial v poriadku so vsetkymi nevolnostami a roznymi stavmi, kt. k tomu patria. No o to viac si to uzivam, bo si stale hovorim, ze ked je mi zle, tak to znamena, ze je vsetko v poriadku 🙂
nebojte sa, neprestavajte verit, hlavne si nepripustajte ziadne negativne myslienky .. to co bolo treba "hodit za hlavu" ( viem, ze to nie je jednoduche) no proste si povedat, ze pre nieco sa to udialo a ide sa dalej a bude uz len dobre. Verim, ze coskoro budete opat ziarit stastim 🙂

@guga79 gratulujem k tehu, je tomsupee, citat pozitivne pribehy.