icon

Snaženie po missed abort

magnumka6238
26. apr 2015

Ahojte dievčatá, viem, že takýchto tém je tu možno už dosť, ale predsa nedá mi to urobiť možno ešte jednu🙂 v marci 25.3. som musela podstúpiť kyret po MA. včera som presne mesiac po dostala menzes, mam dilemu či sa začať snažiť o miminko už teraz alebo ešte jeden cyklus počkať, aký máte na to názor? Ďakujem za odpovede.🙂

m2mysha
3. aug 2015

fuu baby ja neviem ci som len ja mala take stastie, alebo co .. ale ja som mala len prve dva dni slabe spinenie a aj to viac menej len ked som sa utrela a potom uz nic az kym mi neprisla mrska v stredu. vo stvrtok idem na kontrolu a uz sa neviem dockat co mi lekar povie 🙂

jankastubka
3. aug 2015

@m2mysha predtym som to mala aj ja tak. Preto ma to teraz prekvapilo. Najhorsie je, ze k mojmu doktorovi sa clovek nevie dovolat, aby sa poradil. A nechcem zase zbytocne panikarit a opat sa trepat do nemocnice.

lavender84
3. aug 2015

@jankastubka ahoj mne sa toto stalo 2 dni pred mrskou - uplne cierny vytok, potom den nič a potom mrška, tiež si myslim, že to boli ešte take zbytky po dočisteni, pretože krv cez mršku bola taka až svetla, mna hned napadlo, že čistá, potom som sa za to zahambila... 😕 ale fakt, ked sa tak zamyslíte 15 rokov mávam mršku a v podstate som sa takto dokladne ani raz nevycistila, možno aj preto sa hovori, že žena po MA je plodnejsia, pretože je to cele novucicke... 😒 ale mozno mi len drbe 😀
inac dnes som bola aj ja u dr na kontrole, hovorim snazime sa 😀 a ona ano, ano nooo pockajte skusme ešte zobrat stery na neviem co (nejake streptokoky bacily) v utorok si zavolajte za vysledky, dovtedy sa radsej s manzel obdivujte! Tak ste mali vidiet ako mi zmrzol usmev 😠 ... Tak radej nech všetko pozistuje este teraz, plodne dni mi vychadzaju aj tak az bud tyzden... no teda ale nepotesila ma!

motorolka
3. aug 2015

@lavender84 si zlata, dakujem za povzbudive slova 🙂 navyse dnes som bola ako mechom udreta, ako by som bola uplne mimo...divne 😀

espoleta
3. aug 2015

@motorolka ahoj tak zajtra sa už dozvieme oficialne od mudr. či si tehotna alebo nie 🙂 o ktorej máš vyšetrenie? 🙂

guga79
3. aug 2015

@jankastubka nesmieš sa vôbec kúpať, ani v jazere, ani v bazéne, ani vo vani, len sprchovanie......čo si pamätám, jednej pacientke v nemocnici povedali, že tak max. 3 týždne od zákroku jedine v mori s prižmúrenými očami 😕 😝

motorolka
3. aug 2015

@espoleta hihi..ano,no kedze idem do prace tak az poobede,o 17:00

motorolka
3. aug 2015

@espoleta uz som asi otravna,co ? 😀

jankastubka
3. aug 2015

@guga79 ved ja som si myslela, ze cele sestonedelie nic a oan mi hovori, ze 2 tyzdne sa nesmiem kupat a ja ze a po 2 tyzdnoch sa uz mozem? A on ze ano, ale nepovedal kde hee hee.

guga79
3. aug 2015

@jankastubka otázka je, či Ti dobre rozumel, čo sa ho pýtaš..... 😅 😕

espoleta
3. aug 2015

@motorolka otravna? v žiadnom prípade ja som viac nedočkava na to čo ti povie doktor ako ty 😀 Určite daj vedieť ako si dopadla 🙂 Čo som čitala ake ti nastali problemy po vysadeni antikoncepcie, tak ti veľmi držím prsty aby si bola tehotná 🙂

espoleta
3. aug 2015

@jankastubka môžeš aj sexovať počas "šestonedelia" ale je tam riziko vzniku nejakeho zapalu alebo infekcie a preto sa to neodporuča, aj krček bol roztiahnuty tak preto si tam môžeš kadečo zaniesť. A kupať sa odporuča po prvej menštruacii, pravdepodobne mala na mysli kupeľ vo vani, na kupalisku by som neriskovala ani vôbec 🙂

motorolka
3. aug 2015

@espoleta joooj si zlatucka, to ja uz asi sama sebe idem na nervy s tou mojou nedockavostou...ale mam velky strach,ze to nebude tehu,ale zas nejaky novy problem, mrzi ma,ze hned myslim na to zle,ale kazda moja navsteva dr je novy problem, tak nech to uz mamza sebou..aj ked ma dnes moj muzicek upokojuje, lebo svagrinka (v 6-tom mesiaci 😒 ) mala vraj rovnake priznaky, tak som zvedava..

guga79
3. aug 2015

@motorolka tak Ti palce, nech je všetko v čo možno najlepšom poriadku a čakáme na správy 😉

espoleta
3. aug 2015

@motorolka budem na teba zajtra myslieť a nech ťa dalši problem už nestretne 🙂 Niesi sama nedočkava to asi každá ktorá túži po bábätku tak je pre ňu každý deň nekonečný dokym si nenajde 2 // 🙂 Prinajhoršom to bude anovulačný cyklus, aj ked verím a dúfam že to bude babätko 🙂 No vidíš, mysli pozitivne ked aj mužiček ti hovori že to bude dobre 🙂

guga79
4. aug 2015

@motorolka ahoj, tak ako?

motorolka
4. aug 2015

@guga79 hmm.. nic ☹ nedeje sa nic, len mam stale problemy, ako zvycajne, cize plany poplach... 😒 cakam tyzden ci pride ms sama a ked nie, tak o tyzden vyvolavacka a potom posledne kolo clostylbegitu a duphastonu a ked ani to nepomoze, tak uz len iscare ☹

espoleta
4. aug 2015

@motorolka takže sa objavil nový problém? tak to mi je ľúto ☹ prečo posledne kolo? už ťa to nebaví alebo už je to zbytočne skušať takto?

motorolka
4. aug 2015

@espoleta no novy problem ani nie, je to moj stary, je to lepsie, ako ked som zacala, ale stale to nepojde prirodzene, cize zas potrebujem chemiu 😒 takze mam este cakacku na ms, ked nepride do buduceho tyzdna, tak pride na rad vyvolavacka, potom clostylbegit, ten som uz brala a potom duphaston, tento elixir este musim okorenit par kg dole na vahe a snad sa to opat vdaka tomuto podari a ked nie, preto je to posledne kolo, lebo uz moj dr v ambulancii nevie nic urobit, tak pojdem zas o krok dalej do Iscare snad mi uz oni pomozu

espoleta
4. aug 2015

@motorolka z chemie si nič nerob ja som v tom expert tiež 😀 Ale mam krasne zdravé babätko takže až taka zla ta chémia nieje 😉 Človek ked má PCO tak hned musí schudnúť? to čo je za systém, to môžu mať hociktoré ženy, nielen tučné, lebo ty nevyzeraš obezna ani trochu 😉 Ale hlavne ako pišeš aby ti pomohli a mala si babätko. Ved hned ti nebudu robiť IVF možno tam ti lepšie nastavia liečbu a podari sa to prirodzene 🙂

guga79
4. aug 2015

@motorolka to mi je ľúto, že sa Ti to takto komplikuje......čo si písala tie názvy, to sú lieky hormonálne nejaké, alebo čo to je? Nepoznám to, priznám sa...... držím palce, nech mrška príde, budeme na ňu čakať s tebou spoločne 😉

lavender84
4. aug 2015

@motorolka skoda, ja som tipovala //, ale na veci co stoja zato si proste musime pockat 😉 a dr ti brala aj krv kvoli hcg? Vies ci urcite ma mrska prist... Pekny vecer pa

motorolka
4. aug 2015

@espoleta no u mna uz dr skusal vsetko, tak to chudnutie vraj pomaha najviac,asi na tom nieco bude,kedze sa to potom hned podarilo,tak ale nevadi,to bola i tak doposial pre mna najvacsia motivacia dat dake to kilo dole a vsak vies, vzdy potesi,ked ta pochvalia so slovami.."ty si ale schudla,co robis" takze vsetko zle je aj na nieco dobre.. 😉

motorolka
4. aug 2015

@guga79 ano,ano hormonalne lieky, aj na nabehnutie cyklu a aj na posilnenie sance byt tehu, kedze podporuju dozrievanie folikul a ovulku s ktorou mam problem

motorolka
4. aug 2015

@lavender84 dakujem, ale urcite sa to coskoro podari,citim to,len teraz to este nebol ten spravny cas..krv mi ani nebolo treba brat,lebo mi robili sono a vobec nic nenasvedcovalo tehu

espoleta
5. aug 2015

@motorolka no jasne že to poteši ak niekto pochvali že si zhodila zopar kíl 😉 A moja ja som brala inofolic a práve ten sa odporúča ženám s PCO, prečitaj si o ňom, veľa žien s touto diagnozou po ňom otehotneli 🙂 Teraz čo som ho brala mesiac tak som mala takú silnú ovuláciu, že ani si nepamätám či som niekedy takú mala. Naozaj je to dobrá vec, ak nemáš iný problém 🙂

motorolka
5. aug 2015

@espoleta no inofolic som tiez brala velmi dlho, no na moju krv je lepsi femibion,ten beriem uz od kedy som bolaprvy krat tehu a beriem ho doteraz,tak uvidime

lavender84
6. aug 2015

@m2mysha ahojprajem ti nech dnesna kontrola u dr dopadne ok a mozte ist nato 🙂

lavender84
6. aug 2015

@motorolka aj ja beriem femibion od marca a hned v aprili som ostala tehu... Do 26.6 bohuzial... No tiez si myslim,ze pomaha a tak nech teraz opat zaberie hned! 😀

guga79
6. aug 2015

@lavender84
@motorolka
žienky, a tie výživové doplnky vám poradili na gynde, alebo ste si ich sami nasadili?