icon

Snaženie po missed abort

magnumka6238
26. apr 2015

Ahojte dievčatá, viem, že takýchto tém je tu možno už dosť, ale predsa nedá mi to urobiť možno ešte jednu🙂 v marci 25.3. som musela podstúpiť kyret po MA. včera som presne mesiac po dostala menzes, mam dilemu či sa začať snažiť o miminko už teraz alebo ešte jeden cyklus počkať, aký máte na to názor? Ďakujem za odpovede.🙂

guga79
9. aug 2015

@lavender84 ahoj, prepáč, nepamätám si, ty si bola tiež na zákroku po MA?

lavender84
9. aug 2015

@guga79 Ahoj ano MA som mala 26.6.15 bola som 10+4tt no babo sa prestalo vyvijat 7tt, mrska prisla presne 26.7.15 a už sa snažíme, na kontrole som bola 3.8 a dr mi snazenie odobrila, dala mi femibion a pyridoxin... verim, ze to tentokrat dotiahneme do uspesneho konca 😀

guga79
9. aug 2015

@lavender84 fiha, tak to dosť dlho sa nevyvíjalo.... 😒 Jej, takže dr. Ti povedala, že môžete? Nemusela si čakať tie tri mesiace? Juuuj, tak držím palčeky...... 😅 😅

martinka2005
9. aug 2015

@lavender84 ahoj prepac ze sa miesam snazilkujte a pij alcheminlkovy caj upravy maternicu a posilni ju...ja vsom prisla 10.3 v 9 tyzdni o babo ...opat sme snazilkovali od juna hned uspesne...som v 10 tom tyzdni zatial vsetko ok.....termin porodu paradoxne 10.3.2016 presne o rok....prajem zdravicko a uspesne snazenie

guga79
9. aug 2015

@martinka2005 držíme palce, nech všetko dobre dopadne 😉

martinka2005
9. aug 2015

@guga79 dakujem verim ze teraz sa to uz podari....

lavender84
9. aug 2015

@martinka2005 ahoj ďakujem za povzbudenie, verim, že teraz to už bude ok ak budem mať // určite dám vedieť 🙂 veľmi ti držím palce, nech je to šťastný 10ty marec 😀
@guga79 ano dr zo zdravotného hľadiska nevidí dôvod prečo čakať ak sa ja cítim psychicky ok 😉

guga79
10. aug 2015

@lavender84 juuuj, tíško Ti závidím a veľmi Ti to prajem, aby to vyšlo.....mňa čaká kontrola 31.8. a pevne verím, dúfam, a chcela by som počuť tiež, že nemusíme dlhšie čakať...... uvidíme....... 😅 😝

ivlo
10. aug 2015

@lavender84 Ahoj, takze doktorka ti povedala, ze vlastne po druhom cykle mozte ist na to. No mne v nemocnici hovorili najskor po 4 mrche. Zaujimave kazdy hovori inak.

guga79
10. aug 2015

Žienky, chcem sa vás opýtať takú mierne intímnu otázočku....... nezostalo vám také "menšie" bruško? Nemáte s tým problém, ja vyzerám ako tehotná 😢 , na váhe som nepribrala nič....ale to bruško tak zvláštne vykúka....... neviete, čím to môže byť? S nadúvaním nemám problém...... 😉

ivlo
10. aug 2015

@guga79 Mozno sa ti este uplne maternica nestiahla. Ja mam brucho ako predtym a doktor mi pobedal ze maternica je stiahnuta na minimum.

jankastubka
10. aug 2015

Moje brucho zial vytrcalo vzdy 😠

espoleta
10. aug 2015

@guga79 Niekedy ak su ochabnuté alebo rozostupene brušné svaly po predošlom tehotenstve, tak vtedy je bruško stale vypukle. Ja som tiež na svojej vahe ale bruško nieje ploche ako doska, ale trošku trčí 🙂

lavender84
11. aug 2015

@ivlo ano tiez som sa pozastavila nad tym,ze niekto odporuca pockat,iny vravi,ze vsetko ok... V zahranici vraj vobec neriesia 3-4 cykly pockat,proste ked je zena ok, vysledky tiez zalezi len natom ako sa psych citi a moze byt tehu kedy chce... Niekto necaka a MA sa zopakuje, ina caka a MA sa tiez zopakuje... Asi nam nikto neda recept ako a kedy to urcite vyjde, ja verim, ze je vsetko ako ma byt a teraz bude vseeetko ok 😉

guga79
11. aug 2015

@espoleta no, bola som vlastne 4x tehotná.....ale po zákroku som nemala také "bruško" ako teraz.... ale čakám aj prvú mršku, možno aj preto 😕

zuzanka2905
11. aug 2015

Ahojte ja som prekonala prvy msed abot v 12 ttv roku 2010 dalsi v r.2011 v6tt to sa nic nevyvijalonasledne som pochodila po vsetkych vysetreniach stitna hematolog potom protilatky z hemat.strany mi zistili trombofilny stav bola som rada ze sa prislo na pricinu a potom som v r.2012priviedla na svet moju dcerku....v decemri som mala biochemicke tehotenstvo vsetko zo mna vybuchalo same, v juni sa zadarilo znova hned mi nasadili injekcie bohuzial v mala som byt uz v 10tt no podla sona to nebol ani 8tt znova odislo srdiecko som tyzden po cisteni nemam qni bolesti qni nekrvacam no srdce mam ubolene ako mma nabrat silu ist do dalsieho teh.velmi by sme to chceli este raz vyskusat asi uz naposledy len mi bolo povedane ze zo srani hematologa musi byt priprava snad sa nam do do sestice podari

guga79
11. aug 2015

@zuzanka2905 držíme Ti všetky palce, aby si nabrala silu a odvahu skúsiť to ešte raz, a s úspešným koncom 😉 nepríjemností už máš dosť za sebou 😝

zuzanka2905
11. aug 2015

@guga79 no to ano dakujem pekne

lavender84
11. aug 2015

@zuzanka2905 ahoj je mi to luto kolko sisi toho musela zazit to je privela aj na kona... Obdivujem ta,ze ste to skusali,nabrali silu.. Ver,ze to uz teraz urcite spolocne zvladnete a budete kompletny 😉 aspon moj mm tak vravi este jedno a sme kompletny 🙂 no ja si vravim co takto tri? 😉 Drz sa pa.

jankastubka
11. aug 2015

Baby, co ste chodili po tych vysetreniach, nemali ste tam dlhe cakacie doby. Ja sa bojim hlavne na hematologiu a stitnu zlazu, na stitnej sa niekedy caka aj pol roka... ako to mam potom stihnut do tych 3 mesiacoch

motorolka
11. aug 2015

@jankastubka ahoj na stitnu som prvy krat cakala cca 3tyzdne, potom sa sa vzdy objednavala uz na presny termin,podla potreby, hematologicku som mala hned za jeden den,bez cakania,len vysledky trvaly cca 4tyzdne

motorolka
11. aug 2015

ahojte kocky, dnes sa mi na kontrole u dr podarilo sokovat ho...isla som pre vyvolavacku,kedze mi uz ms meska 2tyzdne tak som ju aj dostala, no sokujucejsie bolo sono, cuduj sa svete za cca 3 dni mam ocakavat ovulku, ostala som kukat ako jelen 😀 ze co,to tak neskoro? a dr sa len usmial,ze u mna ho uz nic neprekvapi 😀 cize stale som v hre, dnes dominant folikul 16,3 cize uz len trosku a mozno sa to este podari a prirodzene, keby nahodou ale nie, caka ma posledne 3-cyklove kolo na stimulovanie, cize sanca je velmi vysoka,velmi sa tesim

espoleta
12. aug 2015

@motorolka Tak to je super správa, no vidiš ani menštruáciu ku ovulke netreba. Nabehne aj bez toho, tak už len zaliezť do postele a o tyždeň sa vidime 🙂 A potom už len budeme čakať 🙂

zuzanka2905
12. aug 2015

@lavender84 aj ja som chcela tri no budem rada ked budem mat dve pri tych vsetkych problemoch dakujem aj tyvsa drz pa

lavender84
12. aug 2015

@motorolka suhlasim s @espoletou tyzden v posteli a je tu zaruceny vysledok 🙂 vies ako sa hovori ked Boh da aj motyka vystreli 😀

motorolka
12. aug 2015

@lavender84 @espoleta tak dievcata, som sa z chuti zasmiala, mate pravdu,uz dnes som muzicka nahanala a pripravila ho, ze ma najblizsi tyzden smolu 😀 len mam otazku, co myslite, skusat kazdy den,ci obden..? niekde som citala, ze kazdy druhy je optimal, aby boli silne, tak teraz neviem 😉

guga79
12. aug 2015

@motorolka hej, tiež si myslím, že tak ob deň..... 😀

espoleta
12. aug 2015

@motorolka hej všade odporučaju obdeň, ale ked jeden deň bude sex, a druhy si povieš že vydržiš, aby boli kvalitnejšie spermie na dalši deň, tak si to budeš nahovarať dovtedy dokym sa nezlomiš a aj tak sa budete milovať každý deň, lebo čo ak to prave dnes vyjde 😀 😀 hovorim z vlastnej skusenosti 😀 😀

jankastubka
12. aug 2015

@motorolka pytala som sa kamosky co chodi na stinu a ze na endokrinologii uz teraz objednavaju na februar... kokso ja neviem, co budem robit.

motorolka
12. aug 2015

@espoleta hihihi..no mozne je vsetko 😀