Ako zvládnuť priateľa, ktorý často navštevuje rodičov?
Ahojte, potrebujem asi sa len vyrozpravať a počuť vaše názory. Obaja sme po tridsiatke, bývame spolu rok. Priateľ odišiel k rodičom na dva dni, hoci bývaju len 20 km. Vôbec sa mi to nepáči, neviem si predstaviť aby hocikedy išiel k rodičom na 2-3 dni keď budeme mať deti. Vraj to potrebuje a nemôžem mu to zakazať. To ani nechcem ale nestači navštiviť ich na zopár hodín? Nič extra tam nerobí, v lete niekdy pokosí. Rodičov má vitálnych. Strašne ma to zraňuje.
Mne to tak pripadá, ze uteká od teba, žiaľ. Po roku, kedy je "najväčšia" láska, zamilovanosť, každú minútu voľnú byť spolu. Veľmi zvláštne. Ved nie ste ani manželia po 30 rokoch. Ja si to neviem predstaviť. My sa milujeme jak kone aj po 11 rokoch a chceme byť stále spolu. Môj muž je na nervy, keď ma ísť na 1-2 noci na služobku. 😁
Skus sa s nim porozprávať, keď sa vráti.
@1ryba nie sme najmladší, no určite nechcem čakať desať rokov na založenie rodiny. Nebudem s niekym len tak, aby som niekoho mala. Mám po 30-ke tak jasne, že túžim po dieťati. Na druhej strane, nič netlačím, túto tému máme vykonzultované.
Ja by som teda problém mala. Ale to je môj názor. Mám vzťah a nedovolím si ísť niekam inde spať keď je muž doma. Ani by mi to nedalo, ani jemu. Ale neviem no, tak to mame my..
Autorka, dobre rozmýšľaš. Tiež to teraz a čo najskôr. Nech nestrácaš čas. Vadí ti to teraz, potom bude dvojnásobne.
Ja ti rozumiem, mne na takomto niecom stroskotal vztah. Moj ex sice nechodil k rodicom pre rodicov, ale pre kamosov a hobby a nevahal pre to obetovat rodinu. Ale tak on tam bol viac ako doma. Za mna, vsimaj si, na akom mieste v jeho zivote si… aj nie si medzi prvymi prioritami, nechod s nim do zakladania rodiny.
@autorka kym sme nemali deti, bezne sme chodili ku svojim rodicom kazdy na 2-3 noci (mimo mesta, kde sme spolu zili) cca 2x za mesiac.
Rodicov sme mali vitalnych, nic extra sme tam nerobili. Travili sme s nimi cas a vecer chodili s kamosmi von.
Neviem vsak, ako by som reagovala, keby mam partnera, ktory to vo zvyku nema. Asi by som to obmedzila tak, aby mu to nevadilo a urobila kompromis... 1x do mesiaca na 2-3 noci..
Takze ja skor chapem tvojho partnera viac ako teba.
Nemyslim si, ze to ma suvis s tebou a nevidim dovod, aby ta to zranovalo. Jednoducho ma s rodinou iny vztah a ine zvyky ako ty.
A mozno sa chce len poriadne najest a vyspat😉
A nejde tam vecer za kamosmi a potom prespi u rodicov? Lebo pije a pod a nemoze odsoferovat domov?
Autorka najvtipnejšie je ze keby to teraz neriešiš a o 5 rokov sem pridas príspevok ze si na materskej a otec dieťaťa sa dvakrát do mesiaca spakuje k matke tak ti 95% žien napíše ze si to mala riešiť skôr a neskoro si sa zobudila
@bonboniera 👍👍👍👍
@hederamonstera nepije a kamošov tam už nemá
Nepije, kamošov nemá...tak uteká od teba...čo iné si o tom myslieť?
A co ti povie, ked sa ho na to opytas, ze preco tam chodi?
@koniarova a on tam chodi pozerat televizor s mamou? Ja netusim aky ma vztah s rodicmi a s ktorym si viac rozumie. Mozno s otcom rozobera politiku, podnikanie, pracu, firmu, ja netusim 😊. To vie autorka, ktora sice spomenula seba, ako sa tam vzdy nudila, ked tam bola, ale co tam robieva priatel a aky ma vztah s rodicmi opomenula.
@autorka Zatiaľ sú jeho rodina len jeho rodicia, súrodenci, starí rodicia.
@andreakotesova s ňou už rok býva a plánuje dieťa.
@koniarova tak potom aj jeho dieta bude jeho rodina. Partnerka bude stále len frajerka/spolubývajúca... teda ak si ju nevezme za ženu... 😅
No a ja chodim aj s detmi cez prazdniny aj na mesiac k rodicom 🙊🙈. Ja pomozem mame pozavarat, ona vari, ja si oddychnem od varenia, deri vypustime na zahradu, okupu sa v bazeniku. Cez vikendy pride muz za nami. Ideme niekam na vylet. To, ked nema dovcu on, ja som na RD. Co je na tom divne?
Ženy, keď vám to príde normálne, v poriadku. Ja sa nehádám. Autorka, nie je to normálne a daj na svoj inštinkt. Nestrácaj čas a nájdi si chlapa čo bude chcieť spať s tebou. Nie utekať k rodičom.
No je to divné, ale možno ešte sa neodpútal od domova. To môže dva tri roky trvať. Ja som síce nechodil k rodičom ale stávalo sa mi tri roky že som v rozhovore povedal, u nás doma, a mal som na mysli svoje rodné mesto alebo rodičov. No ako sa píše vo sv. Písme: A opustí matku a otca a pripúta sa k manželke.

@1ryba čoooo? Ty si dobrá srandistka.😂😂😂😂