icon

Chlap mi odmieta dávať peniaze na domácnosť a šetrí si na úkor rodiny

10. sep 2021

Zeny,co by ste robili keby vam chlap odmietal dávať peniaze na domacnost a odovodnoval to tym,ze on si setri na novu motorku,nech to teraz taham ja...lenze ja nemam z coho.

hellwant
10. sep 2021

@0silvia0 gratulujem , nech mu sluzi.🙂

anjelicek26
10. sep 2021

@hellwant ved skrina a zamykat, kluc na tvojich klucoch a proste pre neho nedostupny. To sa da vyriesit. Strach chapem, ale zasa... toto je kategoria - dieta nikdy nepustim same do skoly, lebo ho na prechode moze zrazit auto, ked sa nepozrie... no moze - ale na to som rodic, aby som ho vychovala a tisic krat mu do hlavy vtlkala, ze sa pozerat musi. To iste plati aj pre teba - budes mu vtlkat do hlavy, ze sam nesmie a zamykat.

hellwant
10. sep 2021

@anjelicek26 som tak argumentoval, ale zatial je zasadova😁

sisa_s
10. sep 2021

@ckatka ja sa opytam blbo, ale deti sa mozu vozit na motorke? 🙈

lienka.7
10. sep 2021

Aby si nahodou nesetril pre seba ci inu "masinku"👎👎👎
U kamosky toto bolo a ked ona sa financne vystavila, tak.jej muzicek oznamil ze sa rozvadza 👏👏👏

hellwant
10. sep 2021

@ckatka vyskusam😃

desore
10. sep 2021

@ivkazba To si pan Uzasny musi uvedomit. Evidentne nedokaze alebo nechce. Mna by skor zaujimalo ake su nevyhnutne rodinne vydavky, kolko penazi zostava na volnocasove aktivity, restauracie, kaviarne...atd. Mnoho zien minie mesacne cca 250E iba na seba / kozmeticka, pedikerka, manikerka, fitko s trenerom/ a rataju to za nevyhnutne vydaje. Pokial muz chce odkladat 250E na motorku, tak potom ho chapem. Rovnost musi byt, ale nesmie trpiet rodina ako celok.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
10. sep 2021

@hellwant rovnako si ublizia s hocicim inym, rovnako to treba odkladat ako vsetky ostatne nebezpecne veci.

nasasa_1
10. sep 2021

@desore ano presne tak ako vravis. Ono sa k tomu tazko vyjadruje, ked nepozans cely rozpis vydavkou a o ake vydavky sa vlastne jedna. Pochybujem, ze by ukracoval rodinu a o jedlo a fakt nevyhnutne veci len kvoli motorke. To sa mi nejak proste nevidi

autor
10. sep 2021

@vilma7 ano mame oddelene

hellwant
10. sep 2021

@cocolino234 Je logicke, ze by som to mal zamknute. Ani toto tvrdit nepomohlo zmenit jej nazor.🙂 Su dolezitejsie veci nez toto, takze netlacim na pilu.

autor
10. sep 2021

@tykat priatel

autor
10. sep 2021

@anjelicek26 on nesetri 40 tolko ma rokov

autor
10. sep 2021

@dskjhfdlkdjhl samozrejme ze davala

autor
10. sep 2021

@nasasa_1 nechcel dat napriklad dcere na pomocky do skoly

autor
10. sep 2021

@ivkazba presne tak a to on nepochopi

tncka
10. sep 2021

No to je debil. Viac nemam slov🤷‍♀️

tykat
10. sep 2021

Hm, tak priatel povinnost nema. Mate spolocne deti? Ak ano tak dat stanovit vyzivne. Inak len vystahovat, nezivit, neposkytovat servis. Ak deti nemate tak sa osamostatnit a nech si na motorku setri s niekym inym.

spadnutaslivka
10. sep 2021

ono to je vždy tak, že sa tu z celej skladačky povie len 1 dielik. A my sa potom predbiehame, ktorá čo uhádne a poskytne lepšiu radu 🙂

elizita
10. sep 2021

Toto mi rozum neberie ako to maju podaktori nastavene. My mame sice oddelene ucty, pravidelne posielame istu sumu na setrenie, ja mam nastavene nejake trvale prikazy, muz tiez, kto ide do obchodu, ten plati, keby nemam, beriem jeho kartu a nik neriesi. Keby sa ma kupovat motorka do rodiny,tak to je na nas oboch zvazit a spravit plan ako na nu nasetrit. Rovnako aj s autom. To su trochu vysoke polozky aby si to len tak niekto vymyslel, ze chce.

spadnutaslivka
10. sep 2021

@tykat spomínala tu dcéru školáčku, tak hádam je aj jeho. Nevieme kde žijú, čo všetko sa platí (nájom, hypo?), ale 700e nie je až tak málo. Ale závisí aj od kraja, či sú v meste alebo na dedine, koľko stojí dochádzanie do práce a pod. Ale nechce sa mi veriť, že 700e pre 3 ľudí je tak žalostne málo. Ale inak si myslím, že kupovať motorku, ak na to nemám, je fakt totálna kravina a sebectvo z jeho strany.

autor
10. sep 2021

@spadnutaslivka sme styria nie traja a 700 e pre 4 ludi ked len 400 su poplatky je podla mna malo

ailiba
10. sep 2021

Tak to je riadna hlúposť... Spýtaj sa ho, či je normálny. Jasne, ze keď si bola na materskej, tak všetko platil on... Ale porovnávať materskú s kúpou novej motorky-to snáď nemysli vážne? Ty si pracovala, starala sa o dieťa, on zarábal, to je normálne. Keď žije v spoločnej domácnosti, tak musí platiť aj on, resp. prispievat do spoločného rozpoctu. Navyše je to chlap... to ho máš ty vydržiavat?... Porozprávaj sa s ním... Nech si na motorku odkladá menej a nech platí doma, čo ma.

marcellka32
10. sep 2021

Takže ti ostáva 300 na stravu pre 4 ľudí? Plus drogéria, iné potreby?

janickacrazy
10. sep 2021

Veď si poziadaj o výživné na deti a to ti bude musieť platiť.

spadnutaslivka
10. sep 2021

autorka, preto hovorím, že nevieme všetko. Každopádne chlap, ktorý je taký sebec, že mu je jedno, z čoho bude jeho rodina žiť, asi nie je celkom v poriadku.

desore
10. sep 2021

Autorka, skus nam povedat viacej: nehnutelnost vlastnite na polovicu? mate este ine spolocne hnutelne alebo nehnutelne majetky? deti su priatelove? aka vysoka bola tvoja materska ( v tomto sa stracam, moje deti su uz starsie...aka je priblizna vyska jeho vyplaty? mate spolocny ucet v banke? skus zodpovedat na moje otazky a najdeme riesenie...reci typu...sebec, chrapun ti nepomozu...potrebujes konstruktivne riesenie...

zuzanockamt
10. sep 2021

@stanulienkat to je hlúposť, motorka, resp. jej údržba nie je drahý špás

spadnutaslivka
10. sep 2021

@desore nie som si celkom istá, či autorka chce od nás počuť riešenia. Skôr sa len chcela posťažovať. Je tu anonymne, pochybujem, že bude chcieť rozpitvávať svoje súkromie. Ale áno, bližšie informácie sú ku konštruktívnej rade nevyhnutné