Som divná, keď nemám sociálne siete?
Dostalo sa mi pomenovania čudná, divná (v negatívom zmysle), pretože nemám Instagram a na Facebooku nepridávam fotky. Dokonca vraj klamem, že nemám 🤣Vraj ma dokonca asi nikto nemá rád, lebo nepridávam fotky a teda asi nikoho nemám, ani len psa a som samotár. Zaskočilo ma to a zároveň som fakt prekvapená ako môže toto niekto povedať. Facebook mám, ale využívam ho len na písanie s rodinou, priateľmi... Pre mňa osobne nemá zmysel pridávať každý prd..
Som divná ja alebo ľudia okolo mňa? Fakt by ma to zaujímalo. Toto mi povedal kolega v práci.
@pralinka25 Ďakujem za Tvoj, určite odborný, posudok ☺️ pekný večer
Nie si, ani môj muž nemá účty, chodí cez môj profil😁 ak niečo potrebuje na fb, akurát jedine ma telegram to je vsetko
Úplne stačí, že to rozoberas už na štyroch stranách na Modrom koníku.
Ale si super, že nechceš konto na sociálnych sieťach.
Divny je tvoj kolega.Ja instagram nemam,na fcb pridam dva posty rocne,fotku vianocnu.Nemam potrebu tam capit co mam prave na obed a podobne.Popozeram co je nove a idem dalej…
Neboj, klídek...je nás takých viac.😉 Sme vzácne! ☝️😂
@pralinka25 To sledovanie je chaby argument len pre toho, kto si nedovidi, ani len po koniec svojho nosa a zije v uplnej nevedomosti a nema ani tusenie o tom, v akom svete zije a co sa okolo neho deje a nema rozum na to, aby uvazoval a spajal si suvislosti a chapal.
A presne takych, ti, ktori ludi sleduju, potrebuju.
Proste, len ovecky, ktore poslusne nasleduju dav.
Nie je divne ak niekto ma FB a IG a nie je divne ak to niekto nemá. Nic viac nič menej k tomu 🙂
Si šťastný člověk..a to taký čo žijú len pre drby a falešné životy na fb a pod nepochopia. Ja som FB mala x rokov,vzdy ho tak 2x do roka vymažem a mesiac mam pauzu..Teraz uz ho mam dlhšie vymazany..a normálně mi nechýba. je mi fajn a citim sa slobodne...aj preto ,ze vzdy som mala pocit ,že stále musim byt" online" akonáhle som neodpověděla už bol problém..Teraz kto chce musí zavolat na tel.a je to tak fajn...
Nie si divná. Dobre robíš. Zaberá to čas a niekedy aj nervy, lebo ľudia na sociálnych sieťach sú väčšinou zlí. Keby bolo na mne facebook a Instagram by som zrušila. Toľko falše a klamstva je na týchto dvoch sieťach, že až.
Ja som v živote nikdy na fb nebola,ani neviem, že existuje viac sociálnych sietí...a žijem...na mk dal profil vtedajší partner,keď sa narodil syn a kupovali sme fusak.. vážne som aj ja na sociálnej sieti?? Neverím...
Ja som síce na sociálnych sieťach aktívna, aj keď teda nepridávam každý jeden prd (to vadí aj mne), ale vôbec nie si divná. A zamyslieť by sa mal ten, kto ti to povedal. Každý je iný a každý vie prečo prispieva, resp. neprispieva na sociálne siete…
Prečo by mal každý vešať svoj život na "sieť"? Mne príde práve divné, keď niekto všetko hodí na plochu... Vyznanie lásky partnerovi, gratuláciu k sviatku, čo večeral, ... akú mal stolicu. Niektoré veci môžu ostať v súkromí 😉
Ja tiez nemam fb. Iba messenger a aj to z donutenia. Bola som jedina mamicka v triede ktora nemala fb a vytvarali skupinu kvoli uloham a aktualnym info. Tak mam len to. Ani instagram nemam. Som na seba hrda. Bud aj ty.
A ked vidim toho svojho chlapa furt s mobilom v ruke a tri deti okolo neho tak penim. Na klude v domacnosti to tiez nepridava. Bojujme dievcata....nedajme sa zlakat.
Ak Vám to takto vyhovuje, tak je to v poriadku. Poznám veľa ľudí, ktorí FB vôbec nemajú a sú to úplne v pohode ľudia. Proste ho nechcu. Ja sem tam pridám nejakú fotku z výletu alebo oslavy ale tiež nepovažujem za vhodné riešiť každý pre, čo sme večerali, že som mala kávičku a či kakalo dieťa trikrát či štyrikrát a tak.
Aspoň sa venuješ rodine a nie mobilu 🙂 ako mnohé mamičky. Sedia na FB aj celý deň, pridávajú fotky, pomaly z hajzla jak serú (prepáč za výraz) a určite divná ani čudná nie si. Niekedy nebolo nič a dobre bolo, lepšie bolo 🙂 načo tam budeš kŕmiť fotkami závistlivých ľudí ?
Ja som zrušil Facebook. Ak tak len v úzkom kruhu priatelov a nastaviť si súkromie tak aby ťa nevidel hocikto. Uvedomil som si to vtedy keď mi začali chodiť dopyty na priateľstvo od nepríjemných ľudí. Konik je slušná sociálna sieť a vlastne jediná kam chodím. Keď si myslia ini že si divná tak im povedz že ty to tak chceš a nikoho do toho nič nie je.
I jaaaa ,nemam nic ,ani fcb ani insta ani twitter ci ako sa to pise.. je mi 33 a vobec mi to nevadi,zrusila som ked mi bolo asi 23, pozeraju sa na mna ako keby som bola v dobe kamennej ale je mi bez toho taaaak dobre 😁 a ano vlastne na jednej soc.sieti som ,,tento kon ,,
Akoze nekedy je to aj tu na maslu,ale staci nerolovat stenu a parada 🤣
Najlepšie sú komentáre ako nemajú soc.siete ,tak MK je asi pavucia sieť 🙂
nie si divna, sme taki viaceri bez sieti
@zuzinka888 detto fungujem iba ak niečo zo škôlky pridávajú..... ja osobne to tiež nepotrebujem...
Som divná FB nemám a IG mam ale nic nepridáva žiadne fotky a viešco nevadí mi, že som divná
niekomu vadí, ze nie je pravidelne informovany o tvojom zivote 😉
Si šťastný človek!
😂😂😂iba sa zasmej...si v uplnom poriadku.
ani ja nemam fb ani instagram ci tiktok..a nepiripadam si divna🤣
@zooeynka kolegovi by som povedala, že jeho je hovno po tom co ja mama alebo nemám a ze keď bude odchádzať nech zhasne keď sa mu nepáči dovi dopo...
Autorka nie si divná, ale nechápem načo to riešiš. Ak dá niekto 200 selfie na fb asi tiež nebude normálny
Môj manžel nemá a neuznáva sociálne siete a podobne ani naše deti nemajú a ani nebudú mať sociálne siete …
majú 16,13 a 9 rokov a ani ich nepýtajú
Jediný kto má som ja
Si na sociálnej sieti aj MK je sociálna sieť a akurát si tam prispela.😉síce mám FB aj IG ,ale z dôvodu ,že tréneri mojich detí tam dávajú informácie o tréningoch súťažiach atď.Poslu síce do mailu info ,ale majú mužov mail .Ja ani neviem ako funguje IG tam mám iba jedného aj to Džudo deti.FB si síce otvorím aj si prečítam čo píšu.Ale neprispievam.MK mám tiež väčšiu časť na čítanie,ale zas tu aj prispejem

mne to tu pride ako spolok zien ktore sa potrebuju potlapkat po ramenach ako su spolu na spravnej strane a idu svorne proti nejakemu neexistujucemu prudu. zo zaciatku mi to tak neprislo ale kam dalej viac prispevkov dava autorka tym ocividnejsie je, ze nejde o kolegu ani fiktivny "natlak spolocnosti" ale o to aby dostala pochvalu. mimo ine je to cele schizofrenicke pretoze sama napisala ze FB vlastne ma.
ja mam kvanta kamosov, takmer vsetkych na roznych sietach ale vobec nemam v okoli ludi ktori by uverejnovali o sebe kazdy prd. drviva vacsina vratane mna nema ani profilovu fotku a takmer ziadne verejne prispevky.
a sledovanie ludi. jasne ze aj o tom su siete. ale sleduju vas aj pri plateni kartou. presne vedia co si kupujete, v akych restikach jete, co mate radi, kam chodite na dovolenky, telefon to iste. to sledovanie je strasne chaby argument.
vzdy ked niekto zalozi takuto diskusiu (je ich mimochodom na konikovi velmi vela) vyplynie z toho len to ze potrebuje potlapkat po ramene