Ako urobím falošný test?
Ahojte žienky dúfam ze ma nebudete mať za blázna keď si príspevok dočítate ,... 😅 mám otázku ako urobiť aby mi tehotensky test ukazoval pozitivitu? Máme s priateľom také "chladnejšie " obdobie a už si s neho pár dní uťahujem ze som tehotná meskajuca menštruácia mi k tomu pomáha 😂 chcela by som mu ukázať aj pozitívny test veľmi by som bola zvedavá na jeho reakciu .... skratka ide o to ze chcem vedieť či sa k tomu postaví ako chlap keď to príde alebo ujde od povinnosti .... baby mate nejaké typy rady ? .... budem vďačná...
Nepríde ti to tak trosku primitívne? Bud ste sa o tom rozprávali alebo nie. Alebo vieš aký má názor na to aby sa stal v dohľadnej dobe otcom alebo nevieš.
Ty chces vediet ci to on mysli vazne a chces na to pouzit klamstvo a este take... Myslis to vazne?
A to bude načo dobré? ... pokiaľ máte vo vzťahu krízu, treba to riešiť inak, nie takto pubertálne ... ja keby som bola chlap a toto mi partnerka urobí, nechám ju ... strašne detinské, trápne, nezrelé.
@mango_123
A teraz si predstav tú srandu, že budeš naozaj tehotná. 🙈 Vtipné, že?
@kayyaa inak presne, oba varianty reakcie neprinesu nic dobre. Chalan sa potesi, potom mu povie pravdu, ze ho od*bala, posle ju k vode. Druha moznost: nepotesi ho to, povie mu pravdu, ze ho od*bala, naserie sa este viac a posle ju k vode. To, ze k tomu bude za totalnu kravu je v oboch pripadoch len bonus :D
20? Ja som podla otazky myslela, ze maximalne 15. Si vobec normalna?🤦♀️
Ty máš 20 a skončila si aj strednú školu či len základku? Viac ako 15 nemáš určite. Toto by normálna dospelá žena nevymyslela. Chudák chalan. Dúfam, že sa skoro spamätá s čím chodí a bude utekať k dospelej normálnej žene.
@mango_123 ak to s tebou aj myslel vazne, po tomto klamstve uz nebude
Sorry, ale fakt takú hlúposť nerob.Nečuduj sa, že tu sa z teba ženy vysmiali.
S týmto sa nezartuje, ani sa "neoveruje" ci to myslí vážne. Lebo keď zistí že si mu klamala (a zistí to, lebo veď dokedy budeš predstierať tehotenstvo? ") tak už to asi myslieť vážne nebude
A keď mu povieš, zlato, ja som len žartovala, tak tiež s tým humorom, ak je normálny, ta niekam pošle. Pripadne keď budeš naozaj tehotná, tak si" "zažartuje "možno on a nebude už ti vôbec veriť.
@mango_123 čo už ti neplatí ani tie bagety? Potom to vážne naozaj nemyslí a čiarky kresliť nemusíš. 🙉
Uvedomuješ si, že píšeš na stránku MK, kde je xy mamičiek "snažiliek", ktorým sa nedarí otehotnieť aj keď veľmi chcú? S takou otázkou ťa tu zahrabú pod čiernu zem. 😄 Podľa mňa to je veľmi hlúpe, ale skús si kúpiť mamatesty 10 alebo pepino, tie veľmi duchujú.. mne osobne ukázali pozit aj keď som tehotná nebola. Skús si túto cestu na záchranu vzťahu ešte premyslieť, môže to dopadnúť úplne opačne ako si myslíš. 🙂
Nie je to dobrý nápad..
Ale odpoveď na otázku by som povedala že kúp si ovulačný test, ten ti ukáže 2 čiarky niekedy okolo ovulácie... Len na ňom nebude písať HCG ale LH myslím ale to chlapovi nič nehovorí.
@mango_123 ak si potrebujes falosnym testom dokazovat, ci to s tebou mysli vazne, tak si na tom fakt zle.
Uplne chory napad. Co tym akoze dosiahnes? Nakresli ich fixou a potom som zvedava na dalsi vyvoj, ked teda zisti, ze tehotna realne nie si, este len potom zistis, ako vazne to mysli. Ked zisti ze klames.
@mango_123 detinské , takéto vtipi sa nerobia . Čo bude potom?
Povieš potratila som ?
Alebo budeš sa snažiť otehotnieť ? A ak zisti pravdu sa nebojíš že pre klamstvo , manipuláciu z tvojej strany ho môžeš naozaj stratiť a nakoniec ešte aby si neostala sama a zistila že tehotná naozaj si 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Ak neveríš svojmu partnerovi, že je zodpovedný ,tak načo snim si ?
Pridavam sa k babam, si normalna, ze ta nieco take napadlo? Co ziskas tym, ze mu podstrcis tehotensky test? Potom co, budes fejkovat potrat a nechat sa lutovat a veris, ze to vas vztah nejako ozivi? Ver mi, strata dietata je tazke obdobie na psychiku a toto partnerovi spravit, ktoreho milujem spravi len uplne primitivna osoba.
Už to skúšanie že aká bude reakcia - neuznávam. Nemusím také ťahy kde nie je prirodzene správanie ale divadlo. Doslova mám na toto alergiu.
Chces vedieť reakciu na dve vymyslené čiarky. Dobre ale máj v rukáve aj reakciu na to čo bude potom. Si pripravená na to, čo urobíš, keď si to u svojho už totálne pokasles? Veď budes mať na čele nálepku nechcem konkretizovať....
Príde mi to psycho...Autorka nehnevaj sa...
@mango_123 mojmu bratovi to urobila frajerka, už im to neklapalo a brat to chcel ukončiť, ona mu poslala foto pozitívneho testu, postavil sa k tomu ako chlap a povedal teda, že aj je to pravda tak istane s ňou ale iba pod podmienkou, že s ňou pojde k lekárovi a on to potvrdí, stale sa vyhovarala, medzitým sme zistili, že fotku ktorú mu poslala bola stiahnutá z netu takže vedel už skor, že tehotná nie je ale čakal čo sa bude diať. Nakoniec asi po mesiaci mu povedala, že potratila a tak aj on vyšiel s pravdou von, že už davnejšie vedel, že klane. Nakoniec sa rozišli.
Ako decko. Len aby ťa za toto neposlal do ahoj. A potom si ten test môžeš nechať ako pamiatku na svoju hlúposť.
😁skus napisat babam co tu hadzu pozitivne testy nech ti poslu.. 😁

@mango_123 mam radu, ale neviem či sa ti bude páčiť
NEKLAM !!! To ešte žiadnemu vzťahu nepomohlo