icon

Bledne mi tehotenský test?

11. júl 2025

Mám byť 6t a neviem či mi test nebledne
Prosím poraďte mi robila som si prvý test v stredu a ten spodný dnes ráno ( piatok) a neviem či ťa spodná mi nepríde slabšia:(( čo si o Tom vy myslíte? Máte podobnú skúsenosť?

guudy
11. júl 2025

@anonym_autor pockaj, vytiahnem vestecku gulu ;)

tessa2299
11. júl 2025
@guudy

@anonym_autor pockaj, vytiahnem vestecku gulu ;)

@anonym_autor zabudla si pridat foto 🙂
@guudy ja len tolko, ze nemusis hned vrtat, ked niekto zabudne doplnit fotku do diskusie ;) presne o tomto je modry konik. Len vrtat a zhodzovat dotycne. Potom sa nemusime cudovat, preco kazda druha tema je anonymna. Kedze konik uz neni to co byval. Velmi vidim rozdiel v ludoch, ktori diskutovali napr 10rokov dozadu a ktori diskutuju teraz. 🙂

mdse
11. júl 2025

@anonym_autor v tomto týždni môže byť hcg už tak vysoko, že teho test môže začať blednúť, volá sa to "hook effect"

guudy
11. júl 2025
@tessa2299

@anonym_autor zabudla si pridat foto 🙂
@guudy ja len tolko, ze nemusis hned vrtat, ked niekto zabudne doplnit fotku do diskusie ;) presne o tomto je modry konik. Len vrtat a zhodzovat dotycne. Potom sa nemusime cudovat, preco kazda druha tema je anonymna. Kedze konik uz neni to co byval. Velmi vidim rozdiel v ludoch, ktori diskutovali napr 10rokov dozadu a ktori diskutuju teraz. 🙂

@tessa2299 nevrtam, neurazam, asi si to len nespravne pochopila. Ale to nevadi ;)
Som tu 13 rokov ;)

anonym_10565f
11. júl 2025

Ahojte žienka ja len pre istotu keďže mi dnes idú trhať zub som si spravila test hneď v limite duch vidíte to aj vy ? Mám 7 dni pred ms ešte prosím len nehejtujte pre istotu som to len spravila viem že sa ma testovať až po vynechanej ms

letfenixa
11. júl 2025
@anonym_10565f

Ahojte žienka ja len pre istotu keďže mi dnes idú trhať zub som si spravila test hneď v limite duch vidíte to aj vy ? Mám 7 dni pred ms ešte prosím len nehejtujte pre istotu som to len spravila viem že sa ma testovať až po vynechanej ms

@anonym_10565f nič nevidím.

mimi013
11. júl 2025
@anonym_10565f

@anonym_10565f tiez nic nevidim😊

andrejka1974
11. júl 2025

Toto nie je pozitívny test tehotná nie si

diewcatqoo
11. júl 2025
@anonym_10565f

@anonym_autor preco si toto robis? Ved ked vies, ze si tehotna, preco testujes dalej?

@anonym_10565f ani na jednom teste nie je ani len naznak ciarky. 7 dni pred MS je naozaj skoro, takze aj keby si bola tehotna, test ti nic neukaze aktualne.

anjelicek26
11. júl 2025

7 dni pred MS dievca... zub ti s lokalkou vytrhnu aj tehotnej, aj keby tehotna si, este cele tyzdne nie je embryo napojene na tvoj krvny obeh...toto neries.

evcagabi
11. júl 2025

Naco je dobre testovat sa opakovane?

kikusenka1
11. júl 2025

Ja som si vždy robila test ked som nedostala menštruáciu. A len jeden či už vyšiel pozitívny alebo negativny. Nemala som potrebu sa testovať viackrát

autor
11. júl 2025

Tak pardooon zabudla som pridať foto 😌 pol bjenana som k dr až 28.7 tak preto sa radšej pýtam skôr sa nedalo

krasneleto
11. júl 2025

myslim, ze kludne mozes ist.. popripade skus zavolat a vybavit termin skor

autor
11. júl 2025
@krasneleto

@krasneleto kam môžem ísť ak myslíte k doktorke tak ma dovolenku a ma objednala až toho 28

autor
11. júl 2025
@krasneleto

@krasneleto myslíte si že bledne?

bimbik07
11. júl 2025
@anonym_autor

@krasneleto myslíte si že bledne?

@anonym_autor nie , skôr si myslím že test je čerstvý ... Keď uschne riadne ako prvy,budú rovnaké.. 🙂 tešte sa z pozitívneho testu a nestresujte sa ❤️

autor
12. júl 2025
@bimbik07

@anonym_autor nie , skôr si myslím že test je čerstvý ... Keď uschne riadne ako prvy,budú rovnaké.. 🙂 tešte sa z pozitívneho testu a nestresujte sa ❤️

@bimbik07 no to dúfam a ďakujem pekne ❤️😇😊

krasneleto
13. júl 2025

Nemyslím že bledne. Myslím že je to v poriadku