icon

Duch, alebo chybný test ?

mims1520
13. aug 2018

Ahojte.
Dnes som 9DPO a kedze som netrpezliva urobila som si rano test. 4-5-6dpo ma velmi bolelo podbrusko a kríže, myslela som ze som prechladla. Akoby som sla dostat menštruáciu. Posledné 3 dni ma trapi bolesť pŕs prirovnala by som to k svalovke. Test vyšiel takto, naozaj neviem ci je chybny alebo tam ta druha čiarka v pohode je. V zapati som si robila clearblue digitálny, ktory vyšiel negatívne. Som teda trosku zmätená. Ci je naozaj prvy test len chyba, alebo rozdiel v citlivosti(prvy klasicky pepino cistlivost 10 druhý clearblue digitál 25) spravil to ze druhý vyšiel negatívny. Prve dve fotky su fotené prakticky hned po potrebe posledny asi 10-15min po. Budem rada za každý nazor 🙂

Duch, alebo chybný test ?Duch, alebo chybný test ?Duch, alebo chybný test ?
shilla23
22. aug 2018

@mims1520 moze byt ..tehotenstvo sa da zistit aj z ovu testu ze ho mas pozitivny aj ked ovu uz bola inak😊 prave mi pripominas mna aj ja som bola nato tak ze uz mi to bolo jedno uz som srala nato a myslela som si ze mi uz hrabe 🤣 a aha 2,51cm radosti 💓 bud trpezliva a pockaj ..ten vytok moze byt ten tehotensky 😊

arcanne2
22. aug 2018

@shilla23 jeej 🙂 môžem sa opýtať v ktorom týždni je robený ten ultrazvu? Ja som bola v 6+6tt a bol tam len taký červík,6mm :D

mims1520
autor
22. aug 2018

@shilla23 😍😍😍 krasne dufam ze aj mne raz bude dopriate . Mna tu asi niekto zle pochopil. Ovulacne testy som si robila na potvrdenie ovulácie , nerobila som si ho ako tehotensky. Moja otázka bola ci vtedy ked sim mala tie bolesti cez vikend mohlo to byt uhniezdovanie akebo to bolo na uhniezdovanie uz neskoro a boli to len bolesti :D

arcanne2
22. aug 2018

@mims1520 podľa mňa mohlo, veď ovulácia prebehne 1-2 dní po poz.teste, kym sa vajíčko dostane tam kam má tiez.nic nie je vylúčené,ja som prvý raz otehotnela tak bizarne, 6 dní pred ovu sme mali styk, potom išiel muž na týždeň na pánsku jazdu takže si to presne pamätám.a bum,bola som tehotnána už nič neprekvapí asi :D

mims1520
autor
22. aug 2018

@mims1520 5.8,6.8 som mala pozitívne ovul , 7.8 som uz nemerala takze ci ovul prebehla hned 7.8 Cize 24h po pozitívnom teste neviem , je možné ze by mi pozitívny vyšiel aj 7.8 ovulacia je tym padom 24-48 h po pozitívnom teste Cize sa mi to mohlo posunut a tie bolesti 16.8,17.8 a 18.8 mohlo byt uhniezdovanie ci ? Idem nato asi príliš matematicky 😂

mims1520
autor
22. aug 2018

@arcanne2 Wow 😂 to nevymyslis 🙂

arcanne2
22. aug 2018

@mims1520 je to biologia,podľa mňa sa nič nedá presne vyratat 🙂 ja som mala v čase keď som mala mať ms tiež silné bolesti, brala som aj lieky a čakala som kedy príde v plnej parade a neprišla :D

mims1520
autor
22. aug 2018

@arcanne2 ja som uz taká odovzdaná ze telepaticky provokujem maternicu ze “ no davaj uz to spusti konecne🛑 “

arcanne2
22. aug 2018

@mims1520 a na just nespusti :D aj tak si myslim že si tehotna :D

shilla23
22. aug 2018

@arcanne2 ja som naposledy bola 5+5 a to bola 2mm bodka ktorej srdiecko nebolo pocut este 💓 teraz som bola vcera a som 9+1 😊 je to krasne a tesim sa na dalsi ultrazvuk🤗 kedy mas dalsi ?
@mims1520 ta bolest moze byt uhniezdovanie ale omnoho viac boli a vystrasi este pichanie v brusku a bolest krizov co znamena rozpinanie maternice vtedy najlepsie dat magnezko a zmenit polohu na klud 🤗

arcanne2
22. aug 2018

@shilla23 ja mám ďalší až 13.9. ,teraz som momentalne 8+1, tak verím že bude všetko okej, inak tie pichlave bolesti mám teraz intenzivne, hádam prejdú

jamimka
22. aug 2018

Ahojte, 4 dni mi mešká MS. Vcera som si robila test, druha ciarka viditeľná, vid obrazok...dnes rano som robila zase, ten isty test a ciarka slaba. Vcera ma este boleli prsia, dnes uz nie, zato ma boli brucho ako na menzes. Co to?

shilla23
22. aug 2018

@arcanne2 to nejak neskoro nie ? Ci to budes mat rovno skrining? Vtedy treba odpocivat ked picha brusko

arcanne2
22. aug 2018

@jamimka a včera si robila tiež z ranneho?

arcanne2
22. aug 2018

@shilla23 ja netuším vobec, len mi povedal že mi dá knižku, neviem nič viac k tomu :D

shilla23
22. aug 2018

@jamimka moze to byt biochemicke alebo ma ... alebo jednoducho pockaj este par dni a potom testuj ak palicka nebude silniet tak to ries s doktorom lebo to moze byt aj mimomaternicove .. ale pokial nechodi mrcha stale mas nadej😊

jamimka
22. aug 2018

@arcanne2 ano.

jamimka
22. aug 2018

@shilla23 aky je rozdiel medzi biochemické a ma?

shilla23
22. aug 2018

@jamimka biochemicke je ked sa oplodnene vajicko zle uchyti a postupne sa 'pusti'.. missed abortion alebo inak MA je ked plod sa bud neuchyti alebo tvoje telo ho 'vstrebe' bud sa brani tvoje telo ze to povazuje za 'cudzie teleso' alebo je plod slaby odumrie ale nesposobi spontanny potrat ale telo plod 'pohlti'

jamimka
22. aug 2018

@shilla23 takze biochemické samo odíde, ma treba kyretaz? Tak?

shilla23
22. aug 2018

@jamimka vzdy moze nieco v tebe ostat gestacny vacok atd .. casto doktor sa snazi vyvolat sponntany potrat liekmi alebo injekciou alebo cakaju ci telo same nezacne sa cistit.. ale casto poslu hned na kyret .. je to zasah do tela ale lepsie ako keby si mala mat potom zdravotne problemy

jamimka
22. aug 2018

@shilla23 boze, zajtra si spravim iný test, ci nahodou nezosilnie. Uz sa bojim.

mims1520
autor
23. aug 2018

@arcanne2 rano som
Vstala cítila som uz nieco nedobre. BT klesla na 36.8 a asi o 2 minuty nato jatky 😩 takze ma telo naozaj krasne osalilo tento mesiac

adriannasvk
23. aug 2018

@mims1520 och to mi je luto. 🙁

arcanne2
23. aug 2018

@mims1520 faakt? Joj skoda,ale nevadi,nič nie je stratene ;) nabuduce to vyjde 🙂

mims1520
autor
23. aug 2018

@adriannasvk
@arcanne2 ja uz som nejaka apaticka ... nemam cas nad tym nejak plakať, alebo sa opúšťať (chvalabohu) fakt som sa dostala do fazy ze no co budem mat 8 psov 11 mačiek a muž sa zomna zblanzni 😂

arcanne2
23. aug 2018

@mims1520 ale prosím ta, koľko máš vlastne rokov ak sa môžem opytat? 🙂 My sme na babo čakali rok aj pol a to som aj tak prvé potratila, teraz čakám druhé a už mám strach či bude všetko v poriadku.neboj a neopustaj sa :D inak mňa to meranie teploty a sledovanie ovulacie priserne stresovalo, tak som s tym sekla a zadarilo sa 🙂

martinenka886
23. aug 2018

@arcanne2 tiez ma to meranie teploty a sledovanie ovulacie strasne stresovalo, uz som sa nejak potom zmierila s tym ze deti mi asi niesu sudene, a ked som prestala mysliet na to, sa to podarilo 🙂 Vsetko je to hlavne v hlave dievcata :D

arcanne2
23. aug 2018

@martinenka886 ja to iste, ja som zas neznášala svoju robotu,tak som chcela ísť na matersku no nedarilo sa. rozhodla som sa že dám výpoved a zmenim robotu keď dieťa sa nedarí a týždeň po podaní vypovede som otehotnela :D ale nedopadlo to dobre, druhé sme splodili 5 týždňov po kyrete na dovolenke. Veľa drinkov v ten večer a hlava vypnutá :D

mims1520
autor
23. aug 2018

@arcanne2 mam 26.. manžel tiez. Viem je to okej vek... mladi, zdraví a napriek tomu ze sa snažíme takmer rok tak nic. Jasne ze su dvojice co sa snažia 5x tak dlho preto svoju situaciu nejak nenafukujem. Len som bohužiaľ v obklopení ludi, žien, dievcat ktore naozaj doslovne jeden mesiac si povedia ze bolo by ok mat dieta a o 3 tyzdne su tehotne. A vsade, z každej strany Pocuvam “este nic? No nam sa hned podarilo....”. Preto bohužiaľ sa občas neubranim myšlienkam, čím sme iny. Bazalnu som naozaj zacala merať posledné 2 tyzdne v rámci toho ze skusim, aspon budem vediet, ako to cele funguje. Jedine co si strážim ovulaciu testami a mesiac na odporúčanie známej lekárky berem inofolic. Nemyslim, ze sa neuveriteľne pozorujem, nebeham po lekároch, nenútim muža k styku v konkrétny den a hodinu 😂