Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@val9 vedela som ze tento mesiac je tvoj 👶❤
@kvecinka321 čítala som, že takýto výtok môže trvať aj 3 dni a na ten tretí je ovulácia... ja si robím teraz testy 3x denne... a dávam si pozor na to, aby som fakt 2 hod predtým nepila nič.. včerajší test som mala večer takmer neg a dnes o 11:15 najsilnejšia čiarka, ale stále nie pozit. bielkový výtok mám prvý den.. okolo 17:00 zase otestujem..
@darja12 tak mne to pride veľmi skoro aj tak tak skoro po ms.. a už mám taký výtok od včera dnes teda zosilnel. A tým testom neverím tri cykly mi ukazovali že nemám ovulaciu.. preto som začala merať teplotu ale aj ta sa mi zdá byt nízka.. uvidíme.. každopádne snažíme, snažíme, snažíme 😄
@kvecinka321 áno.. verím tomu, že tie testy nie vždy ukážu ovuláciu... lebo ten LH sa produkuje v intervaloch a ked sa to nevystihne, tak žena proste nezachytí takú hladinu, aby bolo na teste vidieť silnejšiu čiarku ako kontrolnu.. ja testujem len tento mesiac a budúci už nebudem takto aktívne.
@nana8989 dakujem :*
@antonia08karabin dakujem moja :* ale pockajme par dni nech zosilnie, mohol to byt aj chybny test 🙂
@majcaalexko za mňa negativne
@trisha321 asi som si ju tam len primyslela lebo chcem aby tam bola no uvidíme čakáme kým mrcha príde
Baby dnes , pri upratovani som nasla zapotroseny tehotensky test .. ziadne doma nemam kedze som si nesledovala ovulaciu a v podstate sme sa s manzelom nejak extra nesnazili ... tak som ziaden test robit nechcela ale uz ked som ho nasla no co s nim
Kedze je to znacka one step tak asi aj keby tam boli kolajnice tomu neuverim 😂😂
Aj tam Nieco vidim aj nie ja vidim stale a uz sama sebe neverim
Ale skor nevidim 😂😂
Baby vy Nieco vidite?
@ruzicccka ja tam vidim tiež
@monika20111990 tie one step maju take sede kanaliky
Ciarky alebo ako to nazvat .. uz som sa poucila
No ja len pre istotu lebo aj ja nieco vidim nevidim sama neviem a uz si nemienim namyslat ciarky ako kedysi
Uz ma
To nebavy
@ruzicccka presne viem ako sa cítiš uplne to poznám... každý mesiac sklamanie snazime sa z manzelom uz dva roky s toho sa uz štvrtý mesiac sledujem ovulacnymi testami teplotou bazalnou znacenim grafu raz som mala aj v negative viditeľnú ciarku a nebola som nechcem ta tym odradiť to vobec nie lebo viem ako sa kazda z nas citi ked cakame cakame a dalsi mesiac nič niekedy mam pocit ze uz sa nechcem snazit uz kaslem na to ale stale znova naberiem sily a idem do toho ale bojím sa ze raz naozaj pride ten deň ze uz buden so silami na dne . Musime verit ze sa to podari aj nám. Drzim ti palce
@monika20111990
Dakujem krasne drzim palce aj ja tebe
raz nam to vyjde uvidis
Len hlavne na to treba prestat mysliet
Mne sa to darilo az ..
Na ten dnesny test😁😁
@monika20111990 neboj... ked budes na dne odrazis sa a ides zas hore ;) dnes som videla na jednej mladej babe tetovanie... mala tam napisane...."ked som na dne, zbieram perly" neviem ale celkom mi to zdvihlo naladu... tiez teraz plavam popri dne po druhom potrate, ale stale sa nejako odrazim ;)
@ruzicccka Tie tvoje testy sú vždy zaujímavé 😀
@monika1791 Heeej uz som .. dlho nerobila
Nanestastie som jeden objavila 🤦♀️😂😂
Ale neriesim ..
Pekne cakam na mrsku nech sa mozeme snazit na plno 😁😁
@joanka7 zamna negat
@hennyinnsbruck dik nebola som si ista
@ruzicccka Tak ja hlásim 1DC..som zvedavá na teploty tohto cyklu☺️✌️

Baby tak som z toho magor už celkom 🙈 som 9dc a mám priesvitný ťahavý výtok až vodnaty. Na posledné dva mesiace keď bolo sucho je ho teda dosť. Včera som si robila ovu test posledný lebo som sa rozhodla že s tým končim. Posledný mi zostal. Bol negatívny. Rovnako som si začala merať BT a mala som 36,5 je možné že mám ovulaciu?