Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@michelitta presne tak mas pravdu jednoducho sa neudrzalo vajicko a odplavilo sa s mrchou....ale co uz zaciname znova hadam sa to este podari do svadby aky som bola tehotna 🙂
@karmela
@michelitta Ja zajtra nebudem testovať (dúfam) mám ešte jeden test a chcela by som čím dlhšie počkať keby bol výsledok dobrý potom by som skúsila digi, nechcela by som už veľmi kupovať
Neskusala som,ja som skôr za tehu testy,tu na MK som čítala že tehu potvrdí aj ovu test...ale neviem
@zuzka0405 aj ja uz serem na testy..ja mam uz len tieto zavadzaky..mam este nejake ovu,ale zatial su biele 🙂 skusim piatok,dovtedy mam roboty az az..takze sa ozveme 🙂 dufam,ze kazda s pozotivnou spravou 🙂)
@peterek414 tak drzim silno palce aby si bola na svadbe tehu!!ci kedy ju mas?🙂)
@michelitta Samozrejme...info musí byť 🙂 tiež veľmi dúfam,verím a držím všetky prsty len v pozitívne správy
Ja uz tiež musím aj keď ťažko...ale vydržať... Aj testy stoja peniaze a nedá sa ich toľko kupovať...
Zuzka0405@ no teraz je ten test úplne biely síce som ho použila viac krst aj led viem že sa to nemá ale keby som bol trhu tak tam je nie?
No a test uz rozhodne robit nebudem az ked mi budu meskat a to tam uz duchovia nebudu 😀 .
@majka_3
@karmela
@sonidlov
@michelitta Ahojte baby.Tak sa Vám hlásim po 4dňoch /toľko som vydržala netestovat / Dnes som 12dpo mrcha by ''mala prísť '' o 2 dni....dnes som aj testla, ale kúpila som si už schvalne aj iný test....príkladam foto

@michelitta no moja velmi pekny duch ten posledný
@sonidlov ty tiez.Kocky podla mna mrchu uz nedostanete aj ked čakáte 😀
@zuzka0405 a tebe držím palce nech je zajtra silnejšia ta druha ciarka 😉