Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sara34valentina blahozelam je to tam teraz len kyselina listova a odychovat🙂
@archanjel007 no tomu ver,ze normalne tieto jej story ma postavili na nohy z postele😀 aj teplota klesla😀
@domci1203 no vidis to je fajn🙂
@butterfly333
Keby mi dnes nebolo zle pri vareni tak ani neviem ze som😂😂😂
@domci1203 tesim sa ze ti je lepsie
@archanjel007 beriem uz dva mes😉
Bude to uz druhe babatinko, dakujem pekne 😃
@cvikla12 dakujem a tiez gratulujem 😘
@alilka 🙈🙉🙊

@archanjel007 ďakujem 😁 za 3roky?šak by ma šľak trafil 😂😂my sa snažíme od decembra,vo februári som otehu a na konci marca mi brali vajcovod,že mimomaternicove..😁 takže zasa sa snažíme ale čo keď mi ovuloval vajecnik bez vajcovodu 😐 vo štvrtok ideme do centra snáď to nejak "posúrime" 😁
@alilka moja mama mi stale vravela lebo som bola nedockava a chcela som byt tehu ze mam byt kludna kedy to ma prist pride a tak ma to prekvapilo ze to prislo lebo som sa nastavila ze nic kazdy mesiac nic az ked som sa uplne zmierila a vyrovnala sa tak vtedy prisiel zazrak a uz je v brusku a uz sa tesime ci tu bude chlapec alebo dievca to je fuk uz teraz ho milujem najviac na svete ❤ako a mojho premna dokonaleho muzicka🙂
@archanjel007 áno to viem .ja som tiež bola v kľude keď som otehu aj teraz relatívne som ale zasa úplne nemyslieť sa na to nedá..a dupľom u mňa je ta situácia iná..ja som 4x už potratila a teraz piate bolo mimomaternicove..😕
@sara34valentina no to je super takže bude dalšie bábo. Gratulujem moja.
@archanjel007 ja len, ze kotatko nepisala, ze ide od dr., ktory sa vola Babenka. To slovo Babenku je zaciatok druhej vety. babenku pekne bilo srdiecko.
Babule JOJ ci som sa pobavila 😂😂😂 chcela som Vám napísať že som sa dočistila a ideme skúšať na novo, že držte palce... ale riešiť niekoho pseudotehotenstvo je tiež super na poobede 😂😂😂 ja to tu už dlhšie sledujem a mám ešte jedno podozrenie ... na trochu Crazy fake story ... ale čo už všetci sme nejake a niektoré baby asi fakt tak túžia až im hrabe z toho
@alika ideme sa snažiť spolu? Kedy ti konci MS?
@butterfly333 dakujem 💋 tesime sa, vy sa tiez snazite, mrzi ma co sa ti vtedy stalo, ake novy cyklus, nova nadej 😘
@sara34valentina moja ja som tu už vyše 3roky čo sa snažíme už ma to prestava bavit som z toho na nervy. Mne asi dalšie nieje súdené. S mm máme jednu dceru chcel ešte jedno no nejak to nejde.😕
@grace90701 ona ma nezaujima naj si robi co chce ....
@butterfly333 mojko daj si ocistu a klud... Dovolenku a este otehotnies.. Mysli pozitivne to je zaklad 😉telo si urci kedy ano 😇😇😇
@sara34valentina očistu?? Aku
@butterfly333 spirulinu alebo zeleny jacmen
@sara34valentina a to je čo moja nepočula som ešte o tom. Načo je to dobre.
@sara34valentina jej.takto ste vcelku rychlo zmakli či 😄👍
@milasik10 ja s pálením záhy bojujem od začiatku tehu , Radim vypiť veľmi vela vody s citrónom každý deň aj ked nepali záha , vynechať jedla kde je paradajkový pretlak paprika, menej korenit, a hlavne si všímaj co papaš a z čoho ta Páli ,, ja su tiež dávam Gaviskon, na utlmenie este aj bystrinku,,, mandle,, trosku vyššie spať :D aj ked mna teraz zasa boli veľmi chrbtica takze spím rovno 🙂 a hlavne papať menšie porcie ,,, radšej častejšie ale po menej ,, veľmi držím prsty ,,
Aj vam bolo baby ppcas tehu teplo oni vsetci doma dlhy rukav a ja som sa zobliekla do tricka na ramienka no na bomby mi teplo🙂
@archanjel007 mne bývala strašná zima a teraz už sa to zlepšuje
@paulimauli uz mam aj ja Gaviscon. Polavilo mi az tesne pred obedom a zazracne nejako samo,uz som Panadol potom nebrala. No cely den som len na Cole,tycinkach a sucharoch 😞 Co sa tyka jedla, tak ja praveze nejedavam vela, aj toho gulasu som bohvie kolko nezjedla a mala som ho s chlebom... palenie zahy som nikdy predtym nemala,takze dost ma to prekvapilo a tie krce v zaludku tiez. Vdaka za radu 😉

@sara34valentina Jeeej ďalšia tehulka gratulujem