Ide o tehotenstvo?
Ahojte. Myslíte že je tento.test pozitívny? Ďakujem

ja zial tiez nic nevidim 🤷♀️
No este vyzera dost mokry a druhu ciarku tam nevidim...
@anjelicek26 a v tomto nevidíte rozdiel?
@brissp01 tie su vsetky negativne. Ked si tehotna, bude tam poriadna silna ruzova ciarka.
Všetky negatívne
Vsetky su negativne, ciarka má byt v testovacom poli blizsie ... držím palce nabuduce ;)
@brissp01 Nie.
my netusime kedy si ovulovala a kedy bol styk a hlavne uz ti meska menstruacia? ak si testovala prilis skoro, tak sanca tam este je a moze to byt zajtra inak ale aj nemusi - tieto testy su zial vsetky negativne 🥲 drzim paste!
Negatívne. Ta druha "čiarka" je len miesto, ktoré je prilepené a teraz sa ti odlepilo, keďže je premoceny test. Za "pozitívnych" okolností by ta čiarka bola bližšie.
@brissp01 asi nie zial
@leuska1991 ani tento?
Žiaľ všetky negatívne, počkaj dva tri dni a ak ms nepríde skus test stačí jeden podľa návodu z ranného mocu
@brissp01 nie,meska ti menzes?ja som sice mala uz pred menzesom mala pozitivny test,ale u teba to tak nemusi byt. Dlho sa snazite o babo?
Ahojte baby chcem sa spýtať či už mal niekto takú skúsenosť ma stelerizaciu a mešká mi nenzes nigdy pre tím som stim nemala problémi stále som mala pravidelni menzes je tomu už 4 roky co som podstúpila ten zákrok a mala som naposledy menzes 14.9.ak správne počítam tak mi už 3 dní meškajú je možné že by som bla tehotná??? Ale stala sa mi taka vec ze mam secke príznaky ako keby som bola tehotna a dneska ráno sa mi stala taka vec ze som fakt pri cikani trosku pustila krv ale nič viac viete mi poradiť kto mal už takú skúsenosť???
@emy123 styri dni nie je vela a dnes si uz trosku krvacala... pockaj este, ci sa menstruacia nerozbehne. Otehotniet po sterilizacii (hlavne ak je uz roky dozadu) je skutocne nepravdepodobne. Ked sa nerozbehne, treba test spravit.

Osobne tam nič nevidím.