icon

Je malý penis príčinou toho, že sa nám nedarí splodiť dieťa?

neockujem28
7. apr 2020

Je to trapne als neviem kde to mam rozoberat. Moj priatel je uzasny, snazime sa o dieta, ale ked som sa do neho zamilovala tak som netusila o jednej veci... Ma ho strasne maly... Snazila som sa to nebrat ako tragediu a naucila sa s tym zit ale nemoze to byt pricina ze nemozme mat dieta? Dakujem Vam. Please dont hate.

jajko22
7. apr 2020

@neockujem28 je to proste minipenis, ma to viac muzov. Mala som takych klientov v praci.

jajko22
7. apr 2020

@neockujem28 je to asi jedina metoda ktoru dovoluje aj Cirkev, teda sa povazuje za etickú zhruba, je to taka mensia pomoc k oplodneniu, dnes su uz aj ine eticke cesty k oplodneniu.

brita7777
7. apr 2020

https://www.health.com/condition/sexual-health/...

daj si do google translator ked tak 🙂

retatka
Autor odpoveď zmazal
23121974
7. apr 2020

Profil založený dnes,zase sa tu niekto nudí a trolluje tu 🙊

ssandyy
7. apr 2020

@eveblond bože ty čo si za tak primitívnu povrchnu a hnusnu ženu? Fuj

ave17
Autor odpoveď zmazal
lindusss2016
7. apr 2020

@jaskolka priemer je 10-12? To vazne? Odkial taka statistika? Ako meriam, tak meriam, ja neviem, ci som uz videla 10 cm penis 😂

dopolbokaodrata
7. apr 2020

@neockujem28 aj ste to riešili s odborníkmi? Keďže problém môže byť u teba. Ešte si dovolím podotknúť že veľkosť nesúvisí s plodnosťou, ale teba tá veľkosť asi trápi aj z iných dôvodov, než je počatie a to nie je veľmi dobré.

ptmt1011
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
8. apr 2020

@lindusss2016 priemer v erekcii, nie bez nej.

jaskolka
8. apr 2020

@retatka vidíte, a @linduss 2016 nevidela ani ten 10 cm priemer. Co je samozrejme pravda, keďže tých 10 cm je tak u 14 ročného chlapca, dospelý muž má viac, len sa mi zdalo, že to autorku ukludni, keď bude vidieť, že tak 10 cm v erekcii je normálne

karolinakr
8. apr 2020

Ja by som sa s nim rozišla, ma obrovske šťastie, že stretol ženu ako si ty. Ty budeš nejaky poklad

martul
8. apr 2020

@eveblond jemu je ťažko zmerať penis, tebe rozum

katkabg
8. apr 2020

Tu sa niekto dobre nudi 😂😂😂😂 podla mna len caka na to kedy jej (alebo jemu)napiseme aby hodila foto 😂

h2
8. apr 2020

@jajko22 "Mala som takych klientov v praci." ???
Môžem sa opýtať, akú máš prácu? 😁

eliska13
8. apr 2020

@h2 tiež mi hneď fantázia začala pracovať na plné obratky😊asi bude zdravotnicka

h2
8. apr 2020

@eliska13 To mi tiež ako prvé napadlo, ale v takom prípade by asi napísala "pacientov".

lindusss2016
8. apr 2020

@jaskolka samozrejme pisem o priemere v erekcii, lebo 10 cm je na priemer dost malo, tych 12 na uvazenie, ale 10 cm v erekcii som osobne este nevidela 😂 cize podla teba som videla len nadpriemerne velkosti.

macekovam
Autor odpoveď zmazal
lindusss2016
8. apr 2020

@jaskolka no len opakujem, ze ja som nevidela tak maly penis 10 cm, nie ze az 10 cm 😂 ja osobne by som sa s tou velkostou nezmierila, pre mna je sex dolezity, asi po prvom pokuse by som sa rychlo odlubila a to sa nepovazujem za povrchnu, ale partneri su musia rozumiet aj po tejto stranke

jaskolka
8. apr 2020

@lindusss2016 myslím, že som to vysvetlila vyššie, pri odpovedi@retatka. Ako to bolo myslene, stačí pozriet

jaskolka
8. apr 2020

@macekovam bolo to vysvetlene vyššie, ako som to myslela. Pri odpovedi užívateľke @retatka

jaskolka
8. apr 2020

@lindusss2016 tak potom sme sa len zle pochopili 🙂. Bolo to vysvetlene, že v podstate bolo tých 10 cm na ukludnenie autorky.

lindusss2016
8. apr 2020

@jaskolka ale hej, ja chapem, ze si ju chcela utesit. Len neverim, ze to je statisticky spravne..

eliska13
8. apr 2020

@h2 možno je sexuálna koučka😊

stanulienkat
8. apr 2020

Praaaazdninyyyyyy. To je nuda,ze?

jaskolka
8. apr 2020

@lindusss2016 veď ja viem, že priemer dospelého chlapa je viac 😃😃.

jaskolka
8. apr 2020

@h2 mohla robiť na urologii.A dokonca napríklad nám na, škole hovorili, že nemáme ľudí v nemocnici volať pacient, ale klient. Čiže môj tip je, že to bude sestra, alebo doktorka na urologickom oddelení.

evickamamicka
8. apr 2020

@neockujem28 ahoj ja som si myslím ze vôbec vtom nehrá veľkosť, skôr možno ako ma šikovné spermie atď.... Ja neviem koľko sa o dieťa pokúste ale ja som mala svojho ex s veľkým fak veľkým pindikom a trvalo nám 2r než som otehotnela. Terajší môj manžel ho ma omnoho menší ako ex a otehotnela som 2x za sebou hnedt vten mesiac ako sme začali skúšať. Ako sa povie na prvý sup 😉. Pokiaľ susate u z dlksie skôr by som riešila nie veľkosť ale skôr či nieje chyba niekde inde. Kľudne to môže byť aj psychika kľudne aj s tvojej strany keď to chcete veľmi vtedy sa niekedy nedarí. Môj názor.