Je malý penis príčinou toho, že sa nám nedarí splodiť dieťa?
Je to trapne als neviem kde to mam rozoberat. Moj priatel je uzasny, snazime sa o dieta, ale ked som sa do neho zamilovala tak som netusila o jednej veci... Ma ho strasne maly... Snazila som sa to nebrat ako tragediu a naucila sa s tym zit ale nemoze to byt pricina ze nemozme mat dieta? Dakujem Vam. Please dont hate.
@neockujem28 je to asi jedina metoda ktoru dovoluje aj Cirkev, teda sa povazuje za etickú zhruba, je to taka mensia pomoc k oplodneniu, dnes su uz aj ine eticke cesty k oplodneniu.
https://www.health.com/condition/sexual-health/...
daj si do google translator ked tak 🙂
Profil založený dnes,zase sa tu niekto nudí a trolluje tu 🙊
@jaskolka priemer je 10-12? To vazne? Odkial taka statistika? Ako meriam, tak meriam, ja neviem, ci som uz videla 10 cm penis 😂
@neockujem28 aj ste to riešili s odborníkmi? Keďže problém môže byť u teba. Ešte si dovolím podotknúť že veľkosť nesúvisí s plodnosťou, ale teba tá veľkosť asi trápi aj z iných dôvodov, než je počatie a to nie je veľmi dobré.
@lindusss2016 priemer v erekcii, nie bez nej.
Ja by som sa s nim rozišla, ma obrovske šťastie, že stretol ženu ako si ty. Ty budeš nejaky poklad
Tu sa niekto dobre nudi 😂😂😂😂 podla mna len caka na to kedy jej (alebo jemu)napiseme aby hodila foto 😂
@jaskolka samozrejme pisem o priemere v erekcii, lebo 10 cm je na priemer dost malo, tych 12 na uvazenie, ale 10 cm v erekcii som osobne este nevidela 😂 cize podla teba som videla len nadpriemerne velkosti.
@jaskolka no len opakujem, ze ja som nevidela tak maly penis 10 cm, nie ze az 10 cm 😂 ja osobne by som sa s tou velkostou nezmierila, pre mna je sex dolezity, asi po prvom pokuse by som sa rychlo odlubila a to sa nepovazujem za povrchnu, ale partneri su musia rozumiet aj po tejto stranke
@lindusss2016 myslím, že som to vysvetlila vyššie, pri odpovedi@retatka. Ako to bolo myslene, stačí pozriet
@lindusss2016 tak potom sme sa len zle pochopili 🙂. Bolo to vysvetlene, že v podstate bolo tých 10 cm na ukludnenie autorky.
@jaskolka ale hej, ja chapem, ze si ju chcela utesit. Len neverim, ze to je statisticky spravne..
Praaaazdninyyyyyy. To je nuda,ze?
@lindusss2016 veď ja viem, že priemer dospelého chlapa je viac 😃😃.
@neockujem28 ahoj ja som si myslím ze vôbec vtom nehrá veľkosť, skôr možno ako ma šikovné spermie atď.... Ja neviem koľko sa o dieťa pokúste ale ja som mala svojho ex s veľkým fak veľkým pindikom a trvalo nám 2r než som otehotnela. Terajší môj manžel ho ma omnoho menší ako ex a otehotnela som 2x za sebou hnedt vten mesiac ako sme začali skúšať. Ako sa povie na prvý sup 😉. Pokiaľ susate u z dlksie skôr by som riešila nie veľkosť ale skôr či nieje chyba niekde inde. Kľudne to môže byť aj psychika kľudne aj s tvojej strany keď to chcete veľmi vtedy sa niekedy nedarí. Môj názor.

@neockujem28 je to proste minipenis, ma to viac muzov. Mala som takych klientov v praci.