icon

Je možné otehotnieť pri chránenom styku bez ejakulácie?

25. jún 2026

Ahojte , chcela by som sa opytat, lebo som trosku v strese. Je mozne otehotniet BEZ ejakulacie a zaroven s neposkodenym kondomom, ktory bol nasadeny od zaciatku .Otehotneli ste tak niekto?
Dakujem

kkovacovak
25. jún 2026

@anonym_autor niekto tu chýbal v škole keď sa preberalo rozmnožovanie 🤔

autor
25. jún 2026
@kkovacovak

@anonym_autor niekto tu chýbal v škole keď sa preberalo rozmnožovanie 🤔

@kkovacovak tak ja sa pytam iba preto , lebo som tu citala uz dost vela negativnych skusenosti, aj s touto formou ochrany

anonym_b79d1b
25. jún 2026

Fíha, takto ste riskovali?

kkovacovak
25. jún 2026
@anonym_autor

@kkovacovak tak ja sa pytam iba preto , lebo som tu citala uz dost vela negativnych skusenosti, aj s touto formou ochrany

@anonym_autor koľko máte rokov? Nasadený kondóm je zlá forma ochrany? Muž musí ejakulovat aby sa do vás dostali spermie. Ak neejakuloval a dokonca ste aj mali na sebe kondóm tak ako sa spermie do vás dostali?

anonym_ab6d84
25. jún 2026

@anonym_autor kondóm nie je 100% lebo sa môže pretrhnúť. S tým sú negatívne skúsenosti, i keď do veľkej miery si to spôsobia sami ľudia nesprávnym používaním. Ak má chlap nasadený kondóm od začiatku do konca a je nepoškodený tak nemáš ako otehotnieť. Čítala si tu niečo iné, lebo ja som nič také nepostrehla.

anonym_3c068e
25. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Určite nie, tam muselo zlyhať niečo iné, napríklad že to bolo druhé kolo a zo začiatku bez kondómu, len to už ľudia nepovedia...

blahaa30
25. jún 2026

Hadam to je iba trolling :D

lenka13332
25. jún 2026

@anonym_autor radšej si dal tabletku po a nesexuj ak máš stále takto stresovať

anonym_b901fa
25. jún 2026
@lenka13332

@anonym_autor radšej si dal tabletku po a nesexuj ak máš stále takto stresovať

@lenka13332 nevidim dôvod,aby si musela dať tabletku po. Mala chránený styk, bez ejakulácie, bez pretrhnutie prezervativu, nemá z čoho otehotnieť. Tabletka po nieje cukrík, ale extrémna dávka hormónov.
Ak ju to stresuje, tak nech si do budúcna porieši iný druh ochrany.

lenka13332
25. jún 2026
@anonym_b901fa

@lenka13332 nevidim dôvod,aby si musela dať tabletku po. Mala chránený styk, bez ejakulácie, bez pretrhnutie prezervativu, nemá z čoho otehotnieť. Tabletka po nieje cukrík, ale extrémna dávka hormónov.

@anonym_b901fa myslím to ironicky. Veď v jej prípade je riziko neželaného tehotenstva nulové

anonym_1b9c89
25. jún 2026
@anonym_3c068e

@anonym_autor Určite nie, tam muselo zlyhať niečo iné, napríklad že to bolo druhé kolo a zo začiatku bez kondómu, len to už ľudia nepovedia...

@anonym_3c068e alebo na zaciatku bez kondomu, a utiekla "kvapka lasky" a az tak kondóm.. @anonym_autor myslim, ze ked v tebe nebol bez ochrany vôbec a ani sa nespravil, tak neviem z coho by si mohla byt tehotna..

anonym_1b9c89
25. jún 2026
@anonym_b901fa

@anonym_b901fa mala som kamosku, co sa az tak bala otehotniet, ze brala HA, pouzivali aj kondom a este sa ani nemohol spraviť ked bol v nej.. Irónia na tom je, ze potom ked chcela otehotniet sa trápili 5 rokov :D

danica2711
25. jún 2026

@anonym_autor čo budeš mať na vysvedčení z biológie?

crazy_cat_lady
25. jún 2026

To ti tych par sekund/minut stoji za taketo stresy? 🤦

anonym_ad7173
25. jún 2026

Bežne som vedela že takto sa otehotnieť nedá. No otehotnela som neplánovane išla som na upt ktoré dopadlo horšie než zle a už mám takú traumu a som tak paranoidna ze aj tento spôsob ochrany pre mňa nie je dostatočne dôveryhodný

anonym_b14de2
25. jún 2026

Ja jednu poznám čo otehotnela bez pohlavného styku.🙄

ivicatolic
25. jún 2026

@anonym_autor dievča zlaté, chystaj kočiar

glorikarebeka
25. jún 2026

Bez semienka nieje život

glorikarebeka
25. jún 2026
@anonym_b14de2

Ja jednu poznám čo otehotnela bez pohlavného styku.🙄

@anonym_b14de2 Máriu

pasomnica
25. jún 2026

Ak majú spermie zuby a prekúšu sa z vajec na slobodu, tak hej.

anonym_a33cb2
26. jún 2026

@anonym_autor jediná ze by si počas z ducha svätého 🙈🤣🤣🤣🤣
Aké negatívne skúsenosti s toutou formou ochrany?? Neporušený kondóm bez ejakulácie je možnosť tehotenstva 0,00. Odovzdaj občiansky preukaz a nemnož sa už prosim ta. Jednobunkovych Ficovoličov tu máme už dosť.