icon

Je možné tehotensvo i napriek menzesu a negatívnemu testu?

luciarobotova
24. dec 2013

Ahojte, chcela by som sa len spytat, kamoska mala styk s priatelom, potom dostala normalne mrchu ale aj tak ju po mrche bolia prsia a mava krce v podbrusi...robila si 2 testy a negat...mate niektra s tym skusenost? A prosim normalne odpovede, dakujem...

kiki68
26. dec 2013

@muaythai ja by som sa hned objednavala a nech ti na gynde aspon po telefone povedia co mas dalej robit,keby nefunguje gynda,ze maju nejak dovolenku,tak chod na gyneko pohotovost kdesi najblizsiu. Za tie dve eura to stoji..rozlusknut tento tvrdy oriesok a mat pokoj. Vezmu Ti tam krv, asi spravia sono a uvidis...

muaythai
26. dec 2013

@kiki68 tak zajtra skusim sa mi zda že ordinuju a uvidim no nieje to ešte skoro

eliska3
27. dec 2013

@beata116 a aký bol ten menzes? Myslím, akej intenzity a koľko trval?

beata116
27. dec 2013

presne tak ako inokedy mavam...a trval 4 dni... nebolo to nejake slabe spinenie ale ani uplne silne krvacanie...

muaythai
27. dec 2013

To je v keli ordinuju až 3.1.

muaythai
27. dec 2013

Tak čo mam robit baby poradte mi prosim.

muaythai
28. dec 2013

No dnes 9dni a menzes nikde test negat tak ja už neviem
Kašlem na to asi niesom teh.

mauythai
28. dec 2013

@luciarobotova ajoj dnes som.neodolala a spravila dalsi test a zas negat no 9dni a mrcha nikde tak čim to je?dnes mi bola aj nejak divne bolela ma hlava žaludok ako na vode a nič može to byt že ju ani nedostanem a nie som tehu moze to byt ze som zabudla zobrat 3x hak ze som to nejako pokašlala?

muaythai
29. dec 2013

Všetci mi nemusite odpisovat no jedna sprava by potešila 😉

sara32
30. dec 2013

@zuzana113 ahoj, a robila si si vtedy test alebo si ako vedela ze si tehu , kedze si mala aj menzes, a aky bol? s bolestami, normalny?

sara32
30. dec 2013

@beata116 uau gratulujem ti ♥

sara32
30. dec 2013

@muaythai chod na pohotovst, povedz ze ti je zle, tam ta vysetria a prve ti vezmu krv, do pol hodky vies na 100 % ci si tehu, pretoze z odberu krvi zistia keby si Bola len 5-7den tehu, pretoze hcg sa najprv vylucuje do krvi a az potom do mocu🙂 Vela stastia !! 😉

muaythai
30. dec 2013

@sara32 na pohotovost aj ked mi nič nieje teraz mi to meška 11den ale je mi fajn žiadne priznaky no trocha ma bolel jeden vaječnik pred par dnami aj som mala jeden den špinenie ale len na toaletaku a brucho ma bolelo ako pred mrchou no terz mi je fajn.Možu to byt nejake priznaky?Prosim o odpoveda a dakujem si zlata

sara32
30. dec 2013

@muaythai vies si urobit testik? podla mojho nazoru, si spinila den ( uhniezdovanie) a ano moze boliet pri Tom aj vajecnik 🙂 mozno si tehu,,,,nemusis mat hned priznaky, bud len Rada🙂 ( ale mohla si mat v den toho spinenia aj silnu ovulaciu, aj vtedy niektore zeny spinia jeden den....) dufajme, ze si ale mala to ''uhniezdovanie'' a ze si tehu, na co cakas teda? chod do lekarne, je normalny pracovny den, a kup si citlivy test !! napis potom, drzim ti palce 😉

kofoluska
30. dec 2013

@luciarobotova Nam sa raz posmyklo. Dnes to ma pat mesiacov. :D A 12 tyzdnov by ma nikto nepresvedcil, ze som tehotna. Menzes si zil svojim vlastnym zivotom, bolo normalne, ze som ho dva tri mesiace vobec nemala. Navyse som mala vzdy okolo terminu menzesu priznaky ako pri menzese - bolest v podbrusku, bolest prs. Nemala som ranne nevolnosti ani nic co by s tehotenstvom suviselo. Alebo skor - ja som tie zaludocne problemy rozhodne nepripisovala tehotenstvu, ale skor tomu, ze sa mi spred rokov vratili problemy s travenim. Takze - ano moze byt tehotna. Najlepsie co moze urobit je ist k lekarovi. Ja som si test robila...no ty vole ved to bude 2.1. presne rok :D Som ho dala pozitivny manzelovi k narodeninam :D A to som bola v dvanastom tyzdni vtedy. :D
Jo a ocova najmladsia segra mala tych testov negativnych niekolko. Dnes tie testy maju 15 rokov :D

sara32
30. dec 2013

@muaythai napis mi Sem prvy den DC, aky dlhy mas cyklu a kedy si to mala to spinenie, ktory zhruba den Dc, skusime to rozliustit, lebo pises, ze si mala na 9Dc negativny test ci ako? mohla si mat posunutu ovulku ( ja 1mes na 25den, 2mes na 15den, 3mes na 18den 🙂

muaythai
30. dec 2013

@sara32 tak ovu som asi nemala lebo to som mala tu 7dnovu pauzu kedy mala prist mrcha no test som si robila po 9dni meškania a negat. Vieš brala som prvy mesiac HAK a nejak som zabudla zobrat 3krat tabl.a mala 4x sex naplno s manželom.No nikdy som taketo spinenie nemala tak neviem či neprišli preto lebo som tehu alebo z tej HAK že som vynechala 3tabl

muaythai
30. dec 2013

@sara32 a čo je to to DC?

muaythai
30. dec 2013

@sara32 Tak neviem no 29.11.som mala mrchu vždy mi chodi 29.teho. No a v ten den som zobrala prvu HAK a sex som mala na šiesty den potom som nejak zabudla na tabletky asi 3x ale už som ich nezobrala ale pokračovaka v uživani.Potom som mala znova 3x sex naplno.A poslednu HAK som zobrala 19.12.a čakala som mrchu no nič až asi treti den len to špinenie par kvapiek na toaletaku tak som si na 5den meškania spravila test a negat.a ešte som.mala sex 21.12 naplno čo už som mala tu pauzu tak neviem či možem by no potešilo by ma to.Dakujem za odpoved

sara32
30. dec 2013

@muaythai ok este raz,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,brala si len 1mes HAK ..? prvy tvoj mes.HAK? dc je den od prveho dann MS ( napr ja som mala teraz 27MS cize som dnes 4DC ) ok....... takze sa bojis ze si brala HAK a si tehu ?aky dlhy mavas cyklus? chranila si sa prvy tyzden? tak podla mna NIE SI tehotna............ ako teraz sorry za moje uprimne slova, '' ale beries HAK ''prvy mes, a to hned zabudnes 3dni po sebe 3x vziat tabletku? trosku nezodpovedne !! ak ti test ukazal ze nie si, tak nebudes........... skus si dat HAK ku nocnemu stoliku a kazdy vecer (napr o 22hod uzit) tak nezabudnes !! alebo rano, ak vstavas v tu istu hodinu...... takze tak , snad ti to dobre dopadne, ako si zelas 🙂

sara32
30. dec 2013

@muaythai ak beries HAK prvy mes mrcha bude do 3mes sarapatit, ja som dokonca prvy mes aj druhy mes hociekedy spinila pri HAk az na 4mes sa mi to presne upravilo, teraz Hak neberiem, lebo chceme babätko, snazime sa 3mes , ale mrcha dosla svinucha ;(

muaythai
30. dec 2013

@sara32 ano začala som no chcela by som male.Viem je to nezodpovedne.No stalo sa.Tak hak som brala prvy mesiac a cyklus mam tak 4dni.

muaythai
30. dec 2013

@sara32 a inak som sa nechranila

sara32
30. dec 2013

@muaythai tak musis na gyn a verit v to, aby si nebola, tabletky nie su dobre na vyvin, je to urcita davka hormonov, moj nazor je ten, ze prvy mes a 3 nevziat je moc....... ved uvidis .........drzim palce, daj potom vediet..........

muaythai
30. dec 2013

@sara32 ja by som sa tomu potešila no uvidim pojdem na gyn až 7.1.až vtedy ordinuju. A potom ti dam vediet.Aj ked citim že nie som.ved uvidim a dakujem za radu.A tebe držim palce.

sara32
30. dec 2013

@muaythai dakujem 🙂 napis potom .-)

muaythai
30. dec 2013

@sara32 vieš ja by som aj chcela take malinke no muž ani nie.

zuzana113
30. dec 2013

@sara32 Mala som normalne bolesti ako pri menzese , ano robila som si test ale bol pozitivny az ked som bola v 10. tom tyzdni.

sara32
30. dec 2013

@muaythai musite chciet obaja vtedy sa to podari ♥

muaythai
30. dec 2013

@sara32 tak to bude problem 😒