Jedna silná čiarka na teste, druhá slabá. Som tehotná?
robila som si tehotensky test a bola tam jedna silna adruha slabulililinka ciarocka videl ju tam aj moj priatel...za den na to som sa v noci zobudila a strasne som vracala , za den na to som si kupila dzus KUBIK ktory som neznasala mozem byt tehotna?
@ivetka2007 nieeeee, počkaj, kým vytečie
baby , syn na mna krical uz z postele, ze kde som... tak som mu dala kubika a uz spi dalej :-P
@ivetka2007 urob si tehu test len davaj pozor aby nebol po zaruke... 😀
@bambi2
ale len ak bude taky zeleny z anglicka, inym neverim...
@dejnas ale vytekanie nie je priznak tehotenstva... ale vracanie ano, musim vracat predsa....
@ivetka2007 jaké sedatívum! neviem, čo si mám šľahnúť ja, aby som dnes vôbec zaspala 😀
myslite, ze existuje nejaka sanca, ze by tuto temu niekto celu vymazal? nechcela by som sa ocitnut so svojimi vyrokmi v pondelok v Novom Case 🙂
@ivetka2007 jáj, čo všeličo v tehotenstve povyteká 😅
@ivetka2007 alebo na markize 😀
@ivetka2007 hííííííííí ...... musím rýchlo zmazať profilovú fotku 😝
@dejnas
tu ja nastastie nemam 🙂
tak čo, zatvárame?
@ivetka2007 veď vidím, ste vo výhode 😎
taaaaak uz to zo mna konecne vytieklo a mozem ist pokojne spat... od zajtra ziadnych kubikov ani jupikov, uz len kofolu... lebo ked ju milujes, nie co riesit a nebudem riskovat tehotenstvo z kubika, aj ked ma viac vitaminov a vlakniny.... aj vcera som buntosila, zajtra budem jak omacka... chuda moje dieta, zas ma bude rano budit 🙂
ok, balíme, zhasínam... kto netrafí po tme, nech si pomôže sviečkou 😀
prajem príjemnú dobrú noc všetkým a ešte príjemnejší ranný budíček 🙂
dobru noc baby, dakujem za krasnu oranzovu fotku a napad so svieckou... uzitocne ... papapa, sand sa este tu stretneme..... 🙂
Zavislacky na MK, co by ste (sme) citali, keby sem denne neprisla cerstva tlac 🙂 Nevravte ze by vam to nechybalo 😀 to sme ale komunita ... fiha, to uz je 10 stran?
Doporucujem https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/co-robit-aby-semeno-ostalo-vo-mne/ a idem si dat ruzovu tabletku, lebo mi vybuchne hlava, kava nepomohla, vsetkym krasny den 🙂
Jeziiiiiiiiiiiiiiiis 😀 😀 😀 😀 zrejme jsi nekde poznala, ze mam upal... 😀 😀 😀 😀 😲 😲 😲 😎
Ani mi nemluv, mame vsechno zatazene...jakmile vyjdu na balkon, citim jak mi hori "opaleny zadek" z patku, jen co se ho dotkne ranni paprsky od slunicka...
Ma byt skoro 40*C..ale vcera bylo v aute 43*C 😨 😨 😨

@dejnas
boze co budem teraz robit...? skusim spravit stojku, vygrcam tu kofolu aj s jupikom 🙂