Jedna silná čiarka na teste, druhá slabá. Som tehotná?
robila som si tehotensky test a bola tam jedna silna adruha slabulililinka ciarocka videl ju tam aj moj priatel...za den na to som sa v noci zobudila a strasne som vracala , za den na to som si kupila dzus KUBIK ktory som neznasala mozem byt tehotna?
tema sa volala: Ako zistim, ci som tehotna? aspon tak mi to ukazuje medzi mojimi upozorneniami...
šme še pobavili babenky vcera 😀
@ivetka2007
Za chvili nas smaznou, jsme daleko od Tematu... 😎 😎 😎
joooj, babenky, rada by som s vami vykecávala ale musím variť.... sa mi nesceeeeee 😝 pá, večer! a možno v nejakej novej veselšej téme 😀 😀 😀
@irriss, davam si smrtak, ak by som zalozila temu Posluchla som irrss a uz som po smrti, co mam robit? Mas ma na svedomi 😀 😀 😀 My byvame v lese, tiez je tu kopec ludi co z panelaku utekaju na chatu, ale je tu klud. Ale som dnes skareda, takto mimo temu, admin prepac a zakladatelka detto. Koncim, ked tak IP, porusujem pravidla, som neposlusna. 🙂
ja sa divim, ze to cele este nezmazali 🙂
dejnas ja mam uz chvalabohu navarene a poobede sa chystame dakde k vode s malym... 😀
pekny den babenky 😎
Chtelo by to zalozit Tema, kde by clovek nemel strach z prdelkovani a mazani 😉 😉 😉
Proste tema na odreagovani, kde nas nikdo nebude okrikovat... 😉
zrejme mas spatnou konvicku 😉
poradim si vybrat zde:
https://www.google.it/search?q=caffettiera+3+ta...
kočky mám dostat mrchu za 1-2 dni .. dnes sa mi objavil výtok, čo inak nemávam pred ms ... myslíte že sa mi oplatí testovať teraz poobede?? 😕 či asi až ráno že? len ja nemožem vydržať 😀
@lienkasophie teraz poobede sa ti to naozaj neoplati, precitala si si navod k testu???
oplati sa ti to o tie 2 dni rano, ak sa krvacanie nerozbehne. ale ak mas doma prebytok tehotenskych testov, kludne testuj aj 4x denne, ked nemozes vydrzat...
@ikke prebytok testov nemám, ale rada by som dnes dala mm takyto pekny darček na den otcov 😀 tak to nechám až na utorok... 😝
@liave
uz aj lucinku nam zrusili, do kelu ☹ mohol to byt taky pekny vecer 😀DD
@ivetka2007 aj druha tema je zamknuta uz.. ☹ ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@bambi2
ja som nasla uz tri podozrive zamknute 🙂
@dadka118 -ta silna ciarka by mala byt na kazdom teste-po spravnom prevedeni- je to kontrolna ciara.ak sa nezjavi, test sa nevykonal spravne/alebo test je chybny.No a ta druha ,slabsia ciarka, ktora sa ti tam objavila je naznak,ze test je pozitivny-gratulujem🙂.Ak by sa ta slabisa ciarka neobjavila, tak su dve moznosti- bud je test negativny-teda nie si tehotna ,alebo niekedy je prilis skoro na testovanie-tehot.hormon sa zacina produkovat a konahle sa oplodnene vajicko zahniezdi v maternici, co moze byt asi tak 6-12 dni po oplodneni/musi tam doputovat a "zakotvit'/.Potom tehotensky hormon stupa, koncentracia stupa kazdych 48-72 hodin(2-3dni), takze dalsim testovanim ak si tehotna bude ta druha ciarka sa tam objavi a bude silniet..

za 10 mesiacov si si este nestihla precitat navod na pouzitie? 😕
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/ano-alebo-...
rozmyslam, ci tu lepsie otazky padaju v piatok vecer, v sobotu vecer, alebo cez prazdniny... 🙄 kazdopadne, "uhorkova sezona" nehrozi...