icon

Jedna silná čiarka na teste, druhá slabá. Som tehotná?

dadka118
16. jún 2012

robila som si tehotensky test a bola tam jedna silna adruha slabulililinka ciarocka videl ju tam aj moj priatel...za den na to som sa v noci zobudila a strasne som vracala , za den na to som si kupila dzus KUBIK ktory som neznasala mozem byt tehotna?

ikke
17. jún 2012

za 10 mesiacov si si este nestihla precitat navod na pouzitie? 😕
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/ano-alebo-...

rozmyslam, ci tu lepsie otazky padaju v piatok vecer, v sobotu vecer, alebo cez prazdniny... 🙄 kazdopadne, "uhorkova sezona" nehrozi...

ivetka2007
17. jún 2012

@liave
@dejnas
volala volala, tusim len: mozem byt tehotna??? boze mne sa dnes nechcelo vstavat 🙂)))))

katka1981
17. jún 2012

@irriss, nie len viem, ze si v IT, a u nas ma byt horuco, od rana ma hlava boli, rychlo som poliala co sa dalo a som vnutri, mala je v stane v obycvacke, poobede sa pojde kupat. Ja si robim velmi slabe kavy, zeby som skusila smrtak? Tak sa neupecte, nezavidim, pekny den.

lauritka
17. jún 2012

@irriss som sa zacitala a nevedela som prestat. 😀

irriss
17. jún 2012

@katka1981

Doporucuju smrtak..proti bolesti hlavy... 😉 😉
Ja si delam uz druhy behem hodiny 🤐 🤐 🤐 🤐
Jinak my dnes nevylezame dal nez z obyvacky na WC... 😀 😀 😀 😔 😔 😔
Venku se neda....a pak je nedele, plaze jsou plne turistu, pockam si na pondeli a klid.. 😉

ivetka2007
17. jún 2012

tema sa volala: Ako zistim, ci som tehotna? aspon tak mi to ukazuje medzi mojimi upozorneniami...
šme še pobavili babenky vcera 😀

irriss
17. jún 2012

@lauritka
Ja take malokdy vezmu tema tak peclive jako tuto "dnesni" 😅 😅 😅 😅

irriss
17. jún 2012

@ivetka2007
Za chvili nas smaznou, jsme daleko od Tematu... 😎 😎 😎

dejnas
17. jún 2012

joooj, babenky, rada by som s vami vykecávala ale musím variť.... sa mi nesceeeeee 😝 pá, večer! a možno v nejakej novej veselšej téme 😀 😀 😀

irriss
17. jún 2012

@dejnas
Musime pockat na patek 😢 😢 😢 😢 😢

dejnas
17. jún 2012

@irriss škoda ☹ je aspoň večer niečo v telke? 😀 😀

katka1981
17. jún 2012

@irriss, davam si smrtak, ak by som zalozila temu Posluchla som irrss a uz som po smrti, co mam robit? Mas ma na svedomi 😀 😀 😀 My byvame v lese, tiez je tu kopec ludi co z panelaku utekaju na chatu, ale je tu klud. Ale som dnes skareda, takto mimo temu, admin prepac a zakladatelka detto. Koncim, ked tak IP, porusujem pravidla, som neposlusna. 🙂

ivetka2007
17. jún 2012

ja sa divim, ze to cele este nezmazali 🙂
dejnas ja mam uz chvalabohu navarene a poobede sa chystame dakde k vode s malym... 😀
pekny den babenky 😎

bambi2
17. jún 2012

@irriss aj som sa cudovala, ze kde trcis?????? 😉 😀

irriss
17. jún 2012

@bambi2
@ivetka2007
@katka1981

Chtelo by to zalozit Tema, kde by clovek nemel strach z prdelkovani a mazani 😉 😉 😉
Proste tema na odreagovani, kde nas nikdo nebude okrikovat... 😉

graceful9
17. jún 2012

@ursul nieee to je o.k. 😀 😀

graceful9
17. jún 2012

@liave no veď aj ja kukám, kde sme sa to ocitli 😕

katka1981
17. jún 2012

@irriss, asi sukromna. No tak si ma nezabila, po silnej kave, tlak este nizsi. 🙂

irriss
17. jún 2012

@katka1981

zrejme mas spatnou konvicku 😉
poradim si vybrat zde:
https://www.google.it/search?q=caffettiera+3+ta...

katka1981
17. jún 2012

@irriss, jednoznacne tu, akoby moja mala povedala, Kiki Helou 😀

irriss
17. jún 2012

@katka1981
Kiki Hello u nas bylo taky oblibene, dokud neuvidely pohadku 😎

katka1981
17. jún 2012

@irriss, my mame aj Mimi Helou a Macko Usko Pu 😀 😀 😀

irriss
17. jún 2012

@katka1981
Tak Pooh boty jsou neustale v mode i u mych deti... 😉
miluju detske klasiky...a dokonce ja osobne mam kazde 2.tricko a ponozky s "Micky Moussem-Disney" 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀

lienkasophie
17. jún 2012

kočky mám dostat mrchu za 1-2 dni .. dnes sa mi objavil výtok, čo inak nemávam pred ms ... myslíte že sa mi oplatí testovať teraz poobede?? 😕 či asi až ráno že? len ja nemožem vydržať 😀

ikke
17. jún 2012

@lienkasophie teraz poobede sa ti to naozaj neoplati, precitala si si navod k testu???
oplati sa ti to o tie 2 dni rano, ak sa krvacanie nerozbehne. ale ak mas doma prebytok tehotenskych testov, kludne testuj aj 4x denne, ked nemozes vydrzat...

lienkasophie
17. jún 2012

@ikke prebytok testov nemám, ale rada by som dnes dala mm takyto pekny darček na den otcov 😀 tak to nechám až na utorok... 😝

ivetka2007
17. jún 2012

@liave
uz aj lucinku nam zrusili, do kelu ☹ mohol to byt taky pekny vecer 😀DD

bambi2
17. jún 2012

@ivetka2007 aj druha tema je zamknuta uz.. ☹ ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

ivetka2007
17. jún 2012

@bambi2
ja som nasla uz tri podozrive zamknute 🙂

veriiii
17. jún 2012

@dadka118 -ta silna ciarka by mala byt na kazdom teste-po spravnom prevedeni- je to kontrolna ciara.ak sa nezjavi, test sa nevykonal spravne/alebo test je chybny.No a ta druha ,slabsia ciarka, ktora sa ti tam objavila je naznak,ze test je pozitivny-gratulujem🙂.Ak by sa ta slabisa ciarka neobjavila, tak su dve moznosti- bud je test negativny-teda nie si tehotna ,alebo niekedy je prilis skoro na testovanie-tehot.hormon sa zacina produkovat a konahle sa oplodnene vajicko zahniezdi v maternici, co moze byt asi tak 6-12 dni po oplodneni/musi tam doputovat a "zakotvit'/.Potom tehotensky hormon stupa, koncentracia stupa kazdych 48-72 hodin(2-3dni), takze dalsim testovanim ak si tehotna bude ta druha ciarka sa tam objavi a bude silniet..