icon

Kde sa má merať teplota?

rozsa
12. apr 2012

🙂 Baby teraz kde má merať ťeplota ked chceme vedieť tehotenstvo bazalnu či pod pazuhom? 🙂 prosimaspon jednu odpoved...

sisaha
Odpoveď bola odstránená
czechzuzanaba
12. apr 2012

Jeeezis, to je jasny...sak bazalni ne...od slova baza....udelas stavu a meris.... 😀

tenty
12. apr 2012

bazalnu, urcite 😉

ani3012
12. apr 2012

http://www.zdravie.sk/sz/content/721-33833/anti...

Bazálna teplota sa meria rovnakým teplomerom vždy na rovnakom mieste (pošva, konečník, pod jazykom), ráno po zobudení pokiaľ možno v rovnakú hodinu po minimálne 6 hodinovom spánku.

lucka1987
12. apr 2012

" kde ma merat ťeplota, ked chceme vediet tehotenstvo " 😕 neviem ako ty .. ale ja som tehotenstvo este nemerala teplomerom 😕

fuuha .. na mna toto je moc.. sorry nepomozem.... lebo neviem ze co vlastne chces 😕

pink_lady
12. apr 2012

@ani3012 si opravila povodnu odpoved? mne sa tak pacila 😀 😀 @rozsa ...bazalnu....ako ti uz kocky poraďyli 🙂

zuzka38
Odpoveď bola odstránená
janka_pn
12. apr 2012

ty asi nevies dobre po slovensky? ci? 😉 v pohode, ale otazka je dost nezrozumitelne polozena... 😅

traktor
12. apr 2012

..asi si inej narodnosti 😉 ..suhlasim , co napisala @ani3012 pozri jej link 😉 ..pripadne ,ak si myslela nieco ine, skus poprosit niekoho o pomoc napr. vo fotoblogoch.. a opytaj sa este raz 🙂

lenkoponka
12. apr 2012

ked tehotenstvo tak asi nie pod pazuhom.... 😉

eviq
12. apr 2012

Nie pod pazuhom. Bazalnu. Najlepsie ale bude urobit test.

radanana
12. apr 2012

žienky a napadlo vás, že tá osoba sa možno len učí slovensky? Naozaj si myslíte, že keď niekto žiada o radu potrebuje výsmech? ani 3012, teší ma, že si dala rozse odpoveď napriek nejasnej formulácii.

danu
13. apr 2012

Otazku zamykam na ziadost zakladatelky