icon

Kedy je najskôr vidieť niečo na ultrazvuku?

Včera o 15:03

Ahojte, dnes som 4+6tt ano viem skoro, bola som u Dr na kontrolu Hcg, a rozhodla sa ze spraví ultrazvuk že či náhodou, a nebolo tam vôbec nič ani náznak niečoho, objednala ma o 2 týždeň zas, a v stredu idem zase na krv na to Hcg aby mali s čím porovnať to dnešné, keďže mi vravela ze dosť dlho trvá kým im prídu výsledky. V kolkatom TT sa vám ukázalo niečo na ultrazvuku?

anjelicek26
Včera o 15:06

5+3 mal mladsi syn uz srdiecko nabehnute... Pockaj veru, zvysne deti mali v na zaciatku 6.tyzdna len tercik bez srdiecka, v osmom na kontrole uz vsetci jasne srdiecko...

autor
Včera o 15:15
@anjelicek26

5+3 mal mladsi syn uz srdiecko nabehnute... Pockaj veru, zvysne deti mali v na zaciatku 6.tyzdna len tercik bez srdiecka, v osmom na kontrole uz vsetci jasne srdiecko...

@anjelicek26 no tak to si mala riadne skoro, ja nemám ani vak, vravela ze len zvýšená výstelka že je a mam asi 5 testov s koľajnicami, tak uvidíme co to vypovie z krvi

anonym_374e1c
Včera o 15:22

@anonym_autor ja som bola teraz prvy raz 4+2, ale davno od 21.dna cyklu som mala pozitivne testy, isli Vianoce, chcela som mat istotu, ze je v maternici. HCG mi zobral hned, aj v ten den boli vysledky, mala com cez 1000 a na sone videl len zvysenu sliznicu ako pred MS a mini malu bodku, ale nebol si isty, ci je to "ono". Dalsiu kontrolu som uz mala v 8.tyzdni a uz tam bolo riadne babatko s bijucim srdieckom.