icon

Mám HCG 0-10. Som tehotná?

dianka16
25. mar 2011

Moj gynekolog mi povedal ,že nie ale ja si myslim že ano.Prosim poradte mi, už tu neistotu nemožem vydržať!

pici
25. mar 2011

pytas sa svojho gynekologa a za erudovanejsie odpovede povazujes to, co ti tu napisu na fore?ja myslim, ze on je v tejto veci asi povolanejsi... a asi tomu lepsie rozumie

maryah
25. mar 2011

mne bolo povedané, že za pozitívny výsledok sa považuje HCG vyžšie ako 40... takže musíš veriť svojmu gynekológovi... súhlasím s pici, gynekológ je gynekológ a nehovoí veci len tak, ináč by dr nebol... toť môj názor...

cervena_ciapocka
25. mar 2011

Pri takých nízkych hodnotách sa to vôbec nedá povedať. A je veľmi skoro hovoriť o tom či to tehotenstvo je alebo nie. Treba čakať či tie hodnoty budú rásť.

anjelicek26
25. mar 2011

HCG do 5 maju napr. aj niektory muzi bezne - haluz, ze? HCG do 10 mozu vykazovat aj zeny v prechode - a nie su tehotne! HCG do 15 mozu vykazovat zeny s rakovinou krcka maternice ci cystami na vajecnikoch.

HCG do 20 berie kazdy gynekolog ako negativny vysledok. Treba zajst znova na krv, ak bude stupat HCG, tak to uvidis, tam uz to bude jasne. Ak nie, tak je to negativne.

kukujka
27. mar 2011

za tehotenstvo su povazovane hodnoty nad 10 ale moja dr.napr nebrala do uvahy ked bolo 23 radsej zobrala dalsie odbery o tyzden a tam uz bolo jasne,ze cakam drobceka

frogiina
27. mar 2011

ja som bola v nemocnici s ohss po ivf a popri tom mi kazdy den robili aj testy krvi. 9. den po embryotransfere som mala hcg 54, 10. den 120 a napriek tomu mi tam hovorili, ze hladina je velmi nizka a ze zatial to nevyzera na tehotnost. Takze hcg 0-10 je skutocne velmi nizke. preto aj vacsina tehotenskych testov zacina od citlivosti 10. na druhej strane jedna babula na inom fore pisala, ze mala tusim 10. den po embryotransfere 9,4 a na 14. den uz vyse 100. takze je to asi aj dost individualne. nie je az tak dolezita hodnota ako to, ci bude rast. takze treba sledovat.

maznacik007
27. mar 2011

no ta hodnota sa za tehotenstvo nepovazuje... mne po samovolnom potrate kontrolovali hcg.. odmietla som kyretaz... a tak mi to lekar vysvetlil ono uz ked boli take hodnoty hcg 60 tak uz to bolo ok...

takze podla mna to moze max. znamenat ze mozno nieco bolo ale odislo a toto je len zbytkove hcg... otazka znie ci ci krvacala.. kolko dni je od ovulacie pripadne od ET... a aj v ktory den cyklu to bolo brane...

ale podstatna nie je uplne hodnota hcg ale co sa deje dalej.. ci hcg rastie a ako ...

kamka27
22. mar 2012

ahojte.dievcata potrebujem poradit gynekolog povedal,ze som tehotna,ale ta hodnota nestaci..
stalo niekomu,ze ta hodnota hcg isla hore.nieco take povedal aj,ze sa mohlo neskor uhniezdit..

kytykenka
22. mar 2012

ja som mala nizk hcg pri mimomaternicovom tehotenstve a to bolo cca 400 a ked som bola tehu tak to islo neskutocne rýchlo a asi na 5 tyzden som mala 2000

inguska7858
27. aug 2015

Hcg 0 10 co znamená?je to bežne u ženy ?