icon

Menzes každý mesiac, test negatívny a predsa tehotná?

livila
9. apr 2013

Je to scifi, alebo sa to moze aj v reale stat?

Strana
z2
nikinka282
9. apr 2013

Malá pravdepodobnosť, iskierka nádeje by som povedala

lutziy
9. apr 2013

ano moze sa to stat...na discovery TLC chodi dokument o takych zenach...dokonca nemali ani brucho ani nic iba zrazu zacali rodit... menstruaciu mali, testy negativne... atd...

domak2
9. apr 2013

@livila stat sa moze vselico ale je velmi mala pravdepodobnost 🙂

livila
autor
9. apr 2013

@domak2
@nikinka282
@lutziy Moja suseda toto prezila a zistila ze je tehotna, ked uz v 3 mesiaci jej zacalo byt trocha cudne a boleli ju prsia. A pri tom uz ma 3 deti!!! Takze ziadna zaciatocnicka... Normalne som tomu neverila 😲

nikinka282
9. apr 2013

@livila mala veľké šťastie, pretože mi s manželom sa snažíme aa každý mesiac sa cítim hrozne keď mi príde návšteva

livila
autor
9. apr 2013

@lutziy Boze, to je iny masaker, ako to babo vypadne na podlahu... Neuveritelne...

lutziy
9. apr 2013

@livila noo su tam rozde casti... niekedy tie zeny pili, fajcili, jedli len mc donalds...lebo ani netusili ze sa daco deje...a celyy cas az kym nezacali rodit... ved to musi byt sok zrazu take bolestipridu a nevies z coho...

livila
autor
9. apr 2013

@lutziy To naozaj, proste neuveritelne... Ved pri tehotenstve sa meni telo, zmyslanie buducej mamicky atd, viem to podla seba a nechapem, ze tie zeny nic, ale naozaj nic nezbadali...

gubcikova
9. apr 2013

môže poznám zo života 2príklady

livila
autor
9. apr 2013

@gubcikova Faaaaaaaakt? A ako to prebiehalo a ako to potom zistili?

gubcikova
9. apr 2013

@livila jedna so mnou robila a kedže bola pevná a dosť nevedela o tom.menštruácia jej chodila a ked už druhý mesiac nemala šla k dr. a bum že je v 7mes.tehotenstva.skoro odpadla.hned ju s práce vyhodili,lebo zamlčala tehotenstvo.a ona pohyby necítila lebo bábo bolo otočené dozadu.a druhá to je mm šéf tak jeho suseda.mala 45rokov,cvičila tiež pevná.nik nevedel že je tehu a ani ona sama.ked nechodila mrcha neriešila,lebo si myslela,že je v prechode.a ked tak raz cvičila.strašne ju chytili kríže a podbruško tak ju viezli na pohotovosť a tam že vy rodíte.ona nechápala vôbec čo sa deje a ked volala mužovi že ja rodím od odpadol.ony žiadne vecičky doma nič.no a akurát mm šéf oni už mali trojročného tak im dali vecičky 🤐

livila
autor
9. apr 2013

@gubcikova No ja odpadnem, takze to nie je scifi a moze sa to stat. Ja sa len preto pytam, lebo chceme babo a ja tiez cvicim, mrcha pravidelna, upravila som brutalne stravu a citim sa cudne. Ale fakt cudne, brucho mi rastie ako blazon, stale som unavena ale testy vsetky negativne. No a nepojdem s tym ku dr, este povie ze som paranoidna...

miriam1983
9. apr 2013

A koľko testov si si uz robila?

katka1981
9. apr 2013

@lutziy, prosim ta ide ti aj teraz to video? Mne nejde :(

katka1981
9. apr 2013

@livila, chod k doktorovi, povedz ze ti vysiel pozitivny test, ako ti dokaze, ze nevysiel? Nech ti urobi odber krvi a sono.

livila
autor
9. apr 2013

@miriam1983
@katka1981
Asi 5 testov za 3 mesiace.... No to je tiez riesenie s tym doktorom. Ja proste stale cakam na tie // ciarocky...

katka1981
9. apr 2013

@livila, vies co ked som raz brala HAK to bolo v auguste, proste som nedostala a nechapala som, lebo nehoda sa nestala, brala som HAK poctivo, tak som rovno isla na krv, ani som si test nerobila, skoda penazi pre studentku, HCG negativne, ze to mohlo z horucav vynechat. Dalsi mesiac som dostala normalne. To bola moja jedina vynechana v zivote okrem tehu. Neviem, ja som asi blba, ale ja by som si urobila jeden, max 2, skoda penazi 🙂 krv je smerodajnejsia a neplatim nic 🙂 A ty by si na to sono ist mala a mozno aj na gastro, mozno mas helikobaktera, ked si nafuknuta a necitis sa dobre od zaludka, resp. nemas ok travenie.

livila
autor
9. apr 2013

@katka1981 Mas pravdu, uvidim ci pride tento mesiac a potom to zacnem riesit...

lutziy
9. apr 2013

@katka1981 ano ide len trosku to trva kym sa to spusti...

katka1981
9. apr 2013

@lutziy, aj mne to potom islo, dik

ewca
9. apr 2013

kokos to video je ina supa...des... inak dievcata je to mozne...mojej starkej sa takto narodila syn... bola v praci, len jej doslo zle, tak ju poslali domov a ona tam porodila, uplne sama...

krasneleto
9. apr 2013

@livila myslim si ze to nejde... menzes aj pocas tehu moze byt.. ale test negativny a predsa tehotna to nejde.. pretoze to hcg sa proste vylucuje a nie je to mozne aby boli testy negativne... nehovorim na zaciatku... ale dlhodobo urcite nie

livila
autor
9. apr 2013

@krasneleto To iste si myslim aj ja...

krasneleto
9. apr 2013

prosim vas co je to za blbost ze si niekto kompletny. dospely a normalny nevsimne ze je tehotny? ved taketo pribehy su na topkach pomaly kazdy den ako studentka na zachode zistila ze rodi... mi chce fakt niekto nahovorit ze nosis v sebe 4 kilove dieta plus plodova voda pohyby atd.. a nevsimnes si ze si tehotna? nehovorim na zaciatku... kamoska takto do 15 tt ani netusila... ale v 7 mesiaci? tak tomu skutocne neverim

krasneleto
9. apr 2013

@livila to nie je scifi... to je nerealne... ked mas nafuknute brucho a citis sa divne... uz niekolko tyzdnov mesiacov atd... zeny mavaju ako psy takisto falosnu graviditu...

livila
autor
9. apr 2013

@krasneleto Normalne som vyplasena teraz, asi zajdem za obvodnou, nech sa na mna pozrie, vezme mi krv ci fakt nemam helicobaktera ako pisala vyssie katka 1981

krasneleto
9. apr 2013

@livila nemusis byt vyplasena... ale ked to trva niekolko mesiacov z krvi by davno vedeli ze si tehu a test by to takisto ukazal.... daj sa kompletne vysetrit

livila
autor
9. apr 2013

@krasneleto aj hlavu? 🙂

livila
autor
9. apr 2013

@krasneleto Napadlo ma ci to nie je aj tou upravou stravy, prestala som jest chlieb, je len tie krackenbroty...

Strana
z2