Môže byť tehotná aj cez čipkované prádlo?
Styk nebol.plodné dni áno.výstrek žena v košieľke, ale čipkovaná.mala ejakulát až na ruke.muž ju dráždil pred výstrekom prstami.spermie na prstoch nemal, kedže výstrek bol až potom.ale mohla byť na prstoch predejakulačná tekutina. kedže bol veľmi vzrušený. u ženy po týždni od aktu tlak na konečnik.môže byť cez čipkované prádlo, prípadne z predejakulačnej tektiny tehotná?ak nie, prečo ten tlak ma konečnik.vďaka za seriózne odpovede.nie výsmešné.
A čo si čakala? Pýtaš sa akoby si mala 15 rokov. Nechápem ako môžu dospelej žene chýbať takéto základné informácie
Akože opisovanie čipkovanej košieľky so semenom... a ak máš tlak na konečník, tak sa choď vysrať. Tlak na konečník býva vo vyššom štádiu tehotenstva
Autorka chod radšej na pohotovosť
@stellarstar neviem naco...kvoli tlaku sa to da vydrzat
@marhulka13 🙈🙈🙈ma vystrelo 🤣
To autorka mysli vazne???? A ocakavania normalnych odpovedi,ked jej prispevok je totalne mimo zdrave zmyslanie…akoze vazne??? Ak chces normalnu odpoved,v ziadnom pripade nemoze prist k otehotneniu a rada do zivota,drbnute clanky necitaj!
@bejbs123 nevravim ze vsekym clankom verim ale tento mo pride "uveritelny"
Podla mna by si mala jeden taky “uveritelny” pribeh napisat do niektoreho z tychto spomenutych medii s titulkom “Ako otehotniet cez cipkovanu kosielku”.Podla inspirujes dalsie zeny,ktore veria takymto kravinam 👏 ale ak nechces,aby ta ludia hejtovali,skus viac nemrhat svoju energiu a cas a hladaj si odborne clanky alebo literaturu
Čakám kedy ťa bude mať sloník na IG 🙈🤌
@stellarstar nemam IG takze je mi to suma fuk
Ty ju mať nemusíš 🤌
@stellarstar citat to nebudem kedze ho nemam..je mi to suma fuk ci to tam bude alebo nie...
@bejbs123 ved nikto tomu neveri iba ja.podla toho co ste tu pisali....
Ahoj, veľa možností práve v tejto chvíli nemáš...
Ak si neistá , nedockava - sprav si test 10 dpo a uvidíš.
Na tabletku po je neskoro....
Držím palce nech to dopadne, tak ako chces...
@blonde_bella ďakujem za normálnu odpoveď.aj keď skor som chcela vedieť či je takto možné otehotniet.cez koselu alebo z prstov na ktorych mohlo ale aj nemuselo nieco byt...
Ja som tomu úplne neporozumela ako to prebiehalo.
Spermie na vzduchu neprežijú, čiže ak ich mal na ruke, tak nie.
A cez košeľu. Ak si mala košeľu na sebe a pri Tom styk, tak určite áno...
A nič si tu z toho nerob.
Neviem aká je tvoja situácia, ale normálne, že niektorí rodičia sú konzervatívni, prípadne sa s deťmi moc nerozprávajú a decká potom špekulujú čo sa vlastne môže stat ...vždy je lepšie sa spýtať, ak niečomu nerozumieš..kto sa veľa pýta, veľa vie
@blonde_bella v uvodnom prispevku som to opisala.styk som nemala.
Tu je skopirovany uvodny prispevok
Styk nebol.plodné dni áno.výstrek žena v košieľke, ale čipkovaná.mala ejakulát až na ruke.muž ju dráždil pred výstrekom prstami.spermie na prstoch nemal, kedže výstrek bol až potom.ale mohla byť na prstoch predejakulačná tekutina. kedže bol veľmi vzrušený. u ženy po týždni od aktu tlak na konečnik.môže byť cez čipkované prádlo, prípadne z predejakulačnej tektiny tehotná?ak nie, prečo ten tlak ma konečnik.vďaka za seriózne odpovede.nie výsmešné.
@blonde_bella s rodicij sme sa vela rozpravali, ale na tuto temu nie.
Prepáč , ja som ten úvodný čítala, ale je pre mňa malo zrozumiteľný. Neporozumela som ako súvisela ťa košieľka napríklad...
Ak si nemala styk, tehotná nebudeš.
Spermie na vzduchu neprežijú.
@blonde_bella ze ci sa mohli dotat do posvy spermie aj cez kosielku ak bola cipkovana.ale tak zrejme nie...
Tlak na konečník ma byt priznakom tehotenstva? Som tehotná druhýkrát a tlak na konečník mám keď sa mi chce ísť na veľkú, prípadne až pri pôrode som mala. Nemyslím si,že si tehotná.
Tak už dosť, otehotnieť takto ako si opísala nemožno aj keby si bola ryba. Ukludni sa, chod do sprchy ľahni si a chod spať. A zajtra už na toto nemysli. Tehotná nebudeš tak nemusíš sa ničoho obávať
@stellarstar ďakujm za odpoved.verim, ze mas pravdu.a spat sa mi este nechce...
Nie, nie 🙂 tehotná zaručene nebudeš. 🙂 môžeš to vypustiť z hlavy 🙂
Ale perfektne, že si opatrná. Drž sa 🙂
Si naozaj taka hlúpa že si myslíš ze by sa nejaká spermia cez čipkovanú košelu dostala do tvojej maternice? Prosím ťa zobuď sa
To ta prstoval cez oblečenie? Neodhrnul? 🤣 Nabuduce vezmite kondom a poriadne si to užite. Z tohto tu si nemala asi moc osoh a ešte máš aj stresy 🤔😉