icon

Môžem byť tehotná, keď sme nemali sex?

taniknik
28. jan 2014

Ahojte,prosím o seriózne odpoveďe. Som ešte panna, v 17tich , s priatelom nechceme začať so sexom skôr ako v 18tke. Zatiaľ boli iba "ručne práce". Ale i tak sa pýtam, môžem byť tehotná??? Priateľ urobil seba a potom mňa, Mohlo sa niečo dostať aj dnu?

footballfun
28. jan 2014

🙂 na jednom blogu som na podobnú otázku videla odpoveď: "ak si p..., tak môžeš otehotnieť aj pri orálnom sexe"... lenže u teba ide iba o "ručné práce", takže FAKT NEVIEM 😨

kofoluska
28. jan 2014

@renka40 Ja viem, ze uz je tehotna. To bolo na margo toho, ze Invisible sama napisala najskor, ze si davali pozor a potom ze sa vzdy chranili. Tak preto ta poznamka 🙂)))). Proste mi to nedalo.

@lenocka123 ej veruze som nestresovala. V sedemnastich som neabsolvovala este ani rucne prace, tak som nemala z coho byt v strese. Imho - aj ked nie v skole, ale sexualnu vychovu si zobrala na starosti nasa mama, takze sme vedeli, o com to je. Tu dievcatu zjavne chybaju zakladne informacie. 🙂

lenocka123
28. jan 2014

@kofoluska to neznamena ze si z nej treba robit srandu,ked jej chybaju zakladne informacie 🙂

linda20111
28. jan 2014

@taniknik ahoj, ja ti odpoviem uplne seriozne, tehotna z takych rucnych prac mozes byt, ale sanca je mozno 1:1000000, ak by tvoj priatel po tom ako sa urobil nieco nechal na svojich rukach-prstoch a potom by sa to dostalo do teba. Nabuduce najprv nech urobi teba potom seba. Nemusi byt aky nedockavy!!!

cerez
28. jan 2014

Áno. Snáď som ťa nesklamala!

stastenka42
28. jan 2014

@taniknik tak najprv by ma zaujimalo na co si tam bola aj ty ked sa urobil sam ? A pozor urcite mozes otehotniet lebo aj niektore myšlienky a napady byvaju velmi plodne!!!

renka40
28. jan 2014

nie je to trošku blbé? myslím celkove sa pýtať na fóre či je tehotná, či môže otehotnieť...? Asi tu hľadaju Kašpirovského 😀 on by im možno povedal čo sú 😀 pardon: či sú...
Veď keď nechcú byť, nech si vezmú tabletku po Tom a keď chcú byť nič sa nedeje a určite sa to raz dozvedia 😀 najskôr z tehotenského testu a tehotenskú knižku aj tak vystavia okolo 8-10tt , a už len donosiť 7mesiacov 🙂

cerez
28. jan 2014

Aj my sme mali v škole ručné práce - špecifické, ale ani jedna sme neotehotneli. Asi to bolo tým, že nás učila učiteľka. Ty si ale mala špeciálnu hodinu ručných prác s opačným pohlavím a také sú najrizikovejšie. 😀

mirka_st
Autor odpoveď zmazal
quixina
28. jan 2014

baby, ruku na srdce, žiadna z Vás nemala v 17tich strach, že mohla otehotnieť pri všelijakých takýchto praktikách?
lebo ja som mala, takže nevidím dôvod na výsmech.

aby raz vaše sedemnásťročné dcéry-panny nekupovali v panike tehotenský test...

anatalia77
28. jan 2014

@quixina tak naco to robila?,teraz sa len bude triast ako osika,ci nie je v tom...sex nie je povinny mimochodom

quixina
28. jan 2014

@anatalia77 a kto hovorí o tom, že sex je povinný? a na čo to robila?

sakra, ženská, ty si nikdy nemala sedemnásť a chalana a hormóny na maxime? vášeň, čaro nepoznaného, vzrušenie...ja neviem, čo myslíš, na čo to asi robila?

dakedy sa kuknite na seba do zrkadla a pospomínajte si na svoje sexi začiatky a potom sa tu obúvajte do nejakého vystrašeného kuriatka.

ja som teda v sedemnástich tiež kupovala test a sex sme nemali, len, ako píše dotyčná, "ručné práce".
Bolo to niečo nové, tak som sa proste bála. A na čo som to robila? No neviem, žeby som bola celá nadržaná z môjho chlapca?

fakt nesúďte, raz môže byť Vaša dcéra v podobnej situácii (keď už si teda nespomínate na vlastné prvé skúsenosti)

lili_mia
28. jan 2014

@quixina kecy o tom, ako sa robia deti pri francúzakoch .. to boli časy 😉

anatalia77
28. jan 2014

@quixina ja som zo sexom zacala v 19-tych.Nikto nesudi,len isla do toho dobrovolne,a zda sa,ze je z toho vedla...to ako keby som ja liezla na Himalaje,a potom fnukala,ze mam omrznute prsty,atd,atd...

mamamonika
28. jan 2014

Mozes a podla mna budes cakat trojicky. 🙂

lili_mia
28. jan 2014

@taniknik Ak sa priatel robi len a len na seba, davaj si pozor, aby si sa o neho neobretela rukou. Náhoda je blbec a môže sa stať, že sa mimovoľne obtrieš prstom, síce utrieš do uteráka a potom sa vyprstuješ. Nenaháňam strach, ale náhoda je blbec, možno by to prešlo až do vagíny. Ako pubertiačka som čítala v jednej poradni, kde matka dievčaťa písala o tom, manžel si honil a šup do uteráka, blbec to ani neupratal, dievča si nevšimlo a utrelo sa. Neviem ako to dopadlo, odpoved bola, že je možné, že si dievča mohlo niečo vtlačiť aj dnu. A radšej nech sa priateľ robí do vreckovky, servítky a okamžite to zahodí do koša.

anatalia77
28. jan 2014

@lili_mia hadam najsamlepsie by bolo,keby si to kazdy robil doma sam 😉

macamac
28. jan 2014

@kleofaszkutya a ty Fico, čo v téme o sexe?? 😕
😀 😀 😀 😀

lili_mia
28. jan 2014

@anatalia77 vari si preskočila obdobie spoločného spoznávania tiel? či ked s mužom nechcete dieťa, tak si to každý robíte v samostatnej izbe? dcéra príde s týmto za tebou a ty takto, bez taktu?

anima9
28. jan 2014

@macamac To nebude čistokrvný Robo ale kríženec s Majkou z Gurunu 😅

renka40
28. jan 2014

keď sme my mali 17, tak sme vedeli, že otehotnieť sa dá len pohlavným stykom.A dokonca sme vedeli aj to, že sa nemusí, ale môže otehotnieť 🙂 @quixina nerozčuľuj sa, lebo keď dievča ovláda ručné práce, keď už sa nehanbila dať si siahnuť na p..u, tak nech sa nehanbí si všetko okolo toho naštudovať a radšej nech sa hanbí na také dačo sa pýtať!!!
Podľa otázky sa mi skôr zdá, že to dievča má skôr 13! Lebo na 17-18 rokov by vedela viac ako my všetky dokopy 🙂

anatalia77
28. jan 2014

@lili_mia nic som nepreskocila,len sa neangazujem v oblastiach zivota,kde nemam jasno.Nemam sex na jednu noc,alebo nemam "rucne"prace....mam dost starosti,a nepotrebujem sa krenkovat este obavou,ci sa predsa len daco nestalo.

iwesska
28. jan 2014

Ano, ja poznam jednu zenu, ktora otehotnela bez sexu, volala sa Panna Maria 😀 😀 Ja myslim, ze ty uz urcite budes aspon v 5.mesiaci...pomaly uz aby si vybavicku chystala 😀

andie25
28. jan 2014

@quixina ver mi, ze dnešné 17ky vedia kedy sa dá/neda otehotniet. Dokonca to vedia aj mladšie dievčatá. Toto je fakt čistá zábava a nie realita 🙂 oplodnovanie sa učí už na základnej škole.

timotea244
28. jan 2014

uuuuuf 😀

everex
28. jan 2014

:D a nezabudni aj ked semeno zjes otehotnies...:D :D

cekankacamomille
28. jan 2014

taka davka smiechu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD joooj, ale padlo na uzitok 🙂 dobru noc!

hoblinka13
28. jan 2014

baby sorry,ale robite si z nej prdel.ja som si pomyslela svoje o jej matke.kde asi spravila chybu vo vychove,ked sa dievca musi na taketo veci pytat,ktore uz davno mala vediet.len sa smejte,len aby vase dieta nedopadlo podobne

iwesska
28. jan 2014

@hoblinka13 Ja som sa o takychto veciach veru s mamou nikdy nebavila a aj tak som v jej veku vedela co a ako funguje, kedy mozem otehotniet a co robit preto aby som neotehotnela. A to bola len era casopisov. Dnes je toho plny internet. Tak si myslim, ze ked si uz vie niekto natukat stranku pre mamicky a zaregistrovat sa tam, aby sa takuto hlupost opytal, tak by mal vediet aj vyhladat v googli slovne spojenie "kedy mozem otehotniet". 🙂

lucifera
28. jan 2014

@lenocka123 no, ale toto?radsej namiesto tej nudy tu na MK nech sa ide ucit bilogiu..alebo nieco do skoly! 😝 😀 😀