Môžem otehotnieť z ejakulátu?
Píšte len, ktorá s tým máte skúsenosť. Že ste boli tehotná z ejakulatu? Ďakujem
@pralinka25 no netreba veru riskovať 🤣🤣
Teraz otazka, charakteru zasadneho: Mala si ten ejakulat vsade inde, len nie tam, kde mal byt a teba zaujima, ci aj z toho mozes nejak otehotniet?
Odpoved radia Jerevan znie, ze ak si ho nemala v plodne dni vo vagine, tak sanca je minimalna. Sice nie nulova, ale cim dalej od vaginy to bolo, tym blizsie nule to je.
Staci takto?
A z čoho iného by si chcela otehotnieť?
@moonlight1210 veľmi pekne vysvetlene 😀
Nemôžeš. Neexistuje. Podľa mna sa to ešte nikomu nestalo Môžes byť kludna 👍🤦♀️
A teraz sa hlboko zamyslam, ze uz asi viem preco spermie v reklame tak poburili bohabojny pospolity slovensky lud...
@moonlight1210 mas pocit, ze bude pochopena ta nepriama umera medzi vzdialenostou a pravdepodobnstou otehotnenia?
Ťažko povedať, vo svojom okolí nikoho takého nepoznám 🤷 čítala som pár prípadov, ale bolo to všetko v Amerike.
Ja som sa napr.len pozrela mužovi do očí, ale veľmi uprene. Na viac ako 3 minúty. Pri splne mesiaca. No a bolo. 🫄
Moje nervy,prvenstvo tohto dna
@rebrambora "Bez ejakulatu otehotnela snad len Panna Maria."
Ani tym by som si nebola taka ista.😁 To hovori len nabozenska propaganda. Jezisko bol vraj lavoboček.🙄
Autorka-nie, z ejakulatu urcite neotehotnies. To je hoax.
@h2 otehotnie po flase vodky......To je nic. Ja som tu raz citala, ze otehotnela pocas upratovania. Ze umyvala vanu zohnuta. Nuz... vselico sa stava.
Nie, otehotnieš len zo slín.
@stanulienkat 😁 Áno, aj na taký podobný vtip si spomínam.
@stanulienkat kazdopadne ak aj nie, tak respekt za to, ze to dotiahla az tak daleko s tym nabozenstvom 😄
Samozrejme, ze nie. To kde ste nabrali taku hlupost?
pri tejto otázke sa čudujem, že vieš čo slovo ejakulát znamená
Tak uz so..fakt pocula všetko😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@alexka89 aspoň dve sa tu našli čo pochopili, že som sa pomýlila. Ostatné sa smeje ďalej. Je to úbohé, keď sa niekto pomýli a sa na tom smejete a tie dve, ktoré to pochopili a sa nesmiali ďakujem
Že sa tu nájdu aj normálne.
Ale prosím ta, neber to tak osobne, tak sme sa pobavili. A vieš, tu na koňovi nikdy nevieš ci sa niekto pomýlil alebo to myslí vážne, keďže sú tu všelijaké indivíduá. Tak si sa pomýlila ,treba sa natom vedieť aj zasmiať 😉 Sranda musí byť, aj keď na chleba nebude.
Nesmejeme sa z teba ale z omylu. Sancu pobaviť cely slovenský internet nedostane kazdy. Vaz si to. Co by som ja za to dal 😁
Nie, raz do mna vstupil Duch svaty a druhykrat som zhltla semienka melona🍉😂

@petra92 😵 tak to si na vianoce isto nedam 😀