icon

Môžem otehotnieť z ejakulátu?

28. nov 2023

Píšte len, ktorá s tým máte skúsenosť. Že ste boli tehotná z ejakulatu? Ďakujem

Strana
z2
pralinka25
28. nov 2023

@petra92 😵 tak to si na vianoce isto nedam 😀

petra92
28. nov 2023

@pralinka25 no netreba veru riskovať 🤣🤣

alexka89
28. nov 2023

@emma2782 hej isto tak asi myslela len to nedotiahla v hlavičke troška... a tu sa z nej vsetke smejú jak malé deti z hiknutia..

moonlight1210
28. nov 2023

Teraz otazka, charakteru zasadneho: Mala si ten ejakulat vsade inde, len nie tam, kde mal byt a teba zaujima, ci aj z toho mozes nejak otehotniet?

Odpoved radia Jerevan znie, ze ak si ho nemala v plodne dni vo vagine, tak sanca je minimalna. Sice nie nulova, ale cim dalej od vaginy to bolo, tym blizsie nule to je.

Staci takto?

martinka13
28. nov 2023

A z čoho iného by si chcela otehotnieť?

nikka88
28. nov 2023

@viky173 🤣🤣🤣🤣

tehotna40
28. nov 2023

@moonlight1210 veľmi pekne vysvetlene 😀

marzii35
28. nov 2023

Nemôžeš. Neexistuje. Podľa mna sa to ešte nikomu nestalo Môžes byť kludna 👍🤦‍♀️

viestta
28. nov 2023

A teraz sa hlboko zamyslam, ze uz asi viem preco spermie v reklame tak poburili bohabojny pospolity slovensky lud...

viestta
28. nov 2023

@moonlight1210 mas pocit, ze bude pochopena ta nepriama umera medzi vzdialenostou a pravdepodobnstou otehotnenia?

nevenka
28. nov 2023

@galganka ja 4 🤣

miggy
28. nov 2023

Ťažko povedať, vo svojom okolí nikoho takého nepoznám 🤷 čítala som pár prípadov, ale bolo to všetko v Amerike.
Ja som sa napr.len pozrela mužovi do očí, ale veľmi uprene. Na viac ako 3 minúty. Pri splne mesiaca. No a bolo. 🫄

bejbs123
29. nov 2023

Moje nervy,prvenstvo tohto dna

stanulienkat
29. nov 2023

@rebrambora "Bez ejakulatu otehotnela snad len Panna Maria."

Ani tym by som si nebola taka ista.😁 To hovori len nabozenska propaganda. Jezisko bol vraj lavoboček.🙄

Autorka-nie, z ejakulatu urcite neotehotnies. To je hoax.

stanulienkat
29. nov 2023

@h2 otehotnie po flase vodky......To je nic. Ja som tu raz citala, ze otehotnela pocas upratovania. Ze umyvala vanu zohnuta. Nuz... vselico sa stava.

misinka0611
29. nov 2023

Nie, otehotnieš len zo slín.

h2
29. nov 2023

@stanulienkat 😁 Áno, aj na taký podobný vtip si spomínam.

rebrambora
29. nov 2023

@stanulienkat kazdopadne ak aj nie, tak respekt za to, ze to dotiahla az tak daleko s tym nabozenstvom 😄

tamaramokr
29. nov 2023

Samozrejme, ze nie. To kde ste nabrali taku hlupost?

blue_violet
29. nov 2023

pri tejto otázke sa čudujem, že vieš čo slovo ejakulát znamená

marticka92
1. dec 2023

Tak uz so..fakt pocula všetko😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
1. dec 2023

@alexka89 aspoň dve sa tu našli čo pochopili, že som sa pomýlila. Ostatné sa smeje ďalej. Je to úbohé, keď sa niekto pomýli a sa na tom smejete a tie dve, ktoré to pochopili a sa nesmiali ďakujem

autor
1. dec 2023

Že sa tu nájdu aj normálne.

tehotna40
2. dec 2023

Ale prosím ta, neber to tak osobne, tak sme sa pobavili. A vieš, tu na koňovi nikdy nevieš ci sa niekto pomýlil alebo to myslí vážne, keďže sú tu všelijaké indivíduá. Tak si sa pomýlila ,treba sa natom vedieť aj zasmiať 😉 Sranda musí byť, aj keď na chleba nebude.

hugger
2. dec 2023

Nesmejeme sa z teba ale z omylu. Sancu pobaviť cely slovenský internet nedostane kazdy. Vaz si to. Co by som ja za to dal 😁

iwesska
2. dec 2023

Nie, raz do mna vstupil Duch svaty a druhykrat som zhltla semienka melona🍉😂

Strana
z2