Na ktorý deň cyklu ste mali pozitívny tehu test?
Ahojte kočky, zaujímalo by ma, na ktorý DC ste mali pozitívny tehu test. Viem, že na testoch píšu informácie, že už 4 dni pred očakávanou menštruáciou ukážu výsledok, ale viem, že napr. aj ja som mala v očakávaný deň príchodu ms test negatívny a ducha som mala na teste až 36DC.
Ako ste na tom vy?
Ja som si robila test v 28dc a uz tam bol naznak slabulinky, na druhy den silnejsiii a 31dc uz to bolo jednoznacne.
2 dni pred príchodom sa mi už niečo nezdalo, tak som si urobila test a buuuuuuuuuuuuuuuum 😅 za 2 sekundy tam boli 2 II 😀
Ja som mala ovu az na 28DC, test som robila na 14DPO, takze v den (ne)ocakavanej mrchy, cize az 42DC...
v prom tehu som mala slabulinkeho ducha 28 DC v druhom to bolo o nieoc neskor.. ducha som mala cca 30 DC, ale bol taky slaby, ze som ho skoro nevidela..
cca na 29 DC rano. ja som mala 34-dnovy cyklus. a ukazalo sa mi to len na Mamateste, ostatne testy neukazali v tom case nic.
Dvanasty den po ovulacii, dva dni pred ocakavanym menzesom 🙂. Druha ciarka na teste bola stredne silna, ziadny duch. Test som robila rano.
ako ste tu spomínali, nemusí mat ducha na tehot. teste ani v den očakávanej menštruácie, ani pár dní po nej....je to veeeeeeeelmi individuálne, záleží aj od uhniezdenia kolko dní to trvá, tam sa všetko môže posunut aj o viac ako týžden....a záleží aj od toho ako stupa hcg, niektorej pomalšie, niektorej rýchlo....takže niekomu ukáže pozitiv už pred menzesom, niekomu v den menzesu a niekomu až po týždni meškania menzesu.....
Ja som mala zretelne 2 ciarky 2 dni po vymeskani menstruacie. Pouzila som mamatest. je naozaj spolahlivy.
cca 28DC (14DPO) - vzdy to bol az den, ked mala prist MS, aj to len duchovia, silneli az po ocakavanej MS.
Ahoj ja som mala po oplodnení už na 7 deň dve čiarky( teraz,) ale hrozne slabe....ta druhá bola len tak proti svetlu🙂)
ale pri prvom už na po 5 dnoch boli jasne dve čiarky ...a to som vedela, že som tehu. lebo som si meravala pri prvom teplotu a teda videla som na grafe že neklesa...som to tušila už 2 dni po ovulacii, že som...ale som musela čakať prave na tehu test ešte ...
Rapiclear použivam ( tam inak pišu, že už 5 deň po oplodnení) a u mna to fakt fungovalo....to ja som obe tehu takto skoro zistila...to by som asi ani do menzesu od vytrženia nevydržala...:DD
Ja som mala slabucku ciarocku na 10DPO (4 dni pred MS), 11DPO uz bola silnejsia.
Ja som dnes 14 DPO a v sobotu som mala slabú čiarku, ale nesilnie mi teraz 😒 (dnes som mala mať MS, verím, že nepríde...)

presne aj ja tak. na 28dc nic a uplne slabuckeho ducha na 35dc, ale vedela som, ze mam oneskorenu ovulku asi o 10 dni. tak si pekne testik sleduj 🙂