icon

Najpresnejší tehotenský test. Poraďte prosím

darinkazv
7. aug 2011

Žienky, dajte svoje skúsenosti s tehu testami? V ktorom týždni Vám ktorý tehu test ukázal // ? Ja som pri prvej použila Rapi Clear Classic a ukázalo mi to v 4tt. Bolo to pred vyše 5 rokmi a v poslednej dobe počúvam o Rapi Clear nie moc dobré ohlasy. Poraďte prosím 😉

katka1981
3. okt 2013

ja som si urobila len RapiClear, meskali mi 3 dni a bola som tehotna, krasne ukazal a robila som si ho o 17.hod., cize ani ranny moc som nemala.

snehulkaa8
4. okt 2013

mne ziaden test neukazal 2 ciarky ani ten najcitlivejsi a to som bola uz v 2 mesiaci taze ja niejak testom neverim xD

juditkaa
26. okt 2013

Mne vsetky ukazali dve ciarky okrem rapiclearu uZ tyzden pred menzesom myslim že pepino lacne testy z dm drogerie a mama gravi test

zuzusar
30. okt 2013

Mňa tiež oslovil Pepino-lacný a spoľahlivý, u mňa vždy na 100%.Gratulujem k tehotenstvu.

sue
31. okt 2013

Babule prosim vas,z krvi sa ako skoro da zistit tehu? Som v nemocnici a potrebujeme co najskor idealne potvrdit tehu (vyvratit snad nie) . Ms bola 10.10. Vdaka velka.

matulka_g
5. mar 2014

baby aky test by som si mala kupit, ked sice 2 mesiace od mozneho pocatia dostavam menzes nacas, ale aj tak sa bojim, ze som v tom, kedze som citala, ze mozem byt tehotna a aj dalej dostavat menstruciu..a menzes mi prave skocil..dakujem za odpoved 🙂

vikinka226
30. jún 2014

Keď sa bojíš tak si jednoznačne kúp test 🙂 Mne sa osvedčili tehotenské aj ovulačné testy Woman secret, také ružové určite kúpiš v lekárni. Presne, nesklamali.

kiki68
30. jún 2014

hovorite,ze rapiclear je shit? lebo mne vzdy spolahlivo vysiel, uplne presne. Lebo niekto nan nadava, niekto to chvali. Ja ho pouzivam uz asi 9 rokov. Samozrejme netestujem pravidelne,len ked mam dojem,ze sa nieco deje, alebo ked potrebujem vediet,ze co a ako. Lebo s muzom sa nechranime a babo by sme privitali 🙂

siminka7787
16. sep 2014

Ahojte ☺️
Tento mesiac som dostala skor menstruaciu o 2 tyzdne, to by nebolo az take cudne ako to, ze to krvacanie trvalo len jeden den, dnes uz je vlastne tyzden co mi meska menstruacia, keby som ju dostala nacas. Po skonceni toho jedneho dna krvacania ma napadlo, ze asi neni vsetko ok, kupila som si tehotensky test znacky Rapiclear v zelenom obale a boli v nom 2 testy namacacie do nadobky s mocom, urobila som si obidva a obidva vysli negativne cize jedna ciarka, zatial sa mi nestalo nic podobne s menst., vzdy som mala nacas, chystam sa ku gynekologicke na test asi to bude istejsie pretoze mam taky pocit akoby som bola tehotna , skusim este zajtra ten mamatest a pepino o nom pisete celkom pozitivne skusenosti, dakujem za info ☺️ Dobru noc dievcata

ellabella22
20. sep 2014

Mne spolahlivo 1 den po meskani menstruacie ukazal mamatest 10. teraz neviem ako na tom som 🙂 priznaky podobne ale skusala som 25DC Mamatest a je negativny, lenze to je este skoro 🙂

verucsky99
23. sep 2014

Ahojte dievčatá.My sa s priateľom tiež snažíme,a ja Vám len toľko poviem,že Pepino test úplne na pii.... mne furt ukazuje ducha ..a nič :/ Ale to sú len moje skúsenosti..Tak pekný deň Vám želám..

evittam
23. sep 2014

Clear blue digital mi krasne ukazal +2-3. Obycajny 2x druhu ciarku skoro vôbec.😉

moo
23. sep 2014

ja som si robila GS mamatest, robila si ho keď mi meškal jeden deň ranný moč ukázal riadne dve čiarky ale neverila som tak som si spravila ešte jeden na obed 😉

l3yla
24. sep 2014

Clear Blue digitálny 😉

katkaolejka
23. okt 2014

jednoznačne Mamatest Comfort, je najcitlivejší a ukázal mi teho po 2 týždňoch od otehotnenia 😀

mircalla
2. nov 2014

@nina88 dneska som prave pozerala na test asi 30 krat pri roznom svetle a roznymi lampami

miriam05
3. nov 2014

ahojte, prosím Vás, neviete mi poradiť, kde v Petržalke držia Clear Blue Digital? neviem ho zohnať, ďakujem.

sonka_miro
3. nov 2014

chcem sa opytat ak som mala ovu na 22dc je mozne ze mi na 9 den meskania vysiel negativny test? Robila som poobede a cyklus mam 28-31.

81813
18. dec 2014

Baby keby sa mi uhniezdilo embryjko okolo 7,ukazal by test uz nieco?

cicamica1980
27. apr 2015
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@cecil36
@lucinocka

maminky - ako to myslite, ze to ci vujde tehu test pozitivny, zavisi od uhniezdenia embryjka? akoze kedy sa uhniezdi? t.j. ak neskor, tak test je pozitivny teda neskor? pochopila som dobre?
dakujem

sophiliv
24. aug 2015

No to by som aj ja rada vedela ktory test je najlepsi mam 1 dcerku a moc planujeme dalsie a vobec sa nedari a moc rada bych bola keby nam testik ukazal 2 // 😎

janicka0810
28. aug 2015

Moze mi niekto vysvetlit ako je mozne ze vsetky testy mi ukazuju test pozitivny iba digitalny test je negativny? Ovulaciu som mala na 20 a 21 den cyklu

alexko33
9. sep 2015

Ahojte baby,co si myslite o tomto: poslednu MS som mala 28.7 ta dalsia este nedorazila,cyklus mam 30-33 dni,ovulku som mala 15.8 aj sme si to vtedy uzili naplno,asi od 20.8 ma v kuse az do dnes ma bolia krize a podbrusko,raz vpravo,raz vlavo raz cele,prsia mam neskutocne naliate-nezapnem saty,ktore som v july este zapla,nemam chut na sladke co inak pred MS by som zjdela aj 3 cokolady naraz,pred MS sa mi vyhadze tvar teraz nic,robila som si test ladymax z dr.max 2.9 a dnes rano a oba boli negativne,od skoncenia ovulacie mam biely husty vytok,v piatok a v sobotu som po wc mala na papieri slabo ruzovy vytok neviem co si o tom vsetkom mysliet

melanka2
21. jan 2016

Ja mám dobré skúsenosťi s testom Woman secret . Pri správnom použití testu umožní zistiť Vaše tehotenstvo už na 5 deň. Test je možné použiť v priebehu celého dňa. Čo je veľká výhoda. 🙂

nela6
21. jan 2016

@darinkazv
ja som napr. kupila uplne najlacnejši, dva za 2e...a všetko pekne vyšlo už na začiatku piateho týždna...proste ked tam hormon je, tak všetky ukážu spolahlivo 🙂 ja by som skor riešila čas, kedy budeš testovať, u mna to bol prvý den kedy som mala dostať cyklus...ale neviem ti povedať ako je to, či to plati u všetkých rovnako...

nnika017
24. mar 2016

Ahojte baby no ako to tu citam tak ja som si kupila mama test al uz tri testy mi vysli takto druha ciarka ako duch a potom je neprehliadutelna alle je tam menzes mi meska uz 16dni tak myslim si ze ciarka by uz mala riadne vidiet.brucho mam jak balon nafuknuta som stale prsia ma nebola ale mam ich naliate.sem tam ma zaboli podbrusku.a zopar dni som mala kyselinu.a trochu som pribrala a pritom vela neziem.aky mate nazor nato?vopred dakujem za vas nazor.

maja86
1. apr 2016

@nnika017
Ahoj, len zo zvedavosti - ako si dopadla... uz si bola u lekara? Mozeme gratulovat?

doli11
3. okt 2016

Ahojte, prosím, ak je známy deň počatia, o koľko dní môže test ukázať tehotenstvo?

evittam
3. okt 2016

@doli11 Ahoj, ja som si kúpila digitálny - presne mi ukázal +2-3 - boli to 3 týždne - presnejšie 24dní. 😉

sibalka21
3. okt 2016

@doli11 ked ti bude meskat MS