icon

Nechránený styk v 27. deň a menzes mi mešká už 4. deň

ovecka44
11. apr 2013

Ahojte. Chcem sa spýtať a poradiť. Menštruácia mi mešká 4. deň. S priateľom som mala nechránený pohlavný styk (s vyvrcholením do mňa) deň predtým, ako mi mala menštruácia prísť. Mávam zväčša pravidelný 28 prípadne 29 dňový cyklus. V deň kedy som mala pohlavný styk som sa úplne cítila, ako keby mala menštruácia prísť ďalší deň. Teraz stále čakám a neviem či je možné, aby som bola tehotná.

Strana
z5
13betina13
12. apr 2013

ahojte, kedy žena ovuluje, sa dá veľmi pekne zistiť. Počas celého cyklu cíti žena nejaký "výtok", ktorý je v podstate hlien z pošvy. Po menštruácii býva sucho, žiadny hlien. Potom sa postupne začne tvoriť, ale je hustý, lepkavý. Počas ovulácie je klzký, dá sa natiahnuť, je redšej konzistencie. A po ovulácii zase zhustne a je lepkavý. Ja podľa tohoto žijem už roky a nepotrebujem žiadnu jedovatú a škodlivú chemickú antikoncepciu. Ak by si chcela o tom vedieť viac,pozri si
http://www.billings.sk/, držím palčeky

13betina13
12. apr 2013

@ovecka44 mne sa to stalo uz neraz, že kvoli stresu, únave, zdravotným problémom a čomukolvek, odrazu neprisla menštruácia, hoci dovtedy šla ako hodinky. Párkrát som si kúpila test, ale bol negat. Tak sa neboj, počkaj este pár dní, aj týzden a ona príde. držím palčeky. A keby neprišla...tak držím palčeky tiež.

ovecka44
autor
12. apr 2013

@13betina13 ďakujem veľmi pekne, ja to tiež sledujem ale rada sa naučím niečo nové. vďaka ešte raz

soldi
12. apr 2013

@13betina13 tak to gratulujem, ak sa Ti da riadit len podla hlienu 🙂
ja som mavala v niektorych cykloch plodny hlien aj mimo ovulacie a vniektorych zas napriek ovulacii ziadny 🙂
ale tak kazde telo je ine a kazdemu vyhovuje nieco ine 🙂

dufam, ze po tomto porode sa mi to ustali a tiez sa budem chranit len prostrednictvom symptotermalnej metody, antikoncepcia je veru hnus, tu uz by som v zivote nebrala 🙂
okrem nej tych vyhovujucich moznosti ochrany nie je vela 😒

nibiru
12. apr 2013

@13betina13 umna zo začiatku chýbal hlien a ked bola ovulácia už hlien nebol ok ale pomohli vitamíny :o)a krásne sa to upravilo 🙂

13betina13
12. apr 2013

@soldi 🙂 nie je veľa, ale tie čo sú, sú lepšie ako chemická antikoncepcia. 😝 Chce to čas, naučiť sa rozumieť svojmu telu, máš pravdu, že každé telo je iné. 🙂 ale dá sa to. Držím palce na jún 🙂 🙂 🙂

soldi
13. apr 2013

@13betina13 ja svoje telo poznam dobre, ale ovulaciu skutocne vopred odhadnut nedokazem, kedze mam dlhe a nepravidelne cykly. a znaky plodnosti sa u mna objavuju sporadicky bez ohladu na skutocnu ovulaciu, takze tazko.

rozmyslala som nad nehormonalnym telieskom, ale ked som si nastudovala princip fungovania, prislo mi to krute.

takze asi ostaneme pri symptotermalnej metode a prinajhorsom budeme rodicia troch deti skor nez planujeme 😀

ovecka44
autor
14. apr 2013

menštruácia prišla 🙂

magimi
14. apr 2013

@ovecka44 no super 🙂

cottonwomen
14. apr 2013

@anjelicek26 ale tak mozem ja za to, ze sa tak hlupo pyta? lol

cottonwomen
14. apr 2013

@ovecka44 no vidis, moja prva odpoved bola najspravnejsia

13betina13
15. apr 2013

@soldi veru tak, telieska sú abortívne ☹ a byť rodičmi troch detí je fajn 🙂 Nehovorím do vetra, my máme štyri 🙂 🙂 🙂 🙂

katkanova
22. apr 2013

@soldi ako funguje to teliesko?

soldi
22. apr 2013

@katkanova laicky popisane: rotuje hore dole v maternici a tym pohybom "nici" vystelku maternice. takze kludne sa vajicko oplodni, a ked ma cca 7 dni a docestuje do maternice, tak v podstate zahynie "hladom".

katkanova
22. apr 2013

@soldi 😨 myslim ze toto vela ludi nevie/neuvedomuje si ...

soldi
22. apr 2013

@katkanova hej, hej, vacsina ludi sa nezaujima o to, ako veci funguju 😒

chickboo
5. máj 2013

@libela ani HK neni na 100%... a ani to ze mam napr. menzes neni iste ze neotehotniem.. a ak beriem HK uz skoro rok,no zabudla som si zobrat prvu tabletku v mesiaci ale zobrala som si ju do 12h a mala som styk s priatelom pocas menzesu, myslis ze stale je tam moznost?

petrapav
9. okt 2013

Na vypocet plodnych a neplodnych dni sa neda spoliehat. Telo reaguje inak na stres, chorobu, aj hormony pracuju kazdy mesiac odlisne a staci mala odchylka a šup, si tehotna. Nerozhodnost v tomto pripade znamená "dieťa". Najspolahlivejsia ochrana je mala tabletka, ktoru treba uzit do 72 hodín od nechraneneho styku a ucim to aj vsetky svoje male neterky.

zuzkapatrikzuzanka
10. apr 2016

Ahojte baby 🙂 som tu nova A potrebovala by som aspoň trošku vašu pomoc na začiatok..
27.2 som dostala mrchu skončila 4.3 na to som začala znova krvacat 18.3 A prestala som 24.3 bola som V šoku prečo takto ale mohlo to byť stresom A nervozitou. .menštruáciu očakávam 15 toho ale medzi tým Z priateľom sme mali nechraneny sem 9teho A druhý deň som začala spinit je tam pravdepodobnosť aj otehotnenia??? Som Z toho zmenená A Z časti by mi padla aj vaša odpoveď čo si O tom myslíte K Dr.idem až O týždeň. Ďakujem vopred

charity
10. apr 2016

@zuzkapatrikzuzanka Kazde krvacanie patri do ruk lekara. Uz si tam mala byt. Moze ist napriklad o polyp maternice, cysty...

zuzkapatrikzuzanka
10. apr 2016

@charity Áno je to pravda mala som tam už byť dávno je to moja hlúposť ale predsa aspoň akutaku odpoveď som dostala A ďakujem. .Ak skôr prestanem spinit hneď zájdem za Dr.

zzuzzziiii
10. apr 2016

Ahojte, pred 14 dňami som vysadila HAK a celý tento víkend sme mali s partnerom nechránený styk, je možné že som otehotnela?

tobnuf
10. apr 2016

@zzuzzziiii a my to akoze ako mame vediet? Mas pocit ze vlastnime nejaku vestecku gulu alebo ze vestime z kariet alebo co? Ja nikdy nepochopim otazku tohto typu.. vyckaj si na menzes ak nepride sprav si test a nezabudni ho sem vycapit ci tam nieco vydime aj ked bude negativny ...

charity
10. apr 2016

@zuzkapatrikzuzanka Ak skôr prestanes spinit, zajdes za dr? Ty tam chod, kym spinis, nech vidi zdroj.

zuzkapatrikzuzanka
10. apr 2016

@charity zájdem tam hneď zajtra..

zzuzzziiii
10. apr 2016

@tobnuf opýtala som sa slušne, tak sa nauč aj ty odpovedať slušne 🙂 a test by som neukazovala tebe, lebo ty tam určite uvYdíš niečo tvrdé 😉

stefan81
9. máj 2016

moje dievča má cyklus asi 28-29/5 dni .... s tiež sme sa trošku chceli viac hrať na otca a mamičku ... a jednoducho antikoncepciu odmieta ... tak prečo ju nútiť ... a naviac asi každý muž či dievča túži po niečom prirodzenom aj s tou ejakuláciou presne tak , kde to má aj skončiť... skúšali sme aj bazálnu teplotu ... aj ovu testy ... myslím, že dôležité je mať aspoň 5 dňové krvácanie a nie 2-3 dni a dĺžku niekde medzi 28-31 dní ... mávame nechránený styk 2 dni a 5-6ty deň cyklu ... nám ozaj vychádza ovu asi v strede ... zatiaľ 3/4 roka oki ... asi sa to dá aj takto ... sme aj radi , že neužívame chémiu ... a aj sa viac na to tešíme ... kedže sa to takto nedá vždy ...samo, že oplodniť sa dá kedykoľvek 🙂

Strana
z5