Ochrana ostala vo mne. Som tehotná?
Ale príde mi že sa len hlúpo pýtaš a je ti jasné čo to znamená 🙂) aj registrovala si sa len teraz aby si sa to opýtala áno?
@viktoria4747 znamena to, ze asi nerozumies pisanemu textu, ked sa musis pytat 🤷♀️
Joj mna ide rozdrapiť 🤣 baby čo sa snažíme sa môžme aj na hlavu postaviť a niekto nechce a na hneď na jeden krát, ešte aj s ochranou aj s escapelle 🤣
Takúto ciarku si prajem niekoľko mesiacov...ale poznám sama ten pocit,že som otehotnela "nahodne"
Pokiaľ boli hnačky,tak nezaucinkovala,všetko išlo...preč....
Každopádne gratulujem ....žiadny stres,verím,ze to zvládnete 😊
Čiarka je viditeľná, ale príde mi skôr šedá, ako ružová. Máš len tento jeden druh testov? Skus si spraviť digitálny clearblue test.
@xena0 Nebolo mi to jasne lebo ževraj keď ukazuje slabú čiarku tak to znamenať tehotenstvo nemusí
@zuzi0911 Ďakujem ale nechcela som to lebo som v ťažškej situácii momentálne
@viktoria4747 určite kup digitálny test a máš to iste ,držím palce aj keď tehotenstvo si si asi neželala ale všetko sa dá zvládnuť, veľa zdravia
@viktoria4747 keď ti 3dni ukazuje rovnako silnú čiarku skús inú značku testu lebo ak by islo o prosperujúce tehotenstvo s rozostupov 2dni by mala byť čiarka silnejšia
Teraz som sa kúpala a vyšlo zo mňa niečo hnedé slizké, nebol to výtok skôr to pripomínalo krv ale bolo toho veľa tak dúfam že som nepotratila 😞
@viktoria4747 3 dní máš stále rovnaký výsledok testu? Koľko dpo si? Kolko je to od styku

@viktoria4747 Je to pozitívny test. Čiže tehotenstvo.